Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@swayback, ευχαριστώ για την απάντηση, όποτε στην Ελλάδα το ξεχνάμε. Υπάρχει σαν ανταλλακτικό? (έστω και το 5mm) η σε περίπτωση δολιοφθοράς θέλει έπειτα όλο το defender αλλαγή ? 

Δυστυχώς δεν ξέρω. Άμα σου το χαλάσουν, στείλε μου. Έχω 2-3 που κάθονται. :P

• Thanks 1
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω ότι το ψάχνετε περισσότερο από κάθε λογική!

Δεν έχεις κ άδικο, άλλα όταν έχεις το ελάττωμα του "τελειομανή" αυτό γίνεται!!

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα

Φίλος θα βάλει καινούρια ξύλινη εξώπορτα στο εξοχικό του με τρίγλωσση κλειδαριά maco (https://rozos.gr/el/829-τρίγλωσση-κλειδαριά.html)

Τι κύλινδρο να του προτείνω να βάλει...? Σκεφτόμουν να του πω για Astral S...

Δημοσ.

Καλημέρα

Φίλος θα βάλει καινούρια ξύλινη εξώπορτα στο εξοχικό του με τρίγλωσση κλειδαριά maco (https://rozos.gr/el/829-τρίγλωσση-κλειδαριά.html)

Τι κύλινδρο να του προτείνω να βάλει...? Σκεφτόμουν να του πω για Astral S...

astral s / agb9000 / gege pExtra / 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους,

Σημερα περασα απο ενα μαγαζι που βαζει πτυσσόμενα κάγκελα σε μπαλκονόπορτες, παραθυρα κτλπ και ειπα να ρωτησω απο περιέργεια πόσο πάει. Για διάσταση 150Χ220 που ειναι η μπαλκονόπορτα μου, μου ειπαν 710,00ευρω. Τους είπα δηλαδη πιο ακριβά και απο την πορτα ασφάλειας που εβαλα.

Κοντοστάθηκα λιγο γιατι μου κοπήκαν τα πόδια, πήρα μια ανάσα και αποχώρησα. Προς το παρόν έχω βάλει τους πίρους της CAL και στο ρόλο αλλά και στο αλουμίνιο, και μάλλον με αυτά θα μείνω.

Επεξ/σία από Petros Electron
ορθογραφια
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα σε όλους, 

προκύπτει να αντικατασταθει η κλειδαριά και όλα τα συναφή σε κεντρική είσοδο πολυκατοικίας περιοχη Κυψελη Αθηνα ( θωρακισμένη με παλιό κλειδί χρηματοκιβωτίου) Η πολυκατοικία εχει 20 διαμερισματα (μας ενδιαφερει το κλειδι να ειναι σχετικα οικονομικο), απο προσφορα ενος τοπικου κλειδαρα εχουμε κατι σε cisa (κλειδαρια, defender,κυλινδρος) δεν γνωριζω λεπτομερειες, σε τιμη 290ε χωρις φπα και το καθε κλειδι στα 8ε. θα ηθελε να αποφύγουμε κατι σε cisa κυλινδρο. Τι εναλλακτικες έχουμε? 

(παραθέτω και δυο φωτογραφίες)

Ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας παρέχετε για την ασφάλεια μας

IMG_20200128_174831ψ.jpg

IMG_20200128_174839ψψ.jpg

Επεξ/σία από pblithis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους,

Σημερα περασα απο ενα μαγαζι που βαζει πτυσσόμενα κάγκελα σε μπαλκονόπορτες, παραθυρα κτλπ και ειπα να ρωτησω απο περιέργεια πόσο πάει. Για διάσταση 150Χ220 που ειναι η μπαλκονόπορτα μου, μου ειπαν 710,00ευρω. Τους είπα δηλαδη πιο ακριβά και απο την πορτα ασφάλειας που εβαλα.

Κοντοστάθηκα λιγο γιατι μου κοπήκαν τα πόδια, πήρα μια ανάσα και αποχώρησα. Προς το παρόν έχω βάλει τους πίρους της CAL και στο ρόλο αλλά και στο αλουμίνιο, και μάλλον με αυτά θα μείνω.

true  

Ακριβά... καταρχάς σου είπε πόσο έχει το τετραγωνικό; Γιατί αυτά πάνε με το τετραγωνικό. Περίπου 550 με ΦΠΑ και τοποθέτηση βγαίνει και δεν μιλάμε για τις φθηνές λύσεις αυτές μπορείς να τις βρεις ακόμη πιο φθηνά.

Επεξ/σία από gbsam
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα σε όλους, 

προκύπτει να αντικατασταθει η κλειδαριά και όλα τα συναφή σε κεντρική είσοδο πολυκατοικίας περιοχη Κυψελη Αθηνα ( θωρακισμένη με παλιό κλειδί χρηματοκιβωτίου) Η πολυκατοικία εχει 20 διαμερισματα (μας ενδιαφερει το κλειδι να ειναι σχετικα οικονομικο), απο προσφορα ενος τοπικου κλειδαρα εχουμε κατι σε cisa (κλειδαρια, defender,κυλινδρος) δεν γνωριζω λεπτομερειες, σε τιμη 290ε χωρις φπα και το καθε κλειδι στα 8ε. θα ηθελε να αποφύγουμε κατι σε cisa κυλινδρο. Τι εναλλακτικες έχουμε? 

(παραθέτω και δυο φωτογραφίες)

Ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας παρέχετε για την ασφάλεια μας

IMG_20200128_174831ψ.jpg

IMG_20200128_174839ψψ.jpg

true  

η πορτα ειναι dierre και καποιος καποτε τη μετετρεψε σε Cisa ηλεκτρικη ή παντα ετσι ηταν ; 

ρωταω γιατι το εξωτερικο διακοσμητικο ειναι της dierre.

επισης, o κλειδαρας ειπε 290€ για ποια πραγματα ; 

πχ -> Cisa ηλεκτρικη + Evva Guard 100 + Sferik Rok + Διακοσμητικα = βγαινει περιπου στα 230€ + φπα και καθε κλειδι στα 3€ ~ 3,5€

τελος, ποσα λεφτα θελετε να δωσετε γενικως & ειδικως ; 

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η πορτα ειναι dierre και καποιος καποτε τη μετετρεψε σε Cisa ηλεκτρικη ή παντα ετσι ηταν ; 

ρωταω γιατι το εξωτερικο διακοσμητικο ειναι της dierre.

επισης, o κλειδαρας ειπε 290€ για ποια πραγματα ; 

πχ -> Cisa ηλεκτρικη + Evva Guard 100 + Sferik Rok + Διακοσμητικα = βγαινει περιπου στα 230€ + φπα και καθε κλειδι στα 3€ ~ 3,5€

τελος, ποσα λεφτα θελετε να δωσετε γενικως & ειδικως ; 

true  

Update

Έμαθα λεπτομέρειες για το σετ, κλειδαριά cisa, defender disec και κύλινδρος iseo r90, κάθε έξτρα κλειδί 8€. Πώς το βλέπεις @mclein?

Από τότε που μπήκε η πορτα έχουμε τα ίδια κλειδιά, τα διακοσμητικά κάποια στιγμή αλλάχτηκαν (μάλλον γιατί τα παλιά ξεχαρβαλωθηκαν).

Το οικονομικό για το σετ δεν μας απασχολεί πάρα πολύ, απλά μην βαλουμε κάποιο κύλινδρο που τα κλειδια κάνουν 20-30€ γιατί θα υπάρξουν γκρίνιες από τους ιδιοκτήτες. Γύρω στα 10-12€ μας φαίνεται νορμάλ.

Ευχαριστώ και πάλι.

Επεξ/σία από pblithis
Δημοσ.

Update

Έμαθα λεπτομέρειες για το σετ, κλειδαριά cisa, defender disec και κύλινδρος iseo r90, κάθε έξτρα κλειδί 8€. Πώς το βλέπεις @mclein?

Από τότε που μπήκε η πορτα έχουμε τα ίδια κλειδιά, τα διακοσμητικά κάποια στιγμή αλλάχτηκαν (μάλλον γιατί τα παλιά ξεχαρβαλωθηκαν).

Το οικονομικό για το σετ δεν μας απασχολεί πάρα πολύ, απλά μην βαλουμε κάποιο κύλινδρο που τα κλειδια κάνουν 20-30€ γιατί θα υπάρξουν γκρίνιες από τους ιδιοκτήτες. Γύρω στα 10-12€ μας φαίνεται νορμάλ.

Ευχαριστώ και πάλι.

true  

Μου φαίνεται δύσκολο να τοποθετηθεί iseo r90. Αντίγραφα κλειδιά απ' όσο ξέρω παράγονται μόνο στο εργοστάσιο, στο εξωτερικό. Το κόστος και ο χρόνος αναμονής αντιγραφων φαντάζει αυξημένος λόγω του παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Update

Ευχαριστώ και πάλι.

true  

πιστευω οτι μιλαμε για F90 που ειναι ο κυλινδρος του συλλογου και οχι για R90. 

καποιοι κλειδαραδες & πορταδες πηραν προσωπικο προφιλ R90 αλλα μου φαινεται δυσκολο να κατεβηκε απ'τα 10€ το κλειδι.

Cisa ηλεκτρικη + Tekno Pro + Sferik Rok = 250 ~ 260€ + φπα / καθε κλειδι στα 8€ 

Cisa ηλεκτρικη + Mul-T-Lock Integrator + Sferik Rok = 240€ + φπα / καθε κλειδι στα 5€

υγ - μπορει να παιξει και σεναριο με Evva EPS ή Gege pExtra αλλα δεν ξερω ποσοι ηλικιωμενοι & ποσα παιδια κατω των 14 θα εχουν κλειδια κ αν θα ειναι δυσκολο να βρουν την κλειδαροτρυπα.

Δημοσ.

πιστευω οτι μιλαμε για F90 που ειναι ο κυλινδρος του συλλογου και οχι για R90. 

καποιοι κλειδαραδες & πορταδες πηραν προσωπικο προφιλ R90 αλλα μου φαινεται δυσκολο να κατεβηκε απ'τα 10€ το κλειδι.

Cisa ηλεκτρικη + Tekno Pro + Sferik Rok = 250 ~ 260€ + φπα / καθε κλειδι στα 8€ 

Cisa ηλεκτρικη + Mul-T-Lock Integrator + Sferik Rok = 240€ + φπα / καθε κλειδι στα 5€

υγ - μπορει να παιξει και σεναριο με Evva EPS ή Gege pExtra αλλα δεν ξερω ποσοι ηλικιωμενοι & ποσα παιδια κατω των 14 θα εχουν κλειδια κ αν θα ειναι δυσκολο να βρουν την κλειδαροτρυπα.

true  

Λοιπόν, περασα απο το μαγαζι που μας έδωσε την προσφορα, μου επιβεβαίωσε οτι ο κυλινδρος ειναι ο r90, Επισης μου έδειξε και τα άκοπα κλειδια για να παρω μια ιδεα πως ειναι (τα κόβει ο διος), οντως ειναι σαν του r90. Τον ρώτησα γαι τον tekno, μου λεει κατι εχει ακουστει για κρουσμα και οτι δεν ειναι καλυτερος απο τον r90.  Μου έδειξε και εναν kaba με το σχημα του κλειδιου να ειναι σαν των απλών κυλινδρων (δεν μου γεμισε το ματι).

Δημοσ.

Λοιπόν, περασα απο το μαγαζι που μας έδωσε την προσφορα, μου επιβεβαίωσε οτι ο κυλινδρος ειναι ο r90, Επισης μου έδειξε και τα άκοπα κλειδια για να παρω μια ιδεα πως ειναι (τα κόβει ο διος), οντως ειναι σαν του r90. Τον ρώτησα γαι τον tekno, μου λεει κατι εχει ακουστει για κρουσμα και οτι δεν ειναι καλυτερος απο τον r90.  Μου έδειξε και εναν kaba με το σχημα του κλειδιου να ειναι σαν των απλών κυλινδρων (δεν μου γεμισε το ματι).

προσωπικα ο kaba θεωρω οτι ειναι καλυτερος απο τον r90. 

παρολο που ειναι ακριβη η προσφορα & κλειδια θα βγαζετε για αρκετα χρονια μονο εκει, προχωρας. 

σε πατενταρισμενο κλειδι δυσκολα θα βρεις κατι αλλο σε νορμαλ τιμη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...