mclein² Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, rubao είπε Μclein σε ευχαριστώ και πάλι . Βρήκα τα παρακάτω : https://kleidia.biz/MAUER-ELITE-2-RED-LINEkylindros-asfaleias-BREAK-SECURE?skr_prm=WyJmYjVmZDMzOC02Zjg4LTQ5NDctOTE0Ny1iYzE5ZWQxZjdkYTQiLDE1ODI1Mzc3MDEyNzUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 https://www.lockitnow.gr/securemme-security-lock-2070.html https://www.flextools.gr/index.php?route=product/product&product_id=3733&skr_prm=WyJmYjVmZDMzOC02Zjg4LTQ5NDctOTE0Ny1iYzE5ZWQxZjdkYTQiLDE1ODI1MzczOTcyNjMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Απο αφαλούς έχεις να προτείνεις κάποιον ; δεν ειπες οτι εχεις μαστορα ;
purif Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 22/2/2020 στις 10:56 ΜΜ, Patrikeas είπε Υγ.Εντοπισα τοποθετηση πορτας γνωστης εταιριας σε "δυνατη" απο πλευρας θωρακισης 24 πιρων, με δυο κλειδαριες,μια assa abloy αυτοματη μηχανικη,η δευτερη cisa revo pro, δυο defender disec bkd 250 και κυλινδρους evva mcs + 4ks! Αυτο και αν δεν ειναι υπερβολη. Ωραια υπερβολη ομως...😀😀 Αυτή μάλλον είναι η δικιά μου. Btw, θα ήθελα να ευχαριστήσω (και δημόσια) τον φίλο swayback για την πολύτιμη βοήθειά του αλλά και την υπομονή του στα "σεντόνια" πληροφοριών που μου έστελνε και με βοήθησε απίστευτα στην επιλογή πόρτας / κλειδαριών.👍 Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2020 από purif 4
Petros Electron Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, purif είπε Αυτή μάλλον είναι η δικιά μου. Btw, θα ήθελα να ευχαριστήσω (και δημόσια) τον φίλο swayback για την πολύτιμη βοήθειά του αλλά και την υπομονή του στα "σεντόνια" πληροφοριών που μου έστελνε και με βοήθησε απίστευτα στην επιλογή πόρτας / κλειδαριών.👍 +1 και από έμενα στον swayback 1
mclein² Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 καποιος που δινει 150€ για 2 defender & 400€ για δυο κυλινδρους...τι ειδους βοηθεια μπορει να χρειαζεται ; επιβεβαιωσης οτι αγοραζει τα καλυτερα γενικώς ή σε σχεση με το Μ.Ο ; επιβεβαιωσης οτι του ειναι περιττα και θα μπει ο διαρρηκτης απο το παραθυρακι του μπανιου εαν το αποφασισει ; επιβεβαιωσης οτι προκαλει να τον περιμενουν 2-3 ατομα στον πανω ή κατω οροφο και θα τον βαλουν με τα κλειδια μεσα ; (και θα τον σπασουν στο ξυλο μεχρι να τους πει που ειναι τα λιγα ή πολλα λεφτα του ; ) 1 1
purif Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, mclein² είπε καποιος που δινει 150€ για 2 defender & 400€ για δυο κυλινδρους...τι ειδους βοηθεια μπορει να χρειαζεται ; επιβεβαιωσης οτι αγοραζει τα καλυτερα γενικώς ή σε σχεση με το Μ.Ο ; επιβεβαιωσης οτι του ειναι περιττα και θα μπει ο διαρρηκτης απο το παραθυρακι του μπανιου εαν το αποφασισει ; επιβεβαιωσης οτι προκαλει να τον περιμενουν 2-3 ατομα στον πανω ή κατω οροφο και θα τον βαλουν με τα κλειδια μεσα ; (και θα τον σπασουν στο ξυλο μεχρι να τους πει που ειναι τα λιγα ή πολλα λεφτα του ; ) Βοήθεια με το ότι δεν ήξερα τίποτα από πόρτες / κατασκευαστές πορτών / κλειδαριές / defenders κτπ. Τόσο κακό είναι που είπα ένα ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο που με βοήθησε; Να έβαζα καλύτερα πόρτα+κλειδαριά του 500άρικου για να αισθάνονται οι κλεφτες καλύτερα; Ή μηπως να πάρω ποδήλατο να πηγαίνω στη δουλειά μου για να μη δίνω στόχο με το μικρό μου αυτοκίνητο;
mclein² Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 οποιος εχει τη μυγα - μυγιαζεται & οποιος εχει τη σφιγγα -> σφιγγεται. αναρωτηθηκα (ως ασχετος που ειμαι) τι ειδους βοηθεια χρειαζεται ενας τυπος με χαρακτηριστικα (πελατη) σαν τα δικα σου και τιποτα παραπανω. δε σου ειπα ουτε τι να κανεις, ουτε τι λεφτα να δωσεις, ουτε καν επιασες το 1/10 του μηνυματος μου. προχωραμε !
swayback Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, mclein² είπε καποιος που δινει 150€ για 2 defender & 400€ για δυο κυλινδρους...τι ειδους βοηθεια μπορει να χρειαζεται ; επιβεβαιωσης οτι αγοραζει τα καλυτερα γενικώς ή σε σχεση με το Μ.Ο ; επιβεβαιωσης οτι του ειναι περιττα και θα μπει ο διαρρηκτης απο το παραθυρακι του μπανιου εαν το αποφασισει ; επιβεβαιωσης οτι προκαλει να τον περιμενουν 2-3 ατομα στον πανω ή κατω οροφο και θα τον βαλουν με τα κλειδια μεσα ; (και θα τον σπασουν στο ξυλο μεχρι να τους πει που ειναι τα λιγα ή πολλα λεφτα του ; ) Υπερβολική η πρόταση μου; Σίγουρα. Προτάθηκε ότι καλύτερο θεωρώ πως υπάρχει γιατί αυτό ζητήθηκε. Περιττή; Μάλλον. Θα το δείξει ο χρόνος. Όσον αφορά το αν είναι περιττή η βοήθεια...θεωρείς απίθανο το να πήγαινε σε πορτά να πει δίνω τόσα και να του πούλαγε πόρτα και κλειδαριές του κιλού βασιζόμενος στην άγνοια του πελάτη; Γιατί θυμάμαι να έχει αναφερθεί πολλές φορές η λέξη κλεφτοκοτάς εδώ μέσα που μόνο τυχαίο δεν είναι. Τώρα η διπλή κλειδαριά ίσως τραβάει προσοχη. Σίγουρα περισσότερη προσοχή από την μονή που έχουν όλες οι πόρτες. Πέραν αυτού όμως, το defender των 80~100€ φαίνεται ακριβώς ίδιο με αυτό των 40~50€ και πόσοι θα γνωρίσουν από το προφίλ τι κυλίνδρους έχει... Νομίζω πιο πολύ θέμα γίνεται εδώ που αναφέρθηκε η υπερβολή της πόρτας. 1
mclein² Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, swayback είπε Υπερβολική η πρόταση μου; Σίγουρα. Προτάθηκε ότι καλύτερο θεωρώ πως υπάρχει γιατί αυτό ζητήθηκε. Περιττή; Μάλλον. Θα το δείξει ο χρόνος. Όσον αφορά το αν είναι περιττή η βοήθεια...θεωρείς απίθανο το να πήγαινε σε πορτά να πει δίνω τόσα και να του πούλαγε πόρτα και κλειδαριές του κιλού βασιζόμενος στην άγνοια του πελάτη; Γιατί θυμάμαι να έχει αναφερθεί πολλές φορές η λέξη κλεφτοκοτάς εδώ μέσα που μόνο τυχαίο δεν είναι. Τώρα η διπλή κλειδαριά ίσως τραβάει προσοχη. Σίγουρα περισσότερη προσοχή από την μονή που έχουν όλες οι πόρτες. Πέραν αυτού όμως, το defender των 80~100€ φαίνεται ακριβώς ίδιο με αυτό των 40~50€ και πόσοι θα γνωρίσουν από το προφίλ τι κυλίνδρους έχει... Νομίζω πιο πολύ θέμα γίνεται εδώ που αναφέρθηκε η υπερβολή της πόρτας. ειναι αστειο να δινονται τοσα λεφτα, να μιλαμε για top-security και να μην περιλαμβανεται ενας ηλεκτρονικος κυλινδρος. ειτε abloy, ειτε evva, ειτε mul-t-lock...ή οτι αλλο υπερτουμπανο υπαρχει. εαν τους κυλινδρους τους εβαλε ο πορτας κατα παραγγελια, ναι εννοειται πως ειναι καλοδεχουμενη η βοηθεια που παρειχες αλλα ξαναλεω περιττη. οσο ανιδεος και να ειναι καποιος που διαθετει 500+ ευρω μονο για το θεμα της κλειδαριας του...ψαχνει κ βρισκει τα ακριβοτερα προϊοντα και τα ζηταει. αυτο αναρωτηθηκα (ως ασχετος επαναλαμβανω). ποια ειναι η βοηθεια που θελει καποιος τετοιος τυπος. τωρα αν καποιος θελει να μπει μεσα απο mcs, rs3s, 4ks, mt5 κλπ...να εισαι σιγουρος οτι θα το ξερει. οπως στο ειπα και χθες για το κρουσμα με τον DCK που υποτιθεται οτι ανοιχθηκε αλλα δεν ειμαστε σιγουροι και αρα οπως ειπες σωστα, περιμενουμε. εγω δεν εκανα θεμα. απλως 3 - 4 ερωτησεις εθεσα για να καταλαβω κι αυτο το σπανιο σκεπτικο. καταλαβα ομως και προχωραμε. end of story. 1
swayback Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, mclein² είπε ειναι αστειο να δινονται τοσα λεφτα, να μιλαμε για top-security και να μην περιλαμβανεται ενας ηλεκτρονικος κυλινδρος. ειτε abloy, ειτε evva, ειτε mul-t-lock...ή οτι αλλο υπερτουμπανο υπαρχει. εαν τους κυλινδρους τους εβαλε ο πορτας κατα παραγγελια, ναι εννοειται πως ειναι καλοδεχουμενη η βοηθεια που παρειχες αλλα ξαναλεω περιττη. οσο ανιδεος και να ειναι καποιος που διαθετει 500+ ευρω μονο για το θεμα της κλειδαριας του...ψαχνει κ βρισκει τα ακριβοτερα προϊοντα και τα ζηταει. αυτο αναρωτηθηκα (ως ασχετος επαναλαμβανω). ποια ειναι η βοηθεια που θελει καποιος τετοιος τυπος. τωρα αν καποιος θελει να μπει μεσα απο mcs, rs3s, 4ks, mt5 κλπ...να εισαι σιγουρος οτι θα το ξερει. οπως στο ειπα και χθες για το κρουσμα με τον DCK που υποτιθεται οτι ανοιχθηκε αλλα δεν ειμαστε σιγουροι και αρα οπως ειπες σωστα, περιμενουμε. εγω δεν εκανα θεμα. απλως 3 - 4 ερωτησεις εθεσα για να καταλαβω κι αυτο το σπανιο σκεπτικο. καταλαβα ομως και προχωραμε. end of story. Δεν έχω εμπειρία από ηλεκτρονικούς κυλίνδρους και είχα την εντύπωση ότι αυτοί που γνωρίζω ότι υπάρχουν (Protec2 cliq, evva airkey, κλπ), δεν έχουν έρθει ακόμη στην Ελλάδα γι αυτό και δεν μου έκοψε να τους προτείνω. Ελλιπείς γνώσεις λοιπόν. Συμφωνοι και με τα άλλα. 2
jimpet Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον mclein² και όλα τα παιδιά που με τις προτάσεις τους, τις απορίες τους, τις γνώσεις τους και προπάντων με την καλή τους διάθεση με βοήθησαν να αποφασίσω για την αλλαγή κλειδαριάς Atra και τοποθέτηση νέας με κύλινδρο. (Cisa Revo + agb 9000 +bd200). Επίσης τον Δ...ιο Κ. από Θεσσαλονίκη από τον οποίο αγόρασα ό,τι χρειαζόμουν με άριστη εξυπηρέτηση και καλή τιμή. Την τοποθέτηση την έκανα μόνος μου αφού πιάνουν τα χέρια μου. Σύνολο χρόνου 1 με 1,5 ώρα. Και πάλι ευχαριστώ. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2020 από jimpet 2
Violator1978 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, jimpet είπε Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον mclein² και όλα τα παιδιά που με τις προτάσεις τους, τις απορίες τους, τις γνώσεις τους και προπάντων με την καλή τους διάθεση με βοήθησαν να αποφασίσω για την αλλαγή κλειδαριάς Atra και τοποθέτηση νέας με κύλινδρο. (Cisa Revo + agb 9000 +bd200). Επίσης τον Δ...ιο Κ. από Θεσσαλονίκη από τον οποίο αγόρασα ό,τι χρειαζόμουν με άριστη εξυπηρέτηση και καλή τιμή. Την τοποθέτηση την έκανα μόνος μου αφού πιάνουν τα χέρια μου. Σύνολο χρόνου 1 με 1,5 ώρα. Και πάλι ευχαριστώ. Και εγώ από τον ίδιο αγόρασα και μου πέρασε το defender πραγματικά πολύ σοβαρός επαγγελματίας και με πολύ τίμιες τιμές 3
mclein² Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 40 λεπτά πριν, swayback είπε Δεν έχω εμπειρία από ηλεκτρονικούς κυλίνδρους και είχα την εντύπωση ότι αυτοί που γνωρίζω ότι υπάρχουν (Protec2 cliq, evva airkey, κλπ), δεν έχουν έρθει ακόμη στην Ελλάδα γι αυτό και δεν μου έκοψε να τους προτείνω. Ελλιπείς γνώσεις λοιπόν. Συμφωνοι και με τα άλλα. απο τη στιγμη που παιζει παραγγελια για την πορτα περιπου 2-3 εβδομαδες, τοτε ειναι ακομη πιο ευκολο να παραγγελθει και ο καταλληλος κυλινδρος.
Patrikeas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, purif είπε Στις 22/2/2020 στις 10:56 ΜΜ, Patrikeas είπε Αυτή μάλλον είναι η δικιά μου Καλοριζικη και ευχομαι να σου προσφερει την ασφαλεια που προσδοκας.
purif Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, Patrikeas είπε Καλοριζικη και ευχομαι να σου προσφερει την ασφαλεια που προσδοκας. Σε ευχαριστώ πολύ. Σε σχέση με την παλιά ξύλινη 20+ ετίας που είχα, είναι σίγουρα πολύ καλύτερα (όση ασφάλεια μπορεί να σου προσφέρει μια πόρτα τέλος παντων) 2
pintourikio Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 @purif Ποια πόρτα τελικά διάλεξες? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα