Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, konkarien είπε

Αθήνα.

Νορμάλ είναι.

αυτό δεν ξέρω τι είναι...

αρα δεν ξερετε οτι ειναι normal :D

-

γενικα οπως ειπα, μπορειτε να βαλετε οτι θελετε.

προσωπικα με 250€ θα πηγαινα σε πακετο σαν τα παρακατω με μαγνητικο defender : 

Cisa Revo + Champions Pro + MRM29 

Cisa Revo + Agb DCK + MRM29

-

εναλλακτικα με bd200 (τυπικο ατσαλινο defender, μεσαιας ταξης) τα παραπανω βγαινουν αρκετα οικονομικοτερα (κοντα στα 200€)

-

επισης, καποιοι προτιμουν εντελως απλο defender και εχουμε :

Cisa Revo + Cisa Defender / και εναν απο τους παρακατω κυλινδρους :

abloy protec², evva ics, mul-t-lock mt5, cisa rs3s, mauer nw5

-

ολα τα παραπανω αφορουν ολοκληρωτικη αλλαγη της κλειδαριας με νεα γραναζωτης λειτουργιας (η παλαια ειναι με λαμακια).

προσθηκη εξωτερικου προστατευτικου, το ονομαζομενο defender.

και τελος, χρησιμοποιηση ενος κυλινδρου ασφαλειας για τη χρηση του κλειδωματος / ξεκλειδωματος οπου αυτος καθοριζει στο μεγαλυτερο βαθμο το τελικο κοστος.

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, μέσα στον Δεκέμβριο άνοιξαν 3 διαμερίσματα στην πολυκατοικία που μένω και νοικιάζω, σκέφτομαι σοβαρά να κάνω κάτι να αναβαθμίσω την ασφάλεια της πόρτας μου γιατί από ότι διάβασα μέσα στο φόρουμ η κλειδαριά που έχει το σπίτι είναι για το ανάθεμα, σκέφτομαι να πάω στην λύση της omega plus έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση εξίσου αξιόπιστη ίσως ποιο οικονομική, σας παραθέτω φωτογραφίες της πόρτας μου 

PhotoPictureResizer_200104_090022351_crop_2517x2270.jpg

PhotoPictureResizer_200104_090137144_crop_1856x1551.jpg

PhotoPictureResizer_200104_090208028_crop_2060x1937.jpg

PhotoPictureResizer_200104_090243057_crop_1323x2602.jpg

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Violator1978 είπε

Καλημέρα παιδιά, μέσα στον Δεκέμβριο άνοιξαν 3 διαμερίσματα στην πολυκατοικία που μένω και νοικιάζω, σκέφτομαι σοβαρά να κάνω κάτι να αναβαθμίσω την ασφάλεια της πόρτας μου γιατί από ότι διάβασα μέσα στο φόρουμ η κλειδαριά που έχει το σπίτι είναι για το ανάθεμα, σκέφτομαι να πάω στην λύση της omega plus έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση εξίσου αξιόπιστη ίσως ποιο οικονομική, σας παραθέτω φωτογραφίες της πόρτας μου 

Μπορείς απλά να αλλάξεις κύλινδρο και να είσαι καλυμμένος.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Violator1978 είπε

μπορεις να αλλαξεις τον κυλινδρο αρχικα με κατι που κοστιζει απο 60€ εως 300€.

εαν ειναι δικη σου πορτα & οχι ενοικιαζομενου, μπορεις να αλλαξεις και το defender.

ισως ενα σετ στα 150~200 ολα μαζι να ειναι καλυτερο απο το να βαλεις εναν super κυλινδρο σκετο.

υγ - omega plus ειναι προτεινομενη λυση σε μη αναβαθμισμενες πορτες. απο τη στιγμη που το 1/2 της εργασιας ηδη εχει γινει δεν υπαρχει λογος για ανοιγμα της πορτας.

13 ώρες πριν, konkarien είπε
14 ώρες πριν, konkarien είπε

Άρχισε λίγο να ξεκαθαρίζει....

Μήπως υπάρχει link από skroutz;

αν ψωνιζεις απο σκρουτζ για την ασφαλεια σου....μαλλον ξεκινας λαθος !

σιγουρα στην περιοχη σου υπαρχουν 2-3 κλειδαραδες ή/και πορτάδες.

σιγουρα στο google θα βρεις καλους επαγγελματιες να σε ενημερωσουν για το τι πιστευουν και να βγαλεις εναν Μ.Ο...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mclein² είπε

μπορεις να αλλαξεις τον κυλινδρο αρχικα με κατι που κοστιζει απο 60€ εως 300€.

εαν ειναι δικη σου πορτα & οχι ενοικιαζομενου, μπορεις να αλλαξεις και το defender.

ισως ενα σετ στα 150~200 ολα μαζι να ειναι καλυτερο απο το να βαλεις εναν super κυλινδρο σκετο.

υγ - omega plus ειναι προτεινομενη λυση σε μη αναβαθμισμενες πορτες. απο τη στιγμη που το 1/2 της εργασιας ηδη εχει γινει δεν υπαρχει λογος για ανοιγμα της πορτας.

Καλημέρα,ένας κλειδαρας που μιλήσαμε μου πρότεινε εναν κύλινδρο MG δεν γνωρίζω μοντέλο με μαγνητακια στα 120 ευρώ τελική τιμή, δεν έχω ιδέα φυσικά από κλειδαριές, μου είπε καλά λόγια, οκ το τι μου είπε ενοειτε πως κρατάω μικρό καλάθι, από την εμπειρία σου τι πιστεύεις αξίζει καθόλου; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Violator1978 είπε

Καλημέρα,ένας κλειδαρας που μιλήσαμε μου πρότεινε εναν κύλινδρο MG δεν γνωρίζω μοντέλο με μαγνητακια στα 120 ευρώ τελική τιμή, δεν έχω ιδέα φυσικά από κλειδαριές, μου είπε καλά λόγια, οκ το τι μου είπε ενοειτε πως κρατάω μικρό καλάθι, από την εμπειρία σου τι πιστεύεις αξίζει καθόλου; 

εχει ηδη προβλημα ο συγκεκριμενος κυλινδρος. καταλαβαινω οτι βρισκεσαι κοντα στο κεντρο αθηνας ή θεσσαλονικης που παιζει αυτη η προταση...

ο μοναδικος κυλινδρος που εκτιμω απο MG ειναι ο ST. το κακο ειναι οτι πωλειται στα 200€ οπου υπαρχουν μακραν καλυτερες λυσεις.

ποιο ειναι το οικονομικο ταβανι σου ; 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, mclein² είπε

εχει ηδη προβλημα ο συγκεκριμενος κυλινδρος. καταλαβαινω οτι βρισκεσαι κοντα στο κεντρο αθηνας ή θεσσαλονικης που παιζει αυτη η προταση...

ο μοναδικος κυλινδρος που εκτιμω απο MG ειναι ο ST. το κακο ειναι οτι πωλειται στα 200€ οπου υπαρχουν μακραν καλυτερες λυσεις.

ποιο ειναι το οικονομικο ταβανι σου ; 

Μένω Χαριλάου Θεσσαλονίκης, 200 ευρώ maximum είναι το ταβάνι μου, σίγουρα θα με ενδιέφερε κύλινδρος + defender γιατί αυτός μου είπε ότι με τον συγκεκριμένο κύλινδρο χωρίς defender είμαι καλυμμένος 

Επεξ/σία από Violator1978
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Violator1978 είπε

Μένω Χαριλάου Θεσσαλονίκης, 200 ευρώ maximum είναι το ταβάνι μου, σίγουρα θα με ενδιέφερε κύλινδρος + defender γιατί αυτός μου είπε ότι με τον συγκεκριμένο κύλινδρο χωρίς defender είμαι καλυμμένος 

επιλογες σκετου κυλινδρου με λιγα ρεστα στο 200αρι :

evva 4ks / kaba experT / cisa rs3s / winkhaus xTra / mottura c48 / mauer nw5 / mul-t-lock mt5 / mg st / 

επιλογες με κυλινδρο + defender disec bd200 :

α. ολα τα παραπανω χωρις ρεστα.

β. ολη η ακολουθη σειρα με ρεστα : agb dck / mottura champions pro / winkhaus nTra / evva ics / evva eps / mauer nw4 / agb9000s

μετα αρχιζεις να ψαχνεις για μαγνητικο και ενα απο ολα τα παραπανω....

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 2
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, mclein² είπε

επιλογες σκετου κυλινδρου με λιγα ρεστα στο 200αρι :

evva 4ks / kaba experT / cisa rs3s / winkhaus xTra / mottura c48 / mauer nw5 / mul-t-lock mt5 / mg st / 

επιλογες με κυλινδρο + defender disec bd200 :

α. ολα τα παραπανω χωρις ρεστα.

β. ολη η ακολουθη σειρα με ρεστα : agb dck / mottura champions pro / winkhaus nTra / evva ics / evva eps / mauer nw4 / agb9000s

και μετα αρχιζεις να ψαχνεις για μαγνητικο και ενα απο ολα τα παραπανω....

Σε ευχαριστώ πολύ 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορεί κάποιος απο τις φωτογραφίες και το βιντεο να δει αν η παρακάτω κλειδαριά ειναι αξιόπιστη και ασφαλής στα μηχανικά της μέρη; 

χρησιμοποιεί καλά υλικά για τα μέρη της κλειδαριάς; (defender, κύλινδρο κτλ)

πέρα απο την ασφάλεια του λογισμικού, απο πιθανούς τρόπους hacking, οπου κάποιος μπορεί να την ανοίξει ηλεκτρονικά χωρίς να την παραβιάσει. Για το hacking ποτέ δεν θα μπορούμε να είμαστε σίγουροι..

στο παρακάτω λινκ εχει αρκετές φωτογραφίες της συγκεκριμένης κλειδαριάς και στο βίντεο δείχνει ολή την διαδικασία εγκατάστασης της.

https://www.gearcoupon.com/aqara-n100-smart-door-lock-review-fill-all-my-demand/

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, prefuse είπε

μπορεί κάποιος απο τις φωτογραφίες και το βιντεο να δει αν η παρακάτω κλειδαριά ειναι αξιόπιστη και ασφαλής στα μηχανικά της μέρη; 

χρησιμοποιεί καλά υλικά για τα μέρη της κλειδαριάς; (defender, κύλινδρο κτλ)

πέρα απο την ασφάλεια του λογισμικού, απο πιθανούς τρόπους hacking, οπου κάποιος μπορεί να την ανοίξει ηλεκτρονικά χωρίς να την παραβιάσει. Για το hacking ποτέ δεν θα μπορούμε να είμαστε σίγουροι..

στο παρακάτω λινκ εχει αρκετές φωτογραφίες της συγκεκριμένης κλειδαριάς και στο βίντεο δείχνει ολή την διαδικασία εγκατάστασης της.

https://www.gearcoupon.com/aqara-n100-smart-door-lock-review-fill-all-my-demand/

θα πρεπει να πληρωσεις για να μαθεις & να μας πεις...

ελπιζουμε εσυ να επιστρεψεις με εντυπωσεις γιατι ολοι οι υπολοιποι κρατησαν τη γνωση για τον εαυτο τους !

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, mclein² είπε

θα πρεπει να πληρωσεις για να μαθεις & να μας πεις...

ελπιζουμε εσυ να επιστρεψεις με εντυπωσεις γιατι ολοι οι υπολοιποι κρατησαν τη γνωση για τον εαυτο τους !

Αυτό που ρωτάω δεν μπορώ να στο απαντήσω, ακόμα και αν αγοράσω 10 τέτοιες κλειδαριές γιατι δεν έχω τις γνώσεις.

Ρωτάω αν κάποιος απο τις φωτογραφίες μπορεί να παρατηρήσει αν ειναι αξιόπιστα τα μηχανικά μέρη της κλειδαριάς.

Εγω και να την πάρω, θα σου πώ ποσο γρήγορο ειναι το fingerprint scanner και πόσο εύχρηστο ειναι το app.. τίποτα παραπάνω..

δεν ειμαι κλειδαράς..ουτέ τις ονομασίες defender, κύλινδρο κτλ δεν γνωρίζω.

ουτε κατέχω θέματα περι ασφάλειας κρυπτογράφησης πχ για το chip κτλ

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, prefuse είπε

Αυτό που ρωτάω δεν μπορώ να στο απαντήσω, ακόμα και αν αγοράσω 10 τέτοιες κλειδαριές γιατι δεν έχω τις γνώσεις.

Ρωτάω αν κάποιος απο τις φωτογραφίες μπορεί να παρατηρήσει αν ειναι αξιόπιστα τα μηχανικά μέρη της κλειδαριάς.

Εγω και να την πάρω, θα σου πώ ποσο γρήγορο ειναι το fingerprint scanner και πόσο εύχρηστο ειναι το app.. τίποτα παραπάνω..

δεν ειμαι κλειδαράς..ουτέ τις ονομασίες defender, κύλινδρο κτλ δεν γνωρίζω.

ουτε κατέχω θέματα περι ασφάλειας κρυπτογράφησης πχ για το chip κτλ

α. το συστημα που μας δειχνεις δεν προοριζεται για ασφαλεια αλλα για ευκολια. οχι μονο αυτο αλλα γενικως οτι βλεπεις σε αυτο το μοτιβο προοριζεται για αλλες χωρες με αλλες επικρατουσες συνθηκες.

β. ουτε κυλινδρο της προκοπης δειχνει να εχει, ουτε defender διαθετει. αμφιβαλλω αν καποιος επαγγελματιας θα μπορει να βγαλει αντιγραφα κλειδια.

γ. οι κλειδαριες των κινεζων με βαση αυτα που εχω δει στα μεγαλα μαγαζια τους εδω (αυτα που ειναι σαν αποθηκες) δεν με πειθουν για ποιοτητα. φυσικα οι ανθρωποι κανουν δωρεαν αλλαγες σε ευλογο διαστημα για οτι χαλασει αλλα εσυ που λες οτι βγαζεις λεφτα απο ενα χωρο δεν ξερω αν καποιος μεινει κλειδωμενος μεσα τι μπορει να συμβει ή πως θα το παρει ή οποια αλλη ερωτηση σου ταιριαζει.

δ. το θεμα το ηλεκτρινικο δεν ειναι τιποτα το σοβαρο γενικως. ακομη και στους ηλεκτροπυρους που πουλανε οι αντιπροσωποι εδω & οι κλειδαραδες τοποθετουν στις εισοδους συνηθως μενουν με τη default ρυθμιση και ενας που ξερει, μπορει να βγαλει ακομη και καρτα/ταγκ για να μπαινει.

-----------------

γνωμη μου, παρε απο καποιον αντιπροσωπο ή καποιον κλειδαρα ή πορτά εδώ στην ελλαδα εναν ηλεκτρονικο κυλινδρο και τελειωνει η ιστορια.

ο iseo libra ειναι μια περιπτωση που μπορει να σε βοηθησει να αποφυγεις επαγγελματιες για τη συνδεση κλπ.

μη μπλεξες με evva, abloy, mul-t-lock θα χαθεις, θα μπερδευτεις κ θα νευριασεις.

τελος, οπως σου ειπα κ στο αλλο μηνυμα - τσεκαρε και το νουκι. μιλησε με 2-3 παιδια απο εδω που εχουν γραψει στο νημα για να σου πουν τις εντυπωσεις τους. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...