mclein² Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, jordaninio είπε εχω παρει προσφορά για M-T-L LOS ΜΕ ΚΥΛΙΝΔΡΟ CISA TEKNO ΚΑΙ DEFENDER SFERIK ROK στα 285 +φπα και Μ-T-L LOS ΜΕ ΚΥΛΙΝΔΡΟ EVVA 4 KS ΚΑΙ DEFENDER DIAMOND BKD250 στα 400+φπα. Ειναι λογικές τιμες? το μερικο ανοιγμα (μπλοκ) σκεφτεσαι να το καταργησεις ή δε σ'εχουν ενημερωσει ;;; ============== εαν ναι, οι τιμες θα επρεπε να ειναι καπου εδω : Los + Tekno (5 keys) + Sferik Rok = 250€ + φπα (260€ με BD200) Los + Evva 4ks (5 keys) + Bkd250 = 380€ + φπα ============== επειδη καταλαβαινω κοιταζεις ψηλα : Los διπλή κλειδαριά + 2x Bd200 defender + 1x Agb DCK + 1x Agb 5000s + 2x Kt065 + εργασια = 340€ + φπα κερδιζεις το μπλοκ, κατι που ο μαστορας που πηρες προσφορα το καταργει. επισης, το κερδιζεις εις διπλουν γιατι στο προτεινω να το χρησιμοποιεις και οταν φευγεις, δηλαδη 2x κλειδωματα. τελος, οπου DCK, μπορει να μπει : WinkHaus N-Tra, Mottura Champions Pro ως εναλλακτικες αν δε σου αρεσει το σεναριο με τα κλειδια απο το εξωτερικο. οπου Agb 5000s, μπορει να μπει οτιδηποτε μεχρι τα 30-40€ γιατι παραπανω δεν υπαρχει λογος / μιλαμε για το μπλοκ. - τελος #2, οπου DCK, μπορει να μπει και καλυτερο προϊον με αυξηση της ποιοτητας αλλα κ της τιμης : WinkHaus X-Tra, Mottura C28, Mul-t-lock mt5, evva 4ks, mauer Nw5, Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από mclein² 1
labilios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Γεια σας.έχασα τα κλειδιά από παλιά ξύλινη πόρτα.θα αλλάξω κλειδαρια τι προτείνετε για φτηνή αλλά όσο γίνεται ασφαλή λύση;υπάρχουν διάφορες διαστάσεις στις κλειδαριές;
mclein² Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 29 λεπτά πριν, labilios είπε Γεια σας.έχασα τα κλειδιά από παλιά ξύλινη πόρτα.θα αλλάξω κλειδαρια τι προτείνετε για φτηνή αλλά όσο γίνεται ασφαλή λύση;υπάρχουν διάφορες διαστάσεις στις κλειδαριές; φθηνη = ;
labilios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, mclein² είπε φθηνη = ; ναι μεχρι 20-30 ευρω
johnmlrs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Violator1978 είπε Μετά την καθοδήγηση του Maclein έβαλα το MRM29 στην πόρτα μου, από πίσω υπάρχει ο κύλινδρος Mg HSP όπου όκ ειναι μια μετριότητα αλλά ο τελικός συνδιασμος νομίζω μου παρέχει αρκετή ασφάλεια, θέλω να ευχαριστήσω και εγώ από μέρος μου τον Maclein για τις πολυτιμες συμβουλες του, ο μόνος μου ενδοιασμος ήταν με το θέμα ότι θα τώρα θα είχα δύο ξεκλείδωματα μια του defender και μια του κυλίνδρου, πραγματικά το βρίσκω τελείως βολικό και δεν με κάνει να βαριέμαι καθόλου να το κλειδώνω ξεκλειδώνω και αντίστροφα Αν σου εχουν ανοιξει το σπιτι(ευχομαι ποτε να μην σου τυχει..) να ξερεις οτι δεν ειναι καθολου βαρετο!Στο τελος γινεται συνηθεια.. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από johnmlrs 1
simos1974 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 6/12/2019 στις 9:12 ΜΜ, j2k είπε δεν διαβασα τι γραφετε αλλα με οξυγονο-ασετυλινη ανοιγουνε ολες οι κλειδαριες χωρις θορυβο. Με 2 φορητες φιαλες οι διαρηκτες κανουνε παρτι τα ανεκδοτα ειναι σε αλλο νημα.. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από simos1974 1 1
afelis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, simos1974 είπε Στις 6/12/2019 στις 9:12 ΜΜ, j2k είπε δεν διαβασα τι γραφετε αλλα με οξυγονο-ασετυλινη ανοιγουνε ολες οι κλειδαριες χωρις θορυβο. Με 2 φορητες φιαλες οι διαρηκτες κανουνε παρτι Εντάξει,το θέμα εχει πάνω απο 430 σελίδες και γράφουν φίλοι μέλη με γνώσεις και μεράκι για ενα σοβαρότατο θέμα ασφάλειας σύμφωνα με το σκεπτικό σου αφού ανοίγουν ολες οι κλειδαριές να βάζουμε μια κουρελού να κρέμεται στην πόρτα να μην χαλάμε και χρήματα!! 1
Violator1978 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, johnmlrs είπε Αν σου εχουν ανοιξει το σπιτι(ευχομαι ποτε να μην σου τυχει..) να ξερεις οτι δεν ειναι καθολου βαρετο!Στο τελος γινεται συνηθεια.. Έχουν ανοίξει τρία διαμερίσματα στην οικοδομή με τον Κ2 που φορούσα με το αντίστοιχο απλό defender θεωρώ πως απλά ήμουν τυχερός, ο λόγος που ανέφερα για το MRM29 είναι πως έχει αναφερθεί ότι τα μαγνητικά κάποιοι ξεχνάνε να τα κλειδώσουν κάποιες φορές και ότι η διαδικασία ειναι ένα παραπάνω κλείδωμα ξεκλείδωμα, εννοείται συμφωνώ μαζί σου 100% Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από Violator1978 2
simos1974 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Καλημερα..... Για defender mottura εχει καποιος γνωση - εμεπειρια? Σε σχεση με disec αντιστοιχης τιμης καλυτερο η χειροτερο?
mclein² Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 11 ώρες πριν, labilios είπε ναι μεχρι 20-30 ευρω παρε ενα hugo 3,5s στα 15€ απο χρωματοπωλειο. 10 λεπτά πριν, simos1974 είπε Καλημερα..... Για defender mottura εχει καποιος γνωση - εμεπειρια? Σε σχεση με disec αντιστοιχης τιμης καλυτερο η χειροτερο? το ιδιο. τα μεσαια ομως της mottura θεωρω οτι ειναι καλυτερα απο τα μεσαια της disec.
jordaninio Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 14 ώρες πριν, mclein² είπε το μερικο ανοιγμα (μπλοκ) σκεφτεσαι να το καταργησεις ή δε σ'εχουν ενημερωσει ;;; ============== εαν ναι, οι τιμες θα επρεπε να ειναι καπου εδω : Los + Tekno (5 keys) + Sferik Rok = 250€ + φπα (260€ με BD200) Los + Evva 4ks (5 keys) + Bkd250 = 380€ + φπα ============== επειδη καταλαβαινω κοιταζεις ψηλα : Los διπλή κλειδαριά + 2x Bd200 defender + 1x Agb DCK + 1x Agb 5000s + 2x Kt065 + εργασια = 340€ + φπα κερδιζεις το μπλοκ, κατι που ο μαστορας που πηρες προσφορα το καταργει. επισης, το κερδιζεις εις διπλουν γιατι στο προτεινω να το χρησιμοποιεις και οταν φευγεις, δηλαδη 2x κλειδωματα. τελος, οπου DCK, μπορει να μπει : WinkHaus N-Tra, Mottura Champions Pro ως εναλλακτικες αν δε σου αρεσει το σεναριο με τα κλειδια απο το εξωτερικο. οπου Agb 5000s, μπορει να μπει οτιδηποτε μεχρι τα 30-40€ γιατι παραπανω δεν υπαρχει λογος / μιλαμε για το μπλοκ. - τελος #2, οπου DCK, μπορει να μπει και καλυτερο προϊον με αυξηση της ποιοτητας αλλα κ της τιμης : WinkHaus X-Tra, Mottura C28, Mul-t-lock mt5, evva 4ks, mauer Nw5, δεν μου ειπαν κατι για μπλοκ. τι να ψαξω για να δω τι σημαινει?
rubao Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο θέμα και μπράβο στους "γνώστες" που δίνουν τα φώτα τους στους υπολοίπους. Το θέμα είναι το εξής : Πρόσφατα νοίκιασα σπίτι το οποίο δεν έχει πόρτα ασφαλείας αλλά ξύλινη (όχι απο τις πολύ παλιές). Θα ανεβάσω φωτογραφία αν χρειαστεί. Έχει διπλή κλειδαριά, πάνω και κάτω, και θέλω να την αλλάξω. Ρώτησα έναν γνωστό που βάζει πόρτες και μου ζήτησε 70 ευρώ. Επειδή δεν είναι και πενταροδεκάρες θα ήθελα να μου προτείνετε μία λύση η οποία ας είναι και πιο ακριβή για την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Αν είναι δυνατόν αναφέρετε περίπου πόσο μπορεί να κοστίσει αυτή η λύση. Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές/σύρτες και τα λοιπά αξίζουν; Σας ευχαριστώ
RVgtr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, rubao είπε Καλησπέρα σε όλους. Πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο θέμα και μπράβο στους "γνώστες" που δίνουν τα φώτα τους στους υπολοίπους. Το θέμα είναι το εξής : Πρόσφατα νοίκιασα σπίτι το οποίο δεν έχει πόρτα ασφαλείας αλλά ξύλινη (όχι απο τις πολύ παλιές). Θα ανεβάσω φωτογραφία αν χρειαστεί. Έχει διπλή κλειδαριά, πάνω και κάτω, και θέλω να την αλλάξω. Ρώτησα έναν γνωστό που βάζει πόρτες και μου ζήτησε 70 ευρώ. Επειδή δεν είναι και πενταροδεκάρες θα ήθελα να μου προτείνετε μία λύση η οποία ας είναι και πιο ακριβή για την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Αν είναι δυνατόν αναφέρετε περίπου πόσο μπορεί να κοστίσει αυτή η λύση. Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές/σύρτες και τα λοιπά αξίζουν; Σας ευχαριστώ Αστην έτσι, για μενα, σε ξύλινη πόρτα δεν εχει κανένα νόημα να επενδύσεις σε κλειδαριά.
pintourikio Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, rubao είπε Καλησπέρα σε όλους. Πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο θέμα και μπράβο στους "γνώστες" που δίνουν τα φώτα τους στους υπολοίπους. Το θέμα είναι το εξής : Πρόσφατα νοίκιασα σπίτι το οποίο δεν έχει πόρτα ασφαλείας αλλά ξύλινη (όχι απο τις πολύ παλιές). Θα ανεβάσω φωτογραφία αν χρειαστεί. Έχει διπλή κλειδαριά, πάνω και κάτω, και θέλω να την αλλάξω. Ρώτησα έναν γνωστό που βάζει πόρτες και μου ζήτησε 70 ευρώ. Επειδή δεν είναι και πενταροδεκάρες θα ήθελα να μου προτείνετε μία λύση η οποία ας είναι και πιο ακριβή για την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Αν είναι δυνατόν αναφέρετε περίπου πόσο μπορεί να κοστίσει αυτή η λύση. Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές/σύρτες και τα λοιπά αξίζουν; Σας ευχαριστώ Εγώ θα άλλαζα σίγουρα κάτι. Σίγουρα η πόρτα δεν αξίζει και αν θελήσει κάποιος να μπει, θα μπει εύκολα! Αλλά, που θα ήξερα ότι ο ιδιοκτήτης δεν έχει κλειδί ή κάποιο συγγενικό του πρόσωπο ή ο προηγούμενος ένοικος? Λογικά, η πόρτα θα έχει μια κλειδαριά τύπου χρηματοκιβωτιου με το μακρύ κλειδί και μια κλειδαριά κυλίνδρου. Ε, στην τελευταία θα άλλαζα τον κύλινδρο. Καλό θα ήταν να ανέβουν φωτογραφίες Ηλεκτρονικές κλειδαριές/σύρτες σε ξύλινη πόρτα που με μια καλή κλωτσιά ή με έναν λοστό ανοίγει, όπως καταλαβαίνεις δεν αξίζουν να τοποθετούν και λόγω του κόστους και ότι η πόρτα δεν σου ανήκει για να κάνεις μετατροπές. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από pintourikio
rubao Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, pintourikio είπε Εγώ θα άλλαζα σίγουρα κάτι. Σίγουρα η πόρτα δεν αξίζει και αν θελήσει κάποιος να μπει, θα μπει εύκολα! Αλλά, που θα ήξερα ότι ο ιδιοκτήτης δεν έχει κλειδί ή κάποιο συγγενικό του πρόσωπο ή ο προηγούμενος ένοικος? Λογικά, η πόρτα θα έχει μια κλειδαριά τύπου χρηματοκιβωτιου με το μακρύ κλειδί και μια κλειδαριά κυλίνδρου. Ε, στην τελευταία θα άλλαζα τον κύλινδρο. Καλό θα ήταν να ανέβουν φωτογραφίες Ηλεκτρονικές κλειδαριές/σύρτες σε ξύλινη πόρτα που με μια καλή κλωτσιά ή με έναν λοστό ανοίγει, όπως καταλαβαίνεις δεν αξίζουν να τοποθετούν και λόγω του κόστους και ότι η πόρτα δεν σου ανήκει για να κάνεις μετατροπές. Σε ευχαριστώ Θα ανεβάσω πιο μετά φωτογραφίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα