Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, eyw είπε

ok, ας μην το γενικεύουμε και ας το περιορίσουμε στις κλειδαριές του εμπορίου.

κάπως έτσι σκέφτομαι και εγώ (και πολλοί άλλοι), δεν είμαι σίγουρος και ήθελα να ακούσω γνώμες.
Συμφωνείς δηλαδή με την ιδέα των σπάνιων-μη εισαγώμενων κλειδαριών?

εννοειται παιδια πως οτι δεν κυκλοφορει πολυ ή καθολου, τοσο μεγαλωνει η σπανιοτητα του να γινει διαρρηξη.

δυο καλα συμβαινουν με την ελλαδα :

1. ακομη και οι διαρρηκτες της ειναι β' διαλογης στην πλειοψηφια.

2. ο κοσμος ενδιαφερεται και πληρωνει για την ασφαλεια του αρκετα μεγαλο ποσο ανα νοικοκυριο και οι μεγαλες εταιριες το ακουν -εστω κ δειλα / αργα- 

συμβαινει και ενα κακο :

σαν οικονομικη δυναμη ειμαστε ανυπαρκτοι & ταυτοχρονα λιγοι πληθυσμιακα οποτε θελει χρονο για να μας παρει καποιος στα σοβαρα.

• Like 3
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρόνια σε όλους. Επιστρέφω στο thread μετά από καιρό. 

Έχω κλειδαριά omega plus (τοποθετημένη περίπου 7  χρόνια). Κάποιες φορές το κλειδί μπλοκάρει και δεν γυρίζει. Το κάνει σε περισσότερα του ενός κλειδιά. Παίρνει κάποια συντήρηση πχ λίπανση? Δεν έχει συντηρηθεί ποτέ από την αρχή που μπήκε. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, HYDA είπε

Καλημέρα και καλή χρόνια σε όλους. Επιστρέφω στο thread μετά από καιρό. 

Έχω κλειδαριά omega plus (τοποθετημένη περίπου 7  χρόνια). Κάποιες φορές το κλειδί μπλοκάρει και δεν γυρίζει. Το κάνει σε περισσότερα του ενός κλειδιά. Παίρνει κάποια συντήρηση πχ λίπανση? Δεν έχει συντηρηθεί ποτέ από την αρχή που μπήκε. 

τα κλειδια καθαρισμενα απο κατω ; 

νεο κλειδακι με την καρτουλα αντιγραψατε ; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mclein² είπε

τα κλειδια καθαρισμενα απο κατω ; 

νεο κλειδακι με την καρτουλα αντιγραψατε ; 

Νέο κλειδί δεν έχω βγάλει. Έχω όμως ένα από την αρχική συσκευασία που δεν χρησιμοποιείται ποτέ. Θα δοκιμάσω με αυτό. 
Το κακό είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια. Σε κάποιες τυχαίες στιγμές - και φοβάμαι μη μπλοκάρει... γιατί είναι η μόνη είσοδος έξοδος στο χώρο. 
θα καθαρίσω και τα κλειδιά προληπτικά (οδοντόβουρτσα και wd40?)

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, HYDA είπε

Νέο κλειδί δεν έχω βγάλει. Έχω όμως ένα από την αρχική συσκευασία που δεν χρησιμοποιείται ποτέ. Θα δοκιμάσω με αυτό. 
Το κακό είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια. Σε κάποιες τυχαίες στιγμές - και φοβάμαι μη μπλοκάρει... γιατί είναι η μόνη είσοδος έξοδος στο χώρο. 
θα καθαρίσω και τα κλειδιά προληπτικά (οδοντόβουρτσα και wd40?)

α. τα κλειδια απο κατω θελουν συχνο καθαρισμα. η οδοντοβουρτσα δε νομιζω να φτανει αλλα μια μπατονετα ειναι οκ με λιγο οινοπνευμα.

β. το κλειδι που δεν εχετε χρησιμοποιησει απο την αρχικη συσκευασια ειναι διαφορετικου χρωματος ή εχει μια μπιλια διαφορετικου χρωματος ή καποιο σημαδι διαφορετικου χρωματος. εαν τα κλειδια που χρησιμοποειτε εχουν πρασινο χρωμα & το αλλο που δεν εχετε δουλεψει ποτε ειναι κιτρινο, τοτε ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ γιατι θα ακυρωθουν ολα τα αρχικα κλειδια μιας κ ειναι η 2η ζωη της κλειδαριας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mclein² είπε

α. τα κλειδια απο κατω θελουν συχνο καθαρισμα. η οδοντοβουρτσα δε νομιζω να φτανει αλλα μια μπατονετα ειναι οκ με λιγο οινοπνευμα.

β. το κλειδι που δεν εχετε χρησιμοποιησει απο την αρχικη συσκευασια ειναι διαφορετικου χρωματος ή εχει μια μπιλια διαφορετικου χρωματος ή καποιο σημαδι διαφορετικου χρωματος. εαν τα κλειδια που χρησιμοποειτε εχουν πρασινο χρωμα & το αλλο που δεν εχετε δουλεψει ποτε ειναι κιτρινο, τοτε ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ γιατι θα ακυρωθουν ολα τα αρχικα κλειδια μιας κ ειναι η 2η ζωη της κλειδαριας.

Οκ τα καθάρισα. Δεν την πατάω με τα κλειδιά αλλαγής συνδυασμού - τα έχω χωριστά. 
Θα δω πως πάνε και θα επανέλθω 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tounion είπε

Για ξύλινη παλιά πόρτα διαμερίσματος cisa astral S είναι ακόμη OK? Ή εχει ανοίξει ? 

δεν ειναι κακο να βρισκεται πισω απο καποιο defender....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

spacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.png

καλησπέρα, και καλή χρονιά σε όλους!

ψάχνω μια λύση για ενα σπίτι airbnb, ωστε να αλλάζω κωδικούς απομακρυσμένα μεσω app (ιντερνετ), να εχει fingerpint για εύκολη πρόσβαση σε ολα τα μέλη της οικογένειας αλλα και κλειδί για τους ηλικιωμένους.

1) εχετε κάποια δοκιμασμένη και οικονομική λύση;

2) πόσο ασφαλής είναι τέτοιου είδους κλειδαριές, με fingerprint scan και χειρισμό μεσω ιντερνετ;

μια σχετικά οικονομική που βρήκα ειναι η Aqara/Xiaomi N100 στα ~170ε, με 7 διαφορετικούς τρόπους κλειδώματος/ξεκλειδώματος

τι γνώμη έχετε για τέτοιου είδους κλειδαριές;

ευχαριστώ

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.

Καλησπέρα.Καλή Χρονιά,υγεία κι ευτυχία.

Έχω στο σπίτι μου πόρτα ασφαλείας ΠΛΑΙΣΙΟ, με μεγάλα κλειδιά χρηματοκιβωτίου.

Είναι μοντέλο 20ετίας απ' όταν κατοικήσαμε στο σπίτι.

Τα κλειδιά επάνω γράφουν CISA.

Εδώ και καιρό, κάποια κλειδιά, δεν κλειδώνουν/ξεκλειδώνουν την πόρτα, από την μέσα μεριά του σπιτιού.

Σκεφτόμουν να έκανα μια αναβάθμιση και ως προς το λειτουργικό κομμάτι,αλλά και ως προς το θέμα της ασφάλειας.

Τι θα μου προτείνατε,γιατί διαβάζοντας ένα μεγάλο μέρος των post (παλαιότερων αλλά και πιο πρόσφατων),

πραγματικά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη,λόγω και άγνοιας με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, konkarien είπε

Καλησπέρα.Καλή Χρονιά,υγεία κι ευτυχία.

Έχω στο σπίτι μου πόρτα ασφαλείας ΠΛΑΙΣΙΟ, με μεγάλα κλειδιά χρηματοκιβωτίου.

Είναι μοντέλο 20ετίας απ' όταν κατοικήσαμε στο σπίτι.

Τα κλειδιά επάνω γράφουν CISA.

Εδώ και καιρό, κάποια κλειδιά, δεν κλειδώνουν/ξεκλειδώνουν την πόρτα, από την μέσα μεριά του σπιτιού.

Σκεφτόμουν να έκανα μια αναβάθμιση και ως προς το λειτουργικό κομμάτι,αλλά και ως προς το θέμα της ασφάλειας.

Τι θα μου προτείνατε,γιατί διαβάζοντας ένα μεγάλο μέρος των post (παλαιότερων αλλά και πιο πρόσφατων),

πραγματικά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη,λόγω και άγνοιας με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Ευχαριστώ.

ποσα χρηματα το συνολικο μπατζετ ; 

2 ώρες πριν, prefuse είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

spacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.png

καλησπέρα, και καλή χρονιά σε όλους!

ψάχνω μια λύση για ενα σπίτι airbnb, ωστε να αλλάζω κωδικούς απομακρυσμένα μεσω app (ιντερνετ), να εχει fingerpint για εύκολη πρόσβαση σε ολα τα μέλη της οικογένειας αλλα και κλειδί για τους ηλικιωμένους.

1) εχετε κάποια δοκιμασμένη και οικονομική λύση;

2) πόσο ασφαλής είναι τέτοιου είδους κλειδαριές, με fingerprint scan και χειρισμό μεσω ιντερνετ;

μια σχετικά οικονομική που βρήκα ειναι η Aqara/Xiaomi N100 στα ~170ε, με 7 διαφορετικούς τρόπους κλειδώματος/ξεκλειδώματος

τι γνώμη έχετε για τέτοιου είδους κλειδαριές;

ευχαριστώ

καποια στιγμη 2-3 ακομη μελη ειχαν ενδιαφερθει για κλειδαριες xiaomi & ειχαν πει οτι θα παραγγειλουν - μαθουν νεοτερα.

δυστυχως δεν εχουμε καποια ενημερωση για τη λειτουργικοτητα & χρηστικοτητα τους.

καποιο σεναριο που εχω δοκιμασει προσωπικα, ειχε αποτυχιες στη συνδεση / ο κυλινδρος δεν παρειχε καμια ασφαλεια & δεν ταιριαζε το συστημα πουθενα αλλου εκτος απο ξυλινη παλια πορτα με δυνατοτητα να τροποποιηθει.

πχ. εαν καποιος εχει θωρακισμενη ή αλουμινοπορτα για air b&b θα ειναι πολυ ζορι η τοποθετηση τετοιας φασης.

επαγγελματικα εχω σωθει με το Nuki το οποιο ειδικα απο την εκδοση 2.0 και μετα ειναι αψογο (χωρις σφαλματα) σε καθε ειδους πορτα.

υπηρχε και ενα θεμα εδω στο φορουμ και με αλλα παιδια που το χρησιμοποιουν απροβληματιστα.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, konkarien είπε

200-250 eur.

εαν μιλαμε για αθηνα & η πορτα εχει νορμαλ διαστασεις (πχ να μη χρειαζεται κυλινδρο 35/50 εξωτερικα), τοτε μπορειτε να βαλετε οτι σας αρεσει :)

με κανενα πμ για τις φωτο ή εδω, θα μπορει να γινει καλυτερη εκτιμηση & τελικες προτασεις στα 200 / 220 / 250 ευρω που θελετε να διαθεσετε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αθήνα.

Νορμάλ είναι.

7 λεπτά πριν, mclein² είπε

(πχ να μη χρειαζεται κυλινδρο 35/50 εξωτερικα)

αυτό δεν ξέρω τι είναι...

Επεξ/σία από konkarien
Υπάρχει κάποιο link;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...