imr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστω, Θα δω την δευτερα τι υπαρχουν διαθεσιμοι απο αυτους
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα, Ψαχνωντας στο site της DiSec ειδα αυτο το defender. Κατά ποσο ειναι δυνατο να αφαιρεθει ενας κύλινδρος ετσι?. Γιατί απο οτι εχω καταλαβει το cam του κυλίνδρου ειναι λοξα και για να ευθυγραμμιστεί πρέπει να είναι να το κλειδί επάνω. Επίσης εμενα η κλειδαριά εχει ενα λαμακι μεταλικο που πιανει στην τρυπα του κυλίνδρου και οχι την μακριά βίδα που εχει το σετ του αφαλου. Υπαρχει αυτη η βίδα αλλα ειναι για να ασφαλίζει αυτο το "λαμακι" που περιγράφω. Απλα με εβαλε σε σκέψεις αυτο το βιντεακι που πετάνε ετσι απλα τον κύλινδρο έξω.
whitesnake Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Σε υφιστάμενη πόρτα με κλειδαριά χρηματοκιβωτίου Cisa, θα προχωρήσω σε αλλαγή κλειδαριάς. Όποιος μπορεί, ας μου πει αν έχω καταλάβει καλά: η λύση της omega plus με πλάκα μαγγανίου παραμένει άριστη; Υπάρχει λόγος να πάω σε κλειδαριά με κύλινδρο + defender ή το μόνο που προσφέρει είναι η εύκολη αναβάθμιση μελλοντικά; Σε νέα πόρτα, αλλάζουν τα δεδομένα; Θα κάνω αντικατάσταση μίας ακόμα πόρτας (απλή ξύλινη για την ώρα) και σκεφτόμουν και για εκεί omega plus με την πλάκα μαγγανίου. Τέλος, στην omega plus η πλάκα μαγγανίου υστερεί σε κάτι συγκριτικά με ένα πρόσθετο defender; Προφανώς θα μπει μόνο ένα από τα δύο, απλώς έχουν διαφορά στο κόστος και δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να μην μπει η απλή πλάκα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
kogba Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μου έστειλαν μερικές φωτογραφίες της πόρτας προς αναβάθμιση ασφάλειας. Μάλλον θα διαθέσουμε 200-300€. Η πόρτα είναι θωρακισμένη αρκετών ετών. Έχετε να προτείνετε κάποιον συνδυασμό σε κλειδαριά/κύλινδρο/defender; (αν ασφαλώς, μπορούν να εφαρμοστούν στην υφιστάμενη πόρτα ) Επίσης, αν καταλήξουμε ότι η πόρτα παίρνει μια καλή αναβάθμιση: προτείνετε να πάω σε κλειδάδικα και να τους αναφέρω ποιούς πιθανούς συνδυασμούς θα επιθυμούσα; (και με την προϋποθεση ότι δυνανται να ανταπεξέλθουν στην προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού) Ευχαριστώ
pintourikio Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, whitesnake είπε Καλησπέρα σε όλους. Σε υφιστάμενη πόρτα με κλειδαριά χρηματοκιβωτίου Cisa, θα προχωρήσω σε αλλαγή κλειδαριάς. Όποιος μπορεί, ας μου πει αν έχω καταλάβει καλά: η λύση της omega plus με πλάκα μαγγανίου παραμένει άριστη; Υπάρχει λόγος να πάω σε κλειδαριά με κύλινδρο + defender ή το μόνο που προσφέρει είναι η εύκολη αναβάθμιση μελλοντικά; Σε νέα πόρτα, αλλάζουν τα δεδομένα; Θα κάνω αντικατάσταση μίας ακόμα πόρτας (απλή ξύλινη για την ώρα) και σκεφτόμουν και για εκεί omega plus με την πλάκα μαγγανίου. Τέλος, στην omega plus η πλάκα μαγγανίου υστερεί σε κάτι συγκριτικά με ένα πρόσθετο defender; Προφανώς θα μπει μόνο ένα από τα δύο, απλώς έχουν διαφορά στο κόστος και δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να μην μπει η απλή πλάκα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παραμένει άριστη επιλογή η omega plus με πλάκα μαγγανίου. Η πλάκα μαγγανίου αρκεί στην omega, αν θες defender αξίζει κυρίως το μαγνητικό για omega plus και όχι το απλό. Το άλλο σενάριο κυρίως σου προσφέρει την εύκολη και πιο οικονομική αναβάθμιση. Επιπλέον, έχεις μικρότερα κλειδιά, κλειδιά διπλής ενεργείας κ.α. Και το μόνο μελανό σημείο στην omega, είναι ότι έχει κυκλοφορήσει ήδη αρκετά χρόνια και έχει φορεθεί πολύ. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από pintourikio
pintourikio Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kogba είπε Μου έστειλαν μερικές φωτογραφίες της πόρτας προς αναβάθμιση ασφάλειας. Μάλλον θα διαθέσουμε 200-300€. Η πόρτα είναι θωρακισμένη αρκετών ετών. Έχετε να προτείνετε κάποιον συνδυασμό σε κλειδαριά/κύλινδρο/defender; (αν ασφαλώς, μπορούν να εφαρμοστούν στην υφιστάμενη πόρτα ) Επίσης, αν καταλήξουμε ότι η πόρτα παίρνει μια καλή αναβάθμιση: προτείνετε να πάω σε κλειδάδικα και να τους αναφέρω ποιούς πιθανούς συνδυασμούς θα επιθυμούσα; (και με την προϋποθεση ότι δυνανται να ανταπεξέλθουν στην προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού) Ευχαριστώ Αν δεν κάνω λάθος πρόκειται για κλειδαριά tesio. Μάλλον δεν φτάνουν ούτε τα 300€. Κοιτάς είτε σε κλειδαριά omega plus για αντικατάσταση κλειδαριάς tesio, είτε Γραναζωτη κλειδαριά multlock για αντικατάσταση σε tesio + κύλινδρος + defender. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από pintourikio 1
whitesnake Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, pintourikio είπε Παραμένει άριστη επιλογή η omega plus με πλάκα μαγγανίου. Η πλάκα μαγγανίου αρκεί στην omega, αν θες defender αξίζει κυρίως το μαγνητικό για omega plus και όχι το απλό. Το άλλο σενάριο κυρίως σου προσφέρει την εύκολη και πιο οικονομική αναβάθμιση. Επιπλέον, έχεις μικρότερα κλειδιά, κλειδιά διπλής ενεργείας κ.α. Και το μόνο μελανό σημείο στην omega, είναι ότι έχει κυκλοφορήσει ήδη αρκετά χρόνια και έχει φορεθεί πολύ. Δεν υπάρχει λόγος, να αλλάξεις κάτι στην υπάρχουσα πόρτα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Εννοείς ότι δεν υπάρχει λόγος να αντικαταστήσω στην υπάρχουσα πόρτα την κλειδαριά χρηματοκιβωτίου;
pintourikio Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 55 λεπτά πριν, whitesnake είπε Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Εννοείς ότι δεν υπάρχει λόγος να αντικαταστήσω στην υπάρχουσα πόρτα την κλειδαριά χρηματοκιβωτίου; Όχι, γράψε λάθος. Μπερδεύτηκα και το διόρθωσα και παραπάνω. Την κλειδαριά χρηματοκιβώτιου καλό ήταν να την αλλάξεις. Πλέον δεν προσφέρει ασφάλεια.
kogba Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, pintourikio είπε Αν δεν κάνω λάθος πρόκειται για κλειδαριά tesio. Μάλλον δεν φτάνουν ούτε τα 300€. Κοιτάς είτε σε κλειδαριά omega plus για αντικατάσταση κλειδαριάς tesio, είτε Γραναζωτη κλειδαριά multlock για αντικατάσταση σε tesio + κύλινδρος + defender. Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή όμως δεν πρόκειται να διατεθούν περισσότερα από 300€ για αγορά του εξοπλισμού( ειδάλλως δεν νομίζω ότι θα υπάρξει αναβάθμιση), θα ήθελα αν μπορεί κάποιος φίλος να προτείνει κάποιες συγκεκριμένες λύσεις/συνδυασμούς, με συνδέσμους αν γίνεται , στο χρηματικό όριο( ίσως βοηθήσω και εγώ περισσότερο χρηματικά αν είναι αναγκαίο, ήδη θα δώσω το μεγαλύτερο μέρος από τα 300€) .
mclein² Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kogba είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή όμως δεν πρόκειται να διατεθούν περισσότερα από 300€ για αγορά του εξοπλισμού( ειδάλλως δεν νομίζω ότι θα υπάρξει αναβάθμιση), θα ήθελα αν μπορεί κάποιος φίλος να προτείνει κάποιες συγκεκριμένες λύσεις/συνδυασμούς, με συνδέσμους αν γίνεται , στο χρηματικό όριο( ίσως βοηθήσω και εγώ περισσότερο χρηματικά αν είναι αναγκαίο, ήδη θα δώσω το μεγαλύτερο μέρος από τα 300€) . σε ποιο μερος ειναι η πορτα & γιατι ειναι στο μαυρο της το χαλι ; 12 ώρες πριν, whitesnake είπε Καλησπέρα σε όλους. Σε υφιστάμενη πόρτα με κλειδαριά χρηματοκιβωτίου Cisa, θα προχωρήσω σε αλλαγή κλειδαριάς. Όποιος μπορεί, ας μου πει αν έχω καταλάβει καλά: η λύση της omega plus με πλάκα μαγγανίου παραμένει άριστη; Υπάρχει λόγος να πάω σε κλειδαριά με κύλινδρο + defender ή το μόνο που προσφέρει είναι η εύκολη αναβάθμιση μελλοντικά; Σε νέα πόρτα, αλλάζουν τα δεδομένα; Θα κάνω αντικατάσταση μίας ακόμα πόρτας (απλή ξύλινη για την ώρα) και σκεφτόμουν και για εκεί omega plus με την πλάκα μαγγανίου. Τέλος, στην omega plus η πλάκα μαγγανίου υστερεί σε κάτι συγκριτικά με ένα πρόσθετο defender; Προφανώς θα μπει μόνο ένα από τα δύο, απλώς έχουν διαφορά στο κόστος και δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να μην μπει η απλή πλάκα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! αριστη δεν ειναι γιατι πλεον τα κλειδια της omega ειναι αλουμινενια & μας δημιουργουν προβλημα... ειναι ομως μια κλειδαρια που παραμενει απαραβιαστη ή τουλαχιστον δεν υπαρχουν κρουσματα καταγεγραμενα. φυσικα καποιοι την πολεμουν αλλα αυτο δεν ειναι αρκετο ! θα προτεινα να παρεις Omega Plus + εξωτερικο defender ωστε οταν θα βαλεις το μαγνητικο (αν και οταν χρειαστει) να ειναι plug & play η φαση χωρις λυσιμο πορτας. σε νεα πορτα θα προτεινα να παρεις κλειδαρια κυλινδρου ΓΡΑΝΑΖΩΤΗ και απο κει και περα οτι αντεχει η τσεπη σου απο κυλινδρο & defender. 14 ώρες πριν, Izzy77 είπε Καλησπερα, Ψαχνωντας στο site της DiSec ειδα αυτο το defender. Κατά ποσο ειναι δυνατο να αφαιρεθει ενας κύλινδρος ετσι?. Γιατί απο οτι εχω καταλαβει το cam του κυλίνδρου ειναι λοξα και για να ευθυγραμμιστεί πρέπει να είναι να το κλειδί επάνω. Επίσης εμενα η κλειδαριά εχει ενα λαμακι μεταλικο που πιανει στην τρυπα του κυλίνδρου και οχι την μακριά βίδα που εχει το σετ του αφαλου. Υπαρχει αυτη η βίδα αλλα ειναι για να ασφαλίζει αυτο το "λαμακι" που περιγράφω. Απλα με εβαλε σε σκέψεις αυτο το βιντεακι που πετάνε ετσι απλα τον κύλινδρο έξω. οχι πολυ πιθανο αλλα σε καποιες κλειδαριες & καποιους κυλινδρους, μπορει να γινει ! 1
kogba Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, mclein² είπε σε ποιο μερος ειναι η πορτα & γιατι ειναι στο μαυρο της το χαλι ; Σε όροφο είναι. Δεν νομίζω ότι ασχολήθηκε ποτέ κανείς για συντήρηση η αν πρέπει να γίνει/γίνεται κάποιου είδους συντήρηση ανα διαστηματα. 1
mclein² Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, kogba είπε Σε όροφο είναι. Δεν νομίζω ότι ασχολήθηκε ποτέ κανείς για συντήρηση η αν πρέπει να γίνει/γίνεται κάποιου είδους συντήρηση ανα διαστηματα. περιοχη ; μερος ; αν οχι εδω, εστω σε πμ ;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, mclein² είπε οχι πολυ πιθανο αλλα σε καποιες κλειδαριες & καποιους κυλινδρους, μπορει να γινει ! Ευχαριστω για την απαντηση. Πιστεύω ότι το βίντεο δεν είναι σε πραγματικές συνθήκες. Στην πρώτη πόρτα δεν φαίνεται η βίδα που κρατάει τον κύλινδρο και στην δεύτερη η πόρτα δεν είναι καν κλειδωμένη. Άπλα έπρεπε κάπως να δείξουν οτι μπορεί να γινει κάτι τέτοιο. Βεβαια ίσως σε μια φθηνή κλειδαριά και έναν μέτριο αφαλό να γίνετε. Σε μια κλειδαριά με καταπέλτη λογικα θα μπλοκάρει αν γινει κατι τέτοιο και δεν θα ξεκλειδώνει μετα απο την αφαίρεση του κυλίνδρου η πορτα Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
mclein² Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Izzy77 είπε Ευχαριστω για την απαντηση. Πιστεύω ότι το βίντεο δεν είναι σε πραγματικές συνθήκες. Στην πρώτη πόρτα δεν φαίνεται η βίδα που κρατάει τον κύλινδρο και στην δεύτερη η πόρτα δεν είναι καν κλειδωμένη. Άπλα επέτρεπε κάπως να δείξουν οτι μπορεί να γινει κάτι τέτοιο. Βεβαια ίσως σε μια φθηνή κλειδαριά και έναν μέτριο αφαλό να γίνετε. Σε μια κλειδαριά με καταπέλτη λογικα θα μπλοκάρει αν γινει κατι τέτοιο και δεν θα ξεκλειδώνει μετα απο την αφαίρεση του κυλίνδρου η πορτα εαν ημουν ομιλητης, θα ξεκινουσα με το "δεν υπαρχει λογος να εφαρμοστει αυτη η μεθοδος" !!! εχουμε pulling, picking, bumping, drilling...και θα κανουμε ταρζανιες ;;;; 16 λεπτά πριν, kogba είπε Σε όροφο είναι. Δεν νομίζω ότι ασχολήθηκε ποτέ κανείς για συντήρηση η αν πρέπει να γίνει/γίνεται κάποιου είδους συντήρηση ανα διαστηματα. αφου εληφθη το πμ για το μερος, το οποιο ειναι νορμαλ εγκληματικοτητας και με δεδομενο οτι το μπατζετ μας δεν ειναι για δυσκολα προτεινω τα εξης 3 με ευχες για μια ησυχη 5ετια. α. Mottura Tesio (γραναζι & καταπελτης) + Mottura Champions Pro + Sferik Rok/Monolito Rok = απο 250 εως 290 οι φυσιολογικες τιμες. β. Mottura Tesio (γραναζι & καταπελτης) + Agb DCK + Sferik Rok/Monolito Rok = απο 250 εως 290 οι φυσιολογικες τιμες. γ. Mottura Tesio (γραναζι & καταπελτης) + WinkHaus N-Tra + Sferik Rok/Monolito Rok = απο 250 εως 290 οι φυσιολογικες τιμες. θα εβαζα και τον EPS αλλα θα ειναι δυσκολο να βρεθει σε σοβαρη τιμη στην περιοχη σου & ακομη πιο δυσκολο να παραδοθει 5κλειδος οπως οι αλλοι. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από mclein² 1
Petros Electron Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα, Να ρωτήσω σε πόρτα μονής θωράκισης μπορεί να μπει στα σημεία που εχω χρωματίσει με κόκκινο κάποιο μονωτικό υλικό ? Σκέπτομαι να βάλω ύαλο-βάμβακα γιατί ο πετροβαμβακας βγαίνει αρκετά ακριβότερα. θα κερδίσω κάτι σε ηχομόνωση και θερμομόνωση ? Η τσάμπα ο κόπος ? Το εχει δοκιμασει κανεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα