swayback Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, Mike_2w είπε Καλησπέρα! Έχω θωρακισμένη εργολαβική με κλειδαριά τρίαινα securemme και θέλω να αλλάξω σε omega plus μαζί με κάποιο defender δεν ξέρω ποιο.. είναι καλή επιλογή? Ή υπάρχει κάτι καλύτερο? Το κόστος δεν με απασχολεί. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη Από άποψη ασφάλειας, η Omega Plus ακόμα και με την ειδική πλάκα μαγγανίου, χωρίς defender, εξακολουθεί να είναι πολύ καλή επιλογή καθώς παραμένει απαραβίαστη εδώ και 10+ χρόνια (εξαιρείται το τρύπημα της, το οποίο όμως είναι δύσκολο όταν την κλειδαριά προστατεύει πλάκα μαγγανίου ή defender). Όμως, καλό είναι να έχεις υπόψη το πρόβλημα με τα νέα κλειδιά, που αναφέρθηκε πρόσφατα από τον mclein. Κατά τα άλλα, αν το κόστος δεν σε ενδιαφέρει, υπάρχουν και ανώτερες λύσεις που μελλοντικά προσφέρουν και εύκολη αναβαθμισιμότητα σε σχέση με την Omega. Αναφέρομαι στις κλειδαριές κυλίνδρου. Υπολόγισε 250€ και πάνω για σετ κλειδαριάς κυλίνδρου της οποίας το επίπεδο ασφαλείας, σε σχέση με την Omega, θα είναι ίδιο ή και καλύτερο. Βάλε αν θες κάποια φωτογραφία της πόρτας για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι με τις προτάσεις μας. 1
mclein² Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, prefuse είπε Έχετε να προτείνετε κάποιο συνδιασμό κυλίνδρου, defender και ότι άλλο χρειάζεται για καλύτερη ασφάλεια και να δουλεύει με το Nuki; διαθεσιμο ποσο & περιοχη εαν θελεις για να δουμε τι θα ηταν το βελτιστο με βαση τα δεδομενα. εναλλακτικα οτιδηποτε μπορεις να βρεις σε eshop ως αγορα απο 180€ ή με τοποθετηση απο 200€-220€ και επανω. 7 ώρες πριν, Mike_2w είπε Καλησπέρα! Έχω θωρακισμένη εργολαβική με κλειδαριά τρίαινα securemme και θέλω να αλλάξω σε omega plus μαζί με κάποιο defender δεν ξέρω ποιο.. είναι καλή επιλογή? Ή υπάρχει κάτι καλύτερο? Το κόστος δεν με απασχολεί. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη οπως και στο συμφορουμιτη, ειτε omega plus με το μαγγανιο της - ειτε με το mrm10800 δηλαδη το μαγνητικο. το σκετο εξωτερικο 10800 δε θα κανει μεγαλη διαφορα... εννοειται πως υπαρχουν "καλυτερα" πραγματα ομως κυριως σε θεωρητικο επιπεδο μιας κ δυσκολα βρισκει καποιος κλειδαρια ανω των 10 ετων μη-παραβιασμενη. εαν το budget ειναι ελευθερο, μπορεις να φτιαξεις σετακι (αν το επιτρεπει και η πορτα φυσικα) που θα ξεπερνα τη δυναμικη της omega plus. 2
prefuse Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 12 ώρες πριν, Petros Electron είπε Ποσο ειναι το buget ? Δεν θα ήθελα να δώσω πολλά γιατί εχω και την αγορά nuki αλλα αν θέλετε μπορείτε να κάνετε προτάσεις σε διαφορετικές κατηγορίες τιμής. απο οικονομική, best value for money, μέχρι την βέλτιστη λύση.. ευχαριστώ 3 ώρες πριν, mclein² είπε διαθεσιμο ποσο & περιοχη εαν θελεις για να δουμε τι θα ηταν το βελτιστο με βαση τα δεδομενα. εναλλακτικα οτιδηποτε μπορεις να βρεις σε eshop ως αγορα απο 180€ ή με τοποθετηση απο 200€-220€ και επανω. οπως και στο συμφορουμιτη, ειτε omega plus με το μαγγανιο της - ειτε με το mrm10800 δηλαδη το μαγνητικο. το σκετο εξωτερικο 10800 δε θα κανει μεγαλη διαφορα... εννοειται πως υπαρχουν "καλυτερα" πραγματα ομως κυριως σε θεωρητικο επιπεδο μιας κ δυσκολα βρισκει καποιος κλειδαρια ανω των 10 ετων μη-παραβιασμενη. εαν το budget ειναι ελευθερο, μπορεις να φτιαξεις σετακι (αν το επιτρεπει και η πορτα φυσικα) που θα ξεπερνα τη δυναμικη της omega plus. το σπίτι ειναι εξοχικό στην Χαλκιδική, budget δεν θα ήθελα κάτι πολύ ακριβό γιατι εχω και την αγορά του nuki. ποιο θεωρείτε οτι δίνει το καλύτερο value for money; ευχαριστώ
mclein² Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, prefuse είπε Δεν θα ήθελα να δώσω πολλά γιατί εχω και την αγορά nuki αλλα αν θέλετε μπορείτε να κάνετε προτάσεις σε διαφορετικές κατηγορίες τιμής. απο οικονομική, best value for money, μέχρι την βέλτιστη λύση.. ευχαριστώ το σπίτι ειναι εξοχικό στην Χαλκιδική, budget δεν θα ήθελα κάτι πολύ ακριβό γιατι εχω και την αγορά του nuki. ποιο θεωρείτε οτι δίνει το καλύτερο value for money; ευχαριστώ normal - cisa revo + tekno pro + bd200 + ki1903p + nuki best vfm - cisa revo + champions pro + bd200 + ki1903p + nuki Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από mclein² 1
makis89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα! Τί αναβαθμίσεις προτείνετε σε αυτή την πόρτα; Έχει κύλινδρο Secura Diamond K3, που απ' ότι βλέπω είναι του κιλού. Κλειδαριά και defender δεν γνωρίζω τι φοράει, αλλά φαντάζομαι κάτι αντίστοιχης τιμής. Θεωρείτε ότι με έναν astral tekno pro/agb 9000 ή agb dck αν ανέβω λίγο, είναι σε αξιοπρεπές επίπεδο; Ευχαριστώ ! Spoiler Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από makis89
prefuse Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 40 λεπτά πριν, mclein² είπε normal - cisa revo + tekno pro + bd200 + ki1903p + nuki best vfm - cisa revo + champions pro + bd200 + ki1903p + nuki τι κόστος εχει περίπου η πρώτη λύση και πόσο η δεύτερη; χωρις το nuki..
Alejandro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, makis89 είπε Καλημέρα! Τί αναβαθμίσεις προτείνετε σε αυτή την πόρτα; Έχει κύλινδρο Secura Diamond K3, που απ' ότι βλέπω είναι του κιλού. Κλειδαριά και defender δεν γνωρίζω τι φοράει, αλλά φαντάζομαι κάτι αντίστοιχης τιμής. Θεωρείτε ότι με έναν astral tekno pro/agb 9000 ή agb dck αν ανέβω λίγο, είναι σε αξιοπρεπές επίπεδο; Ευχαριστώ ! Απόκρυψη περιεχομένων Όποιον από τους 2 (9000 ή DCK) και να βάλεις θα είσαι πολύ καλύτερα από ότι είσαι τώρα! Σίγουρα προτιμότερος ο DCK. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από Alejandro
mclein² Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 49 λεπτά πριν, makis89 είπε Καλημέρα! Τί αναβαθμίσεις προτείνετε σε αυτή την πόρτα; Έχει κύλινδρο Secura Diamond K3, που απ' ότι βλέπω είναι του κιλού. Κλειδαριά και defender δεν γνωρίζω τι φοράει, αλλά φαντάζομαι κάτι αντίστοιχης τιμής. Θεωρείτε ότι με έναν astral tekno pro/agb 9000 ή agb dck αν ανέβω λίγο, είναι σε αξιοπρεπές επίπεδο; Ευχαριστώ ! Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ο 9000 ειναι σε διαφορετικο επιπεδο τιμης απο τεκνο + ντισικεϊ αλλα ναι, οτιδηποτε απ'αυτα ειναι καλυτερο απ'αυτο που εχεις. 45 λεπτά πριν, prefuse είπε τι κόστος εχει περίπου η πρώτη λύση και πόσο η δεύτερη; χωρις το nuki.. ποιος θα τοποθετησει ;
makis89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, mclein² είπε ο 9000 ειναι σε διαφορετικο επιπεδο τιμης απο τεκνο + ντισικεϊ αλλα ναι, οτιδηποτε απ'αυτα ειναι καλυτερο απ'αυτο που εχεις. Σε eshops που κοιτάζω βλέπω ότι 9000 και tekno είναι αρκετά κοντά και οι δύο γύρω στα 60€. Εάν και σε μαγαζιά που θα πάω να ρωτήσω τους βρώ πάλι σε παρόμοιες τιμές, ποιόν από τους δύο να προτιμήσω;
mclein² Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, makis89 είπε Σε eshops που κοιτάζω βλέπω ότι 9000 και tekno είναι αρκετά κοντά και οι δύο γύρω στα 60€. Εάν και σε μαγαζιά που θα πάω να ρωτήσω τους βρώ πάλι σε παρόμοιες τιμές, ποιόν από τους δύο να προτιμήσω; σπιτι μου θα εβαζα agb9000 εκτος αν υπαρχει χρηστης κατω των 15 και πανω απο 75.
prefuse Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 51 λεπτά πριν, mclein² είπε ο 9000 ειναι σε διαφορετικο επιπεδο τιμης απο τεκνο + ντισικεϊ αλλα ναι, οτιδηποτε απ'αυτα ειναι καλυτερο απ'αυτο που εχεις. ποιος θα τοποθετησει ; αν ειναι ευκολη η τοποθέτηση θα την κάνω εγώ, αν θέλει τρυπήματα κτλ κλειδαράς.
mclein² Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, prefuse είπε αν ειναι ευκολη η τοποθέτηση θα την κάνω εγώ, αν θέλει τρυπήματα κτλ κλειδαράς. σε βλεπω για 250αρι στη χαλκιδικη, δυστυχως..
prefuse Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, mclein² είπε σε βλεπω για 250αρι στη χαλκιδικη, δυστυχως.. για να εχω μια εικόνα. πόσο έχουν περίπου οι κλειδαριές και πόσο περίπου τα περαστικά; αν είχα και τιμές για το κάθε εξάρτημα που προτείνεις ακόμα καλύτερα. cisa revo + tekno pro ~55ευρω + bd200 ~40ευρω + ki1903p ~12ευρω cisa revo + ΜOTTURA ??? champions pro ~75-110ευρώ + bd200 ~40ευρω + ki1903p ~12ευρω cisa revo δεν κατάλαβα ποιο ειναι, μου βγάζει αρκετά αποτελέσματα, διαφορετικά μεταξύ τους. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από prefuse
GKLTDKV Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 11/1/2020 στις 5:53 ΜΜ, mclein² είπε μονο η ομεγα αξιζει απ'οσα αναφερει. πιστευω οτι αφου χρησιμοποιει σιπιερε πλεον δε θα βαζει ομεγα... Τελικα χρησιμοποιει μονο cisa. Μου ειπε οτι μπορει να μου βαλει cisa revolution κλειδαρια, ειναι καλη αυτη? Και απο κυλινδρο μπορει να μου βαλει τον rs3s η οποιον αλλο θελω, cisa παντα. Απο defender βαζει disec και μου ειπε για το monolito η οποιο αλλο disec θελω. Τι συνδιασμο κλειδαριας-κυλινδρου-defender να βαλω. Περιμενει την αποφαση μου ωστε να μου πει το κοστος. Κυριολεκτικα κρεμομαι απο τα γραφομενα σας. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από GKLTDKV
prefuse Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Spoiler για αυτή την κλειδαριά τί λετε; ειναι αρκετά ασφαλής; Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από prefuse
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα