yiannakas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) καλημέρα Μία βοήθεια απο τους ειδικούς. Έχω παλιά πόρτα ασφαλείας του Σιάμου. Άλλαξα πριν 5-6 χρόνια κλειδιά, έχω ακόμα προστασία; ευχαριστώ Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από yiannakas
mclein² Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, yiannakas είπε καλημέρα Μία βοήθεια απο τους ειδικούς. Έχω παλιά πόρτα ασφαλείας του Σιάμου. Άλλαξα πριν 5-6 χρόνια κλειδιά, έχω ακόμα προστασία; ευχαριστώ αρχικα κατεβασε τη φωτο του κλειδιου με το συνδιασμο ακολουθως, εαν το σπιτι ειναι στη Νεα Σμυρνη οχι δεν εισαι 100% ασφαλης. εαν ειναι οπουδηποτε αλλου, δεν εχεις προβλημα. τουλαχιστον οχι καταγεγραμμενο !
swayback Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, gramacar είπε Οι ηλεκτρικές είναι αξιόπιστες σε βάθος χρόνου ή μετά από 1-2 χρόνια θα παραδώσει πνεύμα από τα συνεχή άνοιξε κλείσε λόγω πολυκατοικίας? Σε αποκλειστικά μηχανική υπάρχει κάποια? Δείτε το Link Μάλλον αυτή θέλω αλλά δεν ξέρω ποιο μοντέλο είναι. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Αυτές στο link, είναι μόνο μηχανικές αυτόματου κλειδώματος. Είναι οκ για μία πόρτα διαμερίσματος, αλλά όχι για είσοδο πολυκατοικίας, γιατί δεν μπορούν να ξεκλειδώσουν από το θυροτηλέφωνο. Μηχανική = το ξεκλείδωμα μπορεί να γίνει μόνο χειροκίνητα. Οπότε αν θες αυτόματο κλείδωμα που να ξεκλειδώνει και από το θυροτηλέφωνο, θες ηλεκτροπίρο ή ηλεκτρική ή ηλεκτρομηχανική κλειδαριά. Και αφού το budget είναι περιορισμένο, αναγκαστικά πάτε για ηλεκτρική. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από swayback
yiannakas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, mclein² είπε αρχικα κατεβασε τη φωτο του κλειδιου με το συνδιασμο ακολουθως, εαν το σπιτι ειναι στη Νεα Σμυρνη οχι δεν εισαι 100% ασφαλης. εαν ειναι οπουδηποτε αλλου, δεν εχεις προβλημα. τουλαχιστον οχι καταγεγραμμενο ! ευχαριστώ για την απάντηση, μπορώ να βάλω κάτι πρόσθετο για προστασία;
mclein² Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, yiannakas είπε ευχαριστώ για την απάντηση, μπορώ να βάλω κάτι πρόσθετο για προστασία; δε βλεπω καποιο λογο για εξοδα... εαν ειναι να κανεις κατι, πριν πας διακοπες το Πασχα ή το καλοκαιρι, βαλε καποιον αλλο κυλινδρο στα 100 ~ 150 ευρω.
yiannakas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 ευχαριστώ συγνωμη αν σε κούρασα, ποιο κύλινδρο προτείνεις;
mclein² Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, yiannakas είπε ευχαριστώ συγνωμη αν σε κούρασα, ποιο κύλινδρο προτείνεις; στειλε μου πμ ή γραψε εδώ περιοχη να σου πω τη γνωμη μου.
mclein² Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, yiannakas είπε κέντρο αθηνας evva 4ks, cisa rs3s, mul-t-lock mt5, mauer nw5, mottura c48, stealth, agb dck, winkhaus x-tra και οτιδηποτε αλλο απο το ψηλοτερο ραφι που ξεχναω ! η κλειδαρια ειναι 2 στροφων ; Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από mclein²
paylidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 16/1/2020 στις 11:24 ΠΜ, mclein² είπε γενικα οι Cisa & Pot εχουν θεματα με κολληματα στη 10ετια. αμα θες στειλε μου καμια φωτο σε πμ απο την πορτα μεσα/εξω να δουμε τη φαση. δεν ταιριαζουν τα κλειδια γιατι αρχικα δεν μπαινουν στην κλειδαροτρυπα ε λοιπον επεσες διανα μάλλον... απο την εξω μερια η κλειδαρια που συζηταγαμε κλειδωνει ξεκλειδωνει κανονικά, απο τη μέσα μεριά για κάποιο λόγο αρνείται να κλειδώσει... Είναι κολλημένη ή κάτι εχει παιχτει με τα κλειδια κλπ; να σημειώσω ότι απο τη μέσα μεριά φαίνεται σκαλιγμένη... Οποτε ποιες είναι οι προτασεις;; 😊 Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από paylidis
mclein² Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, paylidis είπε ε λοιπον επεσες διανα μάλλον... απο την εξω μερια η κλειδαρια που συζηταγαμε κλειδωνει ξεκλειδωνει κανονικά, απο τη μέσα μεριά για κάποιο λόγο αρνείται να κλειδώσει... Είναι κολλημένη ή κάτι εχει παιχτει με τα κλειδια κλπ; να σημειώσω ότι απο τη μέσα μεριά φαίνεται σκαλιγμένη... α. λογικα οι προηγουμενοι την ειχαν αλλαξει κ εβαλαν πισω την παλια (χαλασμενη ή με χαλασμένα κλειδια) β. ο μονος τροπος να σου πω ειναι φωτο τα κλειδια ή αν καταλαβαινεις αν τα δοντια του κλειδιού ή των κλειδιων ειναι στραβα. παραδειγμα : 1η φωτο = κλειδι που αρχιζει να φθειρεται & να φθειρει την κλειδαρια + οτι αρχιζει να στραβωνει το σημειωμενο δοντι. 2η φωτο = κλειδι που εχει σπανια κωδικοποιηση για κλειδι χρηματοκιβωτιου - σημειωμενο το σημειο που ειναι στο χιλιοστο η διαφορα του συνδιασμου. 1
paylidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, mclein² είπε α. λογικα οι προηγουμενοι την ειχαν αλλαξει κ εβαλαν πισω την παλια (χαλασμενη ή με χαλασμένα κλειδια) β. ο μονος τροπος να σου πω ειναι φωτο τα κλειδια ή αν καταλαβαινεις αν τα δοντια του κλειδιού ή των κλειδιων ειναι στραβα. παραδειγμα : 1η φωτο = κλειδι που αρχιζει να φθειρεται & να φθειρει την κλειδαρια + οτι αρχιζει να στραβωνει το σημειωμενο δοντι. 2η φωτο = κλειδι που εχει σπανια κωδικοποιηση για κλειδι χρηματοκιβωτιου - σημειωμενο το σημειο που ειναι στο χιλιοστο η διαφορα του συνδιασμου. Σου ερχομαι πμ για αποριες Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από paylidis 1
saport4tm Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Για τον παρακατω κυλινδρο τι αποψη εχουν οι ειδικοι;Τον βρισκουμε στην Ελλαδα; https://www.wagner-sicherheit.de/profilzylinder/stealth-key-zylinder.html
Alejandro Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, saport4tm είπε Για τον παρακατω κυλινδρο τι αποψη εχουν οι ειδικοι;Τον βρισκουμε στην Ελλαδα; https://www.wagner-sicherheit.de/profilzylinder/stealth-key-zylinder.html Στο τελευταίο post της 177 σελίδας, έχει και τιμή. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα