mclein² Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, Kostas7GTR είπε Επειδή τώρα έχει 30 από την έξω μεριά και το κλειδί είναι απλό με κοντό λαιμό σφηνώνει λιγάκι. Νομίζω με 35/40 απο έξω θα είναι οκ και φυσικά το μέσα που κρεμάς πουκάμισα είναι λάθος ! αυτο λεω, βαλε τον αφαλο αναποδα κ θα ειναι τζετ. λογικα τον εβαλαν ετσι για να μη μπορει να τον πιασει καποιος κ να τον σπασει ή/και να τρυπηθει ευκολα. 1
pintourikio Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, mclein² είπε νομιζω οτι ειναι αναποδα τοποθετημενος τωρα. λογικα 30/45 χρειαζεσαι, δε βλεπω κατι περιεργο στο αλουμινιο. το προβλημα ειναι εκει που κρεμας πουκαμισα κ οχι αυτο που πεφτει μεσα απ'το διακοσμητικο. Μιας και μιλάμε για κρεμαστρες.. Ήθελε και 2 1 1
jimpet Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Παρακολουθώ το topic και έχω διαβάσει όλες (!) τις σελίδες του. Χωρίς να είμαι από τους συμφορουμίτες που έπεσαν θύματα διάρρηξης αλλά θορυβημένος από το ότι έχω κλειδαριά (Atra) που δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη (από τα γραφέντα έπρεπε να την είχα αλλάξει πολύ καιρό πριν) σκέφτομαι (οικονομικά) τα εξής: 1. CISA REVOLUTION PRO 2. AGB 9000 ή dck (όχι διπλής ενέργειας) 3. BD200 φωτό: Θα ήθελα πολύ τις γνώμες σας... Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από jimpet
Alejandro Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, jimpet είπε Καλησπέρα. Παρακολουθώ το topic και έχω διαβάσει όλες (!) τις σελίδες του. Χωρίς να είμαι από τους συμφορουμίτες που έπεσαν θύματα διάρρηξης αλλά θορυβημένος από το ότι έχω κλειδαριά (Atra) που δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη (από τα γραφέντα έπρεπε να την είχα αλλάξει πολύ καιρό πριν) σκέφτομαι (οικονομικά) τα εξής: 1. CISA REVOLUTION PRO 2. AGB 9000 ή dck (όχι διπλής ενέργειας) 3. BD200 φωτό: Θα ήθελα πολύ τις γνώμες σας... Με DCK και BD200 θα είσαι σε καλό επίπεδο. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από Alejandro
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Οι κλειδαριές MOIA είναι αξιόπιστες;
thodoris1985 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Kostas7GTR said: Επειδή τώρα έχει 30 από την έξω μεριά και το κλειδί είναι απλό με κοντό λαιμό σφηνώνει λιγάκι. Νομίζω με 35/40 απο έξω θα είναι οκ και φυσικά το μέσα που κρεμάς πουκάμισα είναι λάθος ! Για να μην εξέχει πολύ απ'έξω και μπορεί και τον πιάσει κάποιος και τον σπάσει. Προτείνω να "μεγαλώσεις" το λαιμό με κάποιο dremel ή κάποια λίμα. Έκανα το ίδιο για κλειδί ξύλινης πόρτας στους γονείς μου Καθυστερημένο Υ.Γ. Προσοχή μη "φας" το αφτάκι που υπάρχει για να σταματάει το κλειδί, εγώ τουλάχιστον είχα "φάει" μόνο κάποια σημεία από το στρογγυλό που το κρατάμε για να γυρίσουμε το κλειδί έτσι ώστε να μη βρίσκει με το διακοσμητικό Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από thodoris1985 1
Petros Electron Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι στο θέμα λαδώματος κυλίνδρων, και συγκεκριμένα στο βιβλιαράκι του SCUDO DCK γραφει να λαδώνετε ο κύλινδρος μια φορά τον χρόνο. Συγκεκριμένα να καθαρίζεται το κλειδί και μετά να ψεκάζετε με στο spray τους και να μπαίνει στον κύλινδρο. Οχι απευθείας δηλαδή η χρήση αυτού στον κύλινδρο. Το θέμα είναι οτι δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα, σκέπτομαι να στείλω ενα email στους Ιταλούς να δω τι αλλο προτείνουν αντί αυτού, γιατι δεν μπορώ να βρω πληροφορίες για το τι περιεχέι αυτο το spray. Ορισμένες φόρες εχω λιγο θέμα με το κλειδί μου εχει μαγκώσει στο βγάλσιμο προς το τέλος του, και πρέπει να το βάλω μέσα και μετα βγαίνει. Το κάνει πολύ λιγες φόρες. Μια στις 10-15 περίπου. Δοκιμάζω τώρα με ενα δεύτερο κλειδί για να δω. Ο κύλινδρος είναι μονής λειτουργίας. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από Petros Electron
pintourikio Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Στις 11/2/2020 στις 4:11 ΜΜ, tsakal1977 είπε Καλησπέρα και πάλι. Δεύτερη προσφορά από την εταιρεία που ταιριάζει με το σπαθί. Λοιπόν διπλή θωράκιση 1,00mm με 18 κλειδώματα, κλειδαριά Cipierre soft lock με τετραπλό καταπέλτη, μύλοσ MG HSP με 4+1 κλειδιά, με επένδυση εξωτερικά πλακαζ συνολικά 850euro. Mε επένδυση αλουμινίου 1.000 euro. Όλα με ΦΠΑ και τοποθέτηση. Σε αντίθεση με τον πρώτο που ο ΦΠΑ δεν συμπεριλαμβανόταν και η τοποθέτηση έξτρα 75 euro. 'Eξτρα χρέωση 120 για μαγνητικό Disec. Γενικά να αναφέρω ότι ήταν κατά της Omega plus αναφέροντας ότι είναι παλιά και ότι δέχεται μόνο συγκεκριμένο ατσάλι εξωτερικά το οποίο και αυτό είναι παλιό. Όμως άφησε ανοιχτό το ότι μπορώ να τοποθετήσω ότι θέλω. Εγώ θα προτιμούσα τον mg hsp από τον iseo r6, χωρίς να σημαίνει ότι και αυτός είναι κάτι φοβερό. Νομίζω όπου και να καταλήξεις, το μαγνητικό defender να το βάλεις. Για την κλειδαριά δεν γνωρίζω, περίμενε να σου πουν και οι πιο γνώστες αν αξίζει περισσότερο από την ισεο. Από θέμα εγκατάστασης σε κέρδισε κάποιος? 1
mclein² Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 15 ώρες πριν, jimpet είπε Καλησπέρα. Παρακολουθώ το topic και έχω διαβάσει όλες (!) τις σελίδες του. Χωρίς να είμαι από τους συμφορουμίτες που έπεσαν θύματα διάρρηξης αλλά θορυβημένος από το ότι έχω κλειδαριά (Atra) που δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη (από τα γραφέντα έπρεπε να την είχα αλλάξει πολύ καιρό πριν) σκέφτομαι (οικονομικά) τα εξής: 1. CISA REVOLUTION PRO 2. AGB 9000 ή dck (όχι διπλής ενέργειας) 3. BD200 φωτό: Θα ήθελα πολύ τις γνώμες σας... με 200-230 εισαι τζετ 14 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Οι κλειδαριές MOIA είναι αξιόπιστες; ποιοτικα ή απο θεμα ασφαλειας ; φανταζομαι ρωτας για κυλινδρους moia...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 11 ώρες πριν, Petros Electron είπε Επανέρχομαι στο θέμα λαδώματος κυλίνδρων, και συγκεκριμένα στο βιβλιαράκι του SCUDO DCK γραφει να λαδώνετε ο κύλινδρος μια φορά τον χρόνο. Συγκεκριμένα να καθαρίζεται το κλειδί και μετά να ψεκάζετε με στο spray τους και να μπαίνει στον κύλινδρο. Οχι απευθείας δηλαδή η χρήση αυτού στον κύλινδρο. Το θέμα είναι οτι δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα, σκέπτομαι να στείλω ενα email στους Ιταλούς να δω τι αλλο προτείνουν αντί αυτού, γιατι δεν μπορώ να βρω πληροφορίες για το τι περιεχέι αυτο το spray. Ορισμένες φόρες εχω λιγο θέμα με το κλειδί μου εχει μαγκώσει στο βγάλσιμο προς το τέλος του, και πρέπει να το βάλω μέσα και μετα βγαίνει. Το κάνει πολύ λιγες φόρες. Μια στις 10-15 περίπου. Δοκιμάζω τώρα με ενα δεύτερο κλειδί για να δω. Ο κύλινδρος είναι μονής λειτουργίας. Υπάρχει εδώ:https://www.tuttoferramenta.it/prodotto/alban-giacomo-agb-bomboletta-liquido-lubrificante-anti-grip/AL1000000 Από την άλλη δεν βλέπω τον λόγο να πάρεις κάτι τέτοιο και με δεδομένο ότι λέει water repellent φαντάζομαι ότι είναι το ίδιο με το WD-40 (κοινώς Water Displacement 40th formula).
Petros Electron Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, Anaheim είπε Υπάρχει εδώ:https://www.tuttoferramenta.it/prodotto/alban-giacomo-agb-bomboletta-liquido-lubrificante-anti-grip/AL1000000 Από την άλλη δεν βλέπω τον λόγο να πάρεις κάτι τέτοιο και με δεδομένο ότι λέει water repellent φαντάζομαι ότι είναι το ίδιο με το WD-40 (κοινώς Water Displacement 40th formula). Ευχαριστώ για την απάντηση. Εστειλα email στο εργοστάσιο. Το WD40 κατα την γνώμη μου ειναι ποιο πολύ στην κατηγορία αντισκωριακων και ισως να ειναι πολυ "λαδερο" για αυτην την δουλειά. Εχω το wurth ultra 2040 που είναι πιο ελαφρύ με τις ίδιες δυνατότητες του WD40. Θα δω τι απαντήσουν και θα επανέλθω.
jimpet Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 29 λεπτά πριν, mclein² είπε με 200-230 εισαι τζετ Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος 🤔
mclein² Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 41 λεπτά πριν, jimpet είπε Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος 🤔 αυτα που θελεις να βαλεις ειναι μια χαρα για το μπατζετ των 200-220 ευρω με τοποθετηση.
jimpet Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Ευχαριστώ, αν και την τοποθέτηση θα την κάνω εγώ.
mclein² Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, jimpet είπε Ευχαριστώ, αν και την τοποθέτηση θα την κάνω εγώ. αρα ακομη φθηνοτερα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα