Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eρωτήσεις για τον agb dck.  

1. Ποιο είναι το κόστος για επιπλέον κλειδί ?

2. Σε έκδοση 30/50 νίκελ υπάρχει ετοιμοπαράδοτος σε τιμή κάτω των 110 €  ( Aθήνα ) ?

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

Eρωτήσεις για τον agb dck.  

1. Ποιο είναι το κόστος για επιπλέον κλειδί ?

2. Σε έκδοση 30/50 νίκελ υπάρχει ετοιμοπαράδοτος σε τιμή κάτω των 110 €  ( Aθήνα ) ?

45€ μαζι με τα μεταφορικα

υπαρχει.

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

Τα 45 είναι μαζί με τα μεταφορικά;

Αφου το γράφει.. 😉

Πολυ καλος αφαλός σε σχέση τιμή- απόδοσης και το βασικότερο ειναι οτι δεν εχει ακουστεί κατι το αρνητικό μεχρι στιγμής. Ακόμα και εταιρίες που έχουν βγάλει decoder εργαλεία για πολύ γνωστούς αφαλούς με τον scudo δεν έχουν ασχοληθεί μέχρι στιγμής. Ας ελπίζουμε ότι δεν θα ασχοληθούν και στο μέλλον!

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Αφου το γράφει.. 😉

Πολυ καλος αφαλός σε σχέση τιμή- απόδοσης και το βασικότερο ειναι οτι δεν εχει ακουστεί κατι το αρνητικό μεχρι στιγμής. Ακόμα και εταιρίες που έχουν βγάλει decoder εργαλεία για πολύ γνωστούς αφαλούς με τον scudo δεν έχουν ασχοληθεί μέχρι στιγμής. Ας ελπίζουμε ότι δεν θα ασχοληθούν και στο μέλλον!

Γκαβομαρααααα :)

Δημοσ.

Μένω σε σπίτι με ενοίκιο και σκέφτομαι να αλλάξω την κλειδαριά, που είναι τύπου χρηματοκιβωτίου. Θα πρέπει να ενημερώσω τον ιδιοκτήτη πριν την αλλαγή και αν ναι, για ποιον λόγο πρέπει να γίνει αυτή η ενημέρωση;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, enterhere είπε

Μένω σε σπίτι με ενοίκιο και σκέφτομαι να αλλάξω την κλειδαριά, που είναι τύπου χρηματοκιβωτίου. Θα πρέπει να ενημερώσω τον ιδιοκτήτη πριν την αλλαγή και αν ναι, για ποιον λόγο πρέπει να γίνει αυτή η ενημέρωση;

Η πόρτα είναι δική του και αν είναι να βάλεις κλειδαριά κυλίνδρου θα γίνει παρέμβαση στην πόρτα του. Επίσης αν κάποια στιγμή φύγεις θα μπορείς να πάρεις μόνο τον κύλινδρο, αφήνοντας άλλο στη θέση του. Αν βάλεις Omega χωρίς defender ίσως είναι η μοναδική περίπτωση που φεύγοντας μπορείς να βάλεις πάλι την παλιά και ίσως δε χρειαστεί να ενημερώσεις για την αλλαγή.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, enterhere είπε

καλο ειναι να ενημερωθει.

εαν μπει defender & προτιμηθει μικρης διαμμετρου δε θα φαινεται τιποτα ακομη και να τ'αφαιρεσεις ολα φευγοντας.

οπως ειπε κ ο Αλεξανδρος και με omega plus το ιδιο με το παραπανω.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Βρίσκομαι σε σπίτι με ενοίκιο (Βουλγαρία), και θα ήθελα να αλλάξω κλειδαριά, και θα ήθελα κάτι ασφαλές σχετικά.

Θα ήθελα όταν φύγω να μπορώ να την πάρω μαζί μου και να βάλω την παλιά πίσω.

Ποιες είναι οι επιλογές μου, ως κατηγορίες μηχανισμών τουλάχιστον?

Ευχαριστώ πολύ όλους.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Spiroth είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Βρίσκομαι σε σπίτι με ενοίκιο (Βουλγαρία), και θα ήθελα να αλλάξω κλειδαριά, και θα ήθελα κάτι ασφαλές σχετικά.

Θα ήθελα όταν φύγω να μπορώ να την πάρω μαζί μου και να βάλω την παλιά πίσω.

Ποιες είναι οι επιλογές μου, ως κατηγορίες μηχανισμών τουλάχιστον?

Ευχαριστώ πολύ όλους.

Καλησπέρα. 

Αν θες βάλε μερικές φωτογραφίες της πόρτας (μέσα-έξω και πλάι) όπου να φαίνεται η κλειδαριά για να δούμε τον τύπο.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, swayback είπε

Καλησπέρα. 

Αν θες βάλε μερικές φωτογραφίες της πόρτας (μέσα-έξω και πλάι) όπου να φαίνεται η κλειδαριά για να δούμε τον τύπο.

Τέλεια. Θα βάλω το βραδάκι που θα γυρίσω σπίτι. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Στις 18/2/2020 στις 6:07 ΜΜ, pintourikio είπε

Αν θέλεις κάποια συμβουλή σχετικά με την κεντρική πόρτα, ανέβασε φωτογραφίες της πόρτας (μέσα - έξω - πλάι). Και να μας πεις το διαθέσιμο μπάτζετ.

Η πόρτα της κουζίνας νομίζω κάποια μετατροπή που να αξίζει δεν παίρνει.. Η μόνη επιλογή είναι τα πτυσσόμενα κάγκελα, αλλιώς η αντικατάσταση της.

Σχετικά με τα παράθυρα, εγώ μάλλον θα πήγαινα σε σταθερά κάγκελα, λόγω της τσουχτερης τιμής των πτυσσόμενων. Πάρτε προσφορές και για τα 2, δείτε τι μπορείτε οικονομικά και τι σας αρέσει αισθητικά.

ευχαριστώ πολύ ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! θέλω τη συμβουλή σας για αλλαγή κλειδαριάς σε πόρτα που έχω από το 2008. με ενδιαφέρει να τη συνδιασω με nuki σε μεταγενέστερο χρονο. το μπατζετ ειναι συζητησιμο μεταξυ 200-300. περιοχη κεντρο αθηνας

86800287_523011618331907_2073715093610168320_n.jpg

86970459_1112953515711702_1975628795167637504_n.jpg

86973462_187973535857625_4163505244786917376_n.jpg

Επεξ/σία από jordaninio
προσθηκη προσφορας
Δημοσ.

εχω παρει προσφορά για  M-T-L LOS ΜΕ ΚΥΛΙΝΔΡΟ CISA TEKNO ΚΑΙ DEFENDER SFERIK ROK στα 285 +φπα και  Μ-T-L LOS ΜΕ ΚΥΛΙΝΔΡΟ EVVA 4 KS ΚΑΙ DEFENDER DIAMOND BKD250 στα 400+φπα.

Ειναι λογικές τιμες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά την καθοδήγηση του Maclein έβαλα το MRM29 στην πόρτα μου, από πίσω υπάρχει ο κύλινδρος Mg HSP όπου όκ ειναι μια μετριότητα αλλά ο τελικός συνδιασμος νομίζω μου παρέχει αρκετή ασφάλεια, θέλω να ευχαριστήσω και εγώ από μέρος μου τον Maclein για τις πολυτιμες συμβουλες του, ο μόνος μου ενδοιασμος ήταν με το θέμα ότι θα τώρα θα είχα δύο ξεκλείδωματα μια του defender και μια του κυλίνδρου, πραγματικά το βρίσκω τελείως βολικό και δεν με κάνει να βαριέμαι καθόλου να το κλειδώνω ξεκλειδώνω και αντίστροφα 

IMG_20200219_082034-1200x1600.jpg

Επεξ/σία από Violator1978
  • Like 4

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...