thodoris1985 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Alejandro said: Αυτά γίνονται συνήθως όταν η έρευνα αγοράς γίνεται έρευνα χαμηλότερης τιμής. θα σταθώ στο συνήθως που πολύ σωστά λες και να συμπληρώσω ότι δεν είναι ο κανόνας. Σε μια απλή τοποθέτηση σούστας επαναφοράς πριν 1-1.5 χρόνο, έγινε λανθασμένη εγκατάσταση, με αποτέλεσμα η πόρτα να μην κλείνει (αρχικά έκλεινε και από την επόμενη ημέρα όχι). Για να μην μακρυγορώ, την επανατοποθέτησα μόνος μου μετά από αρκετές ημέρες γιατί δεν έβγαζα άκρη. Όλα αυτά, σε μέλος του ΣΑΕΚ και αρκετά ακριβό μάλιστα Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από thodoris1985
Alejandro Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε θα σταθώ στο συνήθως που πολύ σωστά λες και να συμπληρώσω ότι δεν είναι ο κανόνας. Σε μια απλή τοποθέτηση σούστας επαναφοράς πριν 1-1.5 χρόνο, έγινε λανθασμένη εγκατάσταση, με αποτέλεσμα η πόρτα να μην κλείνει (αρχικά έκλεινε και από την επόμενη ημέρα όχι). Για να μην μακρυγορώ, την επανατοποθέτησα μόνος μου μετά από αρκετές ημέρες γιατί δεν έβγαζα άκρη. Όλα αυτά, σε μέλος του ΣΑΕΚ και αρκετά ακριβό μάλιστα Τον ξανακάλεσες για να το διορθώσει και δεν ήρθε; Γιατί λάθος μπορεί να κάνει ο κάθε εργαζόμενος αλλά το θέμα είναι να μπορεί να το αναγνωρίσει και να το διορθώσει. 2
thodoris1985 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, Alejandro said: Τον ξανακάλεσες για να το διορθώσει και δεν ήρθε; Γιατί λάθος μπορεί να κάνει ο κάθε εργαζόμενος αλλά το θέμα είναι να μπορεί να το αναγνωρίσει και να το διορθώσει. Δεν επεκτάθηκα για να μη χαλάσω το θέμα. Επί μια εβδομάδα προσπαθούσα να τον κάνω να έρθει, δεν ήρθε ποτέ ενώ μου έλεγε ότι θα έρθει/θα με καλέσει πίσω και στο τέλος ότι δεν έχει άτομο να μου στείλει και θα στείλει συνάδελφο του. Έγινε ψιλοθέμα, αλλά τελικά πήρα τα λεφτά της εγκατάστασης πίσω (ή έστω όσα μου είπε ότι μου την κοστολόγησε). Εννοείτε δεν ξαναπατάω εκεί και να είστε κι εσείς καλά εδώ (για όταν σας χρειαστώ ) Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από thodoris1985 1
Petros Electron Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε ........ δεν ήρθε ποτέ ενώ μου έλεγε ότι θα έρθει/θα με καλέσει πίσω και στο τέλος ότι δεν έχει άτομο να μου στείλει και θα στείλει συνάδελφο του........ Αυτό δεν μπορώ και εγω την κοροϊδία. Θα ερθω σήμερα,αύριο,μεθαύριο, τον μηνα που δεν εχει Σάββατο. Μακριά!. 1
thodoris1985 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακριβώς αυτό. Την τελευταία φορά που τον πήρα απαίτησα να μου επιστρέψει το ποσό της εγκατάστασης και μου είπε ότι δε συμφωνεί με αυτό, αλλά να περάσω για να μου το επιστρέψει. Όταν πήγα εκεί άρχισε να μου λέει ότι είχε χτυπήσει το χέρι του αλλά γενικότερα ήταν πολύ επιθετικός. Άνθρωποι είμαστε και θα το καταλάβαινα, ας μου το έλεγε από το τηλ να μην περιμένω άδικα όμως. Και στην τελική ας μην έλεγε κάτι που δε μπορεί να τηρήσει. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από thodoris1985
Petros Electron Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, geo555 είπε παιδια ειδα βιντεο στο youtube που καποιος ανοιγει EVVA EPS (που προτεινεται πολυ εδω μεσα) σε 20 δευτερολεπτα. Τελικα υπάρχει κλειδαρια αξιόπιστη? Οπως λεει και ο φίλος Alejandro, πολλα απο αυτα τα βίντεο δεν είναι αληθινά, γιατι ειτε μπορει να εχουν βγάλει μερικές μπίλιες απο τον αφαλο, και επίσης έχουν δει το κλειδί και εχουν μελετήσει το ύψος και τα pins, και βεβαία γινετε σε ενα ιδανικό περιβάλλον με ησυχία και καλο φωτισμό, + οτι εχουν ασχοληθεί πολλές φόρες με τον αφαλό.. Σε πραγματικές συνθήκες δεν ειναι το ίδιο, και οταν υπαρχει και defender μπροστά τοτε δεν βοηθάει τόσο την όλη κατάσταση. Εγω παντως ειτε ειναι πραγματικά τα βιντεο ειτε δεν ειναι θα προτιμούσα να εχω έναν κύλινδρο στην πόρτα μου, που δεν κυκλοφορεί κανένα βίντεο που να τον παραβιάζει, ψεύτικο η αληθινό 1
mclein² Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, geo555 είπε παιδια ειδα βιντεο στο youtube που καποιος ανοιγει EVVA EPS (που προτεινεται πολυ εδω μεσα) σε 20 δευτερολεπτα. Τελικα υπάρχει κλειδαρια αξιόπιστη? οχι, ολα ανοιγουν & ειναι περιττα. αφηνεις ξεκλειδωτα & περιμενεις το χτυπημα της μοιρας. 8 ώρες πριν, ringboy είπε Ο τεχνιτης που στειλανε σε εμενα παντως ηταν τραγικος. Ουτε το πομολο της πορτας δεν μπορουσε να βιδωσει σωστα. Φυσικα εαν κανεις την δουλεια σαν να σε κυνηγανε, αστα να πανε. Οχι τιποτα αλλο δλδ, αλλα ειναι καπως να εχεις ενα μεγαλο, ωραιο και ενημερωμενο καταστημα και να χανεις τους ποντους με το να στελνεις στα σπιτια αλλοδαπους τεχνιτες της συμφορας. το ρατσιστικο θα μπορουσες να το παραλειψεις ! 5 ώρες πριν, thodoris1985 είπε θα σταθώ στο συνήθως που πολύ σωστά λες και να συμπληρώσω ότι δεν είναι ο κανόνας. Σε μια απλή τοποθέτηση σούστας επαναφοράς πριν 1-1.5 χρόνο, έγινε λανθασμένη εγκατάσταση, με αποτέλεσμα η πόρτα να μην κλείνει (αρχικά έκλεινε και από την επόμενη ημέρα όχι). Για να μην μακρυγορώ, την επανατοποθέτησα μόνος μου μετά από αρκετές ημέρες γιατί δεν έβγαζα άκρη. Όλα αυτά, σε μέλος του ΣΑΕΚ και αρκετά ακριβό μάλιστα το μελος ΣΑΕΚ ειναι περιττο. καταντησε ενας συλλογος της πλακας που τα τελευταια 5 χρονια δεν μας εχει προσφερει τιποτα & εννοειται οτι δεν προστατευει τον καταναλωτη απο αυτοκολλητακηδες & διαφορους αεριτζηδες. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από mclein²
thodoris1985 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 3 hours ago, mclein² said: το μελος ΣΑΕΚ ειναι περιττο. καταντησε ενας συλλογος της πλακας που τα τελευταια 5 χρονια δεν μας εχει προσφερει τιποτα & εννοειται οτι δεν προστατευει τον καταναλωτη απο αυτοκολλητακηδες & διαφορους αεριτζηδες. Το κατάλαβα αυτό κατόπιν εορτής και μετά από μια μικρή κουβέντα που κάναμε μέσω μηνυμάτων εδώ και σε ευχαριστώ γι αυτό.
ringboy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, mclein² είπε το ρατσιστικο θα μπορουσες να το παραλειψεις ! Δεν ειναι ρατσιστικο Mclein. Τουλαχιστον να μπορεις να συννενοηθεις ανετα στα ελληνικα, Να σε καταλαβαινει τι του λες δλδ.
mclein² Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, ringboy είπε Δεν ειναι ρατσιστικο Mclein. Τουλαχιστον να μπορεις να συννενοηθεις ανετα στα ελληνικα, Να σε καταλαβαινει τι του λες δλδ. πασο
storge Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα και χρονια πολλα. Ποια η αποψη σας για την iseo F90? στο youtube φαινεται να ανοιγουν την μικροτερη F9 σε 1.5 λεπτο και μου φαινεται δεν διαφερει απο την F90 σ'αυτο, ισχυει; Με ενδιαφερει κυλινδρος που αντεχει τουλαχιστον σε standard pick lock παραβιαση και λειτουργει αποτρεπτικα, ποιον θα προτεινατε για μια πορτα με κλειδαρια ασφαλειας; Επισης, defender μπορει να μπει πανω απο οποιαδηποτε πορτα/κλειδαρια/κυλινδρο?
turbat0s Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, storge είπε Ποια η αποψη σας για την iseo F90? Γιατί τον συγκεκριμένο? Πόσο τον βρίσκεις? 23 λεπτά πριν, storge είπε ποιον θα προτεινατε Με πόσα λεφτά? 23 λεπτά πριν, storge είπε για μια πορτα με κλειδαρια ασφαλειας; Έχεις φωτό της πόρτας? Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από turbat0s
storge Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Ρωταω για τον F90 συγκεκριμενα γιατι μου τον προτεινατε. Δεν εχω φωτο της πορτας αλλα ο συγκεκριμενος ταιριαζει (απ'οτι μου ειπαν αυτοι που τον προτεινουν). Οσον αφορα το κοστος, θα προτιμουσα να πληρωσω κατι που αξιζει τα λεφτα του κι ας κανει κατι παραπανω απο το μεσο ορο.
turbat0s Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, storge είπε μου τον προτεινατε Δεν θυμάμαι εδώ μέσα να έχει προταθεί. 1
Petros Electron Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χρονιά πολλά σε ολους. Γενικά σε αυτο το νήμα εχει αναφερθεί να μην προτιμάμε αφαλούς Iseo και securemme Πολλοί κύλινδροι τεριαζουν, πες μας buget και ποσα εκατοστά ειναι ο κύλινδρος και θα σου πουν αυτοί που γνωρίζουν Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από Petros Electron 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα