Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι διαστασεις αν καταλαβαινω καλα ειναι 30/50. Budget σκεφτομαι 150-200 ευρω αν υπαρχει κατι αξιολογο σε αυτη την τιμη.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, storge είπε

Οι διαστασεις αν καταλαβαινω καλα ειναι 30/50. Budget σκεφτομαι 150-200 ευρω αν υπαρχει κατι αξιολογο σε αυτη την τιμη.

Τί φοράει τώρα πάνω η πόρτα?

Δημοσ.

Μέτα απο βόλτα για καφέ, και χαζι στα μαγαζια με κλειδαριές, επεσα πανω σε αυτο. AGB Scudo 7000.

Δεν ηξερα οτι παιζει αυτος ο κυλινδρος, νόμιζα οτι είναι μόνο ο 5000 και ο 9000. Τίμη δεν έγραφε. 25 ευρω εχει εναν αφαλό για ξύλινη πόρτα δεν μπορούσα να δω απο το κλειδί ποιος είναι.

Μέτα πάμε στην προσφορά για (λιγες μερες!), με κλειδαριά,αφαλό,defender και ροζέτες, στα 180+ΦΠΑ+ τοποθέτηση ? Αν κρίνω απο τα defender που εχει αραδιασμένα εκει διπλά., τοτε καταλαβαίνω τι μπορεί να είναι τα υπόλοιπα, που δεν γράφει καν μοντέλα και μάρκες. cipierre δεν νομίζω να είναι αυτη την εχει και καλα για καλή.Και κάτι Moturra Champion, ετσι για να γεμίσει η βιτρίνα.

Κάθισα αυτές τις μέρες και διάβασα πολλές σελίδες. Τελικα υπάρχει πολυ γνώση συσσωρευμένη εδώ πέρα, που και κάποιος σχετικός/άσχετος να διαβάσει λίγο αμέσως μπορεί να βγάλει ένα συμπέρασμα και μια άποψη. Ευχαριστώ πολύ τους "γνώστες" πους μας χαρίζουν απλόχερα τις γνώσεις τους, γιατι απο οτι κατάλαβα τα περισσότερα μαγαζιά (χωρίς να ειναι κάνονας αυτο) σου πουλάνε "φύκια για μεταξωτές κορδέλες!"

Να είστε καλά και καλη χρονιά να έχουμε (χωρις διαρρήξεις)

IMG_20191226_163530_Fotor_Fotor.jpg

IMG_20191226_163522_Fotor_Fotor.jpg

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, turbat0s είπε

Τί φοράει τώρα πάνω η πόρτα?

MG γραφει το κλειδι, ειναι ο κυλινδρος που ηρθε με την πορτα και δεν εχω αλλες πληροφοριες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, storge είπε

MG γραφει το κλειδι, ειναι ο κυλινδρος που ηρθε με την πορτα και δεν εχω αλλες πληροφοριες.

MG εχει διάφορους κυλίνδρους. Προσωπικά δεν εχω άποψη.Θα σου πουν οι γνώστες.Σε μια αναζήτηση βρήκα κάποια μοντέλα, που μάλλον τα βαζουν απο εταιρίες που πουλάνε πόρτες. Αν θες και μπορείς βγάλε μια φωτο το κλειδί (μόνο το κεφάλι) όχι να φαίνεται όλο το κλειδί και ανέβασε την. Με 100-150 που διαθέτεις παίρνεις εναν πολυ κάλο κύλινδρο, αλλα δες και μήπως πρέπει να το κάνεις με συνδυασμό με κάποια αναβάθμιση defender (defender φαντάζομαι θα έχει η πορτα σου). Πχ ένας μέτριος αφαλός με ένα μαγνητικό defender ισως να ειναι καλύτερα απο εναν top αφαλό με ενα "μάπα" defender.

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, adversus είπε

Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους.
Κάποια πρόταση πόρτας στα 500 με 600 μαξ;

Καλησπέρα, έμενα μου πηγε 600 η πορτα την εβαλα πριν 3 χρονια.

Εχει αυτα τα χαρακτηριστικά :

Spoiler
Spoiler

Μονή θωράκιση, ήλεκτρο - γαλβανιζέ λαμαρίνας 10/10mm.
Κάσωμα μεταλλικό 20/10mm. ηλεκτροστατικά βαμμένο με ειδικό διαμορφωμένο προφίλ για αντιδιαρρηκτική προστασία.
Κλειδαριά κυλίνδρου νέου τύπου με γρανάζι, αθόρυβης λειτουργίας, με σύστημα μπλοκαρίσματος το οποίο σε προσπάθεια διάρρηξης
η καταστροφής του συστήματος προστασίας κυλίνδρου “ defender ” μπλοκάρει την κλειδαριά όταν είναι κλειδωμένη και δεν
ξεκλειδώνει.
Ασφαλίζει σε 15 σημεία, 6 σταθερά έμβολα και 9 κινούμενα από την κλειδαριά.
Αυτόματο ανεμοφράκτη.
Ελαστικό περιμετρικά της πόρτας.
Ματάκι πανοραμικό.
Ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες βαρέως τύπου.
Περιοριστής ανοίγματος.
Ρεγουλατόρος εφαρμογής της πόρτας στο κάσωμα.

(εταιρια δεν αναφερω για ευνοητους λογους, αν θες μπορω να σου πω σε PM.)

Τωρα νομιζω οτι εχει ριξει την τιμη.

βεβαια τοτε δεν το ειχα ψαξει. Συμπέρασμα :

Κύλινδρος και defender Securamme, δηλαδή οτι φθηνότερο.😂 Μέτα από δίκη μου αναβάθμιση αλλάχτηκε ο κύλινδρος και το defender άλλα με κόστος πάνω κάτω 190euro.

Βεβαία η τοποθέτηση της πόρτας έγινε σωστά, (ημουν και εγω παρον φυσικά!), με δικό μου ενισχυμένο τσιμέντο, και μπόλικες βέργες οι οποίες ηλεκτοκολληθηκαν στο κασσωμα.

Δυστυχώς σε αυτη την τιμη πιστεύω οτι ειναι καλύτερα να βαλεις ότι ποιο καλο βρεις απο θωράκιση και μετα να δεις τι επιλογές σου προσφέρει ο πορτας για να βαλεις εναν καλύτερο κύλινδρο και ενα σαφώς καλύτερο defender. Η αλλιώς βάζεις τα πιο φθηνά και μετά τα αλλάζεις μόνος σου. 

Άπλα να ζητήσεις να ειναι γραναζωτη η κλειδαριά και να έχει και καταπέλτη, η δες μήπως και βρεις omega plus, σε αυτην την τιμη (χλωμό το κόβω) 

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Petros Electron είπε

defender φαντάζομαι θα έχει η πορτα σου

Οχι δεν εχει, μπορει να μπει defender εκ των υστερων σε πορτα ασφαλειας; Θα πρεπει να τροποποιηθει η πορτα, δεδομενου οτι ο ενδιαφερομενος μενει σε νοικι και οτι γινει πρεπει να γινει σε συνεννοηση με τον ιδιοκτητη και ενδεχομενως να χρειαστει να αφαιρεθει οταν φυγει ο ενοικιαστης απο το σπιτι.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια μεχρι στιγμης

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, storge είπε

Οχι δεν εχει, μπορει να μπει defender εκ των υστερων σε πορτα ασφαλειας; Θα πρεπει να τροποποιηθει η πορτα, δεδομενου οτι ο ενδιαφερομενος μενει σε νοικι και οτι γινει πρεπει να γινει σε συνεννοηση με τον ιδιοκτητη και ενδεχομενως να χρειαστει να αφαιρεθει οταν φυγει ο ενοικιαστης απο το σπιτι.

Εκ των ύστερων defender δεν συνιστάτε να μπει. Μια πόρτα με κλειδαριά κυλίνδρου χωρίς defender = εγκληματική ενεργεία (την έκφραση αυτη την δανείζομαι απο τον mclein😁).

Λογικά μιλάμε για πόρτα ασφάλειας έτσι? και οχι για απλή ξύλινη η πόρτα αλουμινίου. Αν βάλεις μια φωτογραφία θα έχεις και καλύτερες απαντήσεις απο τους "ειδικούς"

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Καλησπέρα, έμενα μου πηγε 600 η πορτα την εβαλα πριν 3 χρονια.

Εχει αυτα τα χαρακτηριστικά :

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου
Spoiler

Μονή θωράκιση, ήλεκτρο - γαλβανιζέ λαμαρίνας 10/10mm.
Κάσωμα μεταλλικό 20/10mm. ηλεκτροστατικά βαμμένο με ειδικό διαμορφωμένο προφίλ για αντιδιαρρηκτική προστασία.
Κλειδαριά κυλίνδρου νέου τύπου με γρανάζι, αθόρυβης λειτουργίας, με σύστημα μπλοκαρίσματος το οποίο σε προσπάθεια διάρρηξης
η καταστροφής του συστήματος προστασίας κυλίνδρου “ defender ” μπλοκάρει την κλειδαριά όταν είναι κλειδωμένη και δεν
ξεκλειδώνει.
Ασφαλίζει σε 15 σημεία, 6 σταθερά έμβολα και 9 κινούμενα από την κλειδαριά.
Αυτόματο ανεμοφράκτη.
Ελαστικό περιμετρικά της πόρτας.
Ματάκι πανοραμικό.
Ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες βαρέως τύπου.
Περιοριστής ανοίγματος.
Ρεγουλατόρος εφαρμογής της πόρτας στο κάσωμα.

(εταιρια δεν αναφερω για ευνοητους λογους, αν θες μπορω να σου πω σε PM.)

Τωρα νομιζω οτι εχει ριξει την τιμη.

βεβαια τοτε δεν το ειχα ψαξει. Συμπέρασμα :

Κύλινδρος και defender Securamme, δηλαδή οτι φθηνότερο.😂 Μέτα από δίκη μου αναβάθμιση αλλάχτηκε ο κύλινδρος και το defender άλλα με κόστος πάνω κάτω 190euro.

Βεβαία η τοποθέτηση της πόρτας έγινε σωστά, (ημουν και εγω παρον φυσικά!), με δικό μου ενισχυμένο τσιμέντο, και μπόλικες βέργες οι οποίες ηλεκτοκολληθηκαν στο κασσωμα.

Δυστυχώς σε αυτη την τιμη πιστεύω οτι ειναι καλύτερα να βαλεις ότι ποιο καλο βρεις απο θωράκιση και μετα να δεις τι επιλογές σου προσφέρει ο πορτας για να βαλεις εναν καλύτερο κύλινδρο και ενα σαφώς καλύτερο defender. Η αλλιώς βάζεις τα πιο φθηνά και μετά τα αλλάζεις μόνος σου. 

Άπλα να ζητήσεις να ειναι γραναζωτη η κλειδαριά και να έχει και καταπέλτη, η δες μήπως και βρεις omega plus, σε αυτην την τιμη (χλωμό το κόβω) 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.
Προς το παρόν αυτό που είχα βρει είχε αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά αν μπορείς ναι στείλε ένα pm να δω κι αυτό που λες.
Άρα ουσιαστικά σε αυτά τα λεφτά έναν αξιοπρεπή κύλινδρο και defender δε παίζει να χω απ'ότι καταλαβαίνω.

FireShot Capture 020 -.png

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, adversus είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.
Προς το παρόν αυτό που είχα βρει είχε αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά αν μπορείς ναι στείλε ένα pm να δω κι αυτό που λες.
Άρα ουσιαστικά σε αυτά τα λεφτά έναν αξιοπρεπή κύλινδρο και defender δε παίζει να χω απ'ότι καταλαβαίνω.

4πλος καταπέλτης?, 😂. Εγώ έχω ακούσει (και ξέρω) μέχρι διπλό. Οι +2 επιπλέον τι κάνουν?  🙄

Επίσης μονής θωράκισης, αλλά ποσά χιλιοστά είναι?.  Στα + η θερμομόνωση και η ηχομόνωση, βεβαία αν σου χρειάζεται, πχ εγώ σε πολυκατοικία που μένω, δεν μπορω να πω οτι ενοχλούμαι τοσο απο τους θορύβους, μιας και η δικη μου πόρτα δεν εχει μόνωση. Θα σου στειλω PM την δικη μου για να εχεις ενα μετρο συγκρησης, και φυσικα θα σου πουν και τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν πιο εξειδικευμένες γνώσεις.

Δημοσ.

Γεια σας. Μετακόμισα πρόσφατα σε νέο σπίτι και δεν είχα ιδέα από κλειδαριές και τα λοιπά. Τώρα πλέον ξέρω ότι το κλειδί μου είναι τύπου γραμματοκυβωτίου και ότι δεν παρέχει ασφάλεια. Δεν ξέρω αν θέλω να επενδύσω χρήματα γιατί δεν ξέρω αν θα μείνω πολύ στο συγκεκριμένο σπίτι όμως νιώθω μία ανασφάλεια. Βρήκα κάτι στο ιντερνετ για ένα κροκοδειλάκι το οποίο σταθεροποιεί το κλειδί σε 45 μοίρες πάνω στην κλειδαριά. Πιστεύετε κάνει τίποτα ή ούτε καν να ασχοληθώ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/12/2019 στις 7:44 ΜΜ, storge είπε

Ρωταω για τον F90 συγκεκριμενα γιατι μου τον προτεινατε. Δεν εχω φωτο της πορτας αλλα ο συγκεκριμενος ταιριαζει (απ'οτι μου ειπαν αυτοι που τον προτεινουν). Οσον αφορα το κοστος, θα προτιμουσα να πληρωσω κατι που αξιζει τα λεφτα του κι ας κανει κατι παραπανω απο το μεσο ορο.

δηλαδη στον προτειναν πανω απο 20-30 ευρω ;;;

ποιο μεσο ορο...οεο ;;;

9 ώρες πριν, win20 είπε

Γεια σας. Μετακόμισα πρόσφατα σε νέο σπίτι και δεν είχα ιδέα από κλειδαριές και τα λοιπά. Τώρα πλέον ξέρω ότι το κλειδί μου είναι τύπου γραμματοκυβωτίου και ότι δεν παρέχει ασφάλεια. Δεν ξέρω αν θέλω να επενδύσω χρήματα γιατί δεν ξέρω αν θα μείνω πολύ στο συγκεκριμένο σπίτι όμως νιώθω μία ανασφάλεια. Βρήκα κάτι στο ιντερνετ για ένα κροκοδειλάκι το οποίο σταθεροποιεί το κλειδί σε 45 μοίρες πάνω στην κλειδαριά. Πιστεύετε κάνει τίποτα ή ούτε καν να ασχοληθώ; 

απο το να εχεις το κλειδι χρηματοκιβωτιου & με δεδομενο οτι δεν ειναι στις προθεσεις σου να δωσεις 120-150 ευρω, προφανως κατι θα κανει κ ο κροκοδειλος για οταν εισαι μεσα.

δεν ξερω ομως αν εισαι ο στοχος που θα προσπαθησει καποιος να μπει σπιτι του ενω αυτος βρισκεται μεσα...

16 ώρες πριν, Petros Electron είπε

4πλος καταπέλτης?, 😂. Εγώ έχω ακούσει (και ξέρω) μέχρι διπλό. Οι +2 επιπλέον τι κάνουν?  🙄

Επίσης μονής θωράκισης, αλλά ποσά χιλιοστά είναι?.  Στα + η θερμομόνωση και η ηχομόνωση, βεβαία αν σου χρειάζεται, πχ εγώ σε πολυκατοικία που μένω, δεν μπορω να πω οτι ενοχλούμαι τοσο απο τους θορύβους, μιας και η δικη μου πόρτα δεν εχει μόνωση. Θα σου στειλω PM την δικη μου για να εχεις ενα μετρο συγκρησης, και φυσικα θα σου πουν και τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν πιο εξειδικευμένες γνώσεις.

4 φορες την ιδια διαδικασια...μπλοκ - ξεμπλοκ κ παει λεγοντας !

σιπιερε 100% για να εχουν κ οι φτωχοι δουλεια :)

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, storge είπε

13 ώρες πριν, storge είπε

εννοειται οτι η πορτα εχει defender.

εαν εχει χρησιμοποιηθει ο MG St δε χρειαζεται να τον αλλαξεις. (ειναι παρομοιος θεωρητικα με τον Mt5) !

οτιδηποτε αλλο καλο θα ηταν να το αλλαξεις αργα ή γρηγορα. τα 150 ~ 200 φτανουν και περισσευουν.

εννοειται οτι ο F90 που εγραψες πριν ειναι μαξ για 30€ (λογικα θα στον πουλανε 50€-80€ αλλα μεινε μακρυα)

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, mclein² είπε

απο το να εχεις το κλειδι χρηματοκιβωτιου & με δεδομενο οτι δεν ειναι στις προθεσεις σου να δωσεις 120-150 ευρω, προφανως κατι θα κανει κ ο κροκοδειλος για οταν εισαι μεσα.

δεν ξερω ομως αν εισαι ο στοχος που θα προσπαθησει καποιος να μπει σπιτι του ενω αυτος βρισκεται μεσα...

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι δεν το είπα παραπάνω αλλά για είμαι ειλικρινής με ενδιαφέρει περισσότερο η ασφάλεια όταν βρίσκομαι εντός σπιτιού, εξού και το κροκοδειλάκι... Υπάρχει κάποιο thread το οποίο ασχολείται περισσότερα με τέτοια κολπάκια για πόρτες και παράθυρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...