Rfchaser Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 47 λεπτά πριν, mclein² είπε dierre κλειδαρια με securemme defender δε γινεται. υπηρχαν καποιες αρχικες εισαγωγες 5κλειδες αλλα πλεον δε συμφερει. 2κλειδες & 3κλειδες σχεδον ολες. ειτε εχεις την καρτα εκτος σπιτιου κ βγαζεις αντιγραφο - ειτε καλεις επαγγελματια να στο τρυπησει - ειτε ψαχνεσαι με μαγνητες γυρω-γυρω μηπως το πετυχεις οπως στα βιντεο. Καλημέρα, Δηλαδή παίζει να χρειάζεται κ αλλαγή κλειδαριάς αν είναι securemme;
mclein² Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Rfchaser είπε Καλημέρα, Δηλαδή παίζει να χρειάζεται κ αλλαγή κλειδαριάς αν είναι securemme; ειτε εχεις dierre κλειδαρια με το καταλληλο defender / ειτε εχεις κλειδαρια securemme με το αντιστοιχο defender. δεν ξερω ποσα χρονια την εχεις, ποσο λειτουργικη ειναι & ποσα λεφτα θες να διαθεσεις για ενα πακετο. γενικα το προβλημα 2 χρονια ειναι στους κυλινδρους κ οχι σε συνολικες παραβιασεις.
Rfchaser Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 42 λεπτά πριν, mclein² είπε ειτε εχεις dierre κλειδαρια με το καταλληλο defender / ειτε εχεις κλειδαρια securemme με το αντιστοιχο defender. δεν ξερω ποσα χρονια την εχεις, ποσο λειτουργικη ειναι & ποσα λεφτα θες να διαθεσεις για ενα πακετο. γενικα το προβλημα 2 χρονια ειναι στους κυλινδρους κ οχι σε συνολικες παραβιασεις. Την κλειδαριά την είχαμε αλλάξει πριν από 5-6 χρονια αν θυμάμαι καλά ως αναβάθμιση της προηγούμενης που ήταν Potent με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου. Η αλλαγή είχε γίνει εσπευσμένα γιατί είχε βλάβη η κλειδαριά και στραβώσε και τα κλειδιά, οποτε δεν είχε γίνει κατάλληλη έρευνα αγοράς όπως φαίνεται. Για την ώρα λειτουργεί καλά. Προκειται για διαμέρισμα σε τριώροφο που διαμένουν 6 οικογένειες. Μένω στον 2ο και τα υπόλοιπα διαμερίσματα έχουν τις Potent που προανέφερα. Επίσης έχω συναγερμό με επιπλέον ραντάρ ατα μπαλκόνια. Εκμεταλλευόμενος την ανοχή των συμφορουμιτών παραθέτω τα παραπάνω ώστε να δώσω μια συνολική εικόνα για τον βαθμό ασφαλείας/κινδύνου που υπάρχει ώστε να προχωρήσω στην βέλτιστη λύση (σχέση ανάγκης/αξίας/τιμής). Αναμενω λοιπόν την γνώμη σας ως ειδικοί. Ευχαριστω εκ των προτέρων.
mclein² Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Rfchaser είπε Την κλειδαριά την είχαμε αλλάξει πριν από 5-6 χρονια αν θυμάμαι καλά ως αναβάθμιση της προηγούμενης που ήταν Potent με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου. Η αλλαγή είχε γίνει εσπευσμένα γιατί είχε βλάβη η κλειδαριά και στραβώσε και τα κλειδιά, οποτε δεν είχε γίνει κατάλληλη έρευνα αγοράς όπως φαίνεται. Για την ώρα λειτουργεί καλά. Προκειται για διαμέρισμα σε τριώροφο που διαμένουν 6 οικογένειες. Μένω στον 2ο και τα υπόλοιπα διαμερίσματα έχουν τις Potent που προανέφερα. Επίσης έχω συναγερμό με επιπλέον ραντάρ ατα μπαλκόνια. Εκμεταλλευόμενος την ανοχή των συμφορουμιτών παραθέτω τα παραπάνω ώστε να δώσω μια συνολική εικόνα για τον βαθμό ασφαλείας/κινδύνου που υπάρχει ώστε να προχωρήσω στην βέλτιστη λύση (σχέση ανάγκης/αξίας/τιμής). Αναμενω λοιπόν την γνώμη σας ως ειδικοί. Ευχαριστω εκ των προτέρων. βαλε 2-3 φωτο της πορτας, μεσα / εξω / πλάι να σε βοηθησω αν και καταληγω στο συμπερασμα της αλλαγης κυλινδρου και τιποτα αλλο.
Rfchaser Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 30 λεπτά πριν, mclein² είπε βαλε 2-3 φωτο της πορτας, μεσα / εξω / πλάι να σε βοηθησω αν και καταληγω στο συμπερασμα της αλλαγης κυλινδρου και τιποτα αλλο. Αγαπητέ McLein, Επισυνάπτω, Επισης για κύλινδρο τι προτείνεις;
mclein² Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 58 λεπτά πριν, Rfchaser είπε Αγαπητέ McLein, Επισυνάπτω, Επισης για κύλινδρο τι προτείνεις; η κλειδαρια ειναι 2στροφη ; επειδη κατα 99% ειναι σεκιουρεμ ολο το πακετο, καλο ειναι ν'αποφυγεις abloy protec². οτιδηποτε αλλο μπορει να μπει κανονικα
Magnum Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα. Βρίσκομαι σε διαδικασία ψαξίματος για πόρτα ασφαλείας μετά από πρόσφατη διάρρηξη. Έχω πάρει ήδη επισκεφτεί 3 εκθέσεις και έχω δει και πάρει προσφορές, αλλά θα επισκεφτώ και μέσα στην εβδομάδα και άλλες. Όμως μερικά που άκουσα : Ο αφαλός της CISA RS3S είναι παλιός δεν έχει διαρρηχθεί μεν αλλά δεν προτείνετε. (Ειδικά ο ένας προτείνει τον AP4S γιατί ο RS3S έχει μια ευαισθησία στο κινούμενο μέρος και μπορεί να κολλήσει στην κλειδαριά). Προτείνει defender CISA γιατί άλλης εταιρείας μπορεί να μην συνεργάζεται σωστά με τον καταπέλτη της κλειδαριάς (ερώτηση για BD200 ή 250 σε CISA Revolution PRO). Ο ίδιος μου είπε ότι η Omega Plus έχει διαρρηχθεί υπάρχουν 4-5 κρούσματα τα 2 στην Αγ. Mελετίου. Ο τρόπος όπως μου είπε είναι με άκοπο κλειδί που είχε ελαφρώς κουρευτεί και με μωρομάντηλο που βρήκαν μέσα στην αφαλό το οποίο έπαιξε τον ρόλο του για να βρεθούν οι μπίλιες ! Άλλος μου επιμένει ότι ο μεντεσές με μπίλια είναι καλύτερος από τον μεντεσέ με ρουλεμάν και ότι δεν χρειάζεται 3ος μεντεσές. Από αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής για μία καλή πόρτα ασφαλείας με καλό αφαλό-defender πας πάνω από τα 1000€ και σε ορισμένους πλησιάζεις τα 1300 με 1500€ (τελική με ΦΠΑ) Ορισμένοι έχουν ορισμένες επιλογές σε αφαλό - defender π.χ. SIAMOS από DM σε KESO 8000 ή σου δίνουν την δυνατότητα οποιαδήποτε αλλαγής αλλά χρεώνοντας 100€ για την κάθε μία. π.χ. από CISA 4P4S -> RS3S 100€ , defender από CISA σε DIAMOND 100€. Κλίνω προς το παρόν για κλειδαριά CISA Revolution PRO, με defender BD 200 ή 250 DIAMOND και αφαλό EVVA 4KS διπλή ενέργειας (νομίζω από τους λίγους που είδα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα). [Αν έχει κάποιος να προτείνει καμία καλή πόρτα με καλή κλειδαριά -αφαλό - defender ας πει για να πάρω προσφορά ή ας μου στείλει π.μ.)
Rfchaser Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, mclein² είπε η κλειδαρια ειναι 2στροφη ; επειδη κατα 99% ειναι σεκιουρεμ ολο το πακετο, καλο ειναι ν'αποφυγεις abloy protec². οτιδηποτε αλλο μπορει να μπει κανονικα 3στροφη. Παίζει ρόλο;
pintourikio Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Magnum είπε Καλησπέρα. Βρίσκομαι σε διαδικασία ψαξίματος για πόρτα ασφαλείας μετά από πρόσφατη διάρρηξη. Έχω πάρει ήδη επισκεφτεί 3 εκθέσεις και έχω δει και πάρει προσφορές, αλλά θα επισκεφτώ και μέσα στην εβδομάδα και άλλες. Όμως μερικά που άκουσα : Ο αφαλός της CISA RS3S είναι παλιός δεν έχει διαρρηχθεί μεν αλλά δεν προτείνετε. (Ειδικά ο ένας προτείνει τον AP4S γιατί ο RS3S έχει μια ευαισθησία στο κινούμενο μέρος και μπορεί να κολλήσει στην κλειδαριά). Προτείνει defender CISA γιατί άλλης εταιρείας μπορεί να μην συνεργάζεται σωστά με τον καταπέλτη της κλειδαριάς (ερώτηση για BD200 ή 250 σε CISA Revolution PRO). Ο ίδιος μου είπε ότι η Omega Plus έχει διαρρηχθεί υπάρχουν 4-5 κρούσματα τα 2 στην Αγ. Mελετίου. Ο τρόπος όπως μου είπε είναι με άκοπο κλειδί που είχε ελαφρώς κουρευτεί και με μωρομάντηλο που βρήκαν μέσα στην αφαλό το οποίο έπαιξε τον ρόλο του για να βρεθούν οι μπίλιες ! Άλλος μου επιμένει ότι ο μεντεσές με μπίλια είναι καλύτερος από τον μεντεσέ με ρουλεμάν και ότι δεν χρειάζεται 3ος μεντεσές. Από αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής για μία καλή πόρτα ασφαλείας με καλό αφαλό-defender πας πάνω από τα 1000€ και σε ορισμένους πλησιάζεις τα 1300 με 1500€ (τελική με ΦΠΑ) Ορισμένοι έχουν ορισμένες επιλογές σε αφαλό - defender π.χ. SIAMOS από DM σε KESO 8000 ή σου δίνουν την δυνατότητα οποιαδήποτε αλλαγής αλλά χρεώνοντας 100€ για την κάθε μία. π.χ. από CISA 4P4S -> RS3S 100€ , defender από CISA σε DIAMOND 100€. Κλίνω προς το παρόν για κλειδαριά CISA Revolution PRO, με defender BD 200 ή 250 DIAMOND και αφαλό EVVA 4KS διπλή ενέργειας (νομίζω από τους λίγους που είδα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα). [Αν έχει κάποιος να προτείνει καμία καλή πόρτα με καλή κλειδαριά -αφαλό - defender ας πει για να πάρω προσφορά ή ας μου στείλει π.μ.) 1) rs3s > ap4s 2) αυτό σχετικά με την συνεργασία cisa κλειδαριάς - cisa defender είναι παπατζιλίκι. 3) Θαρρώ πως οι μεντεσέδες με ρουλεμάν είναι ανώτεροι γιατί μπαίνουν στα πιο ακριβα μοντέλα και αντίστοιχα στα φθηνά εκείνοι με Μπίλια. Οι πιο πολλοί θα σου πουν ότι αρκούν οι 2, αλλά από την στιγμή που σου έχει μπει στο μυαλό προχώρα στους 3. 4) Η εταιρεία με τα cisa προϊόντα που πήγες, το έχει ξεφτυλισει το πράγμα.... Είπαμε να είναι ευέλικτο και να μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε και άλλα προϊόντα, αλλά όχι και να μας @@@. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από pintourikio 1 1
mclein² Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, Rfchaser είπε 3στροφη. Παίζει ρόλο; απλα δεν ειδα την πλαϊνη βιδα κ υπεθεσα 2στροφη παλια σεκιουρεμ αλλα κ η 3στροφη το ιδιο θεμα εχει με τον abloy. γενικα μπορεις να βαλεις οτιδηποτε σε κυλινδρο. 5 λεπτά πριν, pintourikio είπε 1) rs3s > ap4s 2) αυτό σχετικά με την συνεργασία cisa κλειδαριάς - cisa defender είναι παπατζιλίκι. 3) Θαρρώ πως οι μεντεσέδες με ρουλεμάν είναι ανώτεροι γιατί μπαίνουν στα πιο ακριβα μοντέλα και αντίστοιχα στα φθηνά εκείνοι με Μπίλια. Οι πιο πολλοί θα σου πουν ότι αρκούν οι 2, αλλά από την στιγμή που σου έχει μπει στο μυαλό προχώρα στους 3. 4) Η εταιρεία με τα cisa προϊόντα που πήγες, το έχει ξεφτυλισει το πράγμα.... Είπαμε να είναι ευέλικτο και να μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε και άλλα προϊόντα, αλλά όχι και να μας @@@. πολυ ωραιος. μια προσθηκη, ο ap4s εχει προβλημα διαρρηξης αναλογο με του r50. ειναι ουσιαστικα στη φαση "αν σου κατσει"... 1 ώρα πριν, Magnum είπε Καλησπέρα. Βρίσκομαι σε διαδικασία ψαξίματος για πόρτα ασφαλείας μετά από πρόσφατη διάρρηξη. Έχω πάρει ήδη επισκεφτεί 3 εκθέσεις και έχω δει και πάρει προσφορές, αλλά θα επισκεφτώ και μέσα στην εβδομάδα και άλλες. Όμως μερικά που άκουσα : Ο αφαλός της CISA RS3S είναι παλιός δεν έχει διαρρηχθεί μεν αλλά δεν προτείνετε. (Ειδικά ο ένας προτείνει τον AP4S γιατί ο RS3S έχει μια ευαισθησία στο κινούμενο μέρος και μπορεί να κολλήσει στην κλειδαριά). Προτείνει defender CISA γιατί άλλης εταιρείας μπορεί να μην συνεργάζεται σωστά με τον καταπέλτη της κλειδαριάς (ερώτηση για BD200 ή 250 σε CISA Revolution PRO). Ο ίδιος μου είπε ότι η Omega Plus έχει διαρρηχθεί υπάρχουν 4-5 κρούσματα τα 2 στην Αγ. Mελετίου. Ο τρόπος όπως μου είπε είναι με άκοπο κλειδί που είχε ελαφρώς κουρευτεί και με μωρομάντηλο που βρήκαν μέσα στην αφαλό το οποίο έπαιξε τον ρόλο του για να βρεθούν οι μπίλιες ! Άλλος μου επιμένει ότι ο μεντεσές με μπίλια είναι καλύτερος από τον μεντεσέ με ρουλεμάν και ότι δεν χρειάζεται 3ος μεντεσές. Από αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής για μία καλή πόρτα ασφαλείας με καλό αφαλό-defender πας πάνω από τα 1000€ και σε ορισμένους πλησιάζεις τα 1300 με 1500€ (τελική με ΦΠΑ) Ορισμένοι έχουν ορισμένες επιλογές σε αφαλό - defender π.χ. SIAMOS από DM σε KESO 8000 ή σου δίνουν την δυνατότητα οποιαδήποτε αλλαγής αλλά χρεώνοντας 100€ για την κάθε μία. π.χ. από CISA 4P4S -> RS3S 100€ , defender από CISA σε DIAMOND 100€. Κλίνω προς το παρόν για κλειδαριά CISA Revolution PRO, με defender BD 200 ή 250 DIAMOND και αφαλό EVVA 4KS διπλή ενέργειας (νομίζω από τους λίγους που είδα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα). [Αν έχει κάποιος να προτείνει καμία καλή πόρτα με καλή κλειδαριά -αφαλό - defender ας πει για να πάρω προσφορά ή ας μου στείλει π.μ.) τοσο παπατζιλικι σ'ενα μονο ψαξιμο..... μακαρι να κρατησει η κριση καμια 10αρια χρονια ακομη μπας κ κλεισει το 50% των κλεφτοκοταδων & ανιδεων !!! αν ξαναπερασεις απ'αυτον με την omega, πες του οτι δινω 5000 μετρητα αν την ανοιξει κι εκεινος με τα μαντηλια & τα καλσον μπροστα μου - με δικη μου κλειδαρια. 3
Rfchaser Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, mclein² είπε απλα δεν ειδα την πλαϊνη βιδα κ υπεθεσα 2στροφη παλια σεκιουρεμ αλλα κ η 3στροφη το ιδιο θεμα εχει με τον abloy. γενικα μπορεις να βαλεις οτιδηποτε σε κυλινδρο. Αγαπητέ mclein, Δεν έχω λόγια. Πολλά ευχαριστώ για την καθοδήγηση και ειδικά κυριακάτικα.
Petros Electron Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Rfchaser είπε Αγαπητέ mclein, Δεν έχω λόγια. Πολλά ευχαριστώ για την καθοδήγηση και ειδικά κυριακάτικα. Εγώ θα άλλαζα και το defender στην θέση σου (και εγώ securemme k2 ειχα και defender πριν), αλλά οταν είδα πως τα σπανε είπα να βάλω κατι καλύτερο. Γενικά ο κύλινδρος ακόμα οσο τοπ και να ειναι, κάλο είναι να μην μείνει απροστάτευτος. Δεν ξερω σε πια περιοχή μένεις, και κατα ποσο μπορεί να κάνει κάποιος θόρυβο στην πόρτα σου με σκοπό να στην διαρρήξει, αλλα εγω θα έβαζα είτε έναν μέτριο αφαλό με μαγνητικό defender ή έναν καλύτερο αφαλό με ενισχυμένο defender. Με βιδωτή ροζέτα. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από Petros Electron 1
Rfchaser Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Εγώ θα άλλαζα και το defender στην θέση σου (και εγώ securemme k2 ειχα και defender πριν), αλλά οταν είδα πως τα σπανε είπα να βάλω κατι καλύτερο. Γενικά ο κύλινδρος ακόμα οσο τοπ και να ειναι, κάλο είναι να μην μείνει απροστάτευτος. Δεν ξερω σε πια περιοχή μένεις, και κατα ποσο μπορεί να κάνει κάποιος θόρυβο στην πόρτα σου με σκοπό να στην διαρρήξει, αλλα εγω θα έβαζα είτε έναν μέτριο αφαλό με μαγνητικό defender ή έναν καλύτερο αφαλό με ενισχυμένο defender. Με βιδωτή ροζέτα. Ευχαριστώ. Προτεινόμενοι συνδυασμοί κατά την γνώμη σου;
Petros Electron Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, Rfchaser είπε Ευχαριστώ. Προτεινόμενοι συνδυασμοί κατά την γνώμη σου; Μεχρι πόσα λεφτά διαθέτεις?. Εγώ με περίπου 200 ευρώ έβαλα AGB Scudo DCK και defender disec BKD250. Θα προτιμουσα να εβαζα ομως μαγνητικό defender γιατι δεν μπορούν να δουν τι κύλινδρος κριβεται απο πισω. 1
pintourikio Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Μεχρι πόσα λεφτά διαθέτεις?. Εγώ με περίπου 200 ευρώ έβαλα AGB Scudo DCK και defender disec BKD250. Θα προτιμουσα να εβαζα ομως μαγνητικό defender γιατι δεν μπορούν να δουν τι κύλινδρος κριβεται απο πισω. Με τα 150-80€ που διαθέτει ο φίλος το ξεχνάει το μαγνητικό. 39 λεπτά πριν, Rfchaser είπε Ευχαριστώ. Προτεινόμενοι συνδυασμοί κατά την γνώμη σου; Για αρχή άλλαξε μόνο κύλινδρο. Με το μπάτζετ σου μπορείς να πας σε έναν από το πάνω ράφι. Και ύστερα όταν μπορείς ή αν νιώσεις ότι είσαι στόχος πας και στην αλλαγή defender. Αν θεωρείς ότι δεν κινδυνεύεις και ότι δεν έχεις πράγματα αξίας, δύσκολα θα έρθουν σε εσένα να σπάσουν το defender και να ασχοληθούν με έναν κύλινδρο από το πάνω ράφι για να σου πάρουν τον βραστηρα, ενώ ο δίπλα/πάνω/κάτω έχει ξεκλειδωτη πόρτα ή ξύλινη πόρτα ή κλειδαριά χρηματοκιβωτιου.. Πόσα κλειδιά χρειάζεσαι? Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από pintourikio 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα