paiktaras69 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Eρωτήσεις για τον agb dck. 1. Ποιο είναι το κόστος για επιπλέον κλειδί ? 2. Σε έκδοση 30/50 νίκελ υπάρχει ετοιμοπαράδοτος σε τιμή κάτω των 110 € ( Aθήνα ) ?
mclein² Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε Eρωτήσεις για τον agb dck. 1. Ποιο είναι το κόστος για επιπλέον κλειδί ? 2. Σε έκδοση 30/50 νίκελ υπάρχει ετοιμοπαράδοτος σε τιμή κάτω των 110 € ( Aθήνα ) ? 45€ μαζι με τα μεταφορικα υπαρχει. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από mclein² 2
paiktaras69 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, mclein² είπε 45€ μαζι με τα μεταφορικα υπαρχει. Τα 45 είναι μαζί με τα μεταφορικά;
Petros Electron Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 38 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε Τα 45 είναι μαζί με τα μεταφορικά; Αφου το γράφει.. 😉 Πολυ καλος αφαλός σε σχέση τιμή- απόδοσης και το βασικότερο ειναι οτι δεν εχει ακουστεί κατι το αρνητικό μεχρι στιγμής. Ακόμα και εταιρίες που έχουν βγάλει decoder εργαλεία για πολύ γνωστούς αφαλούς με τον scudo δεν έχουν ασχοληθεί μέχρι στιγμής. Ας ελπίζουμε ότι δεν θα ασχοληθούν και στο μέλλον!
paiktaras69 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Αφου το γράφει.. 😉 Πολυ καλος αφαλός σε σχέση τιμή- απόδοσης και το βασικότερο ειναι οτι δεν εχει ακουστεί κατι το αρνητικό μεχρι στιγμής. Ακόμα και εταιρίες που έχουν βγάλει decoder εργαλεία για πολύ γνωστούς αφαλούς με τον scudo δεν έχουν ασχοληθεί μέχρι στιγμής. Ας ελπίζουμε ότι δεν θα ασχοληθούν και στο μέλλον! Γκαβομαρααααα
enterhere Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μένω σε σπίτι με ενοίκιο και σκέφτομαι να αλλάξω την κλειδαριά, που είναι τύπου χρηματοκιβωτίου. Θα πρέπει να ενημερώσω τον ιδιοκτήτη πριν την αλλαγή και αν ναι, για ποιον λόγο πρέπει να γίνει αυτή η ενημέρωση;
Alejandro Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, enterhere είπε Μένω σε σπίτι με ενοίκιο και σκέφτομαι να αλλάξω την κλειδαριά, που είναι τύπου χρηματοκιβωτίου. Θα πρέπει να ενημερώσω τον ιδιοκτήτη πριν την αλλαγή και αν ναι, για ποιον λόγο πρέπει να γίνει αυτή η ενημέρωση; Η πόρτα είναι δική του και αν είναι να βάλεις κλειδαριά κυλίνδρου θα γίνει παρέμβαση στην πόρτα του. Επίσης αν κάποια στιγμή φύγεις θα μπορείς να πάρεις μόνο τον κύλινδρο, αφήνοντας άλλο στη θέση του. Αν βάλεις Omega χωρίς defender ίσως είναι η μοναδική περίπτωση που φεύγοντας μπορείς να βάλεις πάλι την παλιά και ίσως δε χρειαστεί να ενημερώσεις για την αλλαγή. 2 1
mclein² Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, enterhere είπε Μένω σε σπίτι με ενοίκιο και σκέφτομαι να αλλάξω την κλειδαριά, που είναι τύπου χρηματοκιβωτίου. Θα πρέπει να ενημερώσω τον ιδιοκτήτη πριν την αλλαγή και αν ναι, για ποιον λόγο πρέπει να γίνει αυτή η ενημέρωση; καλο ειναι να ενημερωθει. εαν μπει defender & προτιμηθει μικρης διαμμετρου δε θα φαινεται τιποτα ακομη και να τ'αφαιρεσεις ολα φευγοντας. οπως ειπε κ ο Αλεξανδρος και με omega plus το ιδιο με το παραπανω. 1
Spiroth Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Βρίσκομαι σε σπίτι με ενοίκιο (Βουλγαρία), και θα ήθελα να αλλάξω κλειδαριά, και θα ήθελα κάτι ασφαλές σχετικά. Θα ήθελα όταν φύγω να μπορώ να την πάρω μαζί μου και να βάλω την παλιά πίσω. Ποιες είναι οι επιλογές μου, ως κατηγορίες μηχανισμών τουλάχιστον? Ευχαριστώ πολύ όλους.
swayback Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Spiroth είπε Καλησπέρα σε όλους. Βρίσκομαι σε σπίτι με ενοίκιο (Βουλγαρία), και θα ήθελα να αλλάξω κλειδαριά, και θα ήθελα κάτι ασφαλές σχετικά. Θα ήθελα όταν φύγω να μπορώ να την πάρω μαζί μου και να βάλω την παλιά πίσω. Ποιες είναι οι επιλογές μου, ως κατηγορίες μηχανισμών τουλάχιστον? Ευχαριστώ πολύ όλους. Καλησπέρα. Αν θες βάλε μερικές φωτογραφίες της πόρτας (μέσα-έξω και πλάι) όπου να φαίνεται η κλειδαριά για να δούμε τον τύπο.
Spiroth Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, swayback είπε Καλησπέρα. Αν θες βάλε μερικές φωτογραφίες της πόρτας (μέσα-έξω και πλάι) όπου να φαίνεται η κλειδαριά για να δούμε τον τύπο. Τέλεια. Θα βάλω το βραδάκι που θα γυρίσω σπίτι. Ευχαριστώ.
sophiexr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Στις 18/2/2020 στις 6:07 ΜΜ, pintourikio είπε Αν θέλεις κάποια συμβουλή σχετικά με την κεντρική πόρτα, ανέβασε φωτογραφίες της πόρτας (μέσα - έξω - πλάι). Και να μας πεις το διαθέσιμο μπάτζετ. Η πόρτα της κουζίνας νομίζω κάποια μετατροπή που να αξίζει δεν παίρνει.. Η μόνη επιλογή είναι τα πτυσσόμενα κάγκελα, αλλιώς η αντικατάσταση της. Σχετικά με τα παράθυρα, εγώ μάλλον θα πήγαινα σε σταθερά κάγκελα, λόγω της τσουχτερης τιμής των πτυσσόμενων. Πάρτε προσφορές και για τα 2, δείτε τι μπορείτε οικονομικά και τι σας αρέσει αισθητικά. ευχαριστώ πολύ !
jordaninio Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! θέλω τη συμβουλή σας για αλλαγή κλειδαριάς σε πόρτα που έχω από το 2008. με ενδιαφέρει να τη συνδιασω με nuki σε μεταγενέστερο χρονο. το μπατζετ ειναι συζητησιμο μεταξυ 200-300. περιοχη κεντρο αθηνας Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από jordaninio προσθηκη προσφορας
jordaninio Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 εχω παρει προσφορά για M-T-L LOS ΜΕ ΚΥΛΙΝΔΡΟ CISA TEKNO ΚΑΙ DEFENDER SFERIK ROK στα 285 +φπα και Μ-T-L LOS ΜΕ ΚΥΛΙΝΔΡΟ EVVA 4 KS ΚΑΙ DEFENDER DIAMOND BKD250 στα 400+φπα. Ειναι λογικές τιμες?
Violator1978 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μετά την καθοδήγηση του Maclein έβαλα το MRM29 στην πόρτα μου, από πίσω υπάρχει ο κύλινδρος Mg HSP όπου όκ ειναι μια μετριότητα αλλά ο τελικός συνδιασμος νομίζω μου παρέχει αρκετή ασφάλεια, θέλω να ευχαριστήσω και εγώ από μέρος μου τον Maclein για τις πολυτιμες συμβουλες του, ο μόνος μου ενδοιασμος ήταν με το θέμα ότι θα τώρα θα είχα δύο ξεκλείδωματα μια του defender και μια του κυλίνδρου, πραγματικά το βρίσκω τελείως βολικό και δεν με κάνει να βαριέμαι καθόλου να το κλειδώνω ξεκλειδώνω και αντίστροφα Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από Violator1978 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα