mclein² Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, win20 είπε 6 ώρες πριν, mclein² είπε Ναι δεν το είπα παραπάνω αλλά για είμαι ειλικρινής με ενδιαφέρει περισσότερο η ασφάλεια όταν βρίσκομαι εντός σπιτιού, εξού και το κροκοδειλάκι... Υπάρχει κάποιο thread το οποίο ασχολείται περισσότερα με τέτοια κολπάκια για πόρτες και παράθυρα; τι κολπο ψαχνεις ; το καλυτερο ειναι να βαλεις δυο διχαλα & να κρεμας ενα ξυλο ή σιδερο ωστε να φτιαξεις μια τυπικη μπαρα. τοτε σου ανοιγει η πυροσβεστικη και μονο.
win20 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mclein² είπε τι κολπο ψαχνεις ; το καλυτερο ειναι να βαλεις δυο διχαλα & να κρεμας ενα ξυλο ή σιδερο ωστε να φτιαξεις μια τυπικη μπαρα. τοτε σου ανοιγει η πυροσβεστικη και μονο. Όχι κάτι συγκεκριμένο, απλά έχω ακούσει διάφορα για πύρους, δαγκάνες κλπ για παράθυρα-πατζούρια και ρώτησα μήπως υπάρχει και ανάλογο thread πέρα από κλειδαριές... Αυτό που λες το είχα απορία. Όταν ακούω τα σούπερ ποσά για κλειδαριές και τα λοιπά που και πάλι βλέπω ότι δεν είναι απαραίτητα άτρωτα έχω την απορία γιατί δεν βάζουν μία μπάρα όπως λες να τελειώνει η υπόθεση! Εγώ προσωπικά επειδή δεν είναι δικό μου το σπίτι...
mclein² Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, win20 είπε Αυτό που λες το είχα απορία. Όταν ακούω τα σούπερ ποσά για κλειδαριές και τα λοιπά που και πάλι βλέπω ότι δεν είναι απαραίτητα άτρωτα έχω την απορία γιατί δεν βάζουν μία μπάρα όπως λες να τελειώνει η υπόθεση! Εγώ προσωπικά επειδή δεν είναι δικό μου το σπίτι... γιατι η αττικη κ η ελλαδα γενικως δεν ειναι μπρονξ για να μπουκαρουν οι διαρρηκτες οταν εισαι μεσα, με ή χωρις οπλα ! (εκει παει αλλα απεχει ακομη). το προβλημα το τεραστιο βρισκεται στο γεγονος οτι τα μπαραζ διαρρηξεων γινονται καθημερινα πλεον, με βασικες ωρες το 10.30 με 15.30..τις ωρες που ο βασικος Μ.Ο βρισκεται στις εργασιες του. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από mclein²
taris Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Μια απορία, για την καινούρια Motura 3D Key, μήπως βγαίνει κάποιο τζίνι που σου χαρίζει 3 ευχές όταν βάζεις το κλειδί μέσα; Γιατί την πουλάνε ένα νεφρό κόστος. Έχει πραγματικά τέτοια ανωτερότητα που να δικαιολογεί την τιμή αυτή; Επίσης, νομίζω συζητούνταν για καινούρια abloy protec χωρίς την ας πούμε "ιδιότροπη" λειτουργία, έχετε ακούσει τίποτα νεότερο σχετικά;
mclein² Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, taris είπε Μια απορία, για την καινούρια Motura 3D Key, μήπως βγαίνει κάποιο τζίνι που σου χαρίζει 3 ευχές όταν βάζεις το κλειδί μέσα; Γιατί την πουλάνε ένα νεφρό κόστος. Έχει πραγματικά τέτοια ανωτερότητα που να δικαιολογεί την τιμή αυτή; Επίσης, νομίζω συζητούνταν για καινούρια abloy protec χωρίς την ας πούμε "ιδιότροπη" λειτουργία, έχετε ακούσει τίποτα νεότερο σχετικά; 1. το εργοστασιο την πουλαει ακριβα στους αντιπροσωπους. 2. οι αντιπροσωποι την πουλανε ακριβα στους κλειδαραδες/πορταδες. 3. θεωρητικα ειναι οτι πιο καινουριο υπαρχει & δεν υπαρχει εννοειται δειγμα παραβιασης. 4. ειναι μια κλειδαρια που μπορει να βγαλει 10ετια με δεδομενο οτι αλλαζει συνδιασμο. 5. ο καθενας οσο θελει πουλαει σε μια ελευθερη ή καλυτερα, αναρχη αγορα οπως η ελληνικη. - απο τη στιγμη που οδηγουμαστε σε ηλεκτρονικους κυλινδρους δεν ξερω αν θα ασχοληθει ν'αναβαθμισει ενα σχεδον τελειο προϊον η abloy.
Petros Electron Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, αυτή η κλειδαριά μπορεί να μπει σαν προσθετή (με defender) σε πορτα ασφάλειας?.
taris Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 28/12/2019 στις 8:14 ΠΜ, mclein² είπε 1. το εργοστασιο την πουλαει ακριβα στους αντιπροσωπους. 2. οι αντιπροσωποι την πουλανε ακριβα στους κλειδαραδες/πορταδες. 3. θεωρητικα ειναι οτι πιο καινουριο υπαρχει & δεν υπαρχει εννοειται δειγμα παραβιασης. 4. ειναι μια κλειδαρια που μπορει να βγαλει 10ετια με δεδομενο οτι αλλαζει συνδιασμο. 5. ο καθενας οσο θελει πουλαει σε μια ελευθερη ή καλυτερα, αναρχη αγορα οπως η ελληνικη. - απο τη στιγμη που οδηγουμαστε σε ηλεκτρονικους κυλινδρους δεν ξερω αν θα ασχοληθει ν'αναβαθμισει ενα σχεδον τελειο προϊον η abloy. Mιας και το ανάφερες, θεωρείς ότι έχουμε φτάσει στο επίπεδο ωριμότητας της τεχνολογίας που να την συστήνεις σε 1-2 χρόνια ακόμα και για σπίτια χωρίς ειδικές ανάγκες (πχ όχι μόνο airbnb, βραχυχρόνιες ενοικιάσεις κλπ); Ή απέχουμε ακόμα; Καλά μάντης δεν είσαι, αλλά αναρωτιέμαι ποιά είναι η εκτίμηση που κάνεις (και ο swayback, o alexander, οι άλλοι σχολιαστές που ασχολούνται με το θέμα) για το πότε οι ηλεκτρονικοί κύλινδροι θα είναι μια επιλογή τόσο στάνταρ, σε επίπεδα αυξημένης/καλής ασφάλειας, όσο πχ ένας Scudo DCK σήμερα. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2019 από taris
mclein² Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Petros Electron είπε Καλησπέρα, αυτή η κλειδαριά μπορεί να μπει σαν προσθετή (με defender) σε πορτα ασφάλειας?. γιατι να μην μπορει ; 1 ώρα πριν, taris είπε Mιας και το ανάφερες, θεωρείς ότι έχουμε φτάσει στο επίπεδο ωριμότητας της τεχνολογίας που να την συστήνεις σε 1-2 χρόνια ακόμα και για σπίτια χωρίς ειδικές ανάγκες (πχ όχι μόνο airbnb, βραχυχρόνιες ενοικιάσεις κλπ); Ή απέχουμε ακόμα; Καλά μάντης δεν είσαι, αλλά αναρωτιέμαι ποιά είναι η εκτίμηση που κάνεις (και ο swayback, o alexander, οι άλλοι σχολιαστές που ασχολούνται με το θέμα) για το πότε οι ηλεκτρονικοί κύλινδροι θα είναι μια επιλογή τόσο στάνταρ, σε επίπεδα αυξημένης/καλής ασφάλειας, όσο πχ ένας Scudo DCK σήμερα. ο evva & o mul-t-lock εχουν βγαλει αξιοπιστα & ποιοτικα προϊοντα στο ηλεκτρονικο κομματι αλλα δεν ειναι για ελληνικο πορτοφολι. ή καλυτερα, δεν ειναι για ελληνικο πορτοφολι μεσω ελληνα αντιπροσωπου & ελληνικων καταστηματων. 😥 2
ATITHASOS2 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 καλησπερα.Τι defender προτεινεται καλυτερα για ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ CISA REVOLUTION PRO ΜΕ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ, ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ CISA RS3S,τον Disec Monolito Diamond ή MRM29 Magnetic?ευχαριστω
mclein² Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, ATITHASOS2 είπε καλησπερα.Τι defender προτεινεται καλυτερα για ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ CISA REVOLUTION PRO ΜΕ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ, ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ CISA RS3S,τον Disec Monolito Diamond ή MRM29 Magnetic?ευχαριστω με δεδομενο οτι τα δυο σεναρια (ως αναβαθμιση, οχι σε νεα πορτα) κοστιζουν περιπου το ιδιο : Cisa + Rs3s + Diamond περιπου 300€ / Cisa + Rs3s + MRM29 (3 μαγνητικα κλειδια) = 335€ εγω θα εβαζα mrm29 για να μη γνωριζουν οι ασχετοι με το χωρο ποιο κυλινδρο φερει η πορτα μου. παραυτα, δε θα ειχα χρησιμοποιησει rs3s διοτι 80€ για καθε νεο κλειδι παραπάει....
ATITHASOS2 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 ευχαριστω για την απαντηση.οντος,80 ευρω ειναι πολλα αλλα απο την αλλη δινει και 5 κλειδια,ειναι υπεραρκετα,δεν εχω σκοπο να κοψω και νεα.Επιπλεον,το diamond θεωρω οτι με ενα καλο κυλινδρο οπως ειναι ο rs3s ειναι ανθεκτικοτερο σαν defender απο το mrm29,αυτο μου ειπε και κλειδαρας.οτι απο την στιγμη που βαζω ενα top κυλινδρο ειναι καλυτερο το diamond,αν εβαζα ενα πιο μετριο θα ηταν καλυτερο το μαγνητικο.Παντως,θα ηθελα να ακουσω και αλλες αποψεις.
Petros Electron Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) To diamond το εχω εγω. Φαίνεται αρκετά στιβαρό defender. Εχει βγει και καλύτερο , απλα πιστεύω οτι μετα είναι υπερβολή. Είναι για περιοχές και καταστάσεις απομακρυσμένες. Το μαγνητικό ειναι καλη φαση γιατι προστατευει τον κύλινδρο απο δολιοφθορά, πχ αν καποιος σου κανει ζημια στον κυλινδρο και δεν ανοίξει την πορτα, μετα πρεπει να έρθει κλειδαράς και ισως να πρέπει να καταστρέψει την κλειδαριά και ισως και μερος της πόρτας για να ανοίξει. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από Petros Electron
mclein² Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, ATITHASOS2 είπε ευχαριστω για την απαντηση.οντος,80 ευρω ειναι πολλα αλλα απο την αλλη δινει και 5 κλειδια,ειναι υπεραρκετα,δεν εχω σκοπο να κοψω και νεα.Επιπλεον,το diamond θεωρω οτι με ενα καλο κυλινδρο οπως ειναι ο rs3s ειναι ανθεκτικοτερο σαν defender απο το mrm29,αυτο μου ειπε και κλειδαρας.οτι απο την στιγμη που βαζω ενα top κυλινδρο ειναι καλυτερο το diamond,αν εβαζα ενα πιο μετριο θα ηταν καλυτερο το μαγνητικο.Παντως,θα ηθελα να ακουσω και αλλες αποψεις. εαν ερθει καποιος να τρυπησει την πορτα σου, να εισαι σιγουρος οτι θα το κανει ειτε εχεις bds16 - είτε bkd250. επισης, εαν βρεθει "μη επεμβατικος" τροπος (αν δεν υπαρχει ηδη) ανοιγματος του rs3s (οπως τοσων κυλινδρων) - το defender με ανοιχτη την κλειδαροτρυπα θα ειναι άχρηστο ακομη και αν ειναι φτιαγμενο απο χειρουργικο ατσαλι & κραμα απο τιτανιο. υγ - ο RS3s δεν ειναι πλεον στους κορυφαιους κυλινδρους τεχνολογικα. το μονο κορυφαιο που εχει ειναι η τιμολογηση του ! Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από mclein²
myst77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 καλημέρα έχω omega plus με defender τυπου Disec MRM10800- MRM29SK https://key-safe.gr/defender/defender-magnitiko-disec-mrm10800-mrm29sk-gia-kleidaries-omega-plus-1304 το εχω για 5 χρονια. παρατηρησα ομως προσφατα οτι μερικες φορες οταν το περιστρεφω να κρύψει την υποδοχη του κλειδιου δεν "ασφαλιζει" σε εκεινη τη θεση και αν παιξω λιγο με το χερι μετα απο μερικες προσπαθειες περιστρεφεται. Χρειαζεται να κανω αρκετες προσπαθεις για να "ασφαλισει" και να μην επαναφερεται στη θεση που φαινεται η κλειδαρια Υπαρχει κατι που μπορω να κανω ή απλα να το δοκιμαζω μεχρι που θα δω οτι ασφαλισε και να φευγω;
mclein² Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 41 λεπτά πριν, myst77 είπε καλημέρα έχω omega plus με defender τυπου Disec MRM10800- MRM29SK https://key-safe.gr/defender/defender-magnitiko-disec-mrm10800-mrm29sk-gia-kleidaries-omega-plus-1304 το εχω για 5 χρονια. παρατηρησα ομως προσφατα οτι μερικες φορες οταν το περιστρεφω να κρύψει την υποδοχη του κλειδιου δεν "ασφαλιζει" σε εκεινη τη θεση και αν παιξω λιγο με το χερι μετα απο μερικες προσπαθειες περιστρεφεται. Χρειαζεται να κανω αρκετες προσπαθεις για να "ασφαλισει" και να μην επαναφερεται στη θεση που φαινεται η κλειδαρια Υπαρχει κατι που μπορω να κανω ή απλα να το δοκιμαζω μεχρι που θα δω οτι ασφαλισε και να φευγω; να το αλλαξεις, εχει χαλασει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα