Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Φανταζομαι εννοεις για τους επαγγελματιες του χωρου που εχουν πουλησει ολοκληρα κουτια.

Αν και δεν ξερω πως δουλευουν και τι γινεται σ'αυτες τις περιπτωσεις δεν θα τους κανει αντικατασταση η εταιρια(AGB)?

Εγω το σκεφτομαι γιατι αν μου τυχει σε κακη στιγμη δεν θα ειναι τοσο ευκολο να γινει η αλλαγη αμεσα και βαλε και την ταλαιπωρια.

Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που δεν αποσύρουν ολόκληρη την παρτίδα, ο εισαγωγέας δεν θα πάρει πίσω κύλινδρο που δεν έχει πρόβλημα.

• Like 1
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mclein² είπε

αντικατασταση κανει η AGB, η σκεψη αφορα το ιδιο κομματι με το δικο σου προβληματισμο.

ποτε θα τυχει, ποτε θα παει, που θα βρισκεται, σε ποια κατασταση η πορτα, τι ωρα θα συμβει και ποσα ακομη...

δυστυχως εχει υπαρξει κακος χειρισμος απο μεριας αντιπροσωπων - διοτι οταν ενα προϊον στα 100 κομματια εχει 10 επιστροφες, παει πισω ολοκληρη η παλετα...

Σιγουρα ειναι ενα θεμα αλλα ειναι ελεγχομενο.Παρολα αυτα παραμενει προβλημα και ταλαιπωρια για καθε επαγγελματια.

Στην περιπτωση την δικη μας ομως υπαρχει το προβλημα να σου τυχει και να μην εχει ιδεα ο αλλος τι να κανει εκεινη την στιγμη η να μην εχει αλλον κυλινδρο για να τον αντικαταστησει.Επισης ειναι πολλοι που τον εχουν κανει παραγγελια μεσω internet και ειναι επιπλεον ταλαιπωρια να πρεπει να τον αλλαξουν και να μιλησουν με το καταστημα ωστε να γινει η αλλαγη με αλλον και μπορει απο εκει που τον πηρε καποιος να μην εχει πολλες επιλογες απο αλλους κυλινδρους.

Οπως και να'χει ειναι θεμα απο την στιγμη που υπαρχει προβλημα.

Το θεμα ειναι αν σιγουρα θα βγαλει προβλημα σε ολους τους DCK και μηπως μερικοι γλιτωσουν την ταλαιπωρια.

Εσενα σου εχει τυχει να σου βγαλουν ολοι απο αυτους που εχεις δωσει?

9 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που δεν αποσύρουν ολόκληρη την παρτίδα, ο εισαγωγέας δεν θα πάρει πίσω κύλινδρο που δεν έχει πρόβλημα.

Και καλα θα κανει απο τη στιγμη που δεν εχει βγαλει προβλημα και δεν αποσυρουν ολοκληρη την παρτιδα.Λογικο ειναι και σωστο.

Για την ταλαιπωρια ειναι το θεμα πιο πολυ.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

.Εσενα σου εχει τυχει να σου βγαλουν ολοι απο αυτους που εχεις δωσει?

1 απο εισαγωγεα θεσσαλονικης & 1 απο αθηνα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, mclein² είπε

1 απο εισαγωγεα θεσσαλονικης & 1 απο αθηνα

Οκ περιμενουμε και θα δουμε αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 11/12/2019 στις 9:43 ΠΜ, polaki είπε

Γι'αυτό και πρέπει να γίνεται συνεννόηση φυσικά. Αλλά εγώ αναφερόμουν στο ότι δεν είναι υποχρέωση του ιδιοκτήτη να σου βάλει με δικό του κόστος σύστημα συναγερμού, αλλαγή κλειδαριάς ή ακόμα και πόρτας, ειδικά αν το ζητήσεις εκ των υστέρων.  

Γιατι δεν βάζεται ενα xiaomi Mi Smart Home, wifi; κοστος με επιπλεον αισθητηρες θα παει ~100Ε

Στο τέλος απλά βγαζετε τις παγίδες απο τα παραθυρα-πόρτες.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Dvs είπε

Γιατι δεν βάζεται ενα xiaomi Mi Smart Home, wifi; κοστος με επιπλεον αισθητηρες θα παει ~100Ε

Στο τέλος απλά βγαζετε τις παγίδες απο τα παραθυρα-πόρτες.

Το σύστημα το έχω συνδέσει και με κέντρο λήψης σημάτων, κάτι που δεν γίνεται με το xiaomi. Επίσης δεν θέλω να εξαρτώμαι από το internet. Τέλος αν είμαι κάπου και μου έρθει ειδοποίηση, η πιθανότητα είναι να μην την πάρω πρέφα. Το τηλέφωνο που βαράει όμως είτε είσαι σε κέντρο λήψης είτε όχι δεν το χάνω! :) Έβαλα όμως και κάμερες, οι οποίες είναι της Xiaomi και λειτουργούν μια χαρά! :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/12/2019 στις 7:21 ΜΜ, mclein² είπε

defender εξ'αρχης, κυλινδρος κατα κυριο λογο & ακολουθως σοβαρη κλειδαρια για να μη κλειδωθεις/μπλοκαριστεις ο ιδιος !

Evva EPS ειναι ο κυλινδρος. Διατιθεται σε οποιαδηποτε διασταση (εστω κ με παραγγελια) !

Για τη θωρακισμενη, τιμες απο 250 εως 300 :

Cisa Revo + Agb DCK (5 κλειδια) + MRM29 (3 μαγνητικα κλειδια) 

Cisa Revo + Mottura Champions Pro (5 κλειδια) + MRM29 (3 μαγνητικα κλειδια) 

Cisa Revo + Evva 4ks (5 κλειδια) + Bd200

Cisa Revo + Mottura C48 (5 κλειδια) + Bd200

Cisa Revo + Cisa Rs3s (5 κλειδια) + Bd200

Omega Plus (3 κλειδια) + MRM10800 (3 μαγνητικα κλειδια)

Καλησπέρα σας,

επειδή ενδιαφέρεται συγγενής να βάλει νέα κλειδαριά στην θωρακισμένη πόρτα του, θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις καθώς δεν ξέρω ο ίδιος πολλά πράγματα για τις κλειδαριές.

- Η τελευταία στήλη αναφέρεται στα defender(δεν ήξερα καν τι είναι, το έψαξα στο google), σωστά; Και το MRM29 και το Bd200 έχουν μόνο 3 κλειδιά; Περισσότερα αντίγραφα μόνο σε ειδικά καταστήματα, με επίδειξη σχετικής κάρτας; 

- Η δεύτερη στήλη είναι οι κύλινδροι μόνο. 

- Η πρώτη στήλη, Cisa Revo, τι ακριβώς είναι; Στο σκρουτζ βρήκα το Cisa Revolution που, από ότι κατάλαβα, είναι μια ολοκληρωμένη λύση με  κλειδαριά, κύλινδρο και defender. Εκτός αν είναι μόνο μια κλειδαριά. 

Απορίες:

Γενικά μιλώντας, πόσο κοστίζουν τα επιπλέον αντίγραφα σε τέτοιες επιλογές και πόσος χρόνος χρειάζεται για την παραλαβή τους; 

Θα τοποθετηθούν σε πόρτα ασφαλείας αρκετών χρόνων(δεν υπάρχει δυνατότητα για αγοράς νέας) οπότε, αξίζουν οι παραπάνω συνδυασμοί;

Μπορεί εύκολα κάποιος να παραγγείλει τους παραπάνω συνδυασμούς σε έναν οποιονδήποτε κλειδαρά ή χρειάζεται κάποια εξειδικευμένη εταιρεία; 

Πόσο σημαντικό θεωρείτε την ύπαρξη του Defender;

Σας ευχαριστώ.

Επεξεργασία

Στο συγγενή μου πρότειναν τοποθέτηση Tesio, δεν ξέρω καν αν είναι καλό αυτό. Περίπου 250-300€.

Επεξ/σία από kogba
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, kogba είπε

Καλησπέρα σας,

επειδή ενδιαφέρεται συγγενής να βάλει νέα κλειδαριά στην θωρακισμένη πόρτα του, θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις καθώς δεν ξέρω ο ίδιος πολλά πράγματα για τις κλειδαριές.

- Η τελευταία στήλη αναφέρεται στα defender(δεν ήξερα καν τι είναι, το έψαξα στο google), σωστά; Και το MRM29 και το Bd200 έχουν μόνο 3 κλειδιά; Περισσότερα αντίγραφα μόνο σε ειδικά καταστήματα, με επίδειξη σχετικής κάρτας; 

- Η πρώτη στήλη, Cisa Revo, τι ακριβώς είναι; Στο σκρουτζ βρήκα το Cisa Revolution που, από ότι κατάλαβα, είναι μια ολοκληρωμένη λύση με  κλειδαριά, κύλινδρο και defender. Εκτός αν είναι μόνο μια κλειδαριά. 

Απορίες:

Γενικά μιλώντας, πόσο κοστίζουν τα επιπλέον αντίγραφα σε τέτοιες επιλογές και πόσος χρόνος χρειάζεται για την παραλαβή τους; 

Θα τοποθετηθούν σε πόρτα ασφαλείας αρκετών χρόνων(δεν υπάρχει δυνατότητα για αγοράς νέας) οπότε, αξίζουν οι παραπάνω συνδυασμοί;

Μπορεί εύκολα κάποιος να παραγγείλει τους παραπάνω συνδυασμούς σε έναν οποιονδήποτε κλειδαρά ή χρειάζεται κάποια εξειδικευμένη εταιρεία; 

Σας ευχαριστώ.

Επεξεργασία

Στο συγγενή μου πρότειναν τοποθέτηση Tesio, δεν ξέρω καν αν είναι καλό αυτό. Περίπου 250-300€.

Τα χεις κανει μην πω πως στο μυαλο σου. Cisa revo ειναι η κλειδαρια. Και συγκεκριμενα cisa revo pro. Defender το mrm ειναι μαγνητικο με το ποσα κλειδια ερχεται θα πουν οι ειδικοι και το bd200 ειναι ενα κανονικο αλλα καλο defender (σαν βαση μ αυτο ξεκινας). Μετα ψαχνεις κυλινδρο. Απο 40€ μεχρι 300€. Google is your friend first of all...

Επεξ/σία από john_petrucci7
  • Sad 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kogba είπε

Καλησπέρα σας,

Απορίες:

Σας ευχαριστώ.

Επεξεργασία

α.  το mrm29 ειναι μαγνητικο defender και μπορει να παραδωθει με 2, 3 ή 5 κλειδια / επιπλεον κλειδια μεσω των αντιπροσωπων περιπου στα 25€

β. το bd200 ειναι ενα απλο & οχι μαγνητικο defender.

γ. Cisa Revolution Pro = κλειδαρια βαση και τιποτα αλλο.

δ. η παραλαβη γινεται αμεση στα αντιγραφα των μαγνητων, το ιδιο και στα πατενταρισμενα κλειδια που αντιγραφονται ελλαδα.

ε. δεν εχουμε δει την πορτα σας - ουτε γνωριζουμε ποιο συνδιασμο θα επιλεξετε για να καταλαβουμε εαν αξιζουν ή οχι.

στ. αυτος που κανει την τοποθετηση καλο ειναι να κανει κ την πωληση αλλα μπορειτε να προμηθευτειτε τα πραγματα απο οποιοδηποτε κλειδαρα.

υγ 1 - δε νοειται κλειδαρια κυλινδρου χωρις defender = εγκληματικη ενεργεια

υγ 2 - τι σημαινει "τοποθετηση Τεσιο" στα 250 - 300 ευρω ;

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε

Τα χεις κανει μην πω πως στο μυαλο σου. Cisa revo ειναι η κλειδαρια. Και συγκεκριμενα cisa revo pro. Defender το mrm ειναι μαγνητικο με το ποσα κλειδια ερχεται θα πουν οι ειδικοι και το bd200 ειναι ενα κανονικο αλλα καλο defender (σαν βαση μ αυτο ξεκινας). Μετα ψαχνεις κυλινδρο. Απο 40€ μεχρι 300€. Google is your friend first of all...

Καταρχάς, ευχαριστώ για την απάντηση. Αν ήξερα δεν θα ρώταγα, έψαξα και στο google/σκρουτζ πριν ρωτήσω εδώ, οι περισσότερες ιστοσελίδες δεν λένε αναλυτικά τι πώς για το καθετί, γι΄αυτό και ρωτάω και εδώ.

Οι περισσότεροι τα'χουν κάνει όπως το λες, για θέματα που δεν είναι εξειδικευμένοι. 

1 ώρα πριν, mclein² είπε

α.  το mrm29 ειναι μαγνητικο defender και μπορει να παραδωθει με 2, 3 ή 5 κλειδια / επιπλεον κλειδια μεσω των αντιπροσωπων περιπου στα 25€

β. το bd200 ειναι ενα απλο & οχι μαγνητικο defender.

γ. Cisa Revolution Pro = κλειδαρια βαση και τιποτα αλλο.

δ. η παραλαβη γινεται αμεση στα αντιγραφα των μαγνητων, το ιδιο και στα πατενταρισμενα κλειδια που αντιγραφονται ελλαδα.

ε. δεν εχουμε δει την πορτα σας - ουτε γνωριζουμε ποιο συνδιασμο θα επιλεξετε για να καταλαβουμε εαν αξιζουν ή οχι.

στ. αυτος που κανει την τοποθετηση καλο ειναι να κανει κ την πωληση αλλα μπορειτε να προμηθευτειτε τα πραγματα απο οποιοδηποτε κλειδαρα.

υγ 1 - δε νοειται κλειδαρια κυλινδρου χωρις defender = εγκληματικη ενεργεια

υγ 2 - τι σημαινει "τοποθετηση Τεσιο" στα 250 - 300 ευρω ;

Δεν μένω στην ίδια πόλη για να μπορέσω να τραβήξω φωτογραφία, δυστυχώς, αν μπορέσω στις γιορτές ίσως (εκτός και αν μου στείλει καμιά φωτογραφία) .

Από ότι κατάλαβα και ο ίδιος (δεν ήξερε να μου πει τίποτα παραπάνω) , στο σκρουτζ που έψαξα μάλλον είναι αυτό, άρα μισή δουλειά της προτείνει, απλά μια κλειδαριά και τίποτα άλλο; 

Αν έχω περισσότερες πληροφορίες θα ξαναρωτήσω.

Ευχαριστώ πολύ για την λεπτομερέστατη απάντησή σου. 

Επεξ/σία από kogba
  • Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, imr είπε

Iseo r50 αξιζει σαμ κυλινδρος για +60 σε καινουργια πορτα?

Πλέον όχι. Ειδικά αν είσαι Αθήνα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, swayback είπε

Πλέον όχι. Ειδικά αν είσαι Αθήνα.

Οποτς σε τι κυλινδρο να παω? Νομιζω υπαρχει και ο ρ90 αλλα ξεφευγει λιγο σε τιμη

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, imr είπε

Οποτς σε τι κυλινδρο να παω? Νομιζω υπαρχει και ο ρ90 αλλα ξεφευγει λιγο σε τιμη

Θα απέφευγα κυλίνδρους ISEO. Ο καλύτερος της, Iseo R90, κοστίζει 100+ και σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν κύλινδροι με σημαντικά καλύτερο επίπεδο ασφαλείας.

Τι άλλες επιλογές σε κυλίνδρους έχει ο πορτάς που έχεις επιλέξει;

Γενικά, με +60€ θα προτιμούσα AGB Scudo 9000. 

Αν και είναι προτιμότερο να ανέβεις λίγο παραπάνω και να πας σε κάτι καλύτερο. Πχ AGB Scudo DCK ή EVVA EPS. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, swayback είπε

Θα απέφευγα κυλίνδρους ISEO. Ο καλύτερος της, Iseo R90, κοστίζει 100+ και σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν κύλινδροι με σημαντικά καλύτερο επίπεδο ασφαλείας.

Τι άλλες επιλογές σε κυλίνδρους έχει ο πορτάς που έχεις επιλέξει;

Γενικά, με +60€ θα προτιμούσα AGB Scudo 9000. 

Αν και είναι προτιμότερο να ανέβεις λίγο παραπάνω και να πας σε κάτι καλύτερο. Πχ AGB Scudo DCK ή EVVA EPS. 

με +60 παιρνει τον DCK ή evva EPS

στο βασικο πακετο του δινει r6, r7 στην καλυτερη αρα τιμολογιακα εναν agb 9000.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...