mclein² Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Violator1978 είπε Καλημέρα παιδιά επανέρχομαι από εχθές, όπως είχα γράψει είχαμε τρία κρούσματα διάρρηξης στην πολυκατοικία που μένω Χαριλάου Θεσσαλονίκης, μετά από συζήτηση με τους παθοντες γείτονες και τα τρία διαμερίσματα φορούσαν securemme τυχαίο; δεν νομίζω, πρωτου ζητήσω την γνώμη σας διάβασα ατελείωτα τα σχόλια και τις συμβουλές μέσα στο φόρουμ, τελικά την έκανα την πατάτα μου που ελπίζω να μην μου στοιχίσει, γνωστος κλειδαρας σε συνδιασμο με την γυναίκα μου που με λέει υπερβολικό λυγισα και έβαλα τον κύλινδρο της MG HSP αντικατάσταση από securemme K2, φυσικά από εχθές που έγινε η αλλαγή και παρόλο την ξεκάθαρη γνώμη και συμβουλή του mclein για την συγκεκριμένη μάρκα και την υπόδειξη του σε ποιες μάρκες να κινηθώ έκανα την γκλελα μου, το μόνο που με παρηγορεί λίγο ειναι οτι OK σίγουρα είναι καλύτερη από την securemme k2 που φορούσα, ελπίζω να μην μου στοιχήσει αυτό, σκέφτομαι να την κρατισω 2-3 μήνες και μετά να την βγάλω και να την βάλω στο εξοχικο μου που φοράω και εργολαβικη πόρτα προφανώς με ότι ναναι κλειδαριά, ο γνωστός μου κλειδαρας εκθείασε την MG HSP σε βαθμό απίστευτο, την αλλαγή θα την κάνω ελπίζω να μου στοιχήσει μόνο σε λεφτά για την αλλαγή και όχι σε παρατράγουδα διάρρηξης, είναι ξεκάθαρο ότι τον Μάιο 1 φορά και 3 τον Δεκέμβριο οι διαρρήκτες έχουν βάλει στο μάτι την οικοδομή καλυτερα να βαλεις ενα μαγνητικο σε 2ο χρονο παρα να αλλαξεις τον κυλινδρο. αλλωστε αφου μπαινοβγαινουν τα ποντικια στην πολυκατοικια θα σου ειναι χρησιμοτερο απ'οσα μας περιγραφεις ! 2
omega Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω θέμα με την πορτα ασφαλείας μου. Για λίγο καιρό έτριζε ενώ γυρνούσα το κλειδί για να την κλειδώσω. Τώρα μου εμφάνισε άλλο θέμα. Όταν προσπαθώ να την κλειδώσω μέσα απο το σπίτι, κλειδώνει μόνο 2 φορές. Έξω απο το σπίτι, κλειδώνει κανονικά 4 φορές. Αυτο γίνεται είτε η πορτά προσπαθεί να κλειδώσει ανοιχτή/κλειστή. Υπάρχουν 3 κλειδιά για αυτη την πόρτα, αυτή την στιγμή έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω με το δικό μου και αύριο με το 2ο κλειδι. Το τρίτο το έχει μακρινό συγγενικό πρόσωπο, άρα λίγο δύσκολο αυτη την στιγμή. Η μάρκα της πόρτας είναι "Tesioporte" και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια εταιρεία που να κάνω, οπως φαίνεται, λογικά αλλαγή όλης της κλειδαριάς. Κατανοω οτι η κλειδαριά είναι παλιού τύπου και καλύτερα θα είναι να πάω στου νέου τύπου, με τα λεπτά κλειδιά. Το κόστος της κλειδαριάς είναι ενα θέμα για εμένα αυτη την περίοδο δυστυχως. Παρολαυτα, θα εκτιμούσα κάποια οικονομική και οσο το δυνατον ποιοτικη πρόταση. Κάνω επισύναψη φωτό της κλειδαριάς και του τύπου κλειδιού της.
eyw Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Εννοείται ότι πρέπει νάχουμε το νου μας και μεις και να μην τα περιμένουμε όλα από 1 κλειδαριά, ακόμα και αν είναι ASSA Abloy. Ενας λόγος παραπάνω για να είναι η κλειδαριά προστατεύμενη με μανδύα ή σε κουβούκλιο ή με εμπόδιο, αν είναι λουκέτο το κλειδί να μπαίνει από το μέσα μέρος. LockPickingLawyer, νάναι καλά που μας μαθαίνει πράματα.
Petros Electron Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, omega είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω θέμα με την πορτα ασφαλείας μου. Για λίγο καιρό έτριζε ενώ γυρνούσα το κλειδί για να την κλειδώσω. Τώρα μου εμφάνισε άλλο θέμα. Όταν προσπαθώ να την κλειδώσω μέσα απο το σπίτι, κλειδώνει μόνο 2 φορές. Έξω απο το σπίτι, κλειδώνει κανονικά 4 φορές. Αυτο γίνεται είτε η πορτά προσπαθεί να κλειδώσει ανοιχτή/κλειστή. Υπάρχουν 3 κλειδιά για αυτη την πόρτα, αυτή την στιγμή έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω με το δικό μου και αύριο με το 2ο κλειδι. Το τρίτο το έχει μακρινό συγγενικό πρόσωπο, άρα λίγο δύσκολο αυτη την στιγμή. Η μάρκα της πόρτας είναι "Tesioporte" και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια εταιρεία που να κάνω, οπως φαίνεται, λογικά αλλαγή όλης της κλειδαριάς. Κατανοω οτι η κλειδαριά είναι παλιού τύπου και καλύτερα θα είναι να πάω στου νέου τύπου, με τα λεπτά κλειδιά. Το κόστος της κλειδαριάς είναι ενα θέμα για εμένα αυτη την περίοδο δυστυχως. Παρολαυτα, θα εκτιμούσα κάποια οικονομική και οσο το δυνατον ποιοτικη πρόταση. Κάνω επισύναψη φωτό της κλειδαριάς και του τύπου κλειδιού της. Καλησπέρα, χρονιά πολλά πες μας πόσο είναι το buget σου για την αλλαγή της κλειδαριάς.
omega Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Καλησπέρα, χρονιά πολλά πες μας πόσο είναι το buget σου για την αλλαγή της κλειδαριάς. Μέχρι 300 ευρω υποθέτω.
Petros Electron Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, omega είπε Μέχρι 300 ευρω υποθέτω. Νομίζω οτι με αυτά τα λεφτά βαζεις και omega plus. Θα σου πουν καλύτερα και τα παιδιά που ξέρουν. 1
mclein² Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, omega είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω θέμα με την πορτα ασφαλείας μου. Για λίγο καιρό έτριζε ενώ γυρνούσα το κλειδί για να την κλειδώσω. Τώρα μου εμφάνισε άλλο θέμα. Όταν προσπαθώ να την κλειδώσω μέσα απο το σπίτι, κλειδώνει μόνο 2 φορές. Έξω απο το σπίτι, κλειδώνει κανονικά 4 φορές. Αυτο γίνεται είτε η πορτά προσπαθεί να κλειδώσει ανοιχτή/κλειστή. Υπάρχουν 3 κλειδιά για αυτη την πόρτα, αυτή την στιγμή έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω με το δικό μου και αύριο με το 2ο κλειδι. Το τρίτο το έχει μακρινό συγγενικό πρόσωπο, άρα λίγο δύσκολο αυτη την στιγμή. Η μάρκα της πόρτας είναι "Tesioporte" και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια εταιρεία που να κάνω, οπως φαίνεται, λογικά αλλαγή όλης της κλειδαριάς. Κατανοω οτι η κλειδαριά είναι παλιού τύπου και καλύτερα θα είναι να πάω στου νέου τύπου, με τα λεπτά κλειδιά. Το κόστος της κλειδαριάς είναι ενα θέμα για εμένα αυτη την περίοδο δυστυχως. Παρολαυτα, θα εκτιμούσα κάποια οικονομική και οσο το δυνατον ποιοτικη πρόταση. Κάνω επισύναψη φωτό της κλειδαριάς και του τύπου κλειδιού της. 11 ώρες πριν, omega είπε Μέχρι 300 ευρω υποθέτω. αρχικα να σε ενημερωσω οτι με τα χρηματα που διαθετεις, εαν παρεις κατι σοβαρο για τη βαση θα καταργηθει το μπλοκ επανω. δυστυχως ο Τεσιο το μηχανισμο που τωρα τον χειριζεσαι με το πομολακι δεν επιτρεπει να τοποθετηθει στη νεα κλειδαρια. εναλλακτικα, κατεβαινει το κοστος της βασης και βαζετε κυλινδρο και επανω. ============ Σενάρια με καταργηση του μπλοκ (συρτης) με κοστος απο 250€ εως 300€ : Mottura Tesio + Bd200 + Agb DCK Mottura Tesio + Bd200 + Mottura Champions Pro Mottura Tesio + Bd200 + WinkHaus nTra Mottura Tesio + Bd200 + Abloy Protec² Mottura Tesio + Bd200 + Evva ICS Mottura Tesio + Bd200 + WinkHaus xTra ============ Σενάρια με χειρισμο του μπλοκ (συρτης) με κυλινδρο μεσα/εξω, με κοστος απο 250€ εως 300€ : Mul-T-Lock LOS Tesio + Sferik Rok x2 + Agb DCK + Agb5000s Mul-T-Lock LOS Tesio + Sferik Rok x2 + Mottura Champions Pro + Agb5000s Mul-T-Lock LOS Tesio + Sferik Rok x2 + Agb 9000s + Agb5000s Mul-T-Lock LOS Tesio + Sferik Rok x2 + WinkHaus N-Tra + Agb5000s Mul-T-Lock LOS Tesio + Sferik Rok x2 + Cisa Tekno Pro + Agb5000s Mul-T-Lock LOS Tesio + Sferik Rok x2 + Evva EPS + Agb5000s ============ Ίσως υπαρχουν κι αλλα σεναρια που ξεχναω αλλα εγω στην πορτα μου θα εκανα μαλλον καποιο απο τα παραπανω. 11 ώρες πριν, Petros Electron είπε Νομίζω οτι με αυτά τα λεφτά βαζεις και omega plus. Θα σου πουν καλύτερα και τα παιδιά που ξέρουν. εχουμε ενα μεγαλο προβλημα με τα κλειδια της omega αυτη τη στιγμη... παρα-έγιναν ψευτικα και υπαρχουν γκρινιες οποτε εαν καποιος προτιμησει το πολυ καλο σεναριο απο θεμα ασφαλειας, να ειναι προετοιμασμενος για απαντησεις "δεν μπορω να κανω κατι για τα κλειδια - ετσι τα φτιαχνουν - χαλανε - καψτε λιγο τις ακρες για να μη βγαινει ο πυρος" και αλλα τετοια που εγω νιωθω ασχημα να τ'απανταω ! Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από mclein² 1 1
omega Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, mclein² είπε αρχικα να σε ενημερωσω οτι με τα χρηματα που διαθετεις, εαν παρεις κατι σοβαρο για τη βαση θα καταργηθει το μπλοκ επανω. δυστυχως ο Τεσιο το μηχανισμο που τωρα τον χειριζεσαι με το πομολακι δεν επιτρεπει να τοποθετηθει στη νεα κλειδαρια. εναλλακτικα, κατεβαινει το κοστος της βασης και βαζετε κυλινδρο και επανω. ============ Σενάρια με καταργηση του μπλοκ (συρτης) με κοστος απο 250€ εως 300€ : Mottura Tesio + Bd200 + Agb DCK Mottura Tesio + Bd200 + Mottura Champions Pro Mottura Tesio + Bd200 + WinkHaus nTra Mottura Tesio + Bd200 + Abloy Protec² Mottura Tesio + Bd200 + Evva ICS Mottura Tesio + Bd200 + WinkHaus xTra ============ Σενάρια με χειρισμο του μπλοκ (συρτης) με κυλινδρο μεσα/εξω, με κοστος απο 250€ εως 300€ : Mul-T-Lock LOS Tesio + Sferik Rok x2 + Agb DCK + Agb5000s Mul-T-Lock LOS Tesio + Sferik Rok x2 + Mottura Champions Pro + Agb5000s Mul-T-Lock LOS Tesio + Sferik Rok x2 + Agb 9000s + Agb5000s Mul-T-Lock LOS Tesio + Sferik Rok x2 + WinkHaus N-Tra + Agb5000s Mul-T-Lock LOS Tesio + Sferik Rok x2 + Cisa Tekno Pro + Agb5000s Mul-T-Lock LOS Tesio + Sferik Rok x2 + Evva EPS + Agb5000s ============ Ίσως υπαρχουν κι αλλα σεναρια που ξεχναω αλλα εγω στην πορτα μου θα εκανα μαλλον καποιο απο τα παραπανω. εχουμε ενα μεγαλο προβλημα με τα κλειδια της omega αυτη τη στιγμη... παρα-έγιναν ψευτικα και υπαρχουν γκρινιες οποτε εαν καποιος προτιμησει το πολυ καλο σεναριο απο θεμα ασφαλειας, να ειναι προετοιμασμενος για απαντησεις "δεν μπορω να κανω κατι για τα κλειδια - ετσι τα φτιαχνουν - χαλανε - καψτε λιγο τις ακρες για να μη βγαινει ο πυρος" και αλλα τετοια που εγω νιωθω ασχημα να τ'απανταω ! Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Κατά δεύτερον, η πόρτα είναι έτσι φτιαγμένη με τον συρτή σαν μηχανισμό. Δεν θα με αναγκάσει να αλλάξω πόρτα αν πάω στον μηχανισμό με που θέλει κύλινδρο πάνω και κάτω και αφαίρεση του extra μηχανισμού κλειδώματος με το πόμολο ? Εκτος και αν κατάλαβα εγώ λάθος τις διαφορες της μια με την άλλη περίπτωση.
mclein² Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, omega είπε Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Κατά δεύτερον, η πόρτα είναι έτσι φτιαγμένη με τον συρτή σαν μηχανισμό. Δεν θα με αναγκάσει να αλλάξω πόρτα αν πάω στον μηχανισμό με που θέλει κύλινδρο πάνω και κάτω και αφαίρεση του extra μηχανισμού κλειδώματος με το πόμολο ? Εκτος και αν κατάλαβα εγώ λάθος τις διαφορες της μια με την άλλη περίπτωση. Ο συρτης της TesioPorte εβγαινε με 2 σεναρια. Το Α σεναριο ειναι αυτο που εχεις, με το συρτη ενσωματωμενο στην κλειδαρια. Το Β σεναριο ειναι αυτο που ο συρτης ειναι ανεξαρτητος απο την κλειδαρια, περιπου 30 ποντους πανω απ'το χερουλι. - Οι κλειδαριες που αντικαθιστουν την κλειδαρια σου λοιπον ειναι 2 μοντελα : Το Α μοντελο, εχει ενσωματωμενο το μπλοκ (περιπτωση Mul-t-lock los) και αποφασιζεις αν θα το ενεργοποιησεις με κυλινδρο ή οχι. Το Β μοντελο, ΔΕΝ εχει ενσωματωμενο το μπλοκ (περιπτωση Mottura αλλα και αλλες μαρκες) και δεν μπορεις να αποφασισεις αλλα μονο θα καταργησεις το μπλοκ (συρτης μερικου ανοιγματος). - Φωτογραφιες απο τις 2 κλειδαριες : Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από mclein² 1
omega Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, mclein² είπε Ο συρτης της TesioPorte εβγαινε με 2 σεναρια. Το Α σεναριο ειναι αυτο που εχεις, με το συρτη ενσωματωμενο στην κλειδαρια. Το Β σεναριο ειναι αυτο που ο συρτης ειναι ανεξαρτητος απο την κλειδαρια, περιπου 30 ποντους πανω απ'το χερουλι. - Οι κλειδαριες που αντικαθιστουν την κλειδαρια σου λοιπον ειναι 2 μοντελα : Το Α μοντελο, εχει ενσωματωμενο το μπλοκ (περιπτωση Mul-t-lock los) και αποφασιζεις αν θα το ενεργοποιησεις με κυλινδρο ή οχι. Το Β μοντελο, ΔΕΝ εχει ενσωματωμενο το μπλοκ (περιπτωση Mottura αλλα και αλλες μαρκες) και δεν μπορεις να αποφασισεις αλλα μονο θα καταργησεις το μπλοκ (συρτης μερικου ανοιγματος). - Φωτογραφιες απο τις 2 κλειδαριες : Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και την επεξήγηση. Θα εκτιμούσα απίστευτα όσο και αν μπορούσες, να μου πρότεινες 1-2 τύπους από τις δυο λίστες που μου έκανες. Επειδή νιώθω ότι ίσως θα πάω στο κατάστημα της γειτονιάς μου που έβαλε εξαρχής την κλειδαριά, με πολλές επιλογές. Αυτός θα είναι γνωστης, εγώ όμως δεν έχω ιδέα.
mclein² Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, omega είπε Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και την επεξήγηση. Θα εκτιμούσα απίστευτα όσο και αν μπορούσες, να μου πρότεινες 1-2 τύπους από τις δυο λίστες που μου έκανες. Επειδή νιώθω ότι ίσως θα πάω στο κατάστημα της γειτονιάς μου που έβαλε εξαρχής την κλειδαριά, με πολλές επιλογές. Αυτός θα είναι γνωστης, εγώ όμως δεν έχω ιδέα. α. θα απεφευγα την κλειδαρια της Iseo μιας κ δεν ειναι με καταπελτη στο defender. β. θα σκεφτομουν το σεναριο της Mul-T-Lock LOS πολυ σοβαρα για μελλοντικη αναβαθμιση (σε περιπτωση που παρεις 1 κυλινδρο/defender αρχικα) αλλα εχει ενα βασικο μειον : η κλειδαρια λειτουργει σε 2 χρονους οσον αφορα το χερουλι. το τελευταιο κατεβαινει μεχρι τη μεση & ακολουθει σε δευτερο χρονο το ανοιγμα της πορτας στο φευγα. αυτο εγινε πριν 3 χρονια αρχικα και πλεον εγινε το ελατηριο ακομη πιο σκληρο για λογους προστασιας των παιδιων ή/και ηλικιωμενων με alzheimer's. γ. επισης, σοβαρη σκεψη θελει και το σεναριο της Mottura με πολυ δυνατο κυλινδρο μιας κ θεωρω το μισανοιγμα της πορτας κατι περιττο. γενικα ολα εξαρτωνται απο το μετρητο Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από mclein²
GKLTDKV Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επανερχομαι και εγω με την ερωτηση μου για θωρακισμενες πορτες εδω στα χανια τωρα που εχω δυο προσφορες. Εχουμε και λεμε λοιπον Πορτα ασφαλειας po**a pr***l karam******s 600 ευρω με διπλη θωρακιση, κλειδαρια βαζει λεει SPR εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι και κυλινδρο MG, defender ενω ειχα πει να μου πει τελικα δεν... +100 με 150 ευρω τοποθετηση. Ειχε δυο πορτες στην εκθεση οι οποιες ομως ηταν τοποθετημενες προχειρα, δηλαδη απλα υπηρχαν αλλα δεν ηταν λειτουργεικες δηλαδη δεν εκλειναν σωστα δεν εφαρμοζαν σωστα ουτε κλειδωνε. Δεν θα επρεπε σε εκθεση να ειναι τοποθετημενες τελεια, τελος παντων. Δευτερη προσφορα πορτες ασφαλειας s***o Δεν ειχε καποια να δω στην εκθεση, μου ειπε οτι βαζει τον παραγωγικο τυπο θωρακισμενης πορτας στα 1485 ευρω με τοποθετηση, δεν εχει βαλει ποτε την atros, του ειπα να ρωτησει με κλειδαρια mottura και κυλινδρο keso 8000 του ειπα να ρωτησει και να μου πει. Μου ειπε οτι θα ειναι με επενδυση laminate και να περιμενω γυρω στα 900 ευρω με επενδυση καπλαμα θα πλησιασει σε τιμη τον παραγωγικο τυπο γιαυτο και βαζει μονο αυτον. Βρηκα και μια eurodoor μονη θωρακιση με 0,8 χιλιοστα λαμαρινα χωρις αλλα στοιχεια στην κλειδαρια- κυλινδρο στα 800 ευρω Θα ρωτησω και για gladia που βρηκα, αλλες επιλογες εγω χανια δυκολα να βρω, θα το ψαξω ομως Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από GKLTDKV
prefuse Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! μήπως ειναι εύκολο να μου προτείνετε καποια οικονομική λύση (οχι αλλαγή πόρτας καθως ειναι ενοικιαζόμενο) για να γίνει η παρακάτω πόρτα, περισσότερο ασφαλής; ο κλειδαράς που μου ειχε περάσει την τέρμα πάνω κλειδαριά, μου ειχε πει οτι επειδή η μεσαία κλειδαριά ειναι παλιά (κουτιαστή με το τετράγωνο κουτί απο την μέσα πλευρά), ειναι πιο δύσκολο να την παραβιάσουν. Δεν εχω ιδεα αν ισχύει αυτό. παραθέτω φωτογραφία της πόρτας, δυστυχως δεν εχω απο την εσωτερική μεριά που φαίνεται η κουτιαστή. αλλα ειναι παρόμοια με αυτη που βρήκα στο ιντερνετ. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από prefuse
hp8 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, prefuse είπε Καλησπέρα! μήπως ειναι εύκολο να μου προτείνετε καποια οικονομική λύση Spoiler (οχι αλλαγή πόρτας καθως ειναι ενοικιαζόμενο) για να γίνει η παρακάτω πόρτα, περισσότερο ασφαλής; ο κλειδαράς που μου ειχε περάσει την τέρμα πάνω κλειδαριά, μου ειχε πει οτι επειδή η μεσαία κλειδαριά ειναι παλιά (κουτιαστή με το τετράγωνο κουτί απο την μέσα πλευρά), ειναι πιο δύσκολο να την παραβιάσουν. Δεν εχω ιδεα αν ισχύει αυτό. παραθέτω φωτογραφία της πόρτας, δυστυχως δεν εχω απο την εσωτερική μεριά που φαίνεται η κουτιαστή. αλλα ειναι παρόμοια με αυτη που βρήκα στο ιντερνετ. Έχει πάνω την Αρτα και τα Γιάννενα Βάλε ένα συναγερμό να τελειώνεις
prefuse Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, hp8 είπε Έχει πάνω την Αρτα και τα Γιάννενα Βάλε ένα συναγερμό να τελειώνεις Τι εννοείς; ειναι παλιά και ταλαιπωρημένη η πόρτα αλλα δεν μπορώ να την αλλάξω. Τι είδους συναγερμό; σε κλειδαριά/λουκέτο κτλ δεν γίνεται τίποτα; Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από prefuse
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα