mclein² Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 56 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Εφόσον η πόρτα ή οι πόρτες δεν ήταν σωστά τοποθετημένες, τίθεται θέμα αποζημίωσης από τον παθών προς την εταιρία που τις πούλησε/τοποθέτησε ?. Στην φώτο βλέπω ότι ειχαν βάλει αφρό αντί για τσιμέντο μεταξύ κάσας και τοίχου. η μονη αποζημιωση που μπορει να ειναι συντομη σε τετοιες περιπτωσεις ειναι μονο με ασφαλεια κλοπης. η τοποθετηση ειναι τοσο τραγικη που εχει μπει μεσα το κασωμα απ'το σπρωξιμο + το υπολοιπο που εφυγε απο τη θεση του. ο αφρος δεν ειναι το προβλημα, η συνολικη τοποθετηση + τα υλικα ειναι το θεμα... 1
Alejandro Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Petros Electron είπε Εφόσον η πόρτα ή οι πόρτες δεν ήταν σωστά τοποθετημένες, τίθεται θέμα αποζημίωσης από τον παθών προς την εταιρία που τις πούλησε/τοποθέτησε ? Σε καμία περίπτωση. Ο κανόνας είναι "Ότι κλειδώνει, ξεκλειδώνει" . Το θέμα από εκεί και πέρα είναι με τι εργαλεία, σε πόσο χρόνο κλπ. Ακόμη και με καλύτερη τοποθέτηση, πάλι μπορεί να ξηλώσει κάποιος την κάσα. Απλά στην περίπτωση της κακής τοποθέτησης ή απλής κλειδαριάς μειώνεται κατά πολύ ο χρόνος και η δυσκολία. 1 1
Rfchaser Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 23 ώρες πριν, pintourikio είπε Με τα 150-80€ που διαθέτει ο φίλος το ξεχνάει το μαγνητικό. Για αρχή άλλαξε μόνο κύλινδρο. Με το μπάτζετ σου μπορείς να πας σε έναν από το πάνω ράφι. Και ύστερα όταν μπορείς ή αν νιώσεις ότι είσαι στόχος πας και στην αλλαγή defender. Αν θεωρείς ότι δεν κινδυνεύεις και ότι δεν έχεις πράγματα αξίας, δύσκολα θα έρθουν σε εσένα να σπάσουν το defender και να ασχοληθούν με έναν κύλινδρο από το πάνω ράφι για να σου πάρουν τον βραστηρα, ενώ ο δίπλα/πάνω/κάτω έχει ξεκλειδωτη πόρτα ή ξύλινη πόρτα ή κλειδαριά χρηματοκιβωτιου.. Πόσα κλειδιά χρειάζεσαι? Καλησπέρα, Σίγουρα 3 κλειδιά. Είμαστε 2 άτομα (η πιτσιρικαρία δεν μετράει) οπότε να υπάρχει και ένα σε άλλο σπίτι για ώρα ανάγκης.
Sebu Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Η πιτσιρικαρια μεγαλωνει ομως και καποια στιγμη θα χρειαστει κλειδι. Οποτε λαβε υποψη και το κόστος του κάθε πρόσθετου κλειδιού για τον κύλινδρο που σε ενδιαφέρει. Μπορεί τώρα να κερδίσεις Χ ευρώ αλλά μετα να τα δώσεις πολλαπλά για τα επιπλεον κλειδια που θα χρειαστει να βγαλεις για τα παιδια. Υπαρχουν κλειδαριες με σημαντικο κοστος ανα προσθετο κλειδι. Και ενα καλο κυλινδρο δεν θα τον αντικαταστησεις ευκολα σε λιγα χρονια μονο και μονο επειδη τα παιδια μεγαλωσαν και θες προσθετα κλειδια και για εκεινα.
Rfchaser Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Sebu είπε Η πιτσιρικαρια μεγαλωνει ομως και καποια στιγμη θα χρειαστει κλειδι. Οποτε λαβε υποψη και το κόστος του κάθε πρόσθετου κλειδιού για τον κύλινδρο που σε ενδιαφέρει. Μπορεί τώρα να κερδίσεις Χ ευρώ αλλά μετα να τα δώσεις πολλαπλά για τα επιπλεον κλειδια που θα χρειαστει να βγαλεις για τα παιδια. Υπαρχουν κλειδαριες με σημαντικο κοστος ανα προσθετο κλειδι. Και ενα καλο κυλινδρο δεν θα τον αντικαταστησεις ευκολα σε λιγα χρονια μονο και μονο επειδη τα παιδια μεγαλωσαν και θες προσθετα κλειδια και για εκεινα. Σωστό, αν και έχω τουλάχιστον μια πενταετία μπροστά μου. Ο ιδανικός αριθμός κλειδιών είναι το 5.
mclein² Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Rfchaser είπε Σωστό, αν και έχω τουλάχιστον μια πενταετία μπροστά μου. Ο ιδανικός αριθμός κλειδιών είναι το 5. αν σ'ενδιαφερει το μαγνητικο, σκεφτομαι πως ισως μπορεις να πας στο σεναριο : agb9000 + mrm29 με 5 κλειδια & 3 μαγνητακια αντιστοιχα στα 150€ που θελεις να δωσεις. 1
chrisnx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Χαιρετίζω την παρέα σας. Κλασσικά και εγώ αποφάσισα να αντικαταστήσω την παλαιού τύπου κλειδαριά που έχω cisa σε θωρακισμένη πόρτα έτους 1997. Διάβασα με τις ώρες όσα από τα forum έχουν δημιουργηθεί και κατέληξα στην επιλογή: Κλειδαριά cisa revolution pro, κύλινδρο MUL-T-LOCK MT5 με τρεις ζωές και defender DISEC BKD 250. Mε τα περαστικά και το ΦΠΑ μου ζητήθηκε 366 ευρώ, όχι όμως με το defender της επιλογής μου άλλα με το BD290 (μου είπε ότι δεν το δουλεύει και δεν έχει πρόβλημα να το προμηθευτώ εγώ και να μου το περάσει αυτός, στην περίπτωση αυτή το κόστος εγκατάστασης θα είναι κατά 80 € χαμηλότερο). Το θέμα είναι ότι το επιθυμητό defender στην τιμή που το βρίσκω στο internet 80 έως 85 € δεν το πουλάνε στην λιανική (το βρήκα μέχρι τώρα 100 €). Περιοχή Θεσσαλονίκης. Την απόψη σας για την επιλογή των υλικών μου και του κόστους τοποθέτησης και αν γνωρίζετε που μπορώ να βρω το defender DISEC BKD 250 σε κατάστημα Θεσσαλονίκης στην τιμή 80-85€
swayback Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, chrisnx είπε Χαιρετίζω την παρέα σας. Κλασσικά και εγώ αποφάσισα να αντικαταστήσω την παλαιού τύπου κλειδαριά που έχω cisa σε θωρακισμένη πόρτα έτους 1997. Διάβασα με τις ώρες όσα από τα forum έχουν δημιουργηθεί και κατέληξα στην επιλογή: Κλειδαριά cisa revolution pro, κύλινδρο MUL-T-LOCK MT5 με τρεις ζωές και defender DISEC BKD 250. Mε τα περαστικά και το ΦΠΑ μου ζητήθηκε 366 ευρώ, όχι όμως με το defender της επιλογής μου άλλα με το BD290 (μου είπε ότι δεν το δουλεύει και δεν έχει πρόβλημα να το προμηθευτώ εγώ και να μου το περάσει αυτός, στην περίπτωση αυτή το κόστος εγκατάστασης θα είναι κατά 80 € χαμηλότερο). Το θέμα είναι ότι το επιθυμητό defender στην τιμή που το βρίσκω στο internet 80 έως 85 € δεν το πουλάνε στην λιανική (το βρήκα μέχρι τώρα 100 €). Περιοχή Θεσσαλονίκης. Την απόψη σας για την επιλογή των υλικών μου και του κόστους τοποθέτησης και αν γνωρίζετε που μπορώ να βρω το defender DISEC BKD 250 σε κατάστημα Θεσσαλονίκης στην τιμή 80-85€ Πολύ καλή τιμή σου έδωσε. Τα προϊόντα που έχεις επιλέξει είναι στην top κατηγορία. Θεσσαλονίκη δεν το δουλεύουν τόσο το BKD250 και δεν θυμάμαι να το έχω δει σε online κλειδαράδικο εκεί. Κάτι χάνω - γιατί δεν το παραγγέλνεις από Αθήνα; Δεν νομίζω να σου πάει πάνω από 100€ με τα μεταφορικά.
mclein² Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, chrisnx είπε Χαιρετίζω την παρέα σας. Κλασσικά και εγώ αποφάσισα να αντικαταστήσω την παλαιού τύπου κλειδαριά που έχω cisa σε θωρακισμένη πόρτα έτους 1997. Διάβασα με τις ώρες όσα από τα forum έχουν δημιουργηθεί και κατέληξα στην επιλογή: Κλειδαριά cisa revolution pro, κύλινδρο MUL-T-LOCK MT5 με τρεις ζωές και defender DISEC BKD 250. Mε τα περαστικά και το ΦΠΑ μου ζητήθηκε 366 ευρώ, όχι όμως με το defender της επιλογής μου άλλα με το BD290 (μου είπε ότι δεν το δουλεύει και δεν έχει πρόβλημα να το προμηθευτώ εγώ και να μου το περάσει αυτός, στην περίπτωση αυτή το κόστος εγκατάστασης θα είναι κατά 80 € χαμηλότερο). Το θέμα είναι ότι το επιθυμητό defender στην τιμή που το βρίσκω στο internet 80 έως 85 € δεν το πουλάνε στην λιανική (το βρήκα μέχρι τώρα 100 €). Περιοχή Θεσσαλονίκης. Την απόψη σας για την επιλογή των υλικών μου και του κόστους τοποθέτησης και αν γνωρίζετε που μπορώ να βρω το defender DISEC BKD 250 σε κατάστημα Θεσσαλονίκης στην τιμή 80-85€ α. η τιμη ειναι σουπερ. β. να προσεχεις με τον μτ5 με τις 3 ζωες γιατι εχει κατι μικροθεματακια αυτοματης αλλαγης συνδιασμου
chrisnx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 14 ώρες πριν, swayback είπε Πολύ καλή τιμή σου έδωσε. Τα προϊόντα που έχεις επιλέξει είναι στην top κατηγορία. Θεσσαλονίκη δεν το δουλεύουν τόσο το BKD250 και δεν θυμάμαι να το έχω δει σε online κλειδαράδικο εκεί. Κάτι χάνω - γιατί δεν το παραγγέλνεις από Αθήνα; Δεν νομίζω να σου πάει πάνω από 100€ με τα μεταφορικά. Η διάσταση που έχουν τα defender είναι ίδια ασχέτως το μοντέλο και τον οικο κατασκευής? Φοβάμαι μην φορτωθώ κάτι που δεν ταιριάζει και μου μείνει. 14 ώρες πριν, mclein² είπε α. η τιμη ειναι σουπερ. β. να προσεχεις με τον μτ5 με τις 3 ζωες γιατι εχει κατι μικροθεματακια αυτοματης αλλαγης συνδιασμου Αν κατάλαβα καλά κατά την αλλαγή του συνδυασμού (αχρείαστος να είναι) πρέπει να προσέξω, αλλά τι ? Δεν είναι 100% συμβατό το νέο κλειδί ?
Petros Electron Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, chrisnx είπε Η διάσταση που έχουν τα defender είναι ίδια ασχέτως το μοντέλο και τον οικο κατασκευής? Φοβάμαι μην φορτωθώ κάτι που δεν ταιριάζει και μου μείνει. καλημέρα, οχι δεν ειναι. Εγω που άλλαξα το securemme με το BKD250 ήθελε λιγο να μεγαλώσω την τρύπα στον καπλαμά για να μπει
swayback Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, chrisnx είπε Η διάσταση που έχουν τα defender είναι ίδια ασχέτως το μοντέλο και τον οικο κατασκευής? Φοβάμαι μην φορτωθώ κάτι που δεν ταιριάζει και μου μείνει. 16 λεπτά πριν, Petros Electron είπε καλημέρα, οχι δεν ειναι. Εγω που άλλαξα το securemme με το BKD250 ήθελε λιγο να μεγαλώσω την τρύπα στον καπλαμά για να μπει Τα περισσότερα ίδια είναι. Δεν μας πειράζει που κάποια θέλουν μεγαλύτερη τρύπα λόγω ροζέτας ασφαλείας. Αυτό είναι θέμα του κλειδαρά που θα κάνει την τοποθέτηση. Εξάλλου και το BD290 που σου πρότεινε να βάλει, την ίδια ακριβώς τρύπα θέλει με το BKD250. Οπότε δεν υπάρχει θέμα. Εσύ μόνο το χρώμα θα προσέξεις να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στα διακοσμητικά που έχει τώρα η πόρτα σου. Όλα τα άλλα είναι ίδια. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από swayback 1
mclein² Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, chrisnx είπε Αν κατάλαβα καλά κατά την αλλαγή του συνδυασμού (αχρείαστος να είναι) πρέπει να προσέξω, αλλά τι ? Δεν είναι 100% συμβατό το νέο κλειδί ? ολοι οι μουλτιλοκ που αλλαζουν συνδιασμο (και οι omega plus), για να συμβει αυτο -> σπαει μια μπιλια εσωτερικα απο το συνδιασμο κ ενεργοποιειται μια επομενη. εαν καποιος προσπαθησει να μπει στο διαμμερισμα με ασχετο κλειδι μτ5 ή εσυ δε βαζεις σωστα το κλειδι μεχρι τελους ή εχεις πολυ βρωμικα κλειδια ή μερικες ακομη καταστασεις...ο κυλινδρος μπορει να μπει σε διαδικασια αλλαγης συνδιασμου. σε αυτη τη διαδικασια, θα καταλαβεις οτι ο κυλινδρος κλειδωνει ή ξεκλειδωνει δυσκολα έως πολυ δυσκολα. εαν δεν εχεις τη 2η ή 3η ζωη εκτος σπιτιου καλο θα ειναι να μην πιεσεις αλλα να κανεις πισω στη διαδικασια που θα βρισκεσαι. εαν ο κυλινδρος αλλαξει συνδιασμο, γυριζει μονο με το επομενο κλειδι και με κανενα αλλο τροπο. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από mclein² 1 1
CaMp3on Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, τι προτείνετε για αντικατάσταση της παρακάτω κλειδαριάς. Άρχισε να κολλάει και λέω να την αλλάξω πριν είναι αργά. Το Budget είναι μικρό μιας και σε λίγο καιρό θα αλλαχτεί τελείως η πόρτα με θωρακισμένη. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από CaMp3on
paylidis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Βάλε μια ώρα αρχύτερα τη θωρακισμένη θα έλεγα μη πετας λεφτά. Το πολύ πολύ λάδωσε την 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα