Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mclein² είπε

δεν το εγραψα για σενα :D 

o swayback φταιει που τα τσεπωνει απ'το γκρουπ :D

νομιζω οτι καλυτερα ειναι να μας πεις τι σου προτεινουν οι πορταδες γιατι οτι και να γραψουμε πλεον ειναι ασκοπο με τους κατσαπλιαδες που κανουν τους επαγγελματιες.

οι πορταδες δεν εχουν ποικιλια και οι περισσοτεροι προτεινουν cisa rs3s, θα παρω την πορτα απο τον πορτα και θα παρω κλειδαρια defender και κυλινδρο απο καποιον επαγγελματια που θα εχω και γενικοτερη υποστηριξη. και γι αυτο θελω να ενημερωθω απο εσας ωστε να μην φανω πολυ βλαχος. απ αυτα που διαβαζω μαλλον καταληγω σε abloy protec 2 η agb scudo dck. απο κλειδαρια δεν ξερω και defender μαλλον μαγνητικο. αν μπορεις κανε μου και τη δικια σου προταση ωστε να εχω περισσοτερες επιλογες. το ψαχνω γιατι στις μερες μας ειναι αρκετα τα λεφτα. απλα δεν θελω κατι μαπα και να το αλλαζω μετα.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, tasouliskon είπε

οι πορταδες δεν εχουν ποικιλια και οι περισσοτεροι προτεινουν cisa rs3s, θα παρω την πορτα απο τον πορτα και θα παρω κλειδαρια defender και κυλινδρο απο καποιον επαγγελματια που θα εχω και γενικοτερη υποστηριξη. και γι αυτο θελω να ενημερωθω απο εσας ωστε να μην φανω πολυ βλαχος. απ αυτα που διαβαζω μαλλον καταληγω σε abloy protec 2 η agb scudo dck. απο κλειδαρια δεν ξερω και defender μαλλον μαγνητικο. αν μπορεις κανε μου και τη δικια σου προταση ωστε να εχω περισσοτερες επιλογες. το ψαχνω γιατι στις μερες μας ειναι αρκετα τα λεφτα. απλα δεν θελω κατι μαπα και να το αλλαζω μετα.

Top defenders: Disec Diamond BKD250, Disec MAG3G.

Top κύλινδροι: Abloy Protec 2, EVVA 4KS, Kaba Expert

Κλειδαριά: Cisa Revolution Pro

Σαφώς μπορείς να κάνεις πολύ καλή δουλειά και με σετ που θα έχει πχ κύλινδρο AGB DCK ή Cisa RS3S και defender Disec MRM29. Αλλά στα χρήματα που σκέφτεσαι να διαθέσεις, δεν θα πρότεινα κάτι λιγότερο από τα παραπάνω. Εξάλλου από τα λεγόμενα σου κατάλαβα ότι θες να βάλεις κάτι και να μην ξανα ασχοληθείς με αναβαθμίσεις, για καιρό. 

Η περιοχή δυστυχώς θα παίξει τον ρόλο της. Αν είσαι Αθήνα (σου πρότειναν BD290 οπότε θα υποθέσω πως δεν είσαι), νομίζω πως μπορείς να βρεις και σετ με τον κύλινδρο UrbanAlps Stealth Key στο budget σου. 

Επεξ/σία από swayback
  • Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, tasouliskon είπε

οι πορταδες εχουν το πλεονεκτημα των μεγαλων παραγγελιων ομως.

ναι, δεν εχουν ποικιλια γιατι ειναι τρομπονια εγκεφαλικα και δεν τους νοιαζει αλλα τους κυλινδρους, τις κλειδαριες κλπ τα αγοραζουν αρκετα φθηνοτερα απο εναν κλειδαρα.

επισης, καποιοι σοβαροι κανουν κ εισαγωγες μονοι τους οποτε ακομη καλυτερη τιμη.

θεωρω τεραστιο λαθος να παρεις μια πορτα Α και να τη λυσεις για να βαλεις πραγματα Β & Γ.

στη θεση σου θα εβρισκα τον επαγγελματια που μπορει να μου προσφερει το καλυτερο δυνατο συνολικο πακετο και στη χειροτερη να αλλαζα τον κυλινδρο αν δεν ηταν της αρεσκειας μου.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσο ψάχνεις τόσο πιο πολύ μπερδευσαι...

Εχω καταλήξει σε κλειδαρια. Θελω κυλινδρο υπερασφαλείας, με 5 κλειδιά+κάρτα για αντιγραφή (κατα προτίμηση) και διπλής λειτουργίας (να ανοιγει απεξω με το κλειδι ακόμα και εαν εχει ξεχαστεί κλειδι απο μέσα-υποθέτω είναι ασφαλές αυτό σαν feature). To budget ειναι σχετικά περιορισμένο...

Είχα ψιλοκαταλήξει στον CISA ASTRAL TEKNO αλλα συνεχίζοντας το ψάξιμο ειδα και τους κάτωθι:

WINK HAUS N-TRA

IFAM WX 1000

που θα πηγαινατε; υπαρχει καποια άλλη επιλογή που να επρεπε να εχω λάβει υπόψη; οικονομικά δε μπορώ να ανεβω περαιτέρω, ο Winkhaus είναι το ταβάνι μου (και ήδη βγαινω 10 ευρω εκτος budget)

Εντίτ: ας βάλω στο παιχνίδι και την mottura champion pro

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εχω καταλήξει σε κλειδαρια. Θελω κυλινδρο υπερασφαλείας, με 5 κλειδιά+κάρτα για αντιγραφή (κατα προτίμηση) και διπλής λειτουργίας (να ανοιγει απεξω με το κλειδι ακόμα και εαν εχει ξεχαστεί κλειδι απο μέσα-υποθέτω είναι ασφαλές αυτό σαν feature). To budget ειναι σχετικά περιορισμένο...

Είχα ψιλοκαταλήξει στον CISA ASTRAL TEKNO αλλα συνεχίζοντας το ψάξιμο ειδα και τους κάτωθι:

WINK HAUS N-TRA

IFAM WX 1000

που θα πηγαινατε; υπαρχει καποια άλλη επιλογή που να επρεπε να εχω λάβει υπόψη; οικονομικά δε μπορώ να ανεβω περαιτέρω, ο Winkhaus είναι το ταβάνι μου (και ήδη βγαινω 10 ευρω εκτος budget)

WinkHaus N-Tra.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, paylidis είπε

WINK HAUS N-TRA

IFAM WX 1000

Εντίτ: ας βάλω στο παιχνίδι και την mottura champion pro

Αυτο ξαναπεστο. Και εγω το ιδιο πρόβλημα ειχα.. Πολλές οι επιλογές και κάπου χανεις την μπαλα..

Απλα αν θελεις την ταπεινη μου γνωμη εγω σε αυτα τα λεφτα που εχει ο WINK HAUS N-TRA, και για τον λόγο οτι κυκλοφορούν κατι βιντεακια με pick, (δεν λεω οτι ειναι αληθινά, κατα πάσα πιθανότητα θα ειναι μουφα), αλλά οπως ειχα γραψει και παλαιότερα θα προτιμούσα να παρω εναν κύλινδρο που δεν κυκλοφορεί τίποτα κατα αυτού, αληθινό η ψεύτικο και σε αυτη την τιμη που εχεις βαλει το ταβανι, ειναι και ο AGB SCUDO DCK, που εχει και πιο μακρύ κλειδι απο τον WINK HAUS N-TRA

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Αυτο ξαναπεστο. Και εγω το ιδιο πρόβλημα ειχα.. Πολλές οι επιλογές και κάπου χανεις την μπαλα..

Απλα αν θελεις την ταπεινη μου γνωμη εγω σε αυτα τα λεφτα που εχει ο WINK HAUS N-TRA, και για τον λογο οτι κυκλοφορούν κατι βιντεακια με pick, (δεν λεω οτι ειναι αληθινά, κατα πάσα πιθανότητα θα ειναι μουφα), αλλά οπως ειχα γραψει και παλαιότερα θα προτιμούσα να παρω εναν κύλινδρο που δεν κυκλοφορεί τίποτα κατα αυτού, αληθινό η ψεύτικο και σε αυτη την τιμη που εχεις βαλει το ταβανι, ειναι και ο AGB SCUDO DCK, που εχει και πιο μακρύ κλειδι απο τον WINK HAUS N-TRA

ο dck εχει προβλημα στη διπλη ενεργεια :)

ο champion pro & o ifam wx ειναι οι καλυτερες εναλλακτικες.

ο wx εχω γραψει σε προηγουμενο χρονο οτι εχει δυσκολια στο βαλε/βγαλε του κλειδιου κ προσωπικα με ενοχλει αλλα δεν ειναι κακος κυλινδρος.

ο champions pro σιγουρα ειναι καλυτερος ποιοτικα απο DCK αλλα ισως υστερει στο θεμα οτι τα κλειδια αντιγραφονται ελλαδα. (για οσους τους φοβιζει το θεμα)!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω μια απορία που εχω? (άσχετη με αυτα που λεμε τωρα, αλλα σχετική με τον DCK). Το κλειδί του SCUDO 9000 μπαίνει στον DCK?, Δηλαδη αν καποιος παρει ενα άκοπο κλειδί του 9000 και το δοκιμασει στον DCK?. Το λεω γιατι μου ερχετε μετα στο μυαλό κάτι περι bump key, κτλπ κτλπ

Edit: Δεν έχει ακόμη διορθωθεί το θέμα με το πρόβλημα της διπλής ενεργείας στον DCK? Δηλαδή με κάποια νέα παραλαβή?

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.

Μια απορία. Πως αφαιρώ τσίχλα από λουκέτο ασφαλείας που τα καλά παιδιά στο σχολείο τοποθέτησαν με αποτέλεσμα να έχει μπεί και στο εσωτερικό?

Το WD40 κάνει κάτι?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jd-chalk είπε

Μια απορία. Πως αφαιρώ τσίχλα από λουκέτο ασφαλείας που τα καλά παιδιά στο σχολείο τοποθέτησαν με αποτέλεσμα να έχει μπεί και στο εσωτερικό?

Το WD40 κάνει κάτι?

Ναι κάνει δοκίμασε το. Μπορείς επίσης να βάλεις και διαλυτικό. Ολα τα διαλυτικά περιέχουν μια ουσία που ονομάζετε νάφθα. ΠΧ ασετον. Πρόσεχε μονο μην πάει στα μάτια και στο δέρμα.

Δημοσ.

Yπάρχει καμία πρόταση για αξιοπρεπές λουκέτο για πόρτα συρόμενη πυλωτής ? Μην ξεφεύγουμε σε κόστος , κάτι σε λογικά πλαίσια 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Ναι κάνει δοκίμασε το. Μπορείς επίσης να βάλεις και διαλυτικό. Ολα τα διαλυτικά περιέχουν μια ουσία που ονομάζετε νάφθα. ΠΧ ασετον. Πρόσεχε μονο μην πάει στα μάτια και στο δέρμα.

ευχαριστώ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

Yπάρχει καμία πρόταση για αξιοπρεπές λουκέτο για πόρτα συρόμενη πυλωτής ? Μην ξεφεύγουμε σε κόστος , κάτι σε λογικά πλαίσια 

Απο ότι εχει αναφερθεί στο thread, το παρακάτω ειναι πολυ καλο σε σχεση τιμης -απόδοσης.

102-60199.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Πήρα μια προφορά από την γνωστή εταιρία S***o για πόρτα ασφαλείας (μοντέλο: παραγωγικός).

image.png.3a5ba95c935b296622064a5b4e5d2fd4.png

Laminate σχέδιο έξω και ίσιο μέσα. Κλειδαριά mottura με defender. Τελική τιμή με τοποθέτηση γύρω στα 950. Και αν μπει διπλή κλειδαριά και κυλίνδρους  KESO 8000 και Mottura Champions Pro η τιμή πάει +180€. Αξίζει η διπλή κλειδαριά? και γενικά αξίζει κάνεις να δώσει πάνω από 1000 για μια πόρτα ασφαλείας? Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες και τα λεφτά δεν περισσεύουν.

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, ATmega είπε

Πήρα μια προφορά από την γνωστή εταιρία S***o για πόρτα ασφαλείας (μοντέλο: παραγωγικός).

image.png.3a5ba95c935b296622064a5b4e5d2fd4.png

Laminate σχέδιο έξω και ίσιο μέσα. Κλειδαριά mottura με defender. Τελική τιμή με τοποθέτηση γύρω στα 950. Και αν μπει διπλή κλειδαριά και κυλίνδρους  KESO 8000 και Mottura Champions Pro η τιμή πάει +180€. Αξίζει η διπλή κλειδαριά? και γενικά αξίζει κάνεις να δώσει πάνω από 1000 για μια πόρτα ασφαλείας? Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες και τα λεφτά δεν περισσεύουν.

Ευχαριστώ. 

Η πόρτα είναι πολύ καλή, δεν τίθεται θέμα. Οι πόρτες του είναι γνωστές για την καλή θωράκιση και για την καλή δουλειά κατά την τοποθέτηση. Οπότε αν για τους δικούς σου λόγους θες να δώσεις έμφαση ΚΑΙ σε αυτά, τότε οκ, αξίζει. 
Αλλά για να είμαι ειλικρινής, την δουλειά σου την κάνεις και με μία πόρτα 200-300€ φθηνότερη. Αρκεί να έχει τουλάχιστον ένα αξιόλογο σετ κλειδαριάς κυλίνδρου. 

Γενικά, όπως έχουμε ξαναγράψει, επειδή τα βίαια κρούσματα σε πόρτες ασφαλείας είναι σπάνια, συνήθως είναι αρκετή μία πόρτα με απλή θωράκιση που όμως θα έχει καλή κλειδαριά. 

Αν πήγαινα σε πόρτα S**mo, είτε θα επέλεγα διπλή κλειδαριά, είτε μονή και μάλλον θα άλλαζα τον κύλινδρο μετά την τοποθέτηση. 

Πάντως στα χρήματα που κοιτάς (1000~1200€), μπορείς να έχεις και καλή θωράκιση και πολύ καλή κλειδαριά, αν αυτό θες. Έχεις πάρει κι άλλες προσφορές; Γιατί υπάρχουν πορτάδες που και ευέλικτοι είναι και αξιόλογα μοντέλα θωράκισης έχουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...