Alejandro Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, kostakiss είπε Άρα χρειάζομαι ένα defender + κύλινδρο + modular ? από άποψη πακέτου , ποιο θεωρείται καλύτερο ; πχ: ποιο έχει πιο πολλά κλειδιά στη συσκευασία , ποιο είναι πιο αξιόπιστο σαν εταιρεία , ποσό στοιχίζει το κλειδί αν χρειαστεί να βγαλει κάποιος επιπρόσθετα ; Χρειάζεσαι κλειδαριά, defender και modular κύλινδρο. Τέτοιος είναι σίγουρα ο Abloy Protec2 και οι ειδικοί θα σου πουν και ποιοι άλλοι κύλινδροι είναι σε αυτή την κατηγορία. 1
pintourikio Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, kostakiss είπε Άρα χρειάζομαι ένα defender + κύλινδρο + modular ? από άποψη πακέτου , ποιο θεωρείται καλύτερο ; πχ: ποιο έχει πιο πολλά κλειδιά στη συσκευασία , ποιο είναι πιο αξιόπιστο σαν εταιρεία , ποσό στοιχίζει το κλειδί αν χρειαστεί να βγαλει κάποιος επιπρόσθετα ; Πόσα κλειδιά χρειάζεσαι?
mclein² Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, kostakiss είπε Άρα χρειάζομαι ένα defender + κύλινδρο + modular ? από άποψη πακέτου , ποιο θεωρείται καλύτερο ; πχ: ποιο έχει πιο πολλά κλειδιά στη συσκευασία , ποιο είναι πιο αξιόπιστο σαν εταιρεία , ποσό στοιχίζει το κλειδί αν χρειαστεί να βγαλει κάποιος επιπρόσθετα ; κλειδαρια mottura ή mul-t-lock + κυλινδρο modular (συναρμολογουμενο) + defender + διακοσμητικο μεσα. εαν δε σκοπευεις να τη χρησιμοποιησεις ως διπλη (που δεν ειναι φτιαγμενη η πορτα σου γι'αυτο) - βαλε κλειδαρια mottura. defender παρε bd200 ή bkd250 ή mrm29. κυλινδρο οτι νομιζεις & οτι σου αρεσει απο την κορυφαια 5αδα - 6αδα που εχουμε αναφερει αρκει να ειναι modular (για να μην ταλαιπωρειται ο μαστορας κ να μπορει να φερει 2 επιλογες για σιγουρια) ολοι οι κυλινδροι ειναι στα 5 κλειδια. οι πορταδες & κλειδαραδες με προσωπικο κλειδωμενο προφιλ εχουν 3κλειδους για να παιρνουν λεφτα κ απο εκει. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από mclein² 1
sofand Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα, ψάχνοντας για επώνυμη οικονομική πόρτα ασφαλείας, πήρα προσφορά από το S**** για το φτηνό του μοντέλο 690 με φπα. Η πόρτα έρχεται με κλειδαριά iseo γραναζωτή με διπλή παγίδα (δεν ήξεραν να μου πουν το ακριβές μοντέλο) και κύλινδρο tesa st8. Επειδή έχω διαβάσει εδώ για θεματάκια με τον st8 (που δεν τα παραδέχονται, η κλειδαριά είναι απαραβίαστη μου είπαν) και ζήτησα εναλλακτική, μπορούν να μου βάλουν (με απροθυμία πάντως) mottura champions pro με +30 ευρώ και keso 8000 με +50 ευρώ. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αξίζουν οι αλλαγές και αν ναι ποιόν από τους 2 κυλίνδρους να επιλέξω. Ευχαριστώ
mclein² Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, sofand είπε Καλημέρα, ψάχνοντας για επώνυμη οικονομική πόρτα ασφαλείας, πήρα προσφορά από το S**** για το φτηνό του μοντέλο 690 με φπα. Η πόρτα έρχεται με κλειδαριά iseo γραναζωτή με διπλή παγίδα (δεν ήξεραν να μου πουν το ακριβές μοντέλο) και κύλινδρο tesa st8. Επειδή έχω διαβάσει εδώ για θεματάκια με τον st8 (που δεν τα παραδέχονται, η κλειδαριά είναι απαραβίαστη μου είπαν) και ζήτησα εναλλακτική, μπορούν να μου βάλουν (με απροθυμία πάντως) mottura champions pro με +30 ευρώ και keso 8000 με +50 ευρώ. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αξίζουν οι αλλαγές και αν ναι ποιόν από τους 2 κυλίνδρους να επιλέξω. Ευχαριστώ τον champions pro.
sofand Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, mclein² είπε τον champions pro. Ευχαριστώ 1
tsakal1977 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα, σας παρακολουθώ αρκετό καιρό και τώρα μάλλον ήρθε η ώρα που και εγώ θα χρειαστώ τις πολύτιμες συμβουλές σας. Αρχικά θέλω ναλλάξω πόρτα ασφαλείας και μάλλον κατέληξα στην S..a Door S14 (στην Θεσαλονίκη βρίσκομαι σε μονοκατοικία). Δεν μπόρεσα να βρω αξιολογήσεις για άλλους που δραστηριοποιούνται εδώ. Me laminate επενδύσεις βγαίνει γύρω στα 600 euro. Αυτοί βάζουν κλειδαριά ISEO γρναζωτή και κύλινδρο ISEO R6.Εαν θέλω μύλο ISEO R11 ,επιπλεον χρέωση 100 euro, κλειδαριά OMEGA επιπλέον 200 euro και MRM 29 DISEC ΜΑΓΝΗΤΙΚΌ + 150euro. Από την εμπειρία σας είναι αξιόπιστη η συγκεκριμένη πορτα ασφαλείας? Τί από τα παραπάνω να προσθέσω ή αν έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε είτε για την πορτα είτε για άλλους συνδυασμούς? Το budget μου συνολικά κυμαίνεται γυρω στα 1000euro. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
pintourikio Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, tsakal1977 είπε Καλησπέρα, σας παρακολουθώ αρκετό καιρό και τώρα μάλλον ήρθε η ώρα που και εγώ θα χρειαστώ τις πολύτιμες συμβουλές σας. Αρχικά θέλω ναλλάξω πόρτα ασφαλείας και μάλλον κατέληξα στην S..a Door S14 (στην Θεσαλονίκη βρίσκομαι σε μονοκατοικία). Δεν μπόρεσα να βρω αξιολογήσεις για άλλους που δραστηριοποιούνται εδώ. Me laminate επενδύσεις βγαίνει γύρω στα 600 euro. Αυτοί βάζουν κλειδαριά ISEO γρναζωτή και κύλινδρο ISEO R6.Εαν θέλω μύλο ISEO R11 ,επιπλεον χρέωση 100 euro, κλειδαριά OMEGA επιπλέον 200 euro και MRM 29 DISEC ΜΑΓΝΗΤΙΚΌ + 150euro. Από την εμπειρία σας είναι αξιόπιστη η συγκεκριμένη πορτα ασφαλείας? Τί από τα παραπάνω να προσθέσω ή αν έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε είτε για την πορτα είτε για άλλους συνδυασμούς? Το budget μου συνολικά κυμαίνεται γυρω στα 1000euro. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1) Αν καταλήξεις στην συγκεκριμένη πόρτα μην δώσεις επιπλέον λεφτά για omega ή ισεο ρ11, γιατί σε κλέβουν ξεκάθαρα. Αν καταλήξεις εδώ, πάρε το βασικό πακέτο με ισεο ρ6 και ύστερα αγοράζεις μόνος σου έναν καλύτερο κύλινδρο και τον τοποθετείς. 2) Τι defender είναι στα 600? 3) Το μαγνητικό με πόσα κλειδιά είναι? Εσύ πόσα χρειάζεσαι?
tsakal1977 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, pintourikio είπε 1) Αν καταλήξεις στην συγκεκριμένη πόρτα μην δώσεις επιπλέον λεφτά για omega ή ισεο ρ11, γιατί σε κλέβουν ξεκάθαρα. Αν καταλήξεις εδώ, πάρε το βασικό πακέτο με ισεο ρ6 και ύστερα αγοράζεις μόνος σου έναν καλύτερο κύλινδρο και τον τοποθετείς. 2) Τι defender είναι στα 600? 3) Το μαγνητικό με πόσα κλειδιά είναι? Εσύ πόσα χρειάζεσαι? Το defender θα κοστίσει 150 euro , η πόρτα θα κοστίσει 600.Το μαγνητικό νομίζω είναι με 2 ή 3 κλειδιά. Εγώ χρειάζομαι 3. Δηλαδή εννοεις να βάλω τα βασικά και μετά να προσθέσω ξεχωριστά τα υπόλοιπα? Δεν θα κοστίσει παραπάνω? Νομίζω ότι ο πωλητής ανέφερε σε κάποια στιγμή αν θέλω να προμηθευτώ μόνος μου κάποια από τα παραπάνω και θα μου αφαιρέσει 35 euro για την κλειδαριά Iseo γραναζωτή και 20euro για κύλινδρο Iseo R6.
dioz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Στις 28/1/2020 στις 10:47 ΠΜ, dioz είπε Καλημέρα Φίλος θα βάλει καινούρια ξύλινη εξώπορτα στο εξοχικό του με τρίγλωσση κλειδαριά maco (https://rozos.gr/el/829-τρίγλωσση-κλειδαριά.html) Τι κύλινδρο να του προτείνω να βάλει...? Σκεφτόμουν να του πω για Astral S... Στις 28/1/2020 στις 10:58 ΠΜ, mclein² είπε astral s / agb9000 / gege pExtra / Υπάρχει λόγος να βάλει και ένα defender ? π.χ. Disec OR02 / Disec BD54 ή κάτι καλύτερο...?
pintourikio Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, tsakal1977 είπε Το defender θα κοστίσει 150 euro , η πόρτα θα κοστίσει 600.Το μαγνητικό νομίζω είναι με 2 ή 3 κλειδιά. Εγώ χρειάζομαι 3. Δηλαδή εννοεις να βάλω τα βασικά και μετά να προσθέσω ξεχωριστά τα υπόλοιπα? Δεν θα κοστίσει παραπάνω? Νομίζω ότι ο πωλητής ανέφερε σε κάποια στιγμή αν θέλω να προμηθευτώ μόνος μου κάποια από τα παραπάνω και θα μου αφαιρέσει 35 euro για την κλειδαριά Iseo γραναζωτή και 20euro για κύλινδρο Iseo R6. Στη θέση σου, αν τελικά είχα καταλήξει στη συγκεκριμένη πρόταση, θα επέλεγα το μαγνητικό defender και θα τους έλεγα να αφαιρέσουν τα 20€ του r6 και θα τους πήγαινα έναν δικό μου κύλινδρο, πχ agb dck περίπου 85€. 580€ + 150€ + 85= 815€ και είσαι σε ένα πολύ καλό επίπεδο και με 185€ περίπου ρέστα. **Αν και αυτό το 0,8 χιλιοστά θωράκιση μου κάθεται στο λαιμό. Στο πιο φθηνό μοντέλο έχουν 0,6.... Γράψε στο google "Θεσσαλονίκη πόρτες ασφαλείας" θα βρεις αρκετά μαγαζιά για να πάρεις και άλλες προσφορές. Το μαγαζί που έχει 4,2 στις 40 κριτικές και το όνομα του "ταιριάζει" μαζί με το σπαθί, φαίνεται να έχει ενδιαφέρον πόρτα με διπλή θωράκιση. Πήγαινε και πάρε 1-3 προσφορές ακόμα και πες μας τι σου πρότειναν. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από pintourikio 1
mclein² Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, dioz είπε Υπάρχει λόγος να βάλει και ένα defender ? π.χ. Disec OR02 / Disec BD54 ή κάτι καλύτερο...? το αν υπαρχει λογος, το ξερει ο ιδιοκτητης. το αν μπαινει με αυτη τη μακο-κλειδαρια δεν το γνωριζω. σπιτι μου δε θα εβαζα μακο παντως γιατι μετα εγκλωβιζομαι σε μια μαρκα που εχει "ανυπαρκτη" υποστηριξη και σε 10 χρονια δε θα βρισκω ομοια και θα με αναγκαζουν να παω σε νεα πορτα οταν με το καλο χαλασει η κλειδαρια. 2
tsakal1977 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 33 λεπτά πριν, pintourikio είπε Στη θέση σου, αν τελικά είχα καταλήξει στη συγκεκριμένη πρόταση, θα επέλεγα το μαγνητικό defender και θα τους έλεγα να αφαιρέσουν τα 35€ του r6 και θα τους πήγαινα έναν δικό μου κύλινδρο, πχ agb dck περίπου 85€. 565€ + 150€ + 85€= 800€ και είσαι σε ένα πολύ καλό επίπεδο και με 200€ ρέστα. **Αν και αυτό το 0,8 χιλιοστά θωράκιση μου κάθεται στο λαιμό. Στο πιο φθηνό μοντέλο έχουν 0,6.... Γράψε στο google "Θεσσαλονίκη πόρτες ασφαλείας" θα βρεις αρκετά μαγαζιά για να πάρεις και άλλες προσφορές. Το μαγαζί που έχει 4,2 στις 40 κριτικές και το όνομα του "ταιριάζει" μαζί με το σπαθί, φαίνεται να έχει ενδιαφέρον πόρτα με διπλή θωράκιση. Πήγαινε και πάρε 1-3 προσφορές ακόμα και πες μας τι σου πρότειναν. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφόρηση. Το βρήκα το μαγαζί που ταιριάζει με το ''σπαθί''. Αύριο θα πάω για προσφορά.
mclein² Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, tsakal1977 είπε Το defender θα κοστίσει 150 euro , η πόρτα θα κοστίσει 600.Το μαγνητικό νομίζω είναι με 2 ή 3 κλειδιά. Εγώ χρειάζομαι 3. Δηλαδή εννοεις να βάλω τα βασικά και μετά να προσθέσω ξεχωριστά τα υπόλοιπα? Δεν θα κοστίσει παραπάνω? Νομίζω ότι ο πωλητής ανέφερε σε κάποια στιγμή αν θέλω να προμηθευτώ μόνος μου κάποια από τα παραπάνω και θα μου αφαιρέσει 35 euro για την κλειδαριά Iseo γραναζωτή και 20euro για κύλινδρο Iseo R6. δηλαδη απο τα 600, αφαιρει τα 55 για το συστημα που σε προστατευει και μενουν τα 545€. αν φτιαχνει μονος του την πορτα, του στοιχιζει 100. αν την αγοραζει απο αλλον, 200. μεγαλο μεροκαματο βγαζει ο φιλος μας... 1
pintourikio Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 47 λεπτά πριν, tsakal1977 είπε Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφόρηση. Το βρήκα το μαγαζί που ταιριάζει με το ''σπαθί''. Αύριο θα πάω για προσφορά. Διόρθωσα λίγο τα ποσά στο προηγούμενο σχόλιο. Ρώτα και πληροφορίες για την εγκατάσταση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα