Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pintourikio είπε

Γιατί όχι κάποιο bd200?

Λογικά λόγω του πάχους και του σχεδίου της εξωτερικής επένδυσης αλλά και της ενισχυμένης θωράκισης που (λογικά) θα έχει η συγκεκριμένη πόρτα στο σημείο της κλειδαριάς. 

• Like 1
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, pintourikio είπε

Γιατί όχι κάποιο bd200?

γιατι η εγκατασταση θα πηγαινε στα 120€ ~ 140€ και δεν υπαρχει λογος.

η πορτα εχει 2 ποντους ξυλο, το διακοσμητικο το υφισταμενο ειναι ηδη οριακα στο πλαϊνο προφιλ.

με kaba experT + sferik και την εγκατασταση στα 80€ ειναι vfm η κατασταση και κανεις δεν προκειται να παραβιασει experT.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Είμαστε στη διαδικασία να θωρακίσουμε", όσο είναι εφικτό, το σπίτι της θείας μου. Από όσα διάβασα ένας κάλος συνδυασμός για κλειδαριά είναι Defender BKD250 + Κύλινδρο  Evva 4KS + Cisa revolution pro, σωστά??

Θα θέλαμε επίσης να βάλουμε και κάγκελα ασφαλείας  σε παράθυρα και μπαλκονόπορτες, οπού σε μεγάλο κατάστημα είδα ότι και αυτά έχουν μια κλειδαριά στο πλάι… μήπως γνωρίζετε ποσό ασφαλείας είναι αυτές οι κλειδαριές??

Επίσης για πόρτα κουζίνας έχετε να προτείνετε κάποια κλειδαριά καλή ή κάποιο άλλο τρόπο ασφάλειας??

Ευχαριστώ

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sophiexr είπε

Καλησπέρα, 

Είμαστε στη διαδικασία να θωρακίσουμε", όσο είναι εφικτό, το σπίτι της θείας μου. Από όσα διάβασα ένας κάλος συνδυασμός για κλειδαριά είναι Defender BKD250 + Κύλινδρο  Evva 4KS + Cisa revolution pro, σωστά??

Θα θέλαμε επίσης να βάλουμε και κάγκελα ασφαλείας  σε παράθυρα και μπαλκονόπορτες, οπού σε μεγάλο κατάστημα είδα ότι και αυτά έχουν μια κλειδαριά στο πλάι… μήπως γνωρίζετε ποσό ασφαλείας είναι αυτές οι κλειδαριές??

Επίσης για πόρτα κουζίνας έχετε να προτείνετε κάποια κλειδαριά καλή ή κάποιο άλλο τρόπο ασφάλειας??

Ευχαριστώ

Καλό θα ήταν να ανεβάσεις μερικές φωτογραφίες της κεντρικής πόρτας και της κουζίνας (μέσα-εξω-πλαι) για να σου προταθούν λύσεις, δεν ταιριάζουν όλα παντού.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απάντηση, 

Δυστυχως της εξωπορτας δεν εχω φωτο αυτη τη στιγμη, αλλα ειναι πορτα ασφαλειας που τοποθέτησε πριν περιπου 10 χρόνια. 

Η πορτα της κουζινας ειναι πολυ παλία και σκεφτομαστε να την αλλάξουμε, ή να βαλει κάγκελο αλλα απο τη μέσα πλευρα γιατι απ'εξω δεν μπαινει... 

IMG-4681.jpg

IMG-4682.jpg

Δημοσ.
7 ώρες πριν, sophiexr είπε

Δυστυχως της εξωπορτας δεν εχω φωτο αυτη τη στιγμη, αλλα ειναι πορτα ασφαλειας που τοποθέτησε πριν περιπου 10 χρόνια. 

Η πορτα της κουζινας ειναι πολυ παλία και σκεφτομαστε να την αλλάξουμε, ή να βαλει κάγκελο αλλα απο τη μέσα πλευρα γιατι απ'εξω δεν μπαινει... 

IMG-4681.jpg

IMG-4682.jpg

To σταθερό κάγκελο θα είναι ποιο οικονομική λύση, εχει και πτυσσόμενα κάγκελα αλλα ειναι ακριβά, θα φτάσει και το 500αρικο. 

Δημοσ.

Καλημερα στην παρεα.

Υπάρχει μια προσφορά στο facebook απο εταιρία στα 400ευρω τοποθετημένη + ΦΠΑ (Για αθηνα)

Μου φανηκε καλη σαν προσφορα, αν καποιος φιλος ψαχνει για πορτα ας την δει.

Διπλή θωράκιση με δύο (2) φύλλα ηλεκτρο-γαλβανιζέ λαμαρίνας 10/10 mm ενωμένα με τρία (3) κάθετα νεύρα σε σχήμα ωμέγα (Ω)
Κάσωμα μεταλλικό 20/10 mm ηλεκτροστατικά βαμμένο με ειδικό διαμορφωμένο προφίλ για αντιδιαρρηκτική προστασία.
Κλειδαριά Magnum Superior με Ελβετικό αφαλό και σύστημα προστασίας κυλίνδρου break secure
Ασφαλίζει σε 20 σημεία – Οκτώ σταθερά εμβολα και 12 κινούμενα από την κλειδαριά
Ηχομόνωση – θερμομόνωση
Αυτόματο ανεμοφράκτη
Περιοριστή ανοίγματος
Ματάκι πανοραμικό
Ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες βαρέου τύπου
Ελαστικό περιμετρικά της πόρτας
Πλακά Μαγγανίου 25/10mm για αντιδιατρητική προστασία της κλειδαριάς
Ρεγουλατόρος εφαρμογής της πόρτας στο κάσωμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Petros Electron είπε

Καλημερα στην παρεα.

Υπάρχει μια προσφορά στο facebook απο εταιρία στα 400ευρω τοποθετημένη + ΦΠΑ (Για αθηνα)

Μου φανηκε καλη σαν προσφορα, αν καποιος φιλος ψαχνει για πορτα ας την δει.

Διπλή θωράκιση με δύο (2) φύλλα ηλεκτρο-γαλβανιζέ λαμαρίνας 10/10 mm ενωμένα με τρία (3) κάθετα νεύρα σε σχήμα ωμέγα (Ω)
Κάσωμα μεταλλικό 20/10 mm ηλεκτροστατικά βαμμένο με ειδικό διαμορφωμένο προφίλ για αντιδιαρρηκτική προστασία.
Κλειδαριά Magnum Superior με Ελβετικό αφαλό και σύστημα προστασίας κυλίνδρου break secure
Ασφαλίζει σε 20 σημεία – Οκτώ σταθερά εμβολα και 12 κινούμενα από την κλειδαριά
Ηχομόνωση – θερμομόνωση
Αυτόματο ανεμοφράκτη
Περιοριστή ανοίγματος
Ματάκι πανοραμικό
Ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες βαρέου τύπου
Ελαστικό περιμετρικά της πόρτας
Πλακά Μαγγανίου 25/10mm για αντιδιατρητική προστασία της κλειδαριάς
Ρεγουλατόρος εφαρμογής της πόρτας στο κάσωμα

για τα σκουπιδια και η πορτα & η τοποθετηση.

7 λεπτά πριν, dioz είπε

2,5 ετων δεν ειναι μοδα...

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mclein² είπε

για τα σκουπιδια και η πορτα & η τοποθετηση.

2,5 ετων δεν ειναι μοδα...

Για να το λες εσυ κατι παραπάνω θα ξέρεις. 😉

Δημοσ.
Στις 17/2/2020 στις 2:35 ΜΜ, sophiexr είπε

IMG-4681.jpg

IMG-4682.jpg

Αν θέλεις κάποια συμβουλή σχετικά με την κεντρική πόρτα, ανέβασε φωτογραφίες της πόρτας (μέσα - έξω - πλάι). Και να μας πεις το διαθέσιμο μπάτζετ.

Η πόρτα της κουζίνας νομίζω κάποια μετατροπή που να αξίζει δεν παίρνει.. Η μόνη επιλογή είναι τα πτυσσόμενα κάγκελα, αλλιώς η αντικατάσταση της.

Σχετικά με τα παράθυρα, εγώ μάλλον θα πήγαινα σε σταθερά κάγκελα, λόγω της τσουχτερης τιμής των πτυσσόμενων. Πάρτε προσφορές και για τα 2, δείτε τι μπορείτε οικονομικά και τι σας αρέσει αισθητικά.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...