Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρόνια πολλά Γιώργο!!!

"Ο Γιώργος είναι πονηρός, και αυτά που λέει μην τα τρως, και μονο abloy κυλινδρος, αν θες να είσαι ησυχός" 😛🙃

"Και τα αντικλειδια πεφτανε....ράι θρου....."

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 1
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, 26ska είπε

Για πόρτα αποθήκης υπόγειου,καμια πρόταση για κάποιον κύλινδρο;

Αν η αποθήκη ανήκει σε εσένα θα πρότεινα καλύτερα ατσάλινες γωνίες + λουκέτο τακου (η τοποθέτηση να γίνει 50 πόντους μακριά απο την ήδη υπάρχον κύλινδρο). Είτε μπορείς να βάλεις μια πρόσθετη χρηματοκιβωτιου.

Αλλιώς αλλαγή κυλίνδρου ιδανικά με έναν agb 9000 ή winkhaus rpe ή astral s

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vasileios1 είπε

τα βιομετρικα συστήματα είναι καλά, τύπου fp-600

Χρόνια Πολλά σε όλους τους Γιωργηδες που μας βοηθουνε

FP-600-800x800.jpg

οτιδηποτε ειναι σπανιο σε χρηση σε καποιο χωρο ειναι καλη λυση.

φυσικα αν η πολυκατοικια ειναι του '60 κι εσεις εχετε βιομετρικο εξω, αυτοματα γινεστε στοχος καλυτερων ή τουλαχιστον πιο αποφασισμενων διαρρηκτων.

1 ώρα πριν, 26ska είπε

Για πόρτα αποθήκης υπόγειου,καμια πρόταση για κάποιον κύλινδρο;

αν η πορτα ειναι κλασικη σιδερενια / αλουμινιου ο κυλινδρος ειναι μια αμφιβολη επενδυση σε βαθος χρονου.

οι συγκεκριμενες πορτες εχουν κλειδαρια μονου κλειδωματος & αρκετα μεγαλη ελαστικοτητα/πλαστικοτητα οποτε ακομη κ με μεγαλο κατσαβιδι (ουτε καν λοστο) καποιος ανοιγει την πορτα ανευ θορυβου & ανευ ξεκλειδωματος.

λυσεις :

γωνιες + τακος

προσθετη κλειδαρια ακομη και χρηματοκιβωτιου γιατι μιλαμε για κλεφτρονια που θελουν να κανουν γρηγορα τη δουλεια

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, mclein² είπε

αν η πορτα ειναι κλασικη σιδερενια / αλουμινιου ο κυλινδρος ειναι μια αμφιβολη επενδυση σε βαθος χρονου.

οι συγκεκριμενες πορτες εχουν κλειδαρια μονου κλειδωματος & αρκετα μεγαλη ελαστικοτητα/πλαστικοτητα οποτε ακομη κ με μεγαλο κατσαβιδι (ουτε καν λοστο) καποιος ανοιγει την πορτα ανευ θορυβου & ανευ ξεκλειδωματος.

λυσεις :

γωνιες + τακος

προσθετη κλειδαρια ακομη και χρηματοκιβωτιου γιατι μιλαμε για κλεφτρονια που θελουν να κανουν γρηγορα τη δουλεια

Γιώργο πολύχρονος και για χθες.Ποσο πάει το μαλλί,για την εργασία αυτή + τα υλικά γωνιες,τάκο από κλειδαρά;

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, 26ska είπε

Γιώργο πολύχρονος και για χθες.Ποσο πάει το μαλλί,για την εργασία αυτή + τα υλικά γωνιες,τάκο από κλειδαρά;

thnxxx !

ολα εξαρτωνται απο την πορτα & το χρονο που θελει και ακολουθως απο τα πραγματα.

Δημοσ.

Θα βάλω τελικά την rs3 είναι ενοικιαζόμενο σπίτι. Έχω ρίξει αρκετά χρήματα μέσα στο σπίτι. Δεν έχω καμία αξίωση από τον σπιτονοικοκύρη μου. Θα πρέπει να τον ειδοποιήσω ή όχι; Δεν κράτησε αντικλείδι για την εν λόγω πόρτα. Μου παρέδωσε και τα δυο. Σκέφτομαι να αποθηκεύσω την παλιά και αν φύγω να την ξανατοποθετησω.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Θα βάλω τελικά την rs3 είναι ενοικιαζόμενο σπίτι. Έχω ρίξει αρκετά χρήματα μέσα στο σπίτι. Δεν έχω καμία αξίωση από τον σπιτονοικοκύρη μου. Θα πρέπει να τον ειδοποιήσω ή όχι; Δεν κράτησε αντικλείδι για την εν λόγω πόρτα. Μου παρέδωσε και τα δυο. Σκέφτομαι να αποθηκεύσω την παλιά και αν φύγω να την ξανατοποθετησω.

οτι λεει το συμβολαιο πρεπει να κανεις σχετικα με την ειδοποιηση.

βεβαια το να αλλαξεις απλα τον κυλινδρο σε μια πορτα δεν απαιτει νομιζω ειδοποιηση μιας κ δεν υπαρχει κανενα σημαδι οτι συνεβη κατι τετοιο.

τελος, κυλινδροι / κλειδαριες με 2 κλειδια δεν υπαρχουν.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mclein² είπε

οτι λεει το συμβολαιο πρεπει να κανεις σχετικα με την ειδοποιηση.

βεβαια το να αλλαξεις απλα τον κυλινδρο σε μια πορτα δεν απαιτει νομιζω ειδοποιηση μιας κ δεν υπαρχει κανενα σημαδι οτι συνεβη κατι τετοιο.

τελος, κυλινδροι / κλειδαριες με 2 κλειδια δεν υπαρχουν.

Δεν γράφει τίποτα τέτοιο. Έγραφε μόνο να μην γκρεμίζω τοίχους . Πάντως για την τηλεόραση επειδή έχει μόνωση φοβόμουν να τρυπήσω κ να την κρεμάσω με πήρε τηλέφωνο και μου λέει μάγκα κάνε ότι γουστάρεις μη με ρωτάς δεν υπάρχει πρόβλημα γκρέμισε αν θες και την γυψοσανίδα που έχω δεν με ενδιαφέρει.

Έχω βάλει διακοσμήτρια και ταπετσαρίες και μου έλεγε μη με ρωτάς σπίτι σου είναι.

Απλα επειδή η οικογένεια μου κάηκε από έναν ενοικιαστή που χρωστούσε 19 ενοίκια έκαψε την καμινάδα και άλλα πολλά έχουμε καεί από το χυλό και φυσάω και το γιαούρτι όποτε προσπαθώ να είμαι όσο πιο τυπικός γίνεται. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tilaverboy είπε

Δεν γράφει τίποτα τέτοιο. Έγραφε μόνο να μην γκρεμίζω τοίχους . Πάντως για την τηλεόραση επειδή έχει μόνωση φοβόμουν να τρυπήσω κ να την κρεμάσω με πήρε τηλέφωνο και μου λέει μάγκα κάνε ότι γουστάρεις μη με ρωτάς δεν υπάρχει πρόβλημα γκρέμισε αν θες και την γυψοσανίδα που έχω δεν με ενδιαφέρει.

Έχω βάλει διακοσμήτρια και ταπετσαρίες και μου έλεγε μη με ρωτάς σπίτι σου είναι.

Απλα επειδή η οικογένεια μου κάηκε από έναν ενοικιαστή που χρωστούσε 19 ενοίκια έκαψε την καμινάδα και άλλα πολλά έχουμε καεί από το χυλό και φυσάω και το γιαούρτι όποτε προσπαθώ να είμαι όσο πιο τυπικός γίνεται. 

σωστο σε βρισκω.

το να αλλαξεις ομως τον κυλινδρο, ειναι κατι που δεν απαιτει τροποποιησεις οποτε το προχωρας χωρις ερωτησεις.

υγ - εψαχνα να βρω καποιο ποστ σου ή κατι αλλο σχετικα με το θεμα σου αλλα δεν βρηκα αν ειχες γραψει κατι πριν.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mclein² είπε

σωστο σε βρισκω.

το να αλλαξεις ομως τον κυλινδρο, ειναι κατι που δεν απαιτει τροποποιησεις οποτε το προχωρας χωρις ερωτησεις.

υγ - εψαχνα να βρω καποιο ποστ σου ή κατι αλλο σχετικα με το θεμα σου αλλα δεν βρηκα αν ειχες γραψει κατι πριν.

Την cisa Rs3 θα βάλω που μου είχες πει. Τελική τιμή 300 ευρώ. Τη βάζω γιατί ληστέψανε 4 οικοδομές δίπλα και παραδίπλα. Κοιμάμαι με κλειστά κουφώματα. Βάζω τις ασφάλειες τους συν συναγερμό.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Την cisa Rs3 θα βάλω που μου είχες πει. Τελική τιμή 300 ευρώ. Τη βάζω γιατί ληστέψανε 4 οικοδομές δίπλα και παραδίπλα. Κοιμάμαι με κλειστά κουφώματα. Βάζω τις ασφάλειες τους συν συναγερμό.

α. η κλειδαρια που εχει η πορτα που μας εδειξες ειχε 3 ή 5 κλειδια με πρασινομπλε κεφαλι & 1 κοκκινο. (αρα τα 2 που πηρες ειναι λιγα).

β. η κλειδαρια που εχει επανω η πορτα ειναι παλια, ελπιζω ο "πελατης" κλειδαρας να μη βαλει το κιτ που τη μετατρεπει σε κυλινδρου γιατι :

β1 = θα κλειδωθεις καποια στιγμη 

β2 = στα 300 ευρω σε κλεβει.

γ. αφου θα αλλαξεις κλειδαρια (ποια ; ) & αφαλο πηρες rs3s & defender (ποιο ; ) - να ξερεις οτι αν φυγεις κ τα βγαλεις η τρυπα εξω θα φαινεται αν μπει καποιο σοβαρο defender (απο bd200 και πανω) και μεσα το διακοσμητικο θα εχει αλλου τις τρυπες απο τις βιδες που στερεωνουν το πλαστικο κ καπου στις γωνιες ισως φαινονται βαζοντας το παλιο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mclein² είπε

α. η κλειδαρια που εχει η πορτα που μας εδειξες ειχε 3 ή 5 κλειδια με πρασινομπλε κεφαλι & 1 κοκκινο. (αρα τα 2 που πηρες ειναι λιγα).

β. η κλειδαρια που εχει επανω η πορτα ειναι παλια, ελπιζω ο "πελατης" κλειδαρας να μη βαλει το κιτ που τη μετατρεπει σε κυλινδρου γιατι :

β1 = θα κλειδωθεις καποια στιγμη 

β2 = στα 300 ευρω σε κλεβει.

γ. αφου θα αλλαξεις κλειδαρια (ποια ; ) & αφαλο πηρες rs3s & defender (ποιο ; ) - να ξερεις οτι αν φυγεις κ τα βγαλεις η τρυπα εξω θα φαινεται αν μπει καποιο σοβαρο defender (απο bd200 και πανω) και μεσα το διακοσμητικο θα εχει αλλου τις τρυπες απο τις βιδες που στερεωνουν το πλαστικο κ καπου στις γωνιες ισως φαινονται βαζοντας το παλιο.

Μου είπε cisa defender νομίζω.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Μου είπε cisa defender νομίζω.

α. ακριβα στα πουλαει

β. δε θα εχεις προβλημα φευγοντας να τα βγαλεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mclein² είπε

α. ακριβα στα πουλαει

β. δε θα εχεις προβλημα φευγοντας να τα βγαλεις.

Όποτε δεν θα έχω τρύπες δηλαδή; Εντάξει είναι πελάτης μας όποτε τι να κάνουμε 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...