Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Violator1978 είπε

Από ότι φενεται την πληρώνει ο ποιο αδύναμος κρίκος, αυτός που έχει τον ποιο εύκολο κύλινδρο, όπως είχα αναφέρει εγώ με securemme k2 πριν κάνω την αναβάθμιση ήμουν απλά τυχερός 

Και εμενα αυτον μου ειχαν βαλει, και ευτυχώς (σκεψου!) ο ιδιος ο εγκαταστατης μου ειχε πει κατα την εγκατασταση: καλή πόρτα πήρες αλλα αν θελεις την γνώμη μου άλλαξε τον κύλινδρο. Μετα το έψαξα στο ίντερνετ και αφου πήρα την κρυάδα, τον άλλαξα μέσα σε μια εβδομάδα. Μέτα ακολούθησε και το defender καθώς ηταν και αυτο της οκάς.

• Like 1
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έστω και καθυστερημένα...ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο στον Mclein για τον επαγγελματισμό και τις γνώσεις του,για τις συμβουλές στην αναβάθμιση της παλιάς κλειδαριάς μου !!!Για την Ιστορία,τοποθετήθηκε cisa pro-dck-monolito.....

Επεξ/σία από Devotee
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Και εμενα αυτον μου ειχαν βαλει, και ευτυχώς (σκεψου!) ο ιδιος ο εγκαταστατης μου ειχε πει κατα την εγκατασταση: καλή πόρτα πήρες αλλα αν θελεις την γνώμη μου άλλαξε τον κύλινδρο. Μετα το έψαξα στο ίντερνετ και αφου πήρα την κρυάδα, τον άλλαξα μέσα σε μια εβδομάδα. Μέτα ακολούθησε και το defender καθώς ηταν και αυτο της οκάς.

Δυστυχώς αν δεν ψαχτείς και δεν ενδιαφερθείς τότε μπορεί να συμβεί το μοιραίο, τι εννοώ, εγώ όντας παντελώς άσχετος με το αντικείμενο νόμιζα ότι έχω μια καλή κλειδαριά ασφαλείας πάνω σε μια τυπική θωρακισμένη πόρτα, δεν το είχα ψάξει το θέμα, μετά τα κρούσματα στην οικοδομή και λίγο ψάξιμο στο forum κατάλαβα ότι ο κύλινδρος που φοραω δεν είναι ασφαλής ούτε για την πόρτα της τουαλέτας όπως έχουν πει μέσα στο forum, δυστυχώς ένα πολύ μεγαλο ποσοστό του κόσμου για να μην πω το μεγαλύτερο έχει μεγάλη άγνοια για το θέμα αυτό και ειναι ευάλωτος στο θέμα ασφάλειας πόρτας 

9 λεπτά πριν, Devotee είπε

Έστω και καθυστερημένα...ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο στον Mclein (Γιώργο) και στον Αναστάση για τον επαγγελματισμό,τις γνώσεις τους αλλά και τις τιμές τους!!!Για την Ιστορία,τοποθετήθηκε cisa pro-dck-monolito.....

Εκτως θέματος να με συγχωρείτε, γέμισαν οι φαν των Depeche Mode εδώ μέσα, συγνώμη και πάλι για το εκτως θέματος ποστ 

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι ακριβός ειναι, και δεν μπορω να καταλαβω εφοσον εχει το συγκεκριμένο "κενό" ασφάλειας γιατι συνεχίζουν να τον πουλάνε/τοποθετούνε. Ευτυχώς για οσους ψάχνουν στο ίντερνετ και πέφτουν σε αυτο το φορουμ και μαθαίνουν να φυλάγονται. Οι υπόλοιποι δυστυχώς θα το πάρουν χαμπάρι με τον "κακο" τρόπο και οταν θα ειναι αργά...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Petros Electron είπε

Ετσι ακριβός ειναι, και δεν μπορω να καταλαβω εφοσον εχει το συγκεκριμένο "κενό" ασφάλειας γιατι συνεχίζουν να τον πουλάνε/τοποθετούνε. Ευτυχώς για οσους ψάχνουν στο ίντερνετ και πέφτουν σε αυτο το φορουμ και μαθαίνουν να φυλάγονται. Οι υπόλοιποι δυστυχώς θα το πάρουν χαμπάρι με τον "κακο" τρόπο και οταν θα ειναι αργά...

Κάποιοι έχουν στοκ και πρέπει να το δώσουν.

Αλλά για να λέμε την αλήθεια, κάποιοι τα βάζουν επειδή τους ζητάνε τα πιο φθηνά και άλλοι τους λένε "για τον νοικαρη είναι η πόρτα..."

Εδώ ο κουρ(δ)ος δεν παραδέχεται ότι ο ρ50 είναι παραβίασμενος, από ότι είδα στις αξιολογήσεις του.

Επεξ/σία από pintourikio
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, mclein² είπε

καλα αυτος ο τυπος δειχνει οτι ανοιγει agb9000 με τροπο που ειναι αδιανοητο να συμβει περαν της τυχης...

διπλασιασμος του χρονου θα ηταν αν μιλαγαμε για 2η κλειδαρια θωρακισμενης πορτας + το ιδιο defender + τον ιδιο κυλινδρο με τα βασικα.

οτι βγαζει την πορτα απο το κασωμα ευκολοτερα ας μην το συζητησουμε boss.... 😂

Διαβαζοντας τα παραπανω κανω τις εξης σκεψεις:

Α.Αν ειναι τοσο ευκολο(δεν το γνωριζω) να βγει η πορτα απο τους μεντεσεδες,δεν υπαρχει λογος να μιλαμε για υπερεξελιγμενους κυλινδρους,κλειδαριες και ακριβα ντιφεντερ ανω του μεσου ορου.

Β.  Το ξηλωμα τις πορτας προφανως θα γινεται σε οικηματα που δεν μενει κανεις,λειπει ο ιδιοκτητης για πολλες ωρες και γενικα δεν παιρνει χαμπαρι κανεις τριγυρω.

Γ.Σιγουρα αν μπεις στο ματι των "μπουκαδορων" θα μπουν με οποιονδηποτε τροπο,ξεροντας ομως οτι κρυβεις κατι σημαντικο.

Δ. Το κυριοτερο.Μην δινουμε εμφαση μονο στην κυρια πορτα.

Ο επιδοξος μπορει να μπει απο οπουδηποτε(παραθυρα,μπαλκονοπορτα,κουζινας)αν δεν βρει σημαντικη αντισταση.

Υγ.Εντοπισα τοποθετηση πορτας γνωστης εταιριας σε "δυνατη" απο πλευρας θωρακισης 24 πιρων, με δυο κλειδαριες,μια assa abloy αυτοματη μηχανικη,η δευτερη cisa revo pro, δυο defender disec bkd 250 και κυλινδρους evva mcs + 4ks! Αυτο και αν δεν ειναι υπερβολη.

Ωραια υπερβολη ομως...😀😀

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπον,μετα απο 1,5 μηνα περιπου που εγινε η τοποθετηση CISA PRO+Abloy protect 2+MRM29 οι εντυπωσεις μου σχετικα με τον Abloy ειναι οι καλυτερες.Ποτε δεν με εχει προβληματισει κατα το κλειδωμα ή το ξεκλειδωμα και πραγματικα απορω γιατι καποιοι ειχαν θεματα ευχρηστιας μαζι του...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Patrikeas είπε

Υγ.Εντοπισα τοποθετηση πορτας γνωστης εταιριας σε "δυνατη" απο πλευρας θωρακισης 24 πιρων, με δυο κλειδαριες,μια assa abloy αυτοματη μηχανικη,η δευτερη cisa revo pro, δυο defender disec bkd 250 και κυλινδρους evva mcs + 4ks! Αυτο και αν δεν ειναι υπερβολη.

Ωραια υπερβολη ομως...😀😀

Ήταν να μπουν δύο Disec CLS5, αλλά θα υπήρχε θέμα με τα κλειδιά του MCS οπότε επιλέχθηκαν δύο Diamond. Που τελικά, υπάρχουν κλειδιά MCS που μπορούν να συνδυαστούν με το CLS5 (το έμαθα αργότερα).

22 λεπτά πριν, ATITHASOS2 είπε

Λοιπον,μετα απο 1,5 μηνα περιπου που εγινε η τοποθετηση CISA PRO+Abloy protect 2+MRM29 οι εντυπωσεις μου σχετικα με τον Abloy ειναι οι καλυτερες.Ποτε δεν με εχει προβληματισει κατα το κλειδωμα ή το ξεκλειδωμα και πραγματικα απορω γιατι καποιοι ειχαν θεματα ευχρηστιας μαζι του...

Είναι υποκειμενικό αρχικά αλλά παίζει ρόλο και με ποια κλειδαριά θα συνδυαστεί. Πχ σήμερα πήγα σε φίλο που έχει Abloy Protec2 Hard με Disec Diamond σε κλειδαριά Securemme 2στροφη (για πόρτα ασφαλείας μιλάμε) και κόλλαγε συνέχεια. Ο φίλος δεν έχει θέμα, του αρκεί που έχει κάτι τόσο ασφαλές, αλλά με βλέπω να πηγαίνω σύντομα να δω μήπως είναι θέμα ρύθμισης γιατί ήταν πολύ εκνευριστικό να κολλάει τόσο πολύ. Αν γύρναγες το κλειδί ήρεμα και πιο προσεκτικά, μειωνόταν αρκετά το κόλλημα. Οπότε είναι και θέμα χρήστη. 

Επεξ/σία από swayback
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, swayback είπε

Ήταν να μπουν δύο Disec CLS5, αλλά θα υπήρχε θέμα με τα κλειδιά του MCS οπότε επιλέχθηκαν δύο Diamond. Που τελικά, υπάρχουν κλειδιά MCS που μπορούν να συνδυαστούν με το CLS5 (το έμαθα αργότερα).

👍.Γρηγορα αντανακλαστικα Swayback..

Αυτη λογικα πηγε κανενα 2χιλιαρο+;;;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Patrikeas είπε

👍.Γρηγορα αντανακλαστικα Swayback..

Αυτη λογικα πηγε κανενα 2χιλιαρο+;;;

Δεν θυμάμαι ακριβώς (δεν είναι δική μου). Αλλά κάπου εκεί. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Alejandro είπε

Δηλαδή κάποιος θα καταφέρει να ανοίξει 4KS ή Protec2 ή ΜΤ5 κλπ πίσω από ένα BKD250, και θα κολλήσει στη 2η κλειδαριά για να μην το κάνει; 

Εδώ βλέπουν βίντεο με picking του abloy στο YouTube και σου λέει άσε να βάλω dck που δεν έχει βίντεο ακόμα. Λες και αυτός που παραβιάζει αυτούς που λες θα χαλάσει να παραβιάσει και dck.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, swayback είπε

Είναι υποκειμενικό αρχικά αλλά παίζει ρόλο και με ποια κλειδαριά θα συνδυαστεί. Πχ σήμερα πήγα σε φίλο που έχει Abloy Protec2 Hard με Disec Diamond σε κλειδαριά Securemme 2στροφη (για πόρτα ασφαλείας μιλάμε) και κόλλαγε συνέχεια. Ο φίλος δεν έχει θέμα, του αρκεί που έχει κάτι τόσο ασφαλές, αλλά με βλέπω να πηγαίνω σύντομα να δω μήπως είναι θέμα ρύθμισης γιατί ήταν πολύ εκνευριστικό να κολλάει τόσο πολύ. Αν γύρναγες το κλειδί ήρεμα και πιο προσεκτικά, μειωνόταν αρκετά το κόλλημα. Οπότε είναι και θέμα χρήστη. 

δεν ειναι θεμα ρυθμισης. 

ειναι ξεκαθαρο πλεον (μετα απο 2 χρονια δοκιμων) οτι η σεκιουρτινα (3στροφη & 2στροφη σεκιουρεμ + μη γραναζωτη) ειναι μια κλειδαρια που συνεργαζεται με ροτορακια φθηνων κυλινδρων στο 100% και οσο πηγαινουμε προς ευρωπαϊκες προδιαγραφες (abloy, evva κλπ group) τοσο πιο περιεργη αισθηση αφηνει. το καλο ειναι οτι δεν κολλαει εντελώς καμιά φορα και οταν ερθει αυτη η ωρα το καταλαβαινει ο μεσος χρηστης ευκολα κ καλει επαγγελματια !

11 ώρες πριν, Patrikeas είπε

Διαβαζοντας τα παραπανω κανω τις εξης σκεψεις:

Α.Αν ειναι τοσο ευκολο(δεν το γνωριζω) να βγει η πορτα απο τους μεντεσεδες,δεν υπαρχει λογος να μιλαμε για υπερεξελιγμενους κυλινδρους,κλειδαριες και ακριβα ντιφεντερ ανω του μεσου ορου.

Β.  Το ξηλωμα τις πορτας προφανως θα γινεται σε οικηματα που δεν μενει κανεις,λειπει ο ιδιοκτητης για πολλες ωρες και γενικα δεν παιρνει χαμπαρι κανεις τριγυρω.

Γ.Σιγουρα αν μπεις στο ματι των "μπουκαδορων" θα μπουν με οποιονδηποτε τροπο,ξεροντας ομως οτι κρυβεις κατι σημαντικο.

Δ. Το κυριοτερο.Μην δινουμε εμφαση μονο στην κυρια πορτα.

Ο επιδοξος μπορει να μπει απο οπουδηποτε(παραθυρα,μπαλκονοπορτα,κουζινας)αν δεν βρει σημαντικη αντισταση.

α. ειναι πολυ ευκολο με υδραυλικο γρυλο αλλα εννοειται οτι εχουν νοημα οι κλειδαριες. οταν εχεις σοβαρη, προφανως ο επιδοξος ειτε θα φυγει - ειτε θα παει στα ακραια μετρα. και πιστεψε με, τα ακραια μετρα ερχονται μονο σε περιπτωσεις που αξιζουν.

β. ΟΧΙ. το ξηλωμα γινεται εντος 3~7 λεπτων κ μιλαμε για 3αδα ατομων στο 80% (βιντεο, συλληψεις κλπ) των περιπτωσεων. δεν καταλαβαινει κανεις τιποτα. ο θορυβος ειναι λιγοτερος απο μια τυπικη αναβαθμιση κλειδαριας που απαιτει και λιγο τροχο. (περιπτωση που δε βγαινει το 99% των κατοικων).

γ. σωστα.

δ. παρα πολυ σωστα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Violator1978 είπε

Σε διάφορα site της Θεσσαλονίκης με πόρτες βλέπω ότι παίζει πολύ MG HSP πολύ όμως 

αφου ο κυριος σιπιερε τους δινει τις κλειδαριες με αφαλο & ντιφεντερ....

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...