yiannakas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Βλέπω τις τιμές του Γερμανικου μαγαζιου που ανέβηκε πιο πριν... η διαφορά είναι τεράστια, μπορεί να βοηθήσει κάποιος (λόγω ανεργίας, δεν βγαίνουν να δώσω 300+). Ευχαριστώ
Alejandro Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, yiannakas είπε Βλέπω τις τιμές του Γερμανικου μαγαζιου που ανέβηκε πιο πριν... η διαφορά είναι τεράστια, μπορεί να βοηθήσει κάποιος (λόγω ανεργίας, δεν βγαίνουν να δώσω 300+). Ευχαριστώ 300 μόνο για κύλινδρο; Γιατί να δώσεις τόσα;
yiannakas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 ο κλειδαράς της περιοχής μου τόσο μου είπε για καλό
swayback Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, yiannakas είπε Βλέπω τις τιμές του Γερμανικου μαγαζιου που ανέβηκε πιο πριν... η διαφορά είναι τεράστια, μπορεί να βοηθήσει κάποιος (λόγω ανεργίας, δεν βγαίνουν να δώσω 300+). Ευχαριστώ Μάλλον είδες τα 71€, τα οποία αφορούν μισό κύλινδρο και χωρίς κλειδιά. Η τιμή του αντίστοιχου stealth που λέει ο mclein (ίδια διάσταση, 30-50, για πόρτα ασφαλείας), είναι: 220€ (341€ εδώ) με 3 κλειδιά και 260€ (372€ εδώ) με 5 κλειδιά. Συν τα μεταφορικά που θα είναι 10~20€. Γύρω στα 80~100€ η διαφορά. 1
mclein² Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, yiannakas είπε ο κλειδαράς της περιοχής μου τόσο μου είπε για καλό στειλε φωτο της πορτας σε κανενα πμ γιατι θα μας τρελανει ο κλειδαρας σου... Μόλις τώρα, swayback είπε Μάλλον είδες τα 71€, τα οποία αφορούν μισό κύλινδρο και χωρίς κλειδιά. Η τιμή του αντίστοιχου stealth που λέει ο mclein (ίδια διάσταση, 30-50, για πόρτα ασφαλείας), είναι: 220€ (341€ εδώ) με 3 κλειδιά και 260€ (372€ εδώ) με 5 κλειδιά. Συν τα μεταφορικά που θα είναι 10~20€. Γύρω στα 80~100€ η διαφορά. για καλο του ειπε ο κλειδαρας...οχι για στελθ... Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από mclein²
swayback Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, yiannakas είπε ο κλειδαράς της περιοχής μου τόσο μου είπε για καλό Υπερβολή. Με 300€ (+ΦΠΑ), μπορείς να αγοράσεις πολύ δυνατό σετ κλειδαριάς + κυλίνδρου + defender, μαζί με τοποθέτηση μέσα. Εκτός κι αν η πόρτα σου έχει κλειδαριά TESIO ή διπλή Balomenos ή κάποια άλλη περίεργη/σπάνια.
mclein² Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, swayback είπε Υπερβολή. Με 300€ (+ΦΠΑ), μπορείς να αγοράσεις πολύ δυνατό σετ κλειδαριάς + κυλίνδρου + defender, μαζί με τοποθέτηση μέσα. Εκτός κι αν η πόρτα σου έχει κλειδαριά TESIO ή διπλή Balomenos ή κάποια άλλη περίεργη/σπάνια. ρε φιλε, τρελος εισαι ;;; 😂 ο ανθρωπος μια κλασικη πορτα σιαμο εχει και θελει ν αλλαξει τον κυλινδρο... ο 4ks, απο τους πιο ακριβους αυτη τη στιγμη, 5κλειδος με διπλη ενεργεια τον βρισκει απο 160 + φπα... που 300 ευρω που ζηταει ο αλλος ;;; Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από mclein²
yiannakas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, mclein² είπε ο 4ks, απο τους πιο ακριβους αυτη τη στιγμη, 5κλειδος με διπλη ενεργεια τον βρισκει απο 160 + φπα... να βάλω αυτόν και να ησυχάσω; Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από yiannakas
mclein² Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, yiannakas είπε να βάλω αυτόν και να ησυχάσω; οπως σου ειχα πει και πριν, οτιδηποτε top-tier εισαι οκ ακομη και για τη ζουγκλα του κεντρου...
ATITHASOS2 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, yiannakas είπε να βάλω αυτόν και να ησυχάσω; βαλε abloy protec2 μαζι με ενα μαγνητικο defender mrm29 να ησυχασεις... 1
papajohnnnn Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Στις 19/1/2020 στις 8:46 ΠΜ, mclein² είπε αυτο ειναι στα λογια. στο καταστημα της αθηνας & της νεας σμυρνης η φαση ειναι : "ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ" "ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ" "ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟ" οτι σου ειχαμε πει πριν μηνες, τα ιδια ισχυουν και τωρα. Επειδή δε βρίσκω αυτά που μου είχατε προτείνει κι επειδή έχω διαγράψει όλα τα PM μπορώ να έχω μια επανάληψη;
sotrous Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Κοιτάξτε μαεστρία σε μπαλκονόπορτα . Εχθές στην Νέα Σμύρνη .
CaMp3on Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, sotrous είπε Κοιτάξτε μαεστρία σε μπαλκονόπορτα . Εχθές στην Νέα Σμύρνη . Είναι παλιά αλουμινίου; Κατάφεραν και μπήκαν μέσα;
Petros Electron Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, sotrous είπε Κοιτάξτε μαεστρία σε μπαλκονόπορτα . Εχθές στην Νέα Σμύρνη . OMG!. 😱😱 Νεα Σμυρνη ειπες?. Σε ποιο μερος της Ν.Σμυρνης?, (Πες μου σε PM). Αυτο ειναι το θεμα, οκ με την πορτα ασφάλειας, αλλα με τις μπαλκονόπορτες τι γινεται ? Εγω εβαλα στο ρολο μου 2 πυρους δεξια και αριστερα για να μην μπορουν να το σηκωσουν. Εχω πλαστικό ρολο, αλλα ευτυχώς εχει ατσάλινες ράβδους εσωτερικά και ειναι δυσκολο να το σπασουν, αλλα οχι αδυνατο φυσικα. Για την μπαλκονοπορτα σκεφτηκα ενα βαλω κατι τετοιο. Τουλαχιστον κατι θα προσφερει και αυτο + ο συναγερμος με εξωτερικο ρανταρ και μαγνητικη επαφη σε ρολο και μπαλκονοπορτα. EDIT: Σημερα το πρωι μου χτύπησε το κουδούνι ένας τύπος. Ηταν αλλοδαπός και οταν τον ρωτησα τι θελει (εχουμε θυροτηλεόραση στην πολυκατοικία) μου ειπε "έχεις παραγγείλει καφέ?" Του είπα οχι, και μετα συνέχιζα να τον βλέπω για λιγο, πηρε ενα τηλ/νο στο κινητο του και μίλαγε ξένη γλωσσά. Μου φάνηκε λιγο ύποπτο ολο αυτο, οποτε τον νου σας! Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2020 από Petros Electron
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα