pintourikio Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, Violator1978 είπε Να και μια ενδιαφέρουσα αγγελία στο φουμπου Μάρκα: cisa k22 🤣
YanG Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, pintourikio είπε Μάρκα: cisa k22 🤣 Ναι ρε συ, αν έγραφε κλειδαριά cisa, κύλινδρος securemme k22 θα μπερδεύονταν ο κόσμος. Ετσι είναι πιο κατανοητό, πιο απλό.
mclein² Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 12 ώρες πριν, Violator1978 είπε Να και μια ενδιαφέρουσα αγγελία στο φουμπου ευκαιρια !
Dvs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε καινούργια πόρτα ασφαλείας, cisa κλειδαριά & eva4ks, κάποιες φορές η κλειδαριά/αφαλός πιάνει αέρα! Γιατι μπορεί να συμβαινει αυτο; Δηλαδη αντι να κλείνει με 2 στροφές κλείνει με 3.... Πάντα χάνει την 1η στροφή (αν γυρίσω μια στροφή και το καταλάβω, η γλώσσα ανοίγει απευθειας) Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από Dvs
swayback Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, Dvs είπε Σε καινούργια πόρτα ασφαλείας, cisa κλειδαριά & eva4ks, κάποιες φορές η κλειδαριά/αφαλός πιάνει αέρα! Γιατι μπορεί να συμβαινει αυτο; Δηλαδη αντι να κλείνει με 2 στροφές κλείνει με 3.... Πάντα χάνει την 1η στροφή (αν γυρίσω μια στροφή και το καταλάβω, η γλώσσα ανοίγει απευθειας) Μήπως είναι διπλής ενέργειας ο κύλινδρος;
harris78 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 17 λεπτά πριν, Dvs είπε Σε καινούργια πόρτα ασφαλείας, cisa κλειδαριά & eva4ks, κάποιες φορές η κλειδαριά/αφαλός πιάνει αέρα! Γιατι μπορεί να συμβαινει αυτο; Δηλαδη αντι να κλείνει με 2 στροφές κλείνει με 3.... Πάντα χάνει την 1η στροφή (αν γυρίσω μια στροφή και το καταλάβω, η γλώσσα ανοίγει απευθειας) 4 λεπτά πριν, swayback είπε Μήπως είναι διπλής ενέργειας ο κύλινδρος; Μιας και αναφέρθηκε η ερώτηση, και εγώ με cisa rs3 διπλής ενέργειας, μερικές φορές ενώ κλείνω απλά την πόρτα, όταν πάω να ανοίξω από έξω γυρνάει 1-2 φορές το κλειδί πριν ανοίξει. Φυσιολογικό ή όχι;
swayback Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 15 λεπτά πριν, harris78 είπε Μιας και αναφέρθηκε η ερώτηση, και εγώ με cisa rs3 διπλής ενέργειας, μερικές φορές ενώ κλείνω απλά την πόρτα, όταν πάω να ανοίξω από έξω γυρνάει 1-2 φορές το κλειδί πριν ανοίξει. Φυσιολογικό ή όχι; Ναι, συμβαίνει με τους κυλίνδρους διπλής ενέργειας και τους πομολοκύλινδρους. 2
tararas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από μένα ,το καλοκαίρι μου ξεκλειδώσαν το σπίτι κλεφτες με κλειδαριά multi t lock( κλειδί ασφάλειάς )και το αντικατέστησα με τον interactive καθώς και με ένα σχετικά καλό defender..Είμαι οκ; Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από tararas
Dvs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, swayback είπε Μήπως είναι διπλής ενέργειας ο κύλινδρος; Είναι. Αλλά δεν το κάνει πάντα... Έχω 4 (eva 4ks & διπλής ενέργειας όλοι ) , μόνος ενας το κανει Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από Dvs
pintourikio Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 28 λεπτά πριν, tararas είπε Καλησπέρα και από μένα ,το καλοκαίρι μου ξεκλειδώσει το σπίτι με κλειδαριά multi t lock και το αντικατέστησα με τον interactive καθώς και με ένα σχετικά καλό defender..Είμαι οκ; Παλαιότερα είχε αναφερθεί ότι είναι ένας τίμιος κύλινδρος, αλλά βγάζει προβλήματα με τον καιρό
paiktaras69 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 mclein² μπας και ξέρεις που θα το βρω αυτό ?
pintourikio Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε mclein² μπας και ξέρεις που θα το βρω αυτό ? http://www.dudeiwantthat.com/household/security/maze-door-chain-lock.asp Σόρρυ που πετάγομαι 😁 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα