Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι δύσκολη η αλλαγή κυλίνδρου σε πόρτα ασφαλείας. Υπάρχει κάποιος στην Κηφισιά Αττικής που μπορεί να το φτιάξει ; (Με ΠΜ)

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, gamsgr είπε

Είναι δύσκολη η αλλαγή κυλίνδρου σε πόρτα ασφαλείας. Υπάρχει κάποιος στην Κηφισιά Αττικής που μπορεί να το φτιάξει ; (Με ΠΜ)

Αν όταν ανοίγεις την πόρτα βλέπεις στο πλαι την βιδα που συγκρατεί τον κύλινδρο, τότε οχι δεν ειναι. Αν δεν την βλέπεις τοτε θελει περαιτέρω λύσιμο η πόρτα και κάλο ειναι να το κάνει κλειδαράς (αν δεν θέλεις να μπλέξεις εσύ με το λύσιμο). Καμιά φορά επίσης μπορεί να μην βγαίνει εύκολα ο παλαιός κύλινδρος ή αντίστοιχα να μην μπαίνει τόσο εύκολα ο καινούριος. Επισης οι περισσότεροι κύλινδροι έχουν το antipull system, δηλαδη το ροτορακι τους δεν ειναι ευθυγραμμισμένο με τον κύλινδρο και για αυτό πρέπει να βάλεις το κλειδί και να το γυρίσεις λίγο για να ευθυγραμμιστεί. Δες αυτό το βίντεο εξηγεί κάποια πράγματα (δεν εχει σημασία που δεν είναι πόρτα ασφάλειας). Προσοχή αν η κλειδαριά σου έχει διπλό καταπέλτη μην βγάλεις τον κύλινδρο ενω την εχεις κλειδωμένη γιατι θα την μλποκαρεις.

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gamsgr είπε

εσυ εβαλες την εργασια στο douleutaras.gr ? 😂

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχει κάποιος να μου προτείνει μαγαζί στις Σέρρες για πόρτα ασφαλείας σε γκαρσονιέρα; Ας μου στείλει και πμ αν θέλει 

Δημοσ.

Ερωτηση. Το mrm29 βγαινει και με 5 κλειδια? Αν πχ εχω μαζι μου ενα μαγνητικο κλειδι και τ αλλα στο σπιτι και μου το κλεψουν πως μπαινεις μεσα εφοσον ειναι κλειδωμενη η πορτα και κατεβασμενο το μαγνητικο? 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, iliasliak είπε

Ερωτηση. Το mrm29 βγαινει και με 5 κλειδια? Αν πχ εχω μαζι μου ενα μαγνητικο κλειδι και τ αλλα στο σπιτι και μου το κλεψουν πως μπαινεις μεσα εφοσον ειναι κλειδωμενη η πορτα και κατεβασμενο το μαγνητικο? 

Βγαίνει και με 5. Καλό είναι να έχεις ένα εκτός σπιτιού. Υπάρχει και άλλος τρόπος αλλά θα χρειαστείς κλειδαρά.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να αλλάξω κύλινδρο σε πόρτα ασφαλείας. Η κλειδαριά που έχει είναι μάλλον dierre, με κύλινδρο securemme k2 και defender securemme. 

Τι κύλινδρο προτείνετε που να ταιριάζει και επίσης χρειάζεται και αλλαγή defender ή με καλύπτει ο υπάρχον;

Ευχαριστω.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Rfchaser είπε

Καλησπέρα. Θέλω να αλλάξω κύλινδρο σε πόρτα ασφαλείας. Η κλειδαριά που έχει είναι μάλλον dierre, με κύλινδρο securemme k2 και defender securemme. 

Τι κύλινδρο προτείνετε που να ταιριάζει και επίσης χρειάζεται και αλλαγή defender ή με καλύπτει ο υπάρχον;

Ευχαριστω.

Καλησπέρα, ποσα λεφτά θέλεις να διαθέσεις?.

Εγώ θα άλλαζα και το defender, καθώς το securemme δεν λέει από ασφάλεια. Αυτο που ειναι SOS για να αλλαχτεί άμεσα είναι ο κύλινδρος.

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Καλησπέρα, ποσα λεφτά θέλεις να διαθέσεις?.

Εγώ θα άλλαζα και το defender, καθώς το securemme δεν λέει από ασφάλεια. Αυτο που ειναι SOS για να αλλαχτεί άμεσα είναι ο κύλινδρος.

Δεν έχω συγκεκριμένο ποσο κατά νου. Προέχει να βρω μια πιο ασφαλή λύση χωρίς βέβαια να ξεφύγω οικονομικά. Πιστεύω 150 - 180€ περίπου.

Ευχαριστω.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Rfchaser είπε

Δεν έχω συγκεκριμένο ποσο κατά νου. Προέχει να βρω μια πιο ασφαλή λύση χωρίς βέβαια να ξεφύγω οικονομικά. Πιστεύω 150 - 180€ περίπου.

Ευχαριστω.

Κατά την γνώμη μου, πάρε έναν τοπ κύλινδρο με το μπάτζετ που έχεις και μην αλλάξεις κάτι άλλο. Ενδεικτικά: agb dck, mauer new wave 5, winkhaus xtra, cisa rs3s κτλπ.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Rfchaser είπε

Ευχαριστω.

dierre κλειδαρια με securemme defender δε γινεται.

14 ώρες πριν, iliasliak είπε

υπηρχαν καποιες αρχικες εισαγωγες 5κλειδες αλλα πλεον δε συμφερει. 2κλειδες & 3κλειδες σχεδον ολες.

ειτε εχεις την καρτα εκτος σπιτιου κ βγαζεις αντιγραφο - ειτε καλεις επαγγελματια να στο τρυπησει - ειτε ψαχνεσαι με μαγνητες γυρω-γυρω μηπως το πετυχεις οπως στα βιντεο.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mclein² είπε

dierre κλειδαρια με securemme defender δε γινεται.

υπηρχαν καποιες αρχικες εισαγωγες 5κλειδες αλλα πλεον δε συμφερει. 2κλειδες & 3κλειδες σχεδον ολες.

ειτε εχεις την καρτα εκτος σπιτιου κ βγαζεις αντιγραφο - ειτε καλεις επαγγελματια να στο τρυπησει - ειτε ψαχνεσαι με μαγνητες γυρω-γυρω μηπως το πετυχεις οπως στα βιντεο.

Γνωστός προμηθευτής στη Θεσσαλονίκη, έχει περισσότερα 5κλειδα απ' ότι 2κλειδα και 3 κλειδα!

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Alejandro είπε

Γνωστός προμηθευτής στη Θεσσαλονίκη, έχει περισσότερα 5κλειδα απ' ότι 2κλειδα και 3 κλειδα!

και ποιος θα τα παρει τα 5κλειδα ?

αφου ολοι βγαζουν λεφτα παραγγελνοντας εξτρα κλειδι για τον πελατη τους...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...