GKLTDKV Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Γεια σας και απο μενα και χρονια πολλα, ειμαι σε αναζητηση θωρακισμενης πορτας, εδω κρητη ειναι καπως περιορισμενες οι επιλογες μου σε πορτες ασφαλειας. Ποια ειναι η γνωμη σας για την θωρακισμενη πορτα gladia? Οπως επισης και για τις θωρακισμενες πορτες porta p****l k*****n***s
turbat0s Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, GKLTDKV είπε Γεια σας και απο μενα και χρονια πολλα, ειμαι σε αναζητηση θωρακισμενης πορτας, εδω κρητη ειναι καπως περιορισμενες οι επιλογες μου σε πορτες ασφαλειας. Ποια ειναι η γνωμη σας για την θωρακισμενη πορτα gladia? Οπως επισης και για τις θωρακισμενες πορτες porta p****l k*****n***s Τί τιμές πήρες? Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από turbat0s
GKLTDKV Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δεν πηγα ακομα στα μαγαζια εδω που τις φερνουν. Ειπα να κανω μια κατα καποιο τροπο ερευνα τι αξιζει
ATmega Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι σε φάση αναζήτησης πόρτας ασφαλείας. Έχω βρει μια εταιρία που φαίνεται να κάνει σωστή τοποθέτηση. Η κλειδαριά που βάζουν είναι η Cipiere και ο αφαλός F90 της Iseo. Επειδή βλέπω ότι έχετε αρκετές γνώσεις σε αυτά. Μπορείτε να μου πείτε αν το σύστημα αυτό είναι κάλο? Επίσης έχω βρει αυτόν στο youtube που τα ξεκλειδώνει όλα σε μερικά λεπτά και πραγματικά με προβληματίζει πολύ αυτό.
turbat0s Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, ATmega είπε Καλησπέρα σε όλους. Είμαι σε φάση αναζήτησης πόρτας ασφαλείας. Έχω βρει μια εταιρία που φαίνεται να κάνει σωστή τοποθέτηση. Η κλειδαριά που βάζουν είναι η Cipiere και ο αφαλός F90 της Iseo. Επειδή βλέπω ότι έχετε αρκετές γνώσεις σε αυτά. Μπορείτε να μου πείτε αν το σύστημα αυτό είναι κάλο? Επίσης έχω βρει αυτόν στο youtube που τα ξεκλειδώνει όλα σε μερικά λεπτά και πραγματικά με προβληματίζει πολύ αυτό. Ο κύλινδρος νομίζω έχει αναφερθεί ξανά εδώ, είναι πάμφθηνος, της πλάκας. Το θέμα είναι σε τί τιμές στα δίνουν και τί εναλλακτικές προσφέρουν. Τα βίντεο στο youtube αγνόησέ τα, διότι δεν δείχνουν ρεαλιστικές συνθήκες διάρρηξης. Καλή χρονιά.
ATmega Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, turbat0s είπε Ο κύλινδρος νομίζω έχει αναφερθεί ξανά εδώ, είναι πάμφθηνος, της πλάκας. Το θέμα είναι σε τί τιμές στα δίνουν και τί εναλλακτικές προσφέρουν. Τα βίντεο στο youtube αγνόησέ τα, διότι δεν δείχνουν ρεαλιστικές συνθήκες διάρρηξης. Καλή χρονιά. Επισυνάπτω τις τιμές. Κοιτούσα την 4η κατηγορία + 100€ για την τοποθέτηση. Άλλη μια ερώτηση σχετικά με μια πόρτα ασφάλειας γνωστής εταιριας από B.... η οποια τοποθετήθηκε πριν 10-15 χρονιά και το κλειδί της εμφανισιακά είναι σαν αυτό. Η κλειδαριά αυτή είναι οκ ή θέλει αντικατασταση. Στον όροφ που είναι αυτή πόρτα έχουν ανοίξει 2 διαμερίσματα, ένα από αυτά πριν 1 μήνα.
taris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Omega Plus Κλειδί, είναι μια χαρά, δεν θέλει αντικατάσταση. 1
mclein² Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, ATmega είπε Καλησπέρα σε όλους. Είμαι σε φάση αναζήτησης πόρτας ασφαλείας. Έχω βρει μια εταιρία που φαίνεται να κάνει σωστή τοποθέτηση. Η κλειδαριά που βάζουν είναι η Cipiere και ο αφαλός F90 της Iseo. Επειδή βλέπω ότι έχετε αρκετές γνώσεις σε αυτά. Μπορείτε να μου πείτε αν το σύστημα αυτό είναι κάλο? Επίσης έχω βρει αυτόν στο youtube που τα ξεκλειδώνει όλα σε μερικά λεπτά και πραγματικά με προβληματίζει πολύ αυτό. ο F90 ειναι ενας φθηνος αφαλος για συνολικες αντικαταστασεις κλειδαριας στα 120€ ~ 150€ ή αλλαγη κυλινδρου με 30€ ~ 40€. στο video βλεπουμε κυλινδρο R90, ευρωπαϊκου προφίλ. με μολις 2 κρουσματα στην ελλαδα, θεωρω πως αποτελει ακομη μια σοβαρη λυση. ο F9 / F90 παλι....για τα μπαζα (ως προσωπικη αποψη) ! 1 ώρα πριν, ATmega είπε Άλλη μια ερώτηση σχετικά με μια πόρτα ασφάλειας γνωστής εταιριας από B.... η οποια τοποθετήθηκε πριν 10-15 χρονιά και το κλειδί της εμφανισιακά είναι σαν αυτό. Η κλειδαριά αυτή είναι οκ ή θέλει αντικατασταση. Στον όροφ που είναι αυτή πόρτα έχουν ανοίξει 2 διαμερίσματα, ένα από αυτά πριν 1 μήνα. 1. συχνο καθαρισμα τα κλειδια απο κατω (στο λουκι). 2. wd40 ή οποιοδηποτε καθαριστικο στον τελευταιο επανω πυρο που βγαζει η πορτα (ειτε καθετο, ειτε οριζοντιο) & σ'αυτον που ειναι κατω κοντα στο πατωμα. 1
myst77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, mclein² είπε να το αλλαξεις, εχει χαλασει. Αλλαζει ευκολα ή θέλει εξειδικευμένο; Πιανουν τα χερια μου. Υπαρχει οδηγος; Απο μεσα αλλαζει;
ATITHASOS2 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Petros Electron είπε To diamond το εχω εγω. Φαίνεται αρκετά στιβαρό defender. Εχει βγει και καλύτερο , απλα πιστεύω οτι μετα είναι υπερβολή. Είναι για περιοχές και καταστάσεις απομακρυσμένες. Το μαγνητικό ειναι καλη φαση γιατι προστατευει τον κύλινδρο απο δολιοφθορά, πχ αν καποιος σου κανει ζημια στον κυλινδρο και δεν ανοίξει την πορτα, μετα πρεπει να έρθει κλειδαράς και ισως να πρέπει να καταστρέψει την κλειδαριά και ισως και μερος της πόρτας για να ανοίξει. μαγνητικο που να αξιζει θεωρω μονο σε Disec MG3551 το οποιο ειναι ανθεκτικο,το MRM29 δεν εχει προστασια κατα του τροχου οποτε πιστευω δεν εχει νοημα εναντι του diamond+καλο κυλινδρο.Αυτη ειναι η γνωμη μου... 12 ώρες πριν, mclein² είπε εαν ερθει καποιος να τρυπησει την πορτα σου, να εισαι σιγουρος οτι θα το κανει ειτε εχεις bds16 - είτε bkd250. επισης, εαν βρεθει "μη επεμβατικος" τροπος (αν δεν υπαρχει ηδη) ανοιγματος του rs3s (οπως τοσων κυλινδρων) - το defender με ανοιχτη την κλειδαροτρυπα θα ειναι άχρηστο ακομη και αν ειναι φτιαγμενο απο χειρουργικο ατσαλι & κραμα απο τιτανιο. υγ - ο RS3s δεν ειναι πλεον στους κορυφαιους κυλινδρους τεχνολογικα. το μονο κορυφαιο που εχει ειναι η τιμολογηση του ! ενταξει,με αυτη την λογικη αφηνε και την πορτα ξελκλειδωτη γιατι οτι και να κανεις θα ερθει ο αλλος με υδραυλικο γρυλλο και θα σου γκρεμισει την πορτα... Επιπλεον,ποιο το νοημα του μη μαγνητικου defender?Γιατι το βαζουμε αφου ο αλλος θα ερθει και θα τρυπησει την πορτα? εσυ δηλαδη προτεινεις π.χ τον evva 4ks?Σε προσφατη συναντηση του συλλογου κλειθροποιων καποιος καταφερε και τον πικαρε,μιλαμε για κυλινδρο που θεωρειτε απο τους πολυ καλους της αγορας.Επισης,οσον αφορα τον rs3s,ψηφιστηκε απο τον συλλογο ως ενας απο τους καλυτερους.Ολα αυτα που αναφερω τα εμαθα απο συζητησεις που εκανα με διαφορους κλειδαραδες στην αναζητηση που εκανα για αγορα νεας κλειδαριας,δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου ουτε παω να το παιξω πονηρος.Φιλικα παντα...(και να ξερεις οτι σεβομαι την γνωμη σου γιατι φαινεσαι ανθρωπος επαγγελματιας,υποθετω κλειδαρας) Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από ATITHASOS2
ATITHASOS2 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι ο rs3s ειναι ακριβοτερος σε τιμη και σε τιμη νεου κλειδιου,σε σχεση με τον abloy protec 2(εχει διαφορά με τον abloy protec hard?) ποιος θεωρειται ασφαλεστερος?
sinikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και καλη χρονια. Στην διπλανη πολυκατοικια εσπασαν τη πορτα του ξαδερφου μου, προφανως με κλωτσια. Εσπασε η κασα απο την κλειδαρια μεχρι κατω. Σαν φλιδα εφυγε. Τωρα επειδη εχω παρομοια πορτα θελω να οχυρωθω και εγω. Επειδη δεν εχω ομως λεφτα για θωρακισμενη, ποιο ειναι το καλυτερο που μπορω να κανω με 150-200€ για ασφαλεια οταν λειπω. Οταν ειμαι μεσα εχω και μια μπαρα. Να πω οτι εχω ηδη καλη κλειδαρια vesa/cisa νομιζω, με 80€ την ειχα παρει, εχω defender και στο σιδερο που ειναι στην κασα εκει που ειναι η κλειδαρια,μου το εβγαλε ο κλειδαρας και μου εβαλε κατι σαν γωνια με υψος 25εκατοστα περιπου που βιδωνει και απο εκει που κλεινει η πορτα και απο την μεσα πλευρα. Εχω συναγερμο και καμερες αλλα θελω προστασια πριν καν μπουνε στο σπιτι. υ.γ. Ζητω συγνωμη που μπορει να εχει αναφερθει παρομοια περιπτωση στο thread απλα τωρα δεν εχω πολυ χρονο να ψαξω 163 σελιδες. Ευχαριστω Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από sinikos
ringboy Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτα τα πικαρισματα απο ηδη κατοχους των κλειδιων που εχουν και μια σχετικη εμπειρια δεν ειναι δα και τρομερα κατορθωματα. Μου ακουγονται λιγο-πολυ σαν να ανοιγεις κλειδαρια με συνδιασμο ενω ηδη γνωριζεις τα 8 πρωτα απο τα 10 νουμερα του κωδικου. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από ringboy
swayback Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, sinikos είπε Καλησπερα και καλη χρονια. Στην διπλανη πολυκατοικια εσπασαν τη πορτα του ξαδερφου μου, προφανως με κλωτσια. Εσπασε η κασα απο την κλειδαρια μεχρι κατω. Σαν φλιδα εφυγε. Τωρα επειδη εχω παρομοια πορτα θελω να οχυρωθω και εγω. Επειδη δεν εχω ομως λεφτα για θωρακισμενη, ποιο ειναι το καλυτερο που μπορω να κανω με 150-200€ για ασφαλεια οταν λειπω. Οταν ειμαι μεσα εχω και μια μπαρα. Να πω οτι εχω ηδη καλη κλειδαρια vesa/cisa νομιζω, με 80€ την ειχα παρει, εχω defender και στο σιδερο που ειναι στην κασα εκει που ειναι η κλειδαρια,μου το εβγαλε ο κλειδαρας και μου εβαλε κατι σαν γωνια με υψος 25εκατοστα περιπου που βιδωνει και απο εκει που κλεινει η πορτα και απο την μεσα πλευρα. Εχω συναγερμο και καμερες αλλα θελω προστασια πριν καν μπουνε στο σπιτι. υ.γ. Ζητω συγνωμη που μπορει να εχει αναφερθει παρομοια περιπτωση στο thread απλα τωρα δεν εχω πολυ χρονο να ψαξω 163 σελιδες. Ευχαριστω Ε, πάνω-κάτω έχεις κάνει ότι θα σου προτείναμε να κάνεις. Άντε να έβαζα μία μεταλλική μακρόστενη λάμα μήκους 1+ μέτρου, στην κάσα και να την βίδωνα με μακριές βίδες. Αλλα αυτό θέλει αρκετή δουλειά (σκάψιμο της κάσας για να μπει χωνευτή η λάμα). Αλλά μετά και πάλι, μπορεί να μην υποχωρήσει/σπάσει η κάσα αλλά θα σπάσει το ξύλο της πόρτας. Αν κάποιος προσπαθήσει να την ανοίξει με βίαιο τρόπο. Βγάλε αν θες μία φωτό την κλειδαριά (ή κλειδαριές) που έχει η πόρτα μπας και έχει νόημα καμία μικρή αναβάθμιση. με λίγα λεφτά όμως (<50€). Αν δηλαδή πίσω από το defender δεν έχεις κανέναν κύλινδρο της πλάκας (securemme K2, κλπ) και παλεύεται, θα έβαζα τα 200€ στην άκρη για αλλαγή της πόρτας. Έστω και μία φθηνή ασφαλείας είναι προτιμότερη. Υπολόγισε περίπου 600€ για μία φθηνή που όμως θα έχει καλούτσικη κλειδαριά. Γενικά θα ήταν καλύτερα να μην πετάξεις λεφτά στην ξύλινη πόρτα. 6 ώρες πριν, ATITHASOS2 είπε Αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι ο rs3s ειναι ακριβοτερος σε τιμη και σε τιμη νεου κλειδιου,σε σχεση με τον abloy protec 2(εχει διαφορά με τον abloy protec hard?) ποιος θεωρειται ασφαλεστερος? Ο Abloy. Με διαφορά. Είναι από τους ελάχιστους που ακόμα και με picking είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανοίξει, υπό ιδανικές-"εργαστηριακές" συνθήκες πάντα. Αν είχε λίγο μακρύτερο κλειδί και ήταν πιο εύχρηστος και ευχάριστος στη χρήση, όπως οι περισσότεροι κύλινδροι, τότε θα μιλούσαμε για τον "τέλειο" κύλινδρο. Στις 31/12/2019 στις 9:16 ΜΜ, ATITHASOS2 είπε Επιπλεον,ποιο το νοημα του μη μαγνητικου defender?Γιατι το βαζουμε αφου ο αλλος θα ερθει και θα τρυπησει την πορτα? εσυ δηλαδη προτεινεις π.χ τον evva 4ks?Σε προσφατη συναντηση του συλλογου κλειθροποιων καποιος καταφερε και τον πικαρε,μιλαμε για κυλινδρο που θεωρειτε απο τους πολυ καλους της αγορας.Επισης,οσον αφορα τον rs3s,ψηφιστηκε απο τον συλλογο ως ενας απο τους καλυτερους.Ολα αυτα που αναφερω τα εμαθα απο συζητησεις που εκανα με διαφορους κλειδαραδες στην αναζητηση που εκανα για αγορα νεας κλειδαριας,δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου ουτε παω να το παιξω πονηρος.Φιλικα παντα...(και να ξερεις οτι σεβομαι την γνωμη σου γιατι φαινεσαι ανθρωπος επαγγελματιας,υποθετω κλειδαρας) Αν θεωρήσουμε αληθινό το γεγονός ότι κάποιο μέλος του συλλόγου κατάφερε να pickάρει τον 4KS, να είσαι σίγουρος θα μπορεί να πικάρει και τον RS3S. Αν και αυτό δεν λέει τίποτα. Είναι γνωστό ότι ανοίγει με picking ο 4KS. Το θέμα είναι από ποιον και υπό ποιες συνθήκες. Γενικά η πλειοψηφία των διαρρηκτών δεν αγγίζει κυλίνδρους αυτού του επιπέδου. Οπότε δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Το BKD250, είναι λίγο υπερβολή για οροφοδιαμερίσματα. Το μαγνητικό defender, αν εξαιρέσεις ότι δεν είναι και πρακτικό από άποψη χρήσης, είναι πιο χρήσιμο σε πολυκατοικίες, κλπ, όπου είναι πολύ πιο πιθανό να προσπαθήσουν να πειράξουν τον κύλινδρο (bumping και άλλοι τρόποι), παρά να κάνουν ζημιά στο defender. Φυσικά μπορείς να συνδυάσεις και τα δύο (το BKD250 βιδώνει στη ροζέτα του MG3551), αν έχεις τη διάθεση να δώσεις ~250€ για το defender. Ναι, γενικά έχει λογική αυτό που σου είπαν ότι το BKD250 έχει νόημα να συνδυαστεί μαζί με πολύ καλό κύλινδρο, αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει το που πρόκειται να τοποθετηθούν αυτά (περιοχή δηλαδή). 1
mclein² Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 31/12/2019 στις 8:49 ΜΜ, myst77 είπε Αλλαζει ευκολα ή θέλει εξειδικευμένο; Πιανουν τα χερια μου. Υπαρχει οδηγος; Απο μεσα αλλαζει; ναι απο μεσα αλλαζει. βγαλε το διακοσμητικο και θα δεις τις βιδες του ! Στις 31/12/2019 στις 9:16 ΜΜ, ATITHASOS2 είπε μαγνητικο που να αξιζει θεωρω μονο σε Disec MG3551 το οποιο ειναι ανθεκτικο,το MRM29 δεν εχει προστασια κατα του τροχου οποτε πιστευω δεν εχει νοημα εναντι του diamond+καλο κυλινδρο.Αυτη ειναι η γνωμη μου... ενταξει,με αυτη την λογικη αφηνε και την πορτα ξελκλειδωτη γιατι οτι και να κανεις θα ερθει ο αλλος με υδραυλικο γρυλλο και θα σου γκρεμισει την πορτα... Επιπλεον,ποιο το νοημα του μη μαγνητικου defender?Γιατι το βαζουμε αφου ο αλλος θα ερθει και θα τρυπησει την πορτα? εσυ δηλαδη προτεινεις π.χ τον evva 4ks?Σε προσφατη συναντηση του συλλογου κλειθροποιων καποιος καταφερε και τον πικαρε,μιλαμε για κυλινδρο που θεωρειτε απο τους πολυ καλους της αγορας.Επισης,οσον αφορα τον rs3s,ψηφιστηκε απο τον συλλογο ως ενας απο τους καλυτερους.Ολα αυτα που αναφερω τα εμαθα απο συζητησεις που εκανα με διαφορους κλειδαραδες στην αναζητηση που εκανα για αγορα νεας κλειδαριας,δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου ουτε παω να το παιξω πονηρος.Φιλικα παντα...(και να ξερεις οτι σεβομαι την γνωμη σου γιατι φαινεσαι ανθρωπος επαγγελματιας,υποθετω κλειδαρας) το MG3551 ειναι πολυ καλο defender αλλα και πολυ ακριβο & ισως περιττο για το 90%. επισης ειναι και πολυ ασχημο αν σ'ενδιαφερει η προσωπικη μου γνωμη. τα λογια για τις ξεκλειδωτες πορτες κ τα λοιπα αστεια πες τα σε κανενα κλειδαρα που μιλησες, οχι σ'εμενα που ειμαι υπερμαχος του οτι μπορει ο καθενας βαζει ! εχεις μπερδεψει τις βουρτσες με τα ντιφεντερ και ταυτοχρονα μιλας με κλειδαραδες που πανε κοντρα στο Σωτηροπουλο (εισαγωγεας Evva). σέβομαι την αποψη σου αλλα δεν τη δεχομαι και τους υπολοιπους κλειδαραδες που πετανε μπαρουφες τους βλεπω στις κλησεις για διαρρηξεις. 1/10 ν'ανοιξει με διαρρηκτικο Cisa, Atra, Pot κλπ...ολοι τρυπανε. προφανως για περισσοτερα λεφτα αλλα για ρωτα τους, εχουν διαρρηκτικο ;;; εννοειται οτι θεωρω τον 4ks απολυτα ασφαλη & καλυτερη λυση απο τον Rs3s. και φυσικα υπαρχουν και αλλοι κυλινδροι...γιατι δεν πικαρουν εναν kaba experT ή να τον προτεινουν ως ασφαλη λυση ;;; (μηπως επειδη κι αυτος ειναι του Σωτηροπουλου ; ) ονοματεπωνυμο εχει ο κλειδαρας που πικαρε τον κυλινδρο ; σε ποσο χρονο το εκανε ; σε ποιες συνθηκες ; ο κυλινδρος ξεσφραγιστηκε κ πικαριστηκε ή τον εψαχνε κανενα 3μηνο ; ο συλλογος ας μαζεψει τους αυτοκολλητακηδες, τους κλειδαραδες χωρις μαγαζι & αφμ, τους ουρανοκατεβατους στο ιντερνετ και υστερα ας ασχοληθει με τις διαρρηξεις. επισης, οταν ο συλλογος προτεινει κυλινδρο Iseo ριγωτο και η μονη του εννοια ηταν να βρει φθηνο κυλινδρο και οχι καλο, ποιοτικο & ασφαλη...οτι και να μου πει για τον 4ks μου φαινεται μπαρμπουτσαλα. γνωμη μου ειναι & φυσικα δεν περιμενω να τη δεχθει κανεις. επισης, οταν ο συλλογος απαρτιζεται απο ατομα που θελουν 200€ εργατικα για αναβαθμιση θωρακισμενης πορτας, ητοι ΜΑΞ 180 λεπτα εργασια...ε, προφανως διαφερουμε στον τροπο που βλεπουμε τον κοσμο & οι προτασεις μας θα ειναι διαφορετικες. η αναζητηση σου ειναι λαθος κατα τη γνωμη μου & φυσικα οι κλειδαραδες που μιλησες σου ειπαν αυτα που ηθελες να ακουσεις. προφανως δεν ειναι χαζοι να σε κοντραρουν κ να χασουν εναν ακομη "δυσκολο" πελατη. ο καθενας οτι μπορει & ξερει !!! καλη χρονια ! υγ - αν ερθει ο τροχος εξω απο το σπιτι σου - τοτε ειναι ηδη μεσα στο σπιτι σου. ειτε bd200, ειτε bkd250, θα μπουν. ρωτα στο Α.Τ καλλιθεας για λεπτομερειες. 9 ώρες πριν, ringboy είπε Αυτα τα πικαρισματα απο ηδη κατοχους των κλειδιων που εχουν και μια σχετικη εμπειρια δεν ειναι δα και τρομερα κατορθωματα. Μου ακουγονται λιγο-πολυ σαν να ανοιγεις κλειδαρια με συνδιασμο ενω ηδη γνωριζεις τα 8 πρωτα απο τα 10 νουμερα του κωδικου. α γεια σου !!!! Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από mclein² 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα