Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ATITHASOS2 είπε

εχουν σημαντικη διαφορα?αν επιλεξω τον απλο θα ειμαι οκ?

ο hard ειναι ακομη πιο "περιπλοκος" στη χρηση κ μετα απο 2-3 χρονια δυσκολευει η χρηση επιπλεον της αρχικης.

το αν ειναι οκ για τα δεδομενα του χωρου σου καταλαβαινεις οτι μπορεις να το απαντησεις μονο εσυ !

θεωρω υπερβολη τη χρηση hardened γιατι οπως προ-ειπα εαν καποιος ειναι γνωστης & ταυτοχρονα αποφασισμενος για τρυπηματα, θα μπει.

ΠΡΟΣΟΧΗ : και φαν ειμαι σε τοπ προϊοντα & παντα θελω το καλυτερο για μενα και τους γυρω μου αλλα σε ολα τα θεματα πρεπει να υπαρχει οριο.

ΟΠΟΤΕ εννοειται οτι πρεπει να παρεις το καλυτερο για σενα αλλα οταν μιλαμε για διαφορα 5-10 λεπτων σε μια μεγαλη διαδικασια με τεχνικες γνωσεις, ειναι μικρο το θεμα...

• Like 1
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαν συμπερασμα,ενας συνδυασμος abloy protec2+cisa revolution για μια πορτας Golden Door διαμερισματος ειναι safe?Θα ηταν καλυτερο να συνδιαστει με monolito Diamond ή Mrm29?Ευχαριστω και συγγνωμη για το ζαλισμα αλλα ειμαι κ εγω μπερδεμενος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ATITHASOS2 είπε

Σαν συμπερασμα,ενας συνδυασμος abloy protec2+cisa revolution για μια πορτας Golden Door διαμερισματος ειναι safe?Θα ηταν καλυτερο να συνδιαστει με monolito Diamond ή Mrm29?Ευχαριστω και συγγνωμη για το ζαλισμα αλλα ειμαι κ εγω μπερδεμενος.

Cisa Revo + Kaba ExperT + MRM29

Cisa Revo + Rs3s + MRM29

Cisa Revo + 4ks + MRM29

Cisa Revo + Agb DCK + Mag3g

οι προτασεις μου ειναι κυριως προσανατολισμενες με βαση αυτο που σκεφτομαι οτι σκεφτεσαι και αρα προσαρμοσμενες ελαφρως στο τελικό θελω σου.

Σαν συμπερασμα,ενας συνδυασμος abloy protec2+cisa revolution για μια πορτας Golden Door διαμερισματος ειναι safe?

παραπανω απο safe.

Θα ηταν καλυτερο να συνδιαστει με monolito Diamond ή Mrm29 ?

εαν δεν ειναι προβλημα στη χρηση το mrm29, ειμαι υπερ μαγνητικου.

Δημοσ.

για αλλη μια φορα σε ευχαριστω.το mrm29 ειναι ασφελες?εννοω μπορει καποιος να χακαρει το μαγνητικο με αλλο δικο του μαγνητικο κλειδι?εχει ακουστει κατι τετοιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, ATITHASOS2 είπε

για αλλη μια φορα σε ευχαριστω.το mrm29 ειναι ασφελες?εννοω μπορει καποιος να χακαρει το μαγνητικο με αλλο δικο του μαγνητικο κλειδι?εχει ακουστει κατι τετοιο?

θελει προσπαθεια & τυχη. γινεται αλλα ειναι δυσκολο.

γνωριζω για 4-5 περιπτωσεις που τα εσπασαν και εφυγαν αλλα οι πορτες δεν πειραχθηκαν, ουτε οι κυλινδροι που ηταν κατωτεροι του evva ics.

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Βρήκα ενα νέο βίντεο με θύμα αυτήν την φορα τον AGB 9000

ο κυριος στο βιντεο γενικα δειχνει πολυ δυνατος στις διαρρηξεις (απο αλλα βιντεο) αλλα σ'αυτο δεν μπορει να στηριχθει σε καμια μεθοδο.

ουτε χτυπαει, ουτε σπρωχνει, ωμη βια με ενα κλειδι φτιαγμενο στα μεγιστα βαθη...

...που σε αλλες περιπτωσεις θα χρησιμοποιουνταν για bump αυτος απλα πιεζει με το δαχτυλο & με τη σκυλα προσπαθει να γυρισει τον κυλινδρο.

εγω φτιαχνω το κλειδι & οποιος θελει ας προσπαθησει σε οποιοδηποτε κυλινδρο να το πετυχει...!

43 λεπτά πριν, ATITHASOS2 είπε

γνωριζεις αν εχει φθορες απο την χρηση?θελει καποια συντηρηση?

δεν εχει προβληματα, τουλαχιστον μεχρι στιγμης.

συντηρηση δεν επιδεχεται.

ισως αν παθει αυτο που επαθε του συμφορουμιτη (της omega) εγω να μπορω να το διορθωσω αλλα εγω ειμαι 1 στους 1500 και αυτο δεν ειναι επαρκες.

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, mclein² είπε

ο κυριος στο βιντεο γενικα δειχνει πολυ δυνατος στις διαρρηξεις (απο αλλα βιντεο) αλλα σ'αυτο δεν μπορει να στηριχθει σε καμια μεθοδο.

ουτε χτυπαει, ουτε σπρωχνει, ωμη βια με ενα κλειδι φτιαγμενο στα μεγιστα βαθη...

...που σε αλλες περιπτωσεις θα χρησιμοποιουνταν για bump αυτος απλα πιεζει με το δαχτυλο & με τη σκυλα προσπαθει να γυρισει τον κυλινδρο.

εγω φτιαχνω το κλειδι & οποιος θελει ας προσπαθησει σε οποιοδηποτε κυλινδρο να το πετυχει...!

Το κάνει και σε άλλους 2 κυλίνδρους με την ιδια μεθοδο. Εγω πιστευω οτι προφανώς ο τυπος εχει δει τα κλειδια και μετα εχει κανει αντικλειδια αλλα οχι τοσο σωστα με το βαθος των pins. Μετα αφου τα βαλει στον κύλινδρο αρχιζει τα ζορίσματα και τα τραντάγματα με μια σκυλα, στην ουσια ενα ή δυο pins θελουν ευθυγράμμιση και κάποια στιγμή που γίνεται αυτο, ανοιγει ο κύλινδρος. Όποτε -----------> ΝΟ LIKE

Δημοσ.

φήμες λένε ότι για μεγαλύτερη ασφάλεια βάζουμε κλειδαριές ή μοντέλα που δεν κυκλοφορούν ή δεν είναι πολύ διαδεδομένες στην Ελλάδα, αληθεύει?
Το σκεπτικό είναι κάτι σαν:
'οι περισσότεροι διαρρήκτες δεν τις ξέρουν, ή ότι τις ξέρουν λίγοι, ή ότι θα πάρει ώρα η διάρρηξη και αν, κλπ '
αν και ακούγεται καλό, στην πραγματικότητα στέκει?
.
Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζουν ότι για πχ Ελλάδα βάζουμε κλειδαριές και λουκέτα από Νότια Αφρική, Κορέες, Νέα Ζηλανδία, Ισραήλ, Φινλανδία κλπ και το αντίθετο.
Νομίζω ότι πριν 20-30 χρόνια μπορεί να ίσχυε αλλά σήμερα με παγκοσμιοποίηση και τα διάφορα ebay μάλλον είναι υπερβολή ή γενικά λάθος.

οι ASSA ABLOY  (ακριβές) είναι απλά υπερτιμημένες ή αξίζουν τα λεφτά τους?

στο youtube υπάρχουν κάμποσα κανάλια που ασχολούνται με κλειδαριές, πχ BosnianBill (~500k) και LockPickingLawer (1.14M subscribers), είναι πράγματι τόσο εύκολο να ανοίγουμε κλειδαριές ή τέτοιοι τύποι είναι σπάνιοι, φαινόμενο, ελάχιστοι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και καλή χρονιά. 

Υποστηρίζω ηλεκτρονικές κλειδαριές έχει πάρα πολλές στην αγορά. 

Επουδενί να υπάρχει κλειδί που θα μπαίνει στην κλειδαριά για να ξεκλειδώσει, μόνομε κάρτα!

Έχω βάλει e-ternal σε εμένα και σε ακόμα πέντε πόρτες συγγενικών μου προσώπων. 

Εγώ την έχω 5 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Επεξ/σία από spacecowboy10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα καλη χρονια αν θελεις βγαλε το σαιτ,θα θεωρηθει διαφημηση και θα κλειδωσουν το θεμα και ειναι αμαρτια γιατι αφορα την ασφαλεια μας και μας δινουν συμβουλες οι πλεον ειδικοι στον χωρο.

Επεξ/σία από afelis
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, eyw είπε

φήμες λένε ότι για μεγαλύτερη ασφάλεια βάζουμε κλειδαριές ή μοντέλα που δεν κυκλοφορούν ή δεν είναι πολύ διαδεδομένες στην Ελλάδα, αληθεύει?
Το σκεπτικό είναι κάτι σαν:
'οι περισσότεροι διαρρήκτες δεν τις ξέρουν, ή ότι τις ξέρουν λίγοι, ή ότι θα πάρει ώρα η διάρρηξη και αν, κλπ '
αν και ακούγεται καλό, στην πραγματικότητα στέκει?
.
Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζουν ότι για πχ Ελλάδα βάζουμε κλειδαριές και λουκέτα από Νότια Αφρική, Κορέες, Νέα Ζηλανδία, Ισραήλ, Φινλανδία κλπ και το αντίθετο.
Νομίζω ότι πριν 20-30 χρόνια μπορεί να ίσχυε αλλά σήμερα με παγκοσμιοποίηση και τα διάφορα ebay μάλλον είναι υπερβολή ή γενικά λάθος.

οι ASSA ABLOY  (ακριβές) είναι απλά υπερτιμημένες ή αξίζουν τα λεφτά τους?

στο youtube υπάρχουν κάμποσα κανάλια που ασχολούνται με κλειδαριές, πχ BosnianBill (~500k) και LockPickingLawer (1.14M subscribers), είναι πράγματι τόσο εύκολο να ανοίγουμε κλειδαριές ή τέτοιοι τύποι είναι σπάνιοι, φαινόμενο, ελάχιστοι?

Tο καλύτερο σύστημα ασφάλειας (λενε οι ειδικοί)  ειναι αυτο που δεν πωλείται στην αγορα και εχει σχεδιαστεί μονο για σένα, οσο απομακρύνεσαι λοιπόν απο τα δεδομένα τοσο καλύτερα

• Like 2
Δημοσ.

3 ώρες πριν, mclein² είπε

Cisa Revo + Kaba ExperT + MRM29

Cisa Revo + Rs3s + MRM29

Cisa Revo + 4ks + MRM29

Cisa Revo + Agb DCK + Mag3g

οι προτασεις μου ειναι κυριως προσανατολισμενες με βαση αυτο που σκεφτομαι οτι σκεφτεσαι και αρα προσαρμοσμενες ελαφρως στο τελικό θελω σου.

παραπανω απο safe.

εαν δεν ειναι προβλημα στη χρηση το mrm29, ειμαι υπερ μαγνητικου.

Τελικά κατέληξα (αν πάλι δεν αλλάξω γνώμη χαχα) σε cisa revo + abloy protec 2 (5 κλειδιά)+mrm29(3 κλειδιά) στα 290+ΦΠΑ ευρώ.πιστευω ότι έκανα καλή επιλογή...

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, NikosKallithea said:

Tο καλύτερο σύστημα ασφάλειας (λενε οι ειδικοί)  ειναι αυτο που δεν πωλείται στην αγορα και εχει σχεδιαστεί μονο για σένα, ...

ok, ας μην το γενικεύουμε και ας το περιορίσουμε στις κλειδαριές του εμπορίου.

...οσο απομακρύνεσαι λοιπόν απο τα δεδομένα τοσο καλύτερα

κάπως έτσι σκέφτομαι και εγώ (και πολλοί άλλοι), δεν είμαι σίγουρος και ήθελα να ακούσω γνώμες.
Συμφωνείς δηλαδή με την ιδέα των σπάνιων-μη εισαγώμενων κλειδαριών?

Επεξ/σία από eyw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...