afelis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, ATmega είπε Πήρα μια προφορά από την γνωστή εταιρία S***o για πόρτα ασφαλείας (μοντέλο: παραγωγικός). Laminate σχέδιο έξω και ίσιο μέσα. Κλειδαριά mottura με defender. Τελική τιμή με τοποθέτηση γύρω στα 950. Και αν μπει διπλή κλειδαριά και κυλίνδρους KESO 8000 και Mottura Champions Pro η τιμή πάει +180€. Αξίζει η διπλή κλειδαριά? και γενικά αξίζει κάνεις να δώσει πάνω από 1000 για μια πόρτα ασφαλείας? Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες και τα λεφτά δεν περισσεύουν. Ευχαριστώ. Καλησπέρα,τον μαρτιο εβαλα αυτην την πορτα,με δυο κλειδαριές στα θετικά της η πολή καλή τοποθέτηση, και η στιβαρότητα της πόρτας εμένα πήγε 1.184 ευρω.Στα μειον οτι απο οτι διαβασα εδω εχουν γραφτεί καποια κρούσματα για τον Keso 8000 και σκέφτομαι να τον αλάξω.
mclein² Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 12 ώρες πριν, jd-chalk είπε Μια απορία. Πως αφαιρώ τσίχλα από λουκέτο ασφαλείας που τα καλά παιδιά στο σχολείο τοποθέτησαν με αποτέλεσμα να έχει μπεί και στο εσωτερικό? Το WD40 κάνει κάτι? και το ασετον κανει. 13 ώρες πριν, Petros Electron είπε Να ρωτήσω μια απορία που εχω? (άσχετη με αυτα που λεμε τωρα, αλλα σχετική με τον DCK). Το κλειδί του SCUDO 9000 μπαίνει στον DCK?, Δηλαδη αν καποιος παρει ενα άκοπο κλειδί του 9000 και το δοκιμασει στον DCK?. Το λεω γιατι μου ερχετε μετα στο μυαλό κάτι περι bump key, κτλπ κτλπ Edit: Δεν έχει ακόμη διορθωθεί το θέμα με το πρόβλημα της διπλής ενεργείας στον DCK? Δηλαδή με κάποια νέα παραλαβή? οχι, δεν μπαινει το κλειδι & οχι, δεν υπαρχει μεθοδος bump σε τετοιους κυλινδρους. 9 ώρες πριν, afelis είπε Καλησπέρα,τον μαρτιο εβαλα αυτην την πορτα,με δυο κλειδαριές στα θετικά της η πολή καλή τοποθέτηση, και η στιβαρότητα της πόρτας εμένα πήγε 1.184 ευρω.Στα μειον οτι απο οτι διαβασα εδω εχουν γραφτεί καποια κρούσματα για τον Keso 8000 και σκέφτομαι να τον αλάξω. αφου εχεις 2 κυλινδρους, να μην αλλαξεις τιποτα 2 1
ringboy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 O αδελφος μου εχει στο σπιτι του εναν φτηνο κυλινδρο και ενα λυκοσκυλο. Ισχυριζεται οτι το λυκοσκυλο ειναι απολυτη ασφαλεια. Ποση αληθεια εχει αυτος ο ισχυρισμος?
afelis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Αν ειναι εκπαιδευμένος να μην παίρνει φαγητό απο αλλους για αποφυγή φόλας ειναι ισως μια λύση γιατι με τα γαυγίσματα του σίγουρα δεν θα ρισκάρουν να μπουν στο σπίτι αλλα τρέμω στην ιδέα να μου τον χτυπούσαν. 2
turbat0s Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, ringboy είπε Ισχυριζεται οτι το λυκοσκυλο ειναι απολυτη ασφαλεια. Ποση αληθεια εχει αυτος ο ισχυρισμος? Απόλυτη ασφάλεια δεν υπάρχει. Υπάρχουν μόνο layers ασφάλειας και ο σκύλος είναι ένα τέτοιο (και ο κύλινδρος ένα άλλο). Όσο περισσότερα layers εφαρμόζει κάποιος (δεδομένου ότι το καθένα έχει τις αδυναμίες του) τόσο πιο ασφαλής είναι. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από turbat0s 5
Alejandro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 37 λεπτά πριν, ringboy είπε O αδελφος μου εχει στο σπιτι του εναν φτηνο κυλινδρο και ενα λυκοσκυλο. Ισχυριζεται οτι το λυκοσκυλο ειναι απολυτη ασφαλεια. Ποση αληθεια εχει αυτος ο ισχυρισμος? Για εμένα η ασφάλεια του σκύλου θα ήταν ένας ακόμη λόγος να βάλω καλύτερο κύλινδρο. 9
Mors13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Με αυτον το κύλινδρο εχει κανεις ιδεα τι παιζει; και κατα ποσο αξιζει;
turbat0s Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Mors13 είπε Με αυτον το κύλινδρο εχει κανεις ιδεα τι παιζει; και κατα ποσο αξιζει; Πόσο τον βρήκες?
Mors13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, turbat0s είπε Πόσο τον βρήκες? Γυρω στα 160 30χ50 3 κλειδια
mclein² Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, Mors13 είπε Με αυτον το κύλινδρο εχει κανεις ιδεα τι παιζει; και κατα ποσο αξιζει; καλος αφαλος αλλα δε συνδιαζεται ευκολα με καλο defender.
Petros Electron Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα στην παρέα. Μια απορία. Στο diamond BKD250 το ροτορακι αλλάζει?. Υπαρχει σαν ανταλλακτικό?. Ειδα σε ενα pdf οτι βγαίνει σε διαφορετικές διαστάσεις (η σχισμή) που μπαίνει το κλειδί.Πχ σε έμενα το παχος του κλειδιού ειναι 2.5mm ενω το ροτορακι ειναι 5mm. Αν το άλλαζα με 2.5mm θα ήταν καλύτερο για τον κύλινδρο καθώς θα ήταν πιο δύσκολο να μπει τρυπάνι η κάτι άλλο που θα έκανε ζημιά στον κύλινδρο.
Slay898 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Προτειναν στον πατερα μου να βαλει εναν πιο καινουργια αφαλο σε μια dierre. Iseo r90 120+φπα. Αξιζει τα λεφτα του?
Petros Electron Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Slay898 είπε Προτειναν στον πατερα μου να βαλει εναν πιο καινουργια αφαλο σε μια dierre. Iseo r90 120+φπα. Αξιζει τα λεφτα του? Απο οτι εχει συζητηθει ξανα στο νημα, ο r90 δεν ειναι οτι καλυτερο πλεον καθως εχουν διαπιστωθεί κρούσματα. (Αν θυμάμαι καλά 2 καταγεγραμμένα) Στα 120+ΦΠΑ μπορείς να βρεις σαφώς έναν καλύτερο κύλινδρο. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από Petros Electron 1
swayback Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 48 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Καλησπέρα στην παρέα. Μια απορία. Στο diamond BKD250 το ροτορακι αλλάζει?. Υπαρχει σαν ανταλλακτικό?. Ειδα σε ενα pdf οτι βγαίνει σε διαφορετικές διαστάσεις (η σχισμή) που μπαίνει το κλειδί.Πχ σε έμενα το παχος του κλειδιού ειναι 2.5mm ενω το ροτορακι ειναι 5mm. Αν το άλλαζα με 2.5mm θα ήταν καλύτερο για τον κύλινδρο καθώς θα ήταν πιο δύσκολο να μπει τρυπάνι η κάτι άλλο που θα έκανε ζημιά στον κύλινδρο. Σε νιώθω. Παλιά ερχόντουσαν με 3,5mm ροτοράκι. Ναι, αλλάζει και στο BKD250 αλλά όχι εύκολα. Η Disec βγάζει το ροτοράκι για Diamond και με 5mm αλλά και με 3,5mm σχισμή. Αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει στην Ελλάδα αυτό με 3,5mm σχισμή(κωδικός Α3515 στο PDF που είδες). Πλέον όσα έρχονται Ελλάδα, είναι με 5mm σχισμή για να μην υπάρχει θέμα με κάποια χοντρά κλειδιά από ότι έχω καταλάβει. Με εξαίρεση το CLS5 που έρχεται με 3,5mm σχισμή. Ροτοράκι με 2,5mm σχισμή, δεν έχω δει. Λογικά θα υπήρχε θέμα με τα κλειδιά αν ήταν τόσο μικρή. 2 1
Petros Electron Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) @swayback, ευχαριστώ για την απάντηση, όποτε στην Ελλάδα το ξεχνάμε. Υπάρχει σαν ανταλλακτικό? (έστω και το 5mm) η σε περίπτωση δολιοφθοράς του θέλει έπειτα όλο το defender αλλαγή ? Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από Petros Electron
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα