Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, pintourikio είπε

Μάρκα: cisa k22 🤣

Ναι ρε συ, αν έγραφε κλειδαριά cisa, κύλινδρος securemme k22 θα μπερδεύονταν ο κόσμος.

Ετσι είναι πιο κατανοητό, πιο απλό. :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε καινούργια πόρτα ασφαλείας, cisa κλειδαριά & eva4ks, κάποιες φορές η κλειδαριά/αφαλός πιάνει αέρα!

Γιατι μπορεί να συμβαινει αυτο; Δηλαδη αντι να κλείνει με 2 στροφές κλείνει με 3....

Πάντα χάνει την 1η στροφή (αν γυρίσω μια στροφή και το καταλάβω, η γλώσσα ανοίγει απευθειας)

Επεξ/σία από Dvs
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dvs είπε

Σε καινούργια πόρτα ασφαλείας, cisa κλειδαριά & eva4ks, κάποιες φορές η κλειδαριά/αφαλός πιάνει αέρα!

Γιατι μπορεί να συμβαινει αυτο; Δηλαδη αντι να κλείνει με 2 στροφές κλείνει με 3....

Πάντα χάνει την 1η στροφή (αν γυρίσω μια στροφή και το καταλάβω, η γλώσσα ανοίγει απευθειας)

Μήπως είναι διπλής ενέργειας ο κύλινδρος;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Dvs είπε

4 λεπτά πριν, swayback είπε

Μιας και αναφέρθηκε η ερώτηση, και εγώ με cisa rs3 διπλής ενέργειας, μερικές φορές ενώ κλείνω απλά την πόρτα, όταν πάω να ανοίξω από έξω γυρνάει 1-2 φορές το κλειδί πριν ανοίξει.

Φυσιολογικό ή όχι;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, harris78 είπε

Μιας και αναφέρθηκε η ερώτηση, και εγώ με cisa rs3 διπλής ενέργειας, μερικές φορές ενώ κλείνω απλά την πόρτα, όταν πάω να ανοίξω από έξω γυρνάει 1-2 φορές το κλειδί πριν ανοίξει.

Φυσιολογικό ή όχι;

Ναι, συμβαίνει με τους κυλίνδρους διπλής ενέργειας και τους πομολοκύλινδρους. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και από μένα ,το καλοκαίρι μου ξεκλειδώσαν  το σπίτι κλεφτες με κλειδαριά multi t lock( κλειδί ασφάλειάς  )και το αντικατέστησα με τον interactive καθώς και με ένα σχετικά καλό defender..Είμαι οκ;

Επεξ/σία από tararas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, swayback είπε

Είναι.

Αλλά δεν το κάνει πάντα... Έχω 4 (eva 4ks & διπλής ενέργειας όλοι ) , μόνος ενας το κανει

Επεξ/σία από Dvs
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, tararas είπε

Καλησπέρα και από μένα ,το καλοκαίρι μου ξεκλειδώσει το σπίτι με κλειδαριά multi t lock και το αντικατέστησα με τον interactive καθώς και με ένα σχετικά καλό defender..Είμαι οκ;

Παλαιότερα είχε αναφερθεί ότι είναι ένας τίμιος κύλινδρος, αλλά βγάζει προβλήματα με τον καιρό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...