Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, mclein² είπε

ποσο θα χρεωνες το ξεβιδωμα 1 εως 4 βιδων ; 

συν το πηγαινε ελα απο το μαγαζι να προσθεσω...

παντως και εμενα μου φαινεται ακριβος με βαση την ερευνα που ειχα κανει την περασμένη εβδομαδα για να επιλεξω κυλινδρο...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, paylidis είπε

παντως και εμενα μου φαινεται ακριβος με βαση την ερευνα που ειχα κανει την περασμένη εβδομαδα για να επιλεξω κυλινδρο...

1 φορα θα αλλαξει τον κυλινδρο "δωρεαν" -> 1 φορα θα ειναι για παντα πελατης του. χαλαλι η οδηγηση αναμεσα σε βλαμμενους οδηγους. 😉

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, swayback είπε

Ναι. Συνήθως χρεώνουν 20-30 το πολύ για αλλαγή κυλίνδρου. Και κάποιοι κλειδαράδες δεν χρεώνουν τίποτα για την αλλαγή αν αγοράσεις τον κύλινδρο από αυτούς. Οπότε τα 50+ είναι πολλά για τοποθέτηση.

2 ώρες πριν, mclein² είπε

ποσο θα χρεωνες το ξεβιδωμα 1 εως 4 βιδων ; 

2 ώρες πριν, paylidis είπε

1 ώρα πριν, mclein² είπε

1 φορα θα αλλαξει τον κυλινδρο "δωρεαν" -> 1 φορα θα ειναι για παντα πελατης του. χαλαλι η οδηγηση αναμεσα σε βλαμμενους οδηγους. 😉

Παίδες ευχαριστώ. Ρώτησα και αλλου και μου είπαν για evva 4ks με 180€.

Μου το ειπαν για καλυτερο απο το scudo.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, alxnt είπε

αν ειναι 180 με φπα & 5 κλειδια, καλα εισαι αλλιως παλι σε δαγκωνουν 😉

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημερα, σε παραγγελια θωρακισμενης που θελω να κανω και μετα απο διαβασμα στο φορουμ και για να μην μου πλασαρει ο πορτας κλειδαρια securemme με κ2 αποφασισα τα εξης, και θελω μια τελικη γνωμη απο τους ειδικους του φορουμ. Να του πω να μου περασει 

1)omega plus με μαγγανιο χωρις εξτρα defender η με defender? ενας κλειδαρας εδω Θεσσαλονικη μου ειπε οτι την ανοιγει (δεν ξερω τι να πιστεψω).
2)η να παω σε λυση cisa revolution pro + agb dck + defender

3)η με abloy protec 2 + defender? 
4)η κατι αλλο σε παρομοια περιπου χρηματα? (καλες δεν ειναι οι επιλογες που κατεληξα η ειναι ξεπερασμενες?)
5)Τέλος μια χαζη ερωτηση, αν παρω πχ defender mag3g και δεν κλεινω το μαγνητικο, λειτουργει σαν απλο defender?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, iliasliak είπε

Καλημερα, σε παραγγελια θωρακισμενης που θελω να κανω και μετα απο διαβασμα στο φορουμ και για να μην μου πλασαρει ο πορτας κλειδαρια securemme με κ2 αποφασισα τα εξης, και θελω μια τελικη γνωμη απο τους ειδικους του φορουμ. Να του πω να μου περασει 

1)omega plus με μαγγανιο χωρις εξτρα defender η με defender? ενας κλειδαρας εδω Θεσσαλονικη μου ειπε οτι την ανοιγει (δεν ξερω τι να πιστεψω).
2)η να παω σε λυση cisa revolution pro + agb dck + defender

3)η με abloy protec 2 + defender? 
4)η κατι αλλο σε παρομοια περιπου χρηματα? (καλες δεν ειναι οι επιλογες που κατεληξα η ειναι ξεπερασμενες?)
5)Τέλος μια χαζη ερωτηση, αν παρω πχ defender mag3g και δεν κλεινω το μαγνητικο, λειτουργει σαν απλο defender?

1. ή μαγγανιο ή defender και τα δυο δεν πανε.

2. καλο πακετο + vfm με bd200 ή ακομη και με mrm29

3. + bd200 ειναι αρκετο.

5. λειτουργει σαν ενα πολυ καλο defender αλλα δε νομιζω οτι σου χρειαζεται mag3g εκτος αν η πορτα που αγοραζεις ειναι ανω των 850€.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mclein² είπε

1. ή μαγγανιο ή defender και τα δυο δεν πανε.

2. καλο πακετο + vfm με bd200 ή ακομη και με mrm29

3. + bd200 ειναι αρκετο.

5. λειτουργει σαν ενα πολυ καλο defender αλλα δε νομιζω οτι σου χρειαζεται mag3g εκτος αν η πορτα που αγοραζεις ειναι ανω των 850€.

mclein καλυτερα με κυλινδρο αντι omega plus? και αν ναι ο agb dck ειναι σχετικα φθηνος. ο abloy protec2 αξιζει για τα παραπανω χρηματα η ειναι το ιδιο με τον dck? να μην βαλω μαγνητικο? γιατι εγω βλεποντας το ειναι σαν να ειναι ετη φωτος καλυτερο απο απλο αφου δεν βλεπεις την εισοδο του κυλινδρου.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, iliasliak είπε

mclein καλυτερα με κυλινδρο αντι omega plus?

εξαρταται το συνδιασμο της κλειδαριας κυλινδρου.

31 λεπτά πριν, iliasliak είπε

και αν ναι ο agb dck ειναι σχετικα φθηνος. ο abloy protec2 αξιζει για τα παραπανω χρηματα η ειναι το ιδιο με τον dck? 

ενα 20αρικο διαφορα εχουν...δε βλεπω χαος !!!

31 λεπτά πριν, iliasliak είπε

να μην βαλω μαγνητικο? γιατι εγω βλεποντας το ειναι σαν να ειναι ετη φωτος καλυτερο απο απλο αφου δεν βλεπεις την εισοδο του κυλινδρου.

εγω ειπα αν η πορτα αξιζει μεχρι 850€ σου ειναι περιττο το mag3g / με λιγα λογια κανεις τη δουλεια σου και με το mrm29.

Δημοσ.

Παντως απο τις καλυτερες κλειδαριες ειναι η Maxi Lock αλλα κοστος 350€

Οι κλειδαραδες δεν μπορουν να την ανοιξουν και το θεμα ειναι οτι αν χασεις τα κλειδια την γ........ες

Screenshot 2020-01-30 at 2.02.21 PM.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, menos.gavras είπε

Παντως απο τις καλυτερες κλειδαριες ειναι η Maxi Lock αλλα κοστος 350€

Οι κλειδαραδες δεν μπορουν να την ανοιξουν και το θεμα ειναι οτι αν χασεις τα κλειδια την γ........ες

Screenshot 2020-01-30 at 2.02.21 PM.png

αν πληρωνεις, κανονιζουμε ανοιγμα χωρις ζημια.

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mclein² είπε

εξαρταται το συνδιασμο της κλειδαριας κυλινδρου.

ενα 20αρικο διαφορα εχουν...δε βλεπω χαος !!!

εγω ειπα αν η πορτα αξιζει μεχρι 850€ σου ειναι περιττο το mag3g / με λιγα λογια κανεις τη δουλεια σου και με το mrm29.

sorry για το μαγνητικο τωρα το καταλαβα. αρα να βαλω dck η abloy?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mclein² είπε

αν πληρωνεις, κανονιζουμε ανοιγμα χωρις ζημια.

να χαμε να λεγαμε.

Κολλητος εχασε τα κλειδια 3 κλειδαραδες εφερε και δεν.  Εσπασαν το παραθυρο  και μπηκαν για να παρει τα δευτερα κλειδια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alxnt είπε

To ερώτημα απο εμενα ειναι άλλο.... αξιζει η πορτα τόσο καλό κυλινδρο ή ειναι για τα μπαζα; γιατι το να βαζεις ενα καλο κυλινδρο σε καμια απλη ξυλινη ή αλουμινενια πορτα ή καμια με τζαμια (που βγαζει απλα το λαστιχο και μπαίνει ο κλεφτης) ειναι σα να κανεις δίνεις ποδήλατο σε ψαρι...

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, menos.gavras είπε

να χαμε να λεγαμε.

Κολλητος εχασε τα κλειδια 3 κλειδαραδες εφερε και δεν.  Εσπασαν το παραθυρο  και μπηκαν για να παρει τα δευτερα κλειδια

Αφού την ανοίγει  λογικά  για να σου  λέει.... Υ.Γ ΔΕΝ ΚΆΝΟΥΝ  ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΛΛΙΣΕΣ ΜΕΛΙ....

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...