Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, pintourikio είπε

Με τα 150-80€ που διαθέτει ο φίλος το ξεχνάει το μαγνητικό.

Για αρχή άλλαξε μόνο κύλινδρο. Με το μπάτζετ σου μπορείς να πας σε έναν από το πάνω ράφι. Και ύστερα όταν μπορείς ή αν νιώσεις ότι είσαι στόχος πας και στην αλλαγή defender. Αν θεωρείς ότι δεν κινδυνεύεις και ότι δεν έχεις πράγματα αξίας, δύσκολα θα έρθουν σε εσένα να σπάσουν το defender και να ασχοληθούν με έναν κύλινδρο από το πάνω ράφι για να σου πάρουν τον βραστηρα, ενώ ο δίπλα/πάνω/κάτω έχει ξεκλειδωτη πόρτα ή ξύλινη πόρτα ή κλειδαριά χρηματοκιβωτιου..

Πόσα κλειδιά χρειάζεσαι?

Συμφωνώ. Άλλωστε το BKD250 είναι υπερβολή για ένα διαμέρισμα αν βρίσκεται σε πολυκατοικία. Για ένα απομακρυσμένο σπίτι που μπορεί ο διαρρήκτης να κάνει φασαρία όμως είναι απαραίτητο. Όσο για το θέμα αν κινδυνεύει ή οχι και έχει πράγματα άξιας, τότε πάλι σύμφωνος είμαι, άλλα σε κανέναν δεν αρέσει η εμπειρία και η ανάμνηση οτι του άνοιξαν το σπίτι του, και σε κάποιους (ειδικά στις γυναίκες) μπορεί να μείνει και ψυχολογικό. Εμενα στην πολυκατοικία σχεδόν ολοι εχουν βάλει πόρτα με Omega plus σε διπλή κλειδαριά, όποτε ήθελα να ήμουν και εγώ κάπως προστατευμένος σε σχέση με τους υπολοίπους.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε γνωρίζω περίπτωση παραβίασης defender και θεωρώ ότι το BD200 είναι υπεραρκετό για τα ελληνικά δεδομένα.

• Like 4
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.

Μπορω να σας ρωτησω κατι;

Κλαπηκε το πομολο χτες απο την πορτα.

Τι σημαινει αυτο;

Να ανησυχησω μηπως γινει καποια παραβιαση συντομα;

Ειναι στον σταθμο Λαρισης κοντα.

Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.

IMG_20200202_185653.jpg

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Mr.Cornflakes είπε

Παιδια καλησπερα.

Τι σημαινει αυτο;

IMG_20200202_185653.jpg

Ε δεν είναι και στην καλύτερη περιοχή αλλά δεν θέλω να ξέρω τι παίζει, πάντως για κλοπή πομολου δεν έχω ξανακούσει... 

Δημοσ.

Θεωρώ ότι κάποιος έχασε το δικό του ή απλά του γυάλισε το δικό σου και προφανώς γιαυτο και το βούτηξε..Ακόμα και να θέλει να σου παραβιάσει την πόρτα (πράγμα απίθανο)δε νομίζω να σε προειδοποιούσε !

• Like 1
Δημοσ.

Κάποια video στο youtube (4-5 ετών) δείχνουν παραβίαση του agb 9000 με χτύπημα ή περιστροφή κλειδιού (;) σε 2' το πολύ.

Ισχύει ; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr.Cornflakes είπε

Παιδια καλησπερα.

Τι σημαινει αυτο;

IMG_20200202_185653.jpg

Είναι νέα μόδα αυτή να κλέβουν τα πόμολα. Τα κάνουν γύφτοι και ρομα με σκοπο να τα πανε για ανακύκλωση. Που να δεις τα νεκροταφεία τα έχουν ταράξει. Δεν θεωρώ ότι συντρέχει λόγος ανησυχίας.

6 λεπτά πριν, jimpet είπε

Κάποια video στο youtube (4-5 ετών) δείχνουν παραβίαση του agb 9000 με χτύπημα ή περιστροφή κλειδιού (;) σε 2' το πολύ.

Ισχύει ; 

Κοιτα να δεις, το εχω δει και εγω. Ο τυπος που το εχει ανεβάσει δείχνει και διάφορα αλλα βιντεο σε αλους κυλίνδρους με την ίδια "περίεργη" μέθοδο. Το θεμα ειναι οτι η ανάλυση δεν ειναι καλη στο βιντεο και επίσης δεν βλεπουμε και το κλειδί πως ειναι που βάζει. Πιστεύω οτι ειναι fake. Αν όντως ίσχυε κατι τέτοιο θα βλέπαμε και ενα πιο καθαρό βιντεο απο γνωστούς lock pickers, πράγμα που δεν υπάρχει ομως μεχρι στιγμής.

• Thanks 1
Δημοσ.

Και στους γονεις μου στα Κατω Πατήσια έκλεψαν το χερούλι από την εξώπορτα τις πολυκατοικίας πριν τρεις βδομάδες, λογικά είναι αυτό που λέει ο φίλος από πάνω για ανακύκλωση...

Δημοσ.

Α και κάτι άλλο. Δεν ξερω αν το είδατε σήμερα στις ειδήσεις. Στο Χαϊδάρι σε πολυκατοικία ανοίξανε 3-4 πόρτες ασφάλειας και όσο πρόλαβα να δω στο ρεπορτάζ (OPEN TV - ΔΕΛΤΙΟ 2/2/20 19:00) ήταν στραβωμένες με λοστούς και μερικές τις ειχαν βγάλει μαζί με την κάσα και έβλεπες και τα τούβλα. Όποτε να που και σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να συμβεί και αυτό. Προφανώς ειχαν την άνεση χρόνου και μπορούσαν να κάνουν και θόρυβο. Έπρεπε να βλέπατε τις πόρτες ήταν κυριολεκτικά στραπατσαρισμένες και διαλυμένες!

• Sad 2
Δημοσ.

Ναι αλλα μονο στη συγκεκριμενη πορτα ομως; Γιατι δεν εγινε αυτο και στις υπολοιπες πορτες της πολυκατοικιας; Μου φανηκε περιεργο και ειπα να σας ρωτησω εδω.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Rfchaser είπε

Ευχαριστώ. Προτεινόμενοι συνδυασμοί κατά την γνώμη σου;

ολα εξαρτωνται απο το οικονομικο :)

2 ώρες πριν, Mr.Cornflakes είπε

Ναι αλλα μονο στη συγκεκριμενη πορτα ομως; Γιατι δεν εγινε αυτο και στις υπολοιπες πορτες της πολυκατοικιας; Μου φανηκε περιεργο και ειπα να σας ρωτησω εδω.

απλα τα δικο σου μπορεσαν να ξεβιδωσουν στο μπαμ οι ρομά...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Α και κάτι άλλο. Δεν ξερω αν το είδατε σήμερα στις ειδήσεις. Στο Χαϊδάρι σε πολυκατοικία ανοίξανε 3-4 πόρτες ασφάλειας και όσο πρόλαβα να δω στο ρεπορτάζ (OPEN TV - ΔΕΛΤΙΟ 2/2/20 19:00) ήταν στραβωμένες με λοστούς και μερικές τις ειχαν βγάλει μαζί με την κάσα και έβλεπες και τα τούβλα. Όποτε να που και σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να συμβεί και αυτό. Προφανώς ειχαν την άνεση χρόνου και μπορούσαν να κάνουν και θόρυβο. Έπρεπε να βλέπατε τις πόρτες ήταν κυριολεκτικά στραπατσαρισμένες και διαλυμένες!

image.png.613a88d0861a61f5b5f3972cee96441f.png

Η αλήθεια ειναι οτι εδω ξύλωσαν τα πάντα!

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, pontez2 είπε

image.png.613a88d0861a61f5b5f3972cee96441f.png

Η αλήθεια ειναι οτι εδω ξύλωσαν τα πάντα!

το θεμα ειναι οτι επρεπε να μπουν. ήξεραν οτι κατι θα παρουν.

αυτο φαινεται απο το οτι μιλαμε για ανιδεους που προσπαθησαν να ακυρωσουν* την κλειδαρια

(securemme k22, securemme 3στροφη, securemme defender) και αφου δεν ηξεραν τι να κανουν...τελικα κατεβασαν την πορτα.

η πορτα βγηκε απο τη θεση της γιατι οπως φαινεται η τοποθετηση ηταν αστεια..

**ποιος βλακας φτανει σε σημειο να φαινεται το πιο απλο defender και δε χρησιμοποιει μια σωληνα φ52 ωστε να το σπασει....

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον η πόρτα ή οι πόρτες δεν ήταν σωστά τοποθετημένες, τίθεται θέμα αποζημίωσης από τον παθών προς την εταιρία που τις πούλησε/τοποθέτησε ?.

Στην φώτο βλέπω ότι ειχαν βάλει αφρό αντί για τσιμέντο μεταξύ κάσας και τοίχου.

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.

Νομίζω στη συγκεκριμένη περίπτωση,είχανε το χρόνο να κανουν τέτοια ζημιά,αφού λείπανε όλοι απο την τριώροφη κατοικία για διακοπές.Σε άλλη περίπτωση δεν νομίζω να ξηλωνανε πόρτες.Το θέμα είναι ότι η ζημιά έγινε...Αραγε συναγερμό είχανε;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...