Alxnks Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, Alejandro είπε Δεν είναι σε όλες τις κλειδαριές με βίδα από την πλευρά των πίρων. αν δεν ειναι απο την πλευρα των πυρων, θα ειναι απο την αλλη πλευρα. δεν βλεπω αλλον τροπο, μιας και η τρυπα στους κυλινδρους ειναι συγκεκριμενης κατευθυνσης, αν δεν ειναι απο την μια πλευρα της κλειδαριας, θα ειναι απο την αλλη.
Petros Electron Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Σε κάποιες κλειδαριές (ειχα δει κάπου στο ιντερνετ) έχουν ενα λαμακι και με βίδες βιδώνει πάνω του ο κύλινδρος.Αν λυσει το πλαισιο και τον πίσω καπλαμά θα δει πως μπαίνει ο κύλινδρος. Απλα καλύτερα να εχει παρει απο πριν τον καινούριο κύλινδρο για να μην λύνει 2 φόρες την πόρτα. Και επειδή δεν αναφέρετε συχνά, υπάρχει και ο AGB SCUDO DCK που είναι ένας "δυνατός" κύλινδρος για την τιμή του.
paylidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δε σκοπεύω να ανοίξω τέτοια δουλειά μόνος μου και ας πιάνει το χέρι μου. Πιο πολύ πληροφοριακά γιατί κάτι έχανα από τη διαδικασία... υπέθεσα και εγώ ότι πρέπει να βγει κάποιο πλευρικό πάνελ.... ευχαριστω Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από paylidis
mclein² Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 παιδια...μιλαμε για πανω απο 200 κλειδαραδες με αδεια & πανω απο 500 αλουμιναδες ΜΟΝΟ στην αττικη... βρειτε εναν επαγγελματια - ανθρωπο και ειμαι σιγουρος οτι για 5'-10' εργασια δε θα σας χρεωσει την αλλαγη εαν αγορασετε απο το μαγαζι του. δυσκολες εποχες ειναι για ολους, επαγγελματιες & μη. υπαρχουν κλεφτοκοταδες, υπαρχουν λαμογια ΑΛΛΑ υπαρχουν και νορμαλ ανθρωποι με τα ιδια προβληματα μ'εσας. υγ - εννοειται, μπορειτε να λυσετε τις πορτες, τα καπακια, τα χερουλια & οτι θελετε αλλα μετα μη ψαχνετε τη φθηνη λυση. 4
paylidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, mclein² είπε παιδια...μιλαμε για πανω απο 200 κλειδαραδες με αδεια & πανω απο 500 αλουμιναδες ΜΟΝΟ στην αττικη... βρειτε εναν επαγγελματια - ανθρωπο και ειμαι σιγουρος οτι για 5'-10' εργασια δε θα σας χρεωσει την αλλαγη εαν αγορασετε απο το μαγαζι του. δυσκολες εποχες ειναι για ολους, επαγγελματιες & μη. υπαρχουν κλεφτοκοταδες, υπαρχουν λαμογια ΑΛΛΑ υπαρχουν και νορμαλ ανθρωποι με τα ιδια προβληματα μ'εσας. υγ - εννοειται, μπορειτε να λυσετε τις πορτες, τα καπακια, τα χερουλια & οτι θελετε αλλα μετα μη ψαχνετε τη φθηνη λυση. προσωπικά όπως εγραψα ήδη δεν υπηρχε περιπτωση να ανοιξω τετοια δουλεια, αλλα να δω που εχει τη βιδα απο περιέργεια...
Alejandro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Petros Electron είπε Και επειδή δεν αναφέρετε συχνά, υπάρχει και ο AGB SCUDO DCK που είναι ένας "δυνατός" κύλινδρος για την τιμή του. Μπορεί να είναι και ο πιο "διαφημισμένος" κύλινδρος σε αυτό το thread! Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από Alejandro 2 1
pintourikio Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, mclein² είπε ισως το 3551 να ειναι καλυτερη λυση για καποιον που εχει bkd250. Τεσπα, αλλαγή για την ώρα δεν παίζει, μιας και δεν υπάρχει το μπάτζετ και ούτε η ανάγκη για κάτι καλύτερο θαρρώ, μιας και το bkd250 μαζί με τον κύλινδρο που φοράει είναι από το πάνω ράφι. Ρωτάω πιο πολύ γιατί μου φαίνονται πολύ ενδιαφέρον και με "τρώει" να δοκιμάσω νέα προϊόντα 😁 Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από pintourikio
karaLRS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια πρόταση στο 200€ στην περιοχή Πατρών; Ευχαριστώ
pintourikio Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, karaLRS είπε Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια πρόταση στο 200€ στην περιοχή Πατρών; Ευχαριστώ Κοιτάς για γραναζωτη κλειδαριά cisa ή multlcok ή iseo ή mottura + defender disec monolito bd200 + κύλινδρο evva eps ή agb 9000 ή winkhaus ntra ή mottura champions pro. Ίσως καταφέρεις να βρεις στο μπάτζετ σου και τον κύλινδρο agb dck. Προτίμησε τον. (Βέβαια, αν χρειαστείς αντικλειδια να έχεις υπόψιν ότι είναι ακριβά και καθυστερούν, διότι αντίγραφα γίνονται μόνο στο εργοστάσιο στην Ιταλία) Πήγαινε στους επαγγελματίες της περιοχής σου να δεις τι έχουν να σου προτείνουν και εκείνοι. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από pintourikio 1
Petros Electron Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Alejandro είπε Μπορεί να είναι και ο πιο "διαφημισμένος" κύλινδρος σε αυτό το thread! Νομίζω οτι την πρωτιά στο thread την εχει ο abloyprotec2 2
tasouliskon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, mclein² είπε α. bd290 = super top και οχι kripton. β. κακη επιλογη το παραπανω, οταν στα ιδια περιπου λεφτα παιρνεις bkd250 = diamond γ. τεκνο προ = κακη επιλογη για καποιον που λεει θελω ασφαλες σπιτι για μια 5ετια. δ. ειτε ομεγα με μαγγανιο - ειτε ομεγα με ντιφεντερ μηχανικα δε γινεται να μπουν και τα δυο μαζι. Ευχαριστώ για την απάντηση και τις διορθώσεις. Επειδή θα γίνει αγορά από την αρχή και όχι αναβάθμιση και για να μην πάνε χαμένα τα λεφτά μου θα μπορούσατε να μου προτείνεται 2-3 επιλογές γύρω στα 200-250 ευρώ για κλειδαριά και 100-150 για defender (να γινει επιλογη μαγνητικου? π.χ. mag 3g? η ειναι αχρηστο?). Επίσης σ αυτά τα χρηματα η omega plus ειναι η καλυτερη επιλογη?(γιατι διαβασα στο φορουμ οσο μπορουσα και βλεπω οτι γινεται ξεχωριστη αναφορα σε αυτην μαλλον λογω του μηχανισμου της?
pintourikio Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tasouliskon είπε Ευχαριστώ για την απάντηση και τις διορθώσεις. Επειδή θα γίνει αγορά από την αρχή και όχι αναβάθμιση και για να μην πάνε χαμένα τα λεφτά μου θα μπορούσατε να μου προτείνεται 2-3 επιλογές γύρω στα 200-250 ευρώ για κλειδαριά και 100-150 για defender (να γινει επιλογη μαγνητικου? π.χ. mag 3g? η ειναι αχρηστο?). Επίσης σ αυτά τα χρηματα η omega plus ειναι η καλυτερη επιλογη?(γιατι διαβασα στο φορουμ οσο μπορουσα και βλεπω οτι γινεται ξεχωριστη αναφορα σε αυτην μαλλον λογω του μηχανισμου της? Πόσα κλειδιά χρειάζεσαι? Γιατί τα μαγνητικά defender βγαίνουν με 2-3 κλειδιά. Και κάθε extra κλειδί στοιχίζει 20-30€ Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από pintourikio
tasouliskon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, pintourikio είπε Πόσα κλειδιά χρειάζεσαι? Γιατί τα μαγνητικά defender βγαίνουν με 2-3 κλειδιά. Και κάθε extra κλειδί στοιχίζει 20-30€ Νομίζω το πολύ 3.
pintourikio Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, tasouliskon είπε Ευχαριστώ για την απάντηση και τις διορθώσεις. Επειδή θα γίνει αγορά από την αρχή και όχι αναβάθμιση και για να μην πάνε χαμένα τα λεφτά μου θα μπορούσατε να μου προτείνεται 2-3 επιλογές γύρω στα 200-250 ευρώ για κλειδαριά και 100-150 για defender (να γινει επιλογη μαγνητικου? π.χ. mag 3g? η ειναι αχρηστο?). Επίσης σ αυτά τα χρηματα η omega plus ειναι η καλυτερη επιλογη?(γιατι διαβασα στο φορουμ οσο μπορουσα και βλεπω οτι γινεται ξεχωριστη αναφορα σε αυτην μαλλον λογω του μηχανισμου της? Έχεις πολύ υψηλό μπάτζετ... •Γραναζωτη κλειδαριά cisa ή multlock ή mottura ή iseo (τυχαία σειρά) • κύλινδρο από το πάνω ράφι: agb dck, winkhaus xtra, abloy protec2, mottura c48, mauer nw5, evva 4ks, mauer nw6, multlock mt5, cisa rs3s(τυχαία σειρά) • defender disec monolito bd200 ή disec diamond bkd250 ή μαγνητικό disec mrm29 Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα στο πακέτο: κλειδαριά Γραναζωτη + agb dck+ μαγνητικό disec mrm29. Βγαίνει περίπου 280-290€ όλο το πακέτο Μετά νομίζω πηγαίνουμε σε υπερβολές. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από pintourikio 1
mclein² Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, paylidis είπε προσωπικά όπως εγραψα ήδη δεν υπηρχε περιπτωση να ανοιξω τετοια δουλεια, αλλα να δω που εχει τη βιδα απο περιέργεια... δεν το εγραψα για σενα 2 ώρες πριν, Petros Electron είπε Νομίζω οτι την πρωτιά στο thread την εχει ο abloyprotec2 o swayback φταιει που τα τσεπωνει απ'το γκρουπ 1 ώρα πριν, tasouliskon είπε Ευχαριστώ για την απάντηση και τις διορθώσεις. Επειδή θα γίνει αγορά από την αρχή και όχι αναβάθμιση και για να μην πάνε χαμένα τα λεφτά μου θα μπορούσατε να μου προτείνεται 2-3 επιλογές γύρω στα 200-250 ευρώ για κλειδαριά και 100-150 για defender (να γινει επιλογη μαγνητικου? π.χ. mag 3g? η ειναι αχρηστο?). Επίσης σ αυτά τα χρηματα η omega plus ειναι η καλυτερη επιλογη?(γιατι διαβασα στο φορουμ οσο μπορουσα και βλεπω οτι γινεται ξεχωριστη αναφορα σε αυτην μαλλον λογω του μηχανισμου της? νομιζω οτι καλυτερα ειναι να μας πεις τι σου προτεινουν οι πορταδες γιατι οτι και να γραψουμε πλεον ειναι ασκοπο με τους κατσαπλιαδες που κανουν τους επαγγελματιες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα