Joshua21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 To κλειδί σε μια πόρτα ασφαλείας είναι πανομοιότυπο με το παρακάτω: Τον κύλινδρο δεν μπορώ να τον δω. Είναι 100% σίγουρο πως πρόκειται για K2?
GeoMak7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, johnieXoX είπε Πριν κάμποσα χρόνια, με τη πρώτη προκήρυξη του εξοικονομώ, μπήκε στο πατρικό μου η ακόλουθη πόρτα.. Με 100-150 €, τι μπορούμε να κάνουμε, αν μπορούμε να κάνουμε κάτι, για να ανέβουμε σε επίπεδο ασφάλειας; εναν καλυτερο κυλινδρο & εισαι τζετ. θα σου προτεινα abloy p² αλλα νομιζω μια φορα προσπαθησα να τον περασω & παραλιγο να κολλησει η κλειδαρια. αν μπορεις, μετρησε τον κυλινδρο & σου λεμε τι μπορεις να βαλεις 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε To κλειδί σε μια πόρτα ασφαλείας είναι πανομοιότυπο με το παρακάτω: Τον κύλινδρο δεν μπορώ να τον δω. Είναι 100% σίγουρο πως πρόκειται για K2? ναι, ειναι κ2. 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε To κλειδί σε μια πόρτα ασφαλείας είναι πανομοιότυπο με το παρακάτω: Τον κύλινδρο δεν μπορώ να τον δω. Είναι 100% σίγουρο πως πρόκειται για K2? και παρακατω το κ22 -> και ολο πορτοκαλι το κεφαλι - > κ64
Joshua21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, GeoMak7 είπε ναι, ειναι κ2. Και αν έχω καταλάβει σωστά, ο συγκεκριμένος κύλινδρος με τη χρήση αλουμινόχαρτου/μωρομάντηλου μπορεί να παραβιαστεί για πλάκα?
GeoMak7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Και αν έχω καταλάβει σωστά, ο συγκεκριμένος κύλινδρος με τη χρήση αλουμινόχαρτου/μωρομάντηλου μπορεί να παραβιαστεί για πλάκα? ε, με το αλουμινοχαρτο ειναι το πιο συνηθισμενο & οι σοβαροτεροι διαρρηκτες με bumping που δεν αποτυγχανει σε κανεναν κ2.
Joshua21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, GeoMak7 είπε ε, με το αλουμινοχαρτο ειναι το πιο συνηθισμενο & οι σοβαροτεροι διαρρηκτες με bumping που δεν αποτυγχανει σε κανεναν κ2. Ok, σε ευχαριστώ. 1
FCastor Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Επειδή ομολογώ ότι μου κινήθηκε η περιέργεια, τι είναι πάλι αυτό με το αλουμινόχαρτο ή/και το μωρομάντηλο…;
GeoMak7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, FCastor είπε Επειδή ομολογώ ότι μου κινήθηκε η περιέργεια, τι είναι πάλι αυτό με το αλουμινόχαρτο ή/και το μωρομάντηλο…; κλειδι ιδιο με τον κυλινδρο που θελουμε ν'ανοιχθει + αλουμινοχαρτο σε τελεια κατασταση. προσομοιωση του συνδιασμου = ανοιγμα.
johnieXoX Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, GeoMak7 είπε εναν καλυτερο κυλινδρο & εισαι τζετ. θα σου προτεινα abloy p² αλλα νομιζω μια φορα προσπαθησα να τον περασω & παραλιγο να κολλησει η κλειδαρια. αν μπορεις, μετρησε τον κυλινδρο & σου λεμε τι μπορεις να βαλεις μια τέτοια πόρτα συγκριτικά με μια μέτρια ασφαλείας (π.χ. atros) πόσο χειρότερη είναι; από θέμα κλειδαριάς ή/ και defender να μην κοιτάξω κάτι;
GeoMak7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, johnieXoX είπε μια τέτοια πόρτα συγκριτικά με μια μέτρια ασφαλείας (π.χ. atros) πόσο χειρότερη είναι; από θέμα κλειδαριάς ή/ και defender να μην κοιτάξω κάτι; κατα τη γνωμη μου πολυ λιγο χειροτερη. με δεδομενο ομως οτι καταστροφες γινονται μονο σε παλιες ξυλινες + αλουμινια, δε θεωρω οτι εχεις θεμα. κλειδαρια βλεπω 3 ή 5 σημειων, μαλλον GU οποτε δεν κρινω πως χρειαζεσαι καποια αλλαγη. defender απ'οσο θυμαμαι δεν μπαινει + οτι μαλλον θα ενοχλει στο κλεισιμο + οτι ειναι περιττα αυτα τα μικρα που υπαρχουν για ξυλινες/αλουμινιου. κυλινδρο χρειαζεσαι γιατι αυτος που ειναι επανω ειναι μετριος. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από GeoMak7
johnieXoX Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 τι να πω.. απάντηση στο λεπτό.. ούτε να σε πληρώναμε.. 😀 θα μετρήσω τον κύλινδρο και θα σου πω.. ευχαριστώ πολύ geomak! εξυπηρετικότατος όπως πάντα!
GeoMak7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, johnieXoX είπε τι να πω.. απάντηση στο λεπτό.. ούτε να σε πληρώναμε.. 😀 θα μετρήσω τον κύλινδρο και θα σου πω.. ευχαριστώ πολύ geomak! εξυπηρετικότατος όπως πάντα! 30χ55, 30χ60 λογικα γιατι βλεπω ειναι σοβαρη πορτα με θερμομονωση (λογικα) !
johnieXoX Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, GeoMak7 είπε 30χ55, 30χ60 λογικα γιατι βλεπω ειναι σοβαρη πορτα με θερμομονωση (λογικα) ! Λογικά με θερμομόνωση θα είναι, ξέρω γω.. μέσω του προγράμματος εξοικονομώ την έβαλαν, οπότε θεωρώ πως θα είναι με θερμομόνωση.. ευχαριστώ και πάλι geomak7! υ.γ. αυτός είναι ο κύλινδρος που λες εε? https://www.skroutz.gr/c/1420/security_locks.html?keyphrase=abloy+protec+2
GeoMak7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 32 λεπτά πριν, johnieXoX είπε Λογικά με θερμομόνωση θα είναι, ξέρω γω.. μέσω του προγράμματος εξοικονομώ την έβαλαν, οπότε θεωρώ πως θα είναι με θερμομόνωση.. ευχαριστώ και πάλι geomak7! υ.γ. αυτός είναι ο κύλινδρος που λες εε? https://www.skroutz.gr/c/1420/security_locks.html?keyphrase=abloy+protec+2 ενα η κλειδαρια λεει GU / F.F καπου στο προφιλ, μην παρεις abloy.
metis Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Καλησπέρα σε όλους! Μόλις νοίκιασα ένα διαμέρισμα και επειδή έχει κλειδαριά τύπου χρηματοκιβωτίου θέλω να την αλλάξω. Η πόρτα είναι "πλαίσιο" και λογικά έχει κλειδαριά CISA (η γλώσσα από την πάνω μεριά). Μετά από έρευνα καλοβλέπω τα ακόλουθα πακέτα: α. CISA Revo + Abloy protec2 + BD200 β. Cisa Revo + Mauer NW4 + BD200 γ. Cisa Revo + EVVA 4ks plus + BD200 To budget είναι γυρω στα 250-300. Τι προτείνετε από τα 3? Έχετε καμιά άλλη ιδέα? Ποιο είναι περίπου το κόστος με εγκατάσταση? Ευχαριστώ!!
Alejandro Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, metis είπε Καλησπέρα σε όλους! Μόλις νοίκιασα ένα διαμέρισμα και επειδή έχει κλειδαριά τύπου χρηματοκιβωτίου θέλω να την αλλάξω. Η πόρτα είναι "πλαίσιο" και λογικά έχει κλειδαριά CISA (η γλώσσα από την πάνω μεριά). Μετά από έρευνα καλοβλέπω τα ακόλουθα πακέτα: α. CISA Revo + Abloy protec2 + BD200 β. Cisa Revo + Mauer NW4 + BD200 γ. Cisa Revo + EVVA 4ks plus + BD200 To budget είναι γυρω στα 250-300. Τι προτείνετε από τα 3? Έχετε καμιά άλλη ιδέα? Ποιο είναι περίπου το κόστος με εγκατάσταση? Ευχαριστώ!! Α και Γ και νομίζω πως είναι και εντός του budget σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα