26ska Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Στις 31/12/2019 στις 8:54 ΠΜ, mclein² είπε εαν ερθει καποιος να τρυπησει την πορτα σου, να εισαι σιγουρος οτι θα το κανει ειτε εχεις bds16 - είτε bkd250. επισης, εαν βρεθει "μη επεμβατικος" τροπος (αν δεν υπαρχει ηδη) ανοιγματος του rs3s (οπως τοσων κυλινδρων) - το defender με ανοιχτη την κλειδαροτρυπα θα ειναι άχρηστο ακομη και αν ειναι φτιαγμενο απο χειρουργικο ατσαλι & κραμα απο τιτανιο. υγ - ο RS3s δεν ειναι πλεον στους κορυφαιους κυλινδρους τεχνολογικα. το μονο κορυφαιο που εχει ειναι η τιμολογηση του ! Έχουμε υπόψιν ότι ανοίγει ο rs3s με μη επεμβατικό τρόπο;
mclein² Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, 26ska είπε Έχουμε υπόψιν ότι ανοίγει ο rs3s με μη επεμβατικό τρόπο; ολα ανοιγουν με μη-επεμβατικο τροπο. πότε, που, πως, ποιος ειναι τα ερωτηματα...
myst77 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 43 λεπτά πριν, mclein² είπε ναι απο μεσα αλλαζει. βγαλε το διακοσμητικο και θα δεις τις βιδες του ! ευχαριστώ για το χρόνο αρα μπορω να παρω το ιδιο ακριβως μοντελο, βλεπωντας την ετικετα στο κουτι που εχω κρατησει, να αφαιρεσω το παλιο με ενα κατσαβιδι και να βαλω το καινουριο κανωντας αυτο το τροπο (στο περιπου, οκ) του βιντεο;
mclein² Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, myst77 είπε ευχαριστώ για το χρόνο αρα μπορω να παρω το ιδιο ακριβως μοντελο, βλεπωντας την ετικετα στο κουτι που εχω κρατησει, να αφαιρεσω το παλιο με ενα κατσαβιδι και να βαλω το καινουριο κανωντας αυτο το τροπο (στο περιπου, οκ) του βιντεο; ενα MRM10800 θα ζητησεις αφου εχεις omega plus. το αν θα μπει plug & play ειναι καθαρα θεμα του αρχικου εγκαταστατη. εαν το εκανε οπως επρεπε, σε 15' εισαι ετοιμος. εαν το εφτιαξε με τροπο που θα ηθελε να τον ξανακαλεσεις, θα φας 30'-40' με δεδομενο οτι πιανουν τα χερια σου. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από mclein²
myst77 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 ευχαριστω βασικα αυτο εχω, να μη παρω το ιδιο;
mclein² Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, myst77 είπε ευχαριστω βασικα αυτο εχω, να μη παρω το ιδιο; mrm10800 ειναι η νεα του ονομασια
myst77 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 ωραια ευχαριστώ. οποτε ακομα και αν παρω το MRM10800A θα ειναι ιδιες οι θεσεις απο τις τρυπες στη κασα που μπαινουν οι μεγαλες βιδες; αν βρω και τα δυο διαθεσιμα εχω λογο να προτιμησω το ενα απο το αλλο; απο που προτεινεις; αν θελεις στειλε και pm να μη σπαμαρουμε. ειμαι θεσσαλονικη
mclein² Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, myst77 είπε ωραια ευχαριστώ. οποτε ακομα και αν παρω το MRM10800A θα ειναι ιδιες οι θεσεις απο τις τρυπες στη κασα που μπαινουν οι μεγαλες βιδες; αν βρω και τα δυο διαθεσιμα εχω λογο να προτιμησω το ενα απο το αλλο; απο που προτεινεις; αν θελεις στειλε και pm να μη σπαμαρουμε. ειμαι θεσσαλονικη το παλιο σκορπιον, εγινε mrm10800 -> και ειναι ακριβως ιδιο προϊον. ιδια συσκευασια, ιδια διασταση, ιδιες βιδες. η κασα δεν εχει καμια δουλεια με το defender. καποιο λαθος διατυπωσης ; ως scorpion εβγαινε μεχρι το '18. απο 01/01/2019 εγινε MRM10800 και εγω στη θεση σου θα αγοραζα τη νεα εκδοχη ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ απο την παλια αλλα δε θα ηθελα ενα προϊον που καθεται στο καταστημα απο το '18... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από mclein²
myst77 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 εισαι φοβερος, ευχαριστω για αυτο που λεω για τη κασα εννοουσα τα σημειο που "περνανε" οι μεγαλες βιδες του defender απο την εσωτερικη πλευρα της πορτας μεσα απο τη κλειδαρια και φτάνουν εξω για να βιδωσουν πανω του 1
mclein² Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, myst77 είπε εισαι φοβερος, ευχαριστω για αυτο που λεω για τη κασα εννοουσα τα σημειο που "περνανε" οι μεγαλες βιδες του defender απο την εσωτερικη πλευρα της πορτας μεσα απο τη κλειδαρια και φτάνουν εξω για να βιδωσουν πανω του ολα ιδια ! plug & play
ATITHASOS2 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, mclein² είπε ναι απο μεσα αλλαζει. βγαλε το διακοσμητικο και θα δεις τις βιδες του ! το MG3551 ειναι πολυ καλο defender αλλα και πολυ ακριβο & ισως περιττο για το 90%. επισης ειναι και πολυ ασχημο αν σ'ενδιαφερει η προσωπικη μου γνωμη. τα λογια για τις ξεκλειδωτες πορτες κ τα λοιπα αστεια πες τα σε κανενα κλειδαρα που μιλησες, οχι σ'εμενα που ειμαι υπερμαχος του οτι μπορει ο καθενας βαζει ! εχεις μπερδεψει τις βουρτσες με τα ντιφεντερ και ταυτοχρονα μιλας με κλειδαραδες που πανε κοντρα στο Σωτηροπουλο (εισαγωγεας Evva). σέβομαι την αποψη σου αλλα δεν τη δεχομαι και τους υπολοιπους κλειδαραδες που πετανε μπαρουφες τους βλεπω στις κλησεις για διαρρηξεις. 1/10 ν'ανοιξει με διαρρηκτικο Cisa, Atra, Pot κλπ...ολοι τρυπανε. προφανως για περισσοτερα λεφτα αλλα για ρωτα τους, εχουν διαρρηκτικο ;;; εννοειται οτι θεωρω τον 4ks απολυτα ασφαλη & καλυτερη λυση απο τον Rs3s. και φυσικα υπαρχουν και αλλοι κυλινδροι...γιατι δεν πικαρουν εναν kaba experT ή να τον προτεινουν ως ασφαλη λυση ;;; (μηπως επειδη κι αυτος ειναι του Σωτηροπουλου ; ) ονοματεπωνυμο εχει ο κλειδαρας που πικαρε τον κυλινδρο ; σε ποσο χρονο το εκανε ; σε ποιες συνθηκες ; ο κυλινδρος ξεσφραγιστηκε κ πικαριστηκε ή τον εψαχνε κανενα 3μηνο ; ο συλλογος ας μαζεψει τους αυτοκολλητακηδες, τους κλειδαραδες χωρις μαγαζι & αφμ, τους ουρανοκατεβατους στο ιντερνετ και υστερα ας ασχοληθει με τις διαρρηξεις. επισης, οταν ο συλλογος προτεινει κυλινδρο Iseo ριγωτο και η μονη του εννοια ηταν να βρει φθηνο κυλινδρο και οχι καλο, ποιοτικο & ασφαλη...οτι και να μου πει για τον 4ks μου φαινεται μπαρμπουτσαλα. γνωμη μου ειναι & φυσικα δεν περιμενω να τη δεχθει κανεις. επισης, οταν ο συλλογος απαρτιζεται απο ατομα που θελουν 200€ εργατικα για αναβαθμιση θωρακισμενης πορτας, ητοι ΜΑΞ 180 λεπτα εργασια...ε, προφανως διαφερουμε στον τροπο που βλεπουμε τον κοσμο & οι προτασεις μας θα ειναι διαφορετικες. η αναζητηση σου ειναι λαθος κατα τη γνωμη μου & φυσικα οι κλειδαραδες που μιλησες σου ειπαν αυτα που ηθελες να ακουσεις. προφανως δεν ειναι χαζοι να σε κοντραρουν κ να χασουν εναν ακομη "δυσκολο" πελατη. ο καθενας οτι μπορει & ξερει !!! καλη χρονια ! υγ - αν ερθει ο τροχος εξω απο το σπιτι σου - τοτε ειναι ηδη μεσα στο σπιτι σου. ειτε bd200, ειτε bkd250, θα μπουν. ρωτα στο Α.Τ καλλιθεας για λεπτομερειες. α γεια σου !!!! πες μου σε παρακαλω,με ποια σειρα θεωρεις ποιον ασφαλη ?evva4ks.abloy protect ή rs3s?προτεινεισ τον ably?
mclein² Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, ATITHASOS2 είπε πες μου σε παρακαλω,με ποια σειρα θεωρεις ποιον ασφαλη ?evva4ks.abloy protect ή rs3s?προτεινεισ τον ably? abloy protec² και μετα evva 4ks σε παρομοια μοιρα με rs3s αλλα επειδη ο 4ks υποστηριζεται ελλαδα & αλλαζει συνδιασμο αν χρειαστει τον βαζω μπροστα. προτεινω abloy με κλειστα ματια ως προς την ασφαλεια. ως προς τη χρηστικοτητα & ανεση, ειναι υποκειμενικο.
ATITHASOS2 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 σε ευχαριστω.ο ABLοY βγαινει σε δυο εκδοσεις? (kαι σε hard?)
pintourikio Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, ATITHASOS2 είπε σε ευχαριστω.ο ABLοY βγαινει σε δυο εκδοσεις? (kαι σε hard?) Ναι
ATITHASOS2 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 εχουν σημαντικη διαφορα?αν επιλεξω τον απλο θα ειμαι οκ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα