Dias1980 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 13 ώρες πριν, simos1974 είπε δηλ ποιο μαγνητικο ( η γενικα defender) θεωρεις οτι δεν ανοιγει? η ανοιγουν ολα..? Καλημέρα εγώ αναφέρθηκα για το μαγνητικό MRM29 .Για το οποίο έχω διαρρηκτικο εργαλείο και το ξεκλειδώνω.υπάρχει και διαρρηκτικο εργαλείο και για το MAG3G.Αλλά δεν το έχω προμηθευτεί ακόμα,Και πάντα μιλάμε για τα μαγνητικά της εταιρίας Disec...Δεν ανέφερα ότι ανοίγω όλα τα μαγνητικά,για αυτό και ρώτησα ποιο μαγνητικό φοράει. Όσον αφορά για το Αν είμαι νέος στο φόρουμ,ναι είμαι,εχθές έκανα εγγραφή και ο λόγος ήταν γιατί έχω και εγώ κάποιες γνώσεις και κάποια εμπειρία και ήθελα να ενημερώσω και τους υπόλοιπους για την ασφάλειά τους.
mclein² Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Dias1980 είπε Καλημέρα εγώ αναφέρθηκα για το μαγνητικό MRM29 .Για το οποίο έχω διαρρηκτικο εργαλείο και το ξεκλειδώνω.υπάρχει και διαρρηκτικο εργαλείο και για το MAG3G.Αλλά δεν το έχω προμηθευτεί ακόμα,Και πάντα μιλάμε για τα μαγνητικά της εταιρίας Disec...Δεν ανέφερα ότι ανοίγω όλα τα μαγνητικά,για αυτό και ρώτησα ποιο μαγνητικό φοράει. Όσον αφορά για το Αν είμαι νέος στο φόρουμ,ναι είμαι,εχθές έκανα εγγραφή και ο λόγος ήταν γιατί έχω και εγώ κάποιες γνώσεις και κάποια εμπειρία και ήθελα να ενημερώσω και τους υπόλοιπους για την ασφάλειά τους. ποσο κοστιζει να μας ανοιξετε το μαγνητικο mrm29 ; πως θα σας βρουμε ; πως ξεχωριζετε το mrm29, mrm23, mrm27 μεταξυ τους πριν χρησιμοιησετε το εργαλειο σας ; Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από mclein²
Petros Electron Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, Dias1980 είπε Καλημέρα εγώ αναφέρθηκα για το μαγνητικό MRM29 .Για το οποίο έχω διαρρηκτικο εργαλείο και το ξεκλειδώνω.υπάρχει και διαρρηκτικο εργαλείο και για το MAG3G.Αλλά δεν το έχω προμηθευτεί ακόμα,Και πάντα μιλάμε για τα μαγνητικά της εταιρίας Disec...Δεν ανέφερα ότι ανοίγω όλα τα μαγνητικά,για αυτό και ρώτησα ποιο μαγνητικό φοράει. Όσον αφορά για το Αν είμαι νέος στο φόρουμ,ναι είμαι,εχθές έκανα εγγραφή και ο λόγος ήταν γιατί έχω και εγώ κάποιες γνώσεις και κάποια εμπειρία και ήθελα να ενημερώσω και τους υπόλοιπους για την ασφάλειά τους. Καλήμερα, σύμφωνοι, καλα έκανες και γράφτηκες και εισαι εδω για να βοηθήσεις και εσυ και να συμβαλεις με τις γνώσεις σου και με την εμπειρία σου. Το να λες όμως ότι το ανοίγω σε ενα λεπτό χωρίς όμως εσύ να κοιτάς τι κάνω, είναι λίγο προκλητικό ειδικά όταν αναφέρεσαι σε άνθρωπο της δουλειάς,συνάδελφο σου. Σίγουρα οτι κλειδωνει-ξεκλειδωνει, άπλα απο εκει και πέρα οπως εχει διατυπωθεί χιλιάδες φορες εδω περα, ολα εχουν να κανουν με τον χρονο,τον τοπο και την ανεση θορύβου που θα εχει ο καθε διαρρήκτης. Απο εκει και περα βάζουμε οτι ποιο κάλο-δοκιμασμενο μπορούμε και αντέχει η τσέπη μας, και ευχόμαστε να μην τυχει σε εμας. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε "πέσει" σε αυτο το φόρουμ και το νήμα, και ετσι μπορούμε να μαθαίνουμε τι γίνεται στην κοινωνία και ποια από τα καινούρια και παλια προϊόντα παραμένουν ασφαλή. Σεβόμαστε επίσης τους ανθρώπους (γνώστες της δουλειάς) που υπάρχουν εδώ και αφιλόκερδος βοηθάνε τον κόσμο με τις γνώσεις τους, χωρίς να διαφημίζονται και χωρίς κανένα όφελος και προσωπικό συμφέρον. Προτείνω λοιπόν ηρεμία, και καλο Σ/Κ να εχουμε. 1
mclein² Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 κι εδω βλεπουμε ενα απο τα εργαλεια των μαγνητικων.... τωρα περιμενουμε να μαθουμε ποια ειναι τα καλυτερα defender απο το Δια.
Sebu Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Οπως εχει πει ο mclein πολλες φορες εδω μεσα: 1) ότι κλειδωνει ξεκλειδωνει 2) το καλο defender, η καλή κλειδαρια και ο καλος κυλινδρος απλα σου κερδιζουν παραπανω χρονο. Αν ο αλλος σε εχει βαλει στο ματι θα βρει τροπο να μπει. Τα αγοραζεις γιατι θες να τον καθυστερησεις και να το αποθαρρυνεις αρα να παει παρακατω. Θεωρω οτι ο mclein σταθηκε στον αφορισμο/εξυπνακισμο "το ανοιγω σε 1 λεπτο", οντας τοσα χρονια στο κουρμπετι προφανως γνωριζει πολυ καλα οτι δεν ανοιγει σε 1 λεπτο. Πιστευω οτι αν του ελεγες το ανοιγω σε 5 λεπτα το αργοτερο δεν θα διαφωνουσε μαζι σου ουτε θα αντιδρουσε με αυτο το επιχειρημα/προταση. Γενικα η υπερβολη και η ακροτητα ειναι ιδιον του νεοελληνα και μας χαρακτηριζει ακομα και τωρα στη δυσκολη ωρα του κοροναιου. Υγεια σε ολους και ολες! 4
sangelos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 8 ώρες πριν, mclein² είπε χαλαρωσε λιγο τη βιδα που συγκρατει τον κυλινδρο. χαλαρωσε λιγο τις βιδες που συγκρατουν την κλειδαρια επανω στην πορτα. ριξε λιγο wd-40 μεσα στη γλωσσα δλδ πατα το χερουλι & ποτισε μεσα wd. εαν δε διορθωθει - μας ξαναγραφεις. Ευχαριστω για την απαντηση σου Mclein! Ακολουθησα τις οδηγιες σου, με το wd-40 δεν ειδα καποια διαφορα. Παρατηρησα ομως οτι οταν ηταν χαλαρες οι βιδες της κλειδαριας κοντα στη γλωσσα, ενω μαγκωνε παλι, μπορουσα με μια σχετικη δυσκολια να το ξεπλοκαρω γυριζοντας το κλειδι.Οταν τις εσφιξα λιγο, παλι μαγκωνε όπως περιγραφω στο αρχικο post...
turbat0s Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Dias1980 είπε έχω και εγώ κάποιες γνώσεις και κάποια εμπειρία και ήθελα να ενημερώσω και τους υπόλοιπους για την ασφάλειά τους. 5 ώρες πριν, Dias1980 είπε Η έδρα μας είναι στη Θεσσαλονίκη, Μπορείς να κάνεις 2-3 προτάσεις για αναβάθμιση θωρακισμένης πόρτας με κλειδαριά χρηματοκιβωτίου (περιοχή Τριανδρίας) ? Με λογικό κόστος φυσικά, όχι εξωτικές λύσεις. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από turbat0s
mclein² Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, Dias1980 είπε Αν ο τρόπος που εκφράστηκαν πρόσβαλε κάποιους ζητώ συγνώμη δεν έχω σκοπό να πάω σε αντιπαράθεση με κανέναν Εγώ απλά ανέφερα την επαγγελματική μου άποψη.Επίσης στο τρίτο βιντεάκι που σας έστειλα ο άνθρωπος ξεκλειδώνει το Defender σε ένα λεπτό και 10 ή 20 δευτερόλεπτα.Εγώ έχω κάνει και λιγότερο χρόνο από αυτό,αυτό είπα απλά,αν το είπα λάθος και πάλι ζητώ συγνώμη δηλαδη εσυ στο τριτο βιντεο βλεπεις ενα κανονικο ντιφεντερ ; γιατι τα δικα μου ματια βλεπουν ενα βιασμενο ντιφεντερ το οποιο ανοιξε πανω απο 2-3 φορες το καπακι του. οποιος ξερει τι μπορει να γινει απο τον κωλο του ντιφεντερ κ κατω απ το καπακι καταλαβαινει, οι υπολοιποι απλα βλεπουν ενα βιντεο σαν κ το αλλο με τον agb9000 που παλευει 2' με τη σκυλα να τον κανει να γυρισει.... μερικα βιντεο ειναι τοσο μπουρδες που δε χρειαζονται καν επεξηγηση. καλη συνεχεια & καλες δουλειες φιλε μου. 1 ώρα πριν, sangelos είπε Ευχαριστω για την απαντηση σου Mclein! Ακολουθησα τις οδηγιες σου, με το wd-40 δεν ειδα καποια διαφορα. Παρατηρησα ομως οτι οταν ηταν χαλαρες οι βιδες της κλειδαριας κοντα στη γλωσσα, ενω μαγκωνε παλι, μπορουσα με μια σχετικη δυσκολια να το ξεπλοκαρω γυριζοντας το κλειδι.Οταν τις εσφιξα λιγο, παλι μαγκωνε όπως περιγραφω στο αρχικο post... μηπως εχεις βαλει νεο χερουλι ; εαν μπορεις, ξεβιδωσε τις βιδες που κρατανε το χερουλι κ ξαναδοκιμασε. κατα 99% η κλειδαρια σου ειναι μια χαρα. κατι την πιεζει κ δε λειτουργει σωστα.
sangelos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 34 λεπτά πριν, mclein² είπε δηλαδη εσυ στο τριτο βιντεο βλεπεις ενα κανονικο ντιφεντερ ; γιατι τα δικα μου ματια βλεπουν ενα βιασμενο ντιφεντερ το οποιο ανοιξε πανω απο 2-3 φορες το καπακι του. οποιος ξερει τι μπορει να γινει απο τον κωλο του ντιφεντερ κ κατω απ το καπακι καταλαβαινει, οι υπολοιποι απλα βλεπουν ενα βιντεο σαν κ το αλλο με τον agb9000 που παλευει 2' με τη σκυλα να τον κανει να γυρισει.... μερικα βιντεο ειναι τοσο μπουρδες που δε χρειαζονται καν επεξηγηση. καλη συνεχεια & καλες δουλειες φιλε μου. μηπως εχεις βαλει νεο χερουλι ; εαν μπορεις, ξεβιδωσε τις βιδες που κρατανε το χερουλι κ ξαναδοκιμασε. κατα 99% η κλειδαρια σου ειναι μια χαρα. κατι την πιεζει κ δε λειτουργει σωστα. Το χερουλι ειναι εσωτερικα μονο οποτε δεν βρεχεται. Ετσι κι αλλιως η βροχη δεν φτανει στην πορτα ομως. Επισης το χερουλι το εβγαλα ολο και εριξα και εκει wd-40. Να αναφερω επισης οτι εδω και αρκετο καιρο μαγκωνε η γλωσσα αλλα με το κλειδι ξεμπλοκαρε. Τις τελευταιες μερες ειναι που εχει χειροτερεψει η κατασταση...
mclein² Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, sangelos είπε Το χερουλι ειναι εσωτερικα μονο οποτε δεν βρεχεται. Ετσι κι αλλιως η βροχη δεν φτανει στην πορτα ομως. Επισης το χερουλι το εβγαλα ολο και εριξα και εκει wd-40. Να αναφερω επισης οτι εδω και αρκετο καιρο μαγκωνε η γλωσσα αλλα με το κλειδι ξεμπλοκαρε. Τις τελευταιες μερες ειναι που εχει χειροτερεψει η κατασταση... οταν εβγαλες το χερουλι & τις βιδες του, δοκιμασες με το κλειδι ;
sangelos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, mclein² είπε οταν εβγαλες το χερουλι & τις βιδες του, δοκιμασες με το κλειδι ; Ακριβως! Και ειχα το ιδιο προβλημα... 1
TasosPk Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Kαλησπέρα, Μια πρόταση για φίλο που προσφάτα μετακόμισε και θέλει να αλλάξει αφαλό? Βλεπαμε μαζι σε μια προχειρη αναζητηση κατι break secure Domus-Securemme κλπ. αλλα μετα απο λιγο διαβασμα που εριξά καταλαβαίνω οτι μάλλον θα πρεπει να του πω να κοιταξει κατι αλλο μαλλον. Το budget του όμως δε νομιζω να μπορει να ξεπερασει τα 50 ευρω.
turbat0s Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, TasosPk είπε Kαλησπέρα, Μια πρόταση για φίλο που προσφάτα μετακόμισε και θέλει να αλλάξει αφαλό? Βλεπαμε μαζι σε μια προχειρη αναζητηση κατι break secure Domus-Securemme κλπ. αλλα μετα απο λιγο διαβασμα που εριξά καταλαβαίνω οτι μάλλον θα πρεπει να του πω να κοιταξει κατι αλλο μαλλον. Το budget του όμως δε νομιζω να μπορει να ξεπερασει τα 50 ευρω. Φωτό της πόρτας...
TasosPk Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, turbat0s είπε Φωτό της πόρτας... Όντως βασικο και ξεχασα να του πω να βγαλει μια και να μου στειλει. Εχω ομως την εντυπωση, αν θυμαμαι καλα, οτι δεν μιλαμε καν για πορτα ασφαλειας αλλα για καποια παλια πορτα.
Petros Electron Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, TasosPk είπε Όντως βασικο και ξεχασα να του πω να βγαλει μια και να μου στειλει. Εχω ομως την εντυπωση, αν θυμαμαι καλα, οτι δεν μιλαμε καν για πορτα ασφαλειας αλλα για καποια παλια πορτα. Ας βγάλει τον παλαιό κύλινδρο να τον μετρήσει, λογικά αν ειναι παλιά η πόρτα (ξύλινη) θα θέλει λογικά κύλινδρο 30-30mm. Για κάτι απλό (πχ Hugo GR5s) γυρω στα 30ευρω και για κάτι ποιο κάλο AGB Scudo 9000 εκεί κοντά στο 50αρικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα