Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, mclein² είπε

5 λεπτά πριν, mclein² είπε

εννοειται οτι δε βγαζεις κλειδια για τη 2η & 3η ζωη. υπαρχουν ανθρωποι που εχουν την κλειδαρια 10 χρονια και ακομη ειναι με τον 1ο συνδιασμο.

κανενα χρονικο οριο & θα μπορεις παντα να βγαλεις κλειδια.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις

Επεξ/σία από GKLTDKV
  • Like 1
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mclein² είπε

δε χρειαζεται να αλλαξετε κατι. ειναι ηδη υπερβολικα για μια απλη ξυλινη πορτα.

Η πόρτα είναι απλή ασφαλείας που βάζουν τα μεγάλα πολυκαταστήματα των 500€ περίπου αλλά φαντάζομαι η απάντηση θα είναι ήδη ιδια, σωστά; 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kva21 είπε

Η πόρτα είναι απλή ασφαλείας που βάζουν τα μεγάλα πολυκαταστήματα των 500€ περίπου αλλά φαντάζομαι η απάντηση θα είναι ήδη ιδια, σωστά; 

ε, οχι....ο tekno στου Ζωγραφου εχει προβλημα καιρο. ο interactive ακροβατει θα ελεγα με δεδομενο οτι εχει ανοιχθει ο r50 & o ap3s/ap4s.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mclein² είπε

ε, οχι....ο tekno στου Ζωγραφου εχει προβλημα καιρο. ο interactive ακροβατει θα ελεγα με δεδομενο οτι εχει ανοιχθει ο r50 & o ap3s/ap4s.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου..

αρα πιστεύεις για τον tekno οδεύουμε προς αντικατάσταση...

τον interactive αν τον αλλάζαμε που θα πηγαίναμε τώρα; Μήπως θα αξίζει να μην αντικατασταθεί αυτός αλλά το def?

Δημοσ.
Στις 12/1/2020 στις 2:31 ΠΜ, kva21 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου..

αρα πιστεύεις για τον tekno οδεύουμε προς αντικατάσταση...

τον interactive αν τον αλλάζαμε που θα πηγαίναμε τώρα; Μήπως θα αξίζει να μην αντικατασταθεί αυτός αλλά το def?

tekno & tekno pro πλεον ειναι ρισκο. καποιοι ξερουν να τους ανοιγουν κ καποιοι απλα τους χαλανε στην προσπαθεια...

μετα τον interactive+ πας σε mt5, nw5, 4ks, x-tra, c48, experT, dck, stealth κ οτι αλλο παιζει στο πανω ραφι χωρις προβληματα.

το μονο που μπορεις να κανεις με το defender (που δε γνωριζω ποιο εχεις) ειναι να πας σε μαγνητικο (mrm29, mrm23, mag3g, mag4g, 3551)

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα.Σε μία κλειδαριά omega plus που έχει το σπίτι που μόλις αγόρασα, θέλω να βάλω ένα μαγνητικό defender.Κάπου μου είπαν  ότι το mrm29 είναι το μόνο που συνεργάζεται με την omega.Aληθεύει ή αυτό είχαν, αυτό μου πρότειναν; 

Να πω την αλήθεια θα προτιμούσα κάτι περισσότερο ενισχυμένο, καθώς στο σπίτι έχω πράγματα αξίας.Ευχαριστώ.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MrAir59 είπε

Καλημέρα.Σε μία κλειδαριά omega plus που έχει το σπίτι που μόλις αγόρασα, θέλω να βάλω ένα μαγνητικό defender.Κάπου μου είπαν  ότι το mrm29 είναι το μόνο που συνεργάζεται με την omega.Aληθεύει ή αυτό είχαν, αυτό μου πρότειναν; 

Να πω την αλήθεια θα προτιμούσα κάτι περισσότερο ενισχυμένο, καθώς στο σπίτι έχω πράγματα αξίας.Ευχαριστώ.

Ισχύει αυτό που σου είπαν.

Αν και υπάρχει και πιο ενισχυμένο μαγνητικό για Omega (Disec MAG 3G8FM Omega), στην Ελλάδα φέρνουν μόνο το απλούστερο -αλλά επαρκές- Disec MRM10800 (πρώην MRM29SK). Και αν τυχαίνει να φέρνει κάποιος το καλό και δεν το ξέρουμε, έχε υπόψιν θα κάνει τουλάχιστον 160€. Περίπου το ίδιο και αν το παραγγείλεις από Ιταλία.

Πάντως είναι παραπάνω από επαρκές το απλό μαγνητικό.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, MrAir59 είπε

με ή χωρις ντιφεντερ στην Omega εισαι στο ιδιο μοτιβο διαρρηξης αυτη τη στιγμη.

μοτιβο = τρυπημα.

το αν θα τρυπησω το μαγγανιο σε 10' ή το μαγνητικο σε 30' εχει νοημα ως προς το χρονο κ οχι τον τροπο.

οπως ειπε κ ο sway, το mrm10800 ειναι η μονη λυση & με παραγγελια το Mag 3g8Fm.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, MrAir59 είπε

Βαλε και κανέναν συναγερμό (αν δεν εχεις) γιατι οπως και να εχει δρα αποτρεπτικά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ θερμά όλους για τις απαντήσεις.Θα αρκεστώ λοιπόν στο mrm29, καθώς το θεωρείτε πως είναι επαρκές.

Συναγερμός υπάρχει με αισθητήρες μέσα έξω, καθώς και πτυσόμενα κάγκελα ασφαλείας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

spacer.png

Spoiler

spacer.png

Spoiler

spacer.png

Spoiler

spacer.png

Spoiler

spacer.png

Επειδή δεν βρίσκω το δεύτερο κλειδί να δοκιμάσω αν αυτή η πόρτα ειναι "διπλής ενέργειας" μήπως μπορείτε απο τις φωτογραφίες να διακρίνεται αν ειναι;

Θα ήθελα να βάλω NUKI και απο οτι διάβασα, πρεπει η κλειδαριά να ειναι διπλής ενέργειας, μαλλον για την περίπτωση που θα έχουν τελειώσει οι μπαταρίες απο το NUKI, για να μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε το κλειδί απο έξω, ενω απο την μέσα πλευρά της πόρτας θα είναι ήδη το κλειδί λόγο nuki.

Η κλειδαριά στις φωτογραφίες, ειναι αρκετά ασφαλής; μπορώ να κάνω κάτι για μεγαλύτερη ασφάλεια;

ευχαριστώ

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, prefuse είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Επειδή δεν βρίσκω το δεύτερο κλειδί να δοκιμάσω αν αυτή η πόρτα ειναι "διπλής ενέργειας" μήπως μπορείτε απο τις φωτογραφίες να διακρίνεται αν ειναι;

δεν ειναι.

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Θα ήθελα να βάλω NUKI και απο οτι διάβασα, πρεπει η κλειδαριά να ειναι διπλής ενέργειας, μαλλον για την περίπτωση που θα έχουν τελειώσει οι μπαταρίες απο το NUKI, για να μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε το κλειδί απο έξω, ενω απο την μέσα πλευρά της πόρτας θα είναι ήδη το κλειδί λόγο nuki.

το νουκι θελει κλειδι για να δουλεψει, οχι για λογους ασφαλειας απλά χωρις κλειδι δεν μπορει να κλειδωσει & να ξεκλειδωσει κατι στον αερα.

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

η κλειδαριά στις φωτογραφίες, ειναι αρκετά ασφαλής; μπορώ να κάνω κάτι για μεγαλύτερη ασφάλεια;

η κλειδαρια οχι μονο ειναι για τα σκουπιδια σε επιπεδο ασφαλειας αλλα και για πεταμα λογω σκουριας/φθορας που αν φαινεται στα διακοσμητικα δε θελω να φανταζομαι τι κρυβεται απο μεσα...

μπορεις να την αλλαξεις μια νεα κλειδαρια κυλινδρου με ντιφεντερ & κυλινδρο διπλης ενεργειας κ μετα θα κουμπωσεις και το νουκι.

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mclein² είπε

δεν ειναι.

το νουκι θελει κλειδι για να δουλεψει, οχι για λογους ασφαλειας απλά χωρις κλειδι δεν μπορει να κλειδωσει & να ξεκλειδωσει κατι στον αερα.

η κλειδαρια οχι μονο ειναι για τα σκουπιδια σε επιπεδο ασφαλειας αλλα και για πεταμα λογω σκουριας/φθορας που αν φαινεται στα διακοσμητικα δε θελω να φανταζομαι τι κρυβεται απο μεσα...

μπορεις να την αλλαξεις μια νεα κλειδαρια κυλινδρου με ντιφεντερ & κυλινδρο διπλης ενεργειας κ μετα θα κουμπωσεις και το νουκι.

Έχετε να προτείνετε κάποιο συνδιασμό κυλίνδρου, defender και ότι άλλο χρειάζεται για καλύτερη ασφάλεια και να δουλεύει με το Nuki; 

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
1 ώρα πριν, prefuse είπε

Έχετε να προτείνετε κάποιο συνδιασμό κυλίνδρου, defender και ότι άλλο χρειάζεται για καλύτερη ασφάλεια και να δουλεύει με το Nuki; 

Ποσο ειναι το buget ?

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω θωρακισμένη εργολαβική με κλειδαριά τρίαινα securemme και θέλω να αλλάξω σε omega plus μαζί με κάποιο defender δεν ξέρω ποιο.. είναι καλή επιλογή? Ή υπάρχει κάτι καλύτερο? Το κόστος δεν με απασχολεί. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...