mclein² Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, kva21 είπε 2 σεναρια : α. ηλεκτροπυρος με θεωρητικο κοστος περι τα 350 ~ 450 ευρω αναλογα πως θα συνδιαστει και που ειναι τα ρευματα της πολυκατοικιας. β. ηλεκτρομηχανικη κλειδαρια (fiam x1r / mottura Xnova) με κοστος απο 700€ ~ 1100€ παλι αναλογα πως θα συνδιαστει το σεναριο. =========== εαν μπει και ενας σοβαροτερος κυλινδρος των 50 εως 150 ευρω, το προσθετεις στις τιμες. 1
ATITHASOS2 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) τελικα η τοποθετηση της νεας κλειδαριας εγινε ( cisa revo + abloy protec 2 (3 κλειδιά)+mrm29(3 κλειδιά) στα 275+ΦΠΑ ευρώ ),μεχρι στιγμης οι εντυπωσεις μου ειναι θετικες,αρκετα ευχρηστος ο abloy,δεν εχω κανενα θεμα με το κλειδι,παρολο που ειχα ακουσει οτι καποιοι δυσκολευονται με το κλειδι.Λιγο πιο μανουρα βρισκω οτι εχει το MRM29,αλλα θεωρω οτι ειναι θεμα συνηθειας οποτε γενικα ολα καλα .Ευχαριστω τους συμφορουμιτες για τις πολυτιμες συμβουλες τους. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από ATITHASOS2 2
GKLTDKV Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Η αναζητηση μου για πορτες ασφαλειας εδω στα χανια με εκανε να ανακαλυψω τις πορτες ασφαλειας βαι******ης, οι οποιες μου φαινονονται καλες. Η ερωτηση μου προς τους γνωστες ειναι για τις κλειδαριες και τους κυλινδρους που βαζει και τα defender επισης, παραθετω φωτογραφιες.
kva21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Σε σύνολα, a) securemme 3 στροφών + astral Tekno pro + securemme defender Β) securemme 3 στροφών + Mil-t-lock interactive plus + securemme defender χρειάζεται (από θέμα ασφαλείας) οποία προσθήκη/αντικατάσταση στην περιοχή της Αθήνας Ιλίσια; ενα ναι σε ποια κατηγορία θα αλλάζατε τι;
mclein² Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, kva21 είπε Σε σύνολα, a) securemme 3 στροφών + astral Tekno pro + securemme defender Β) securemme 3 στροφών + Mil-t-lock interactive plus + securemme defender χρειάζεται (από θέμα ασφαλείας) οποία προσθήκη/αντικατάσταση στην περιοχή της Αθήνας Ιλίσια; ενα ναι σε ποια κατηγορία θα αλλάζατε τι; εαν το 1ο βγαινει στα 120€ με την τοποθετηση, παρε αυτο. το 2ο ειναι περιττο κ αχρειαστο. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από mclein²
kva21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, mclein² είπε εαν το 1ο βγαινει στα 120€ με την τοποθετηση, παρε αυτο. το 2ο ειναι περιττο κ αχρειαστο. Όχι, εννοώ ότι τα έχουμε ήδη αυτα σε σπίτια ... χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι ή να αναβαθμίσουμε κάτι σε αυτα; εαν ναι τι θα άλλαζε; Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από kva21
mclein² Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, kva21 είπε Όχι, εννοώ ότι τα έχουμε ήδη αυτα σε σπίτια ... χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι ή να αναβαθμίσουμε κάτι σε αυτα; εαν ναι τι θα άλλαζε; δε χρειαζεται να αλλαξετε κατι. ειναι ηδη υπερβολικα για μια απλη ξυλινη πορτα.
GKLTDKV Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mclein² είπε Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από GKLTDKV
mclein² Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, GKLTDKV είπε Η αναζητηση μου για πορτες ασφαλειας εδω στα χανια με εκανε να ανακαλυψω τις πορτες ασφαλειας βαι******ης, οι οποιες μου φαινονονται καλες. Η ερωτηση μου προς τους γνωστες ειναι για τις κλειδαριες και τους κυλινδρους που βαζει και τα defender επισης, παραθετω φωτογραφιες. μονο η ομεγα αξιζει απ'οσα αναφερει. πιστευω οτι αφου χρησιμοποιει σιπιερε πλεον δε θα βαζει ομεγα...
GKLTDKV Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, GKLTDKV είπε Η αναζητηση μου για πορτες ασφαλειας εδω στα χανια με εκανε να ανακαλυψω τις πορτες ασφαλειας βαι******ης, οι οποιες μου φαινονονται καλες. Η ερωτηση μου προς τους γνωστες ειναι για τις κλειδαριες και τους κυλινδρους που βαζει και τα defender επισης, παραθετω φωτογραφιες. Καποια απαντηση βρε παιδια για να μην κανω καμια πατατα στην αγορα κλειδαρια, κυλινδρου, 7 λεπτά πριν, GKLTDKV είπε Καποια απαντηση βρε παιδια για να μην κανω καμια πατατα στην αγορα κλειδαρια, κυλινδρου, Με προλαβατε..... 11 λεπτά πριν, GKLTDKV είπε Κλειδια θα ειναι ευκολο να βγαλω εδω χανια 9 λεπτά πριν, mclein² είπε μονο η ομεγα αξιζει απ'οσα αναφερει. πιστευω οτι αφου χρησιμοποιει σιπιερε πλεον δε θα βαζει ομεγα... Η ομεγα εχει βεβαια 3 ζωες αλλα κλειδια θα ειναι ευκολο να βγαλω εδω χανια γιατι ακομα και στην πρωτη ζωη δινει μονο 3.και ποιο ειναι το κοστος για καθε κλεδι? Για τα defender τι λες ποιο αξιζει? Δυστυχως πολυ ακριβες τιμες εδω στα χανια. για πορτες ασφαλειας. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από GKLTDKV
mclein² Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, GKLTDKV είπε Η ομεγα εχει βεβαια 3 ζωες αλλα κλειδια θα ειναι ευκολο να βγαλω εδω χανια γιατι ακομα και στην πρωτη ζωη δινει μονο 3.και ποιο ειναι το κοστος για καθε κλεδι? Για τα defender τι λες ποιο αξιζει? Δυστυχως πολυ ακριβες τιμες εδω στα χανια. για πορτες ασφαλειας. κλειδια παραγγελνεις στον αντιπροσωπο στην αθηνα αν δε βρισκεις εκει. defender δε χρειαζεσαι με την omega στο νησι.
GKLTDKV Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, mclein² είπε κλειδια παραγγελνεις στον αντιπροσωπο στην αθηνα αν δε βρισκεις εκει. defender δε χρειαζεσαι με την omega στο νησι. Μηπως ξερεις το κοστος για αντιγραφο κλειδιου? Γιατι αν θελει 30ευρω πχ καθε κλειδι ειναι δυσκολο. Και μπορει αργοτερα να μπει αλλη κλειδαρια? Ειναι ευκολο? Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από GKLTDKV
mclein² Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, GKLTDKV είπε Μηπως ξερεις το κοστος για αντιγραφο κλειδιου? Γιατι αν θελει 30ευρω πχ καθε κλειδι ειναι δυσκολο. 20
GKLTDKV Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, mclein² είπε 20 Συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις αλλα δεν το κατεχω το θεμα. Υπαρχει καποιο χρονικο οριο στα αντικλειδια? Δηλαδη μετα απο 10 χρονια πχ θα μπορω να βγαλω αντιγραφο κλειδιου? Η πρεπει να βγαλω τωρα αντιγραφα για τις 3 ζωες γιατι ισως αργοτερα να μην μπορω Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από GKLTDKV
mclein² Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, GKLTDKV είπε Συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις αλλα δεν το κατεχω το θεμα. Υπαρχει καποιο χρονικο οριο στα αντικλειδια? Δηλαδη μετα απο 10 χρονια πχ θα μπορω να βγαλω αντιγραφο κλειδιου? Η πρεπει να βγαλω τωρα αντιγραφα για τις 3 ζωες γιατι ισως αργοτερα να μην μπορω εννοειται οτι δε βγαζεις κλειδια για τη 2η & 3η ζωη. υπαρχουν ανθρωποι που εχουν την κλειδαρια 10 χρονια και ακομη ειναι με τον 1ο συνδιασμο. κανενα χρονικο οριο & θα μπορεις παντα να βγαλεις κλειδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα