mclein² Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Καλησπερα, Να ρωτήσω σε πόρτα μονής θωράκισης μπορεί να μπει στα σημεία που εχω χρωματίσει με κόκκινο κάποιο μονωτικό υλικό ? Σκέπτομαι να βάλω ύαλο-βάμβακα γιατί ο πετροβαμβακας βγαίνει αρκετά ακριβότερα. θα κερδίσω κάτι σε ηχομόνωση και θερμομόνωση ? Η τσάμπα ο κόπος ? Το εχει δοκιμασει κανεις ? τσαμπα κοπος 1
john_petrucci7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mclein² είπε τσαμπα κοπος Γιατι αυτο???δεν κοβει τπτ απο ηχο??
dtzgr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι. Γιανα κοπεί ο ήχος, πρέπει η μόνωση να καλύπτει όλο το άνοιγμα και μάλιστα "σφιχτά" και χωρίς κενά. Αν η ηχομόνωση δεν καλύπτει όλο το άνοιγμα ή έχει κενά, ακόμα και μικρά πχ χαραμάδες, τοτε η αποτελεσματικότητά της μειώνεται δραματικά. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από dtzgr 2
imr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Στις 15/12/2019 στις 12:11 ΠΜ, swayback είπε Θα απέφευγα κυλίνδρους ISEO. Ο καλύτερος της, Iseo R90, κοστίζει 100+ και σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν κύλινδροι με σημαντικά καλύτερο επίπεδο ασφαλείας. Τι άλλες επιλογές σε κυλίνδρους έχει ο πορτάς που έχεις επιλέξει; Γενικά, με +60€ θα προτιμούσα AGB Scudo 9000. Αν και είναι προτιμότερο να ανέβεις λίγο παραπάνω και να πας σε κάτι καλύτερο. Πχ AGB Scudo DCK ή EVVA EPS. Δεν εχει γενικα πολλες επιλογες σε κυλινδρους Οι αλλες επιλογες ειναι ενας itl στα +40 Και ο r90 στα 120 Επισης καποιος salpie? Στα +20 Ο αρχικος ειναι ο r6 τον οποιο καο ο ιδιος δεν τον τον προτεινε καθως ανοιγει για πλακα. Οποτε με 60-80 να βρω καποιον απο αυτους που προτεινατε? Και να τον αλλαξω απο τη. Πρωτη μερα? Θα μπορω να τον αλλαξω μονος μου? Πιανουν τα χερια μου αρκετα
swayback Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, imr είπε Δεν εχει γενικα πολλες επιλογες σε κυλινδρους Οι αλλες επιλογες ειναι ενας itl στα +40 Και ο r90 στα 120 Επισης καποιος salpie? Στα +20 Ο αρχικος ειναι ο r6 τον οποιο καο ο ιδιος δεν τον τον προτεινε καθως ανοιγει για πλακα. Οποτε με 60-80 να βρω καποιον απο αυτους που προτεινατε? Και να τον αλλαξω απο τη. Πρωτη μερα? Θα μπορω να τον αλλαξω μονος μου? Πιανουν τα χερια μου αρκετα Ναι. Καλύτερα αγόρασε την πόρτα με τον φθηνότερο κύλινδρο που βάζει ο πορτάς και μετά την τοποθέτηση της πόρτας, τον αλλάζεις με κάποιον πολύ καλύτερο που όμως θα τον προμηθευτείς από αλλού. Η αλλαγή συνήθως δεν είναι δύσκολη. Αλλά από κλειδαριά σε κλειδαριά, είναι διαφορετικός ο τρόπος. Στη χειρότερη, αν δυσκολευτείς, δίνεις 20~25€ στον κλειδαρά από όπου θα πάρεις τον κύλινδρο για να στον αλλάξει αυτός. Δεν θυμάμαι τι κλειδαριά έχεις επιλέξει, οπότε να πω ότι καλό είναι να είναι γραναζωτή αυτή που θα σου βάλουν.
mclein² Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, imr είπε Δεν εχει γενικα πολλες επιλογες σε κυλινδρους Οι αλλες επιλογες ειναι ενας itl στα +40 Και ο r90 στα 120 Επισης καποιος salpie? Στα +20 Ο αρχικος ειναι ο r6 τον οποιο καο ο ιδιος δεν τον τον προτεινε καθως ανοιγει για πλακα. Οποτε με 60-80 να βρω καποιον απο αυτους που προτεινατε? Και να τον αλλαξω απο τη. Πρωτη μερα? Θα μπορω να τον αλλαξω μονος μου? Πιανουν τα χερια μου αρκετα α. παρε τον φθηνοτερο κυλινδρο που διαθετει το καταστημα. β. επιβεβαιωσε οτι η κλειδαρια θα ειναι γραναζωτη με προτιμηση στις δοκιμασμενες λυσεις. γ. απο εκει που θα παρεις τον κυλινδρο ενδεχομενως να στον τοποθετησει το καταστημα δωρεαν.
imr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστω, ναι γραναζωτη ειναι η κλειδαρια, δεν θυμαμαι μαρκα ομως (νομιζω iseo και αυτη)
basilis_k6 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 cisa+monolito+evva 4ks Άργησα 2 μήνες να ανεβάσω φωτο αλλα κάλιο αργα παρα ποτε. Αρμορ (2πλη θωράκιση) 2
pintourikio Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε cisa+monolito+evva 4ks Άργησα 2 μήνες να ανεβάσω φωτο αλλα κάλιο αργα παρα ποτε. Αρμορ (2πλη θωράκιση) Ευχαριστημένος από το κατάστημα και την εγκατάσταση? Με τσιμέντο?
basilis_k6 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, pintourikio είπε Ευχαριστημένος από το κατάστημα και την εγκατάσταση? Με τσιμέντο? τσιμένο και πολύ ευχαριστημένος. απο τα 10-15 καταστηματα/συνεργεια/μαστόρια που μπήκαν σπίτι με την ανακαίνιση ηταν μακράν η πιο εύκολη συνεργασία.
pintourikio Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε τσιμένο και πολύ ευχαριστημένος. απο τα 10-15 καταστηματα/συνεργεια/μαστόρια που μπήκαν σπίτι με την ανακαίνιση ηταν μακράν η πιο εύκολη συνεργασία. Ευχάριστη είδηση. Έχει ρυθμιστή? Αν επιτρέπεται πόσο πήγε το μαλλί? Αν θυμάμαι καλά, είχες πει 750. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από pintourikio
basilis_k6 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, pintourikio είπε Ευχάριστη είδηση. Έχει ρυθμιστή? Αν επιτρέπεται πόσο πήγε το μαλλί? Αν θυμάμαι καλά, είχες πει 750. Δεν το θυμάμαι αυτο. Τεσπα πμ... Ρυθμίση υψους ναι, κάτι ρυθμισαν αλλα δεν θυμαμαι τι και πως.
CaMp3on Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 @basilis_k6 Θεσσαλονίκη είναι ο εγκαταστάτης; Αν θες μπορείς να μου απαντήσεις και σε πμ.
basilis_k6 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, CaMp3on είπε @basilis_k6 Θεσσαλονίκη είναι ο εγκαταστάτης; Αν θες μπορείς να μου απαντήσεις και σε πμ. όχι φίλε αθηνα 1
theocaptain Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Γεια σας. Θελω να αλλαξω κυλινδρο DIAMOND K3 και κοιταζω κατι σε AGB9000 , CISA S , CISA TEKNO PRO , IFAM WX1000 η τι άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα