pintourikio Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Dvs είπε Και εγω βασανίζομαι με τον σύρτη που κλείνει όλη ή πόρτα! 2/2 με τα χίλια ζόρια Έχεις δοκιμάσει κάτι?
HERTHAN Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, mclein² είπε θα ξανασκασει, αργα ή γρηγορα.. 19 ώρες πριν, mclein² είπε αφου η παρτιδα με τους διπλης ενεργειας ειναι ιδια... ειτε θα πουληθουν ολοι - ειτε θα επιστραφουν απο τον αντιπροσωπο ολοι. το δευτερο δε συνεβη ποτέ αρα πουλήθηκαν ή θα πουληθουν κι οτι βρεξει ας κατεβασει ! Δηλαδη ειναι σιγουρο οτι ολοι θα σκασουν? Μιλαω παντα γι'αυτους με το στρογγυλο κλειδι. Υπαρχει περιπτωση να ζητησω πριν βγαλει το προβλημα να τον επιστρεψω?
mclein² Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, polaki είπε Είμαι πρόσφατος ενοικιαστής, πριν προλάβω να αλλάξω κλειδαριά μπήκαν στο σπίτι με κλειδί κανονικά, πήραν ότι ήταν να πάρουν και κλείδωσαν φεύγοντας. Ήταν το γκρουπ με τα αλάνια που πιάσανε πρόσφατα και δραστηριοποιούνταν στα νότια προάστια της Αθήνας. Πήγα λοιπόν σε κλειδαρά και μου είπε ότι τη συγκεκριμένη για να την παραβιάσει με τρυπάνι έκανε 2 ώρες, και μάλιστα μου έδειξε και την παραβιασμένη, είχε πεθάνει άνθρωπος μέσα και πήγαν με αστυνομία να ανοίξουν. Μου έδειξε και κάτι πολύ πιο ακριβές, αλλά μου είπε ότι και αυτήν θα είμαι οκ. πηγαινε πες του να χρησιμοποιει dremel για τις πρωτες ατσαλινες μπιλιες μπας & τελειωνει καμια φορα σε 10' αλλα σε 10' δεν παιρνεις 300€ για ενα ανοιγμα.. 11 ώρες πριν, tsiro7 είπε Οι πόρτες που έχουν εξαρχής κάτι τέτοιο λειτουργούν διαφορετικά? Φαντάζομαι αυτό για το σεισμό ισχύει σε κάθε περίπτωση, ακόμα και για τους πυρους της κλειδαριάς. Εγώ από τότε που αναβάθμισα την πόρτα απλά κλειδώνω και δεν τον χρησιμοποιώ ποτέ πάντως. ναι αν και για παραδειγμα με τον τελευταιο καλο σεισμο πριν κατι μηνες εδω στην αττικη, ειχαμε πολλες πορτες που κολλησαν. και κλειδωμενες & ξεκλειδωτες. δυστυχως οι κατασκευαστες δεν αφηνουν μεγαλα περιθωρια ταλαντωσης οποτε ειχαμε προβληματα.... 11 ώρες πριν, polaki είπε Προσωπικά, η ασφάλεια αφορά εμένα (ως ενοικιαστή) και όχι τον ιδιοκτήτη. Το σπίτι το νοικιάσαμε με αυτά που έχει. Όταν μπήκαν σε μένα, πλήρωσα μόνος μου και για αλλαγή κυλίνδρου και για τοποθέτηση συναγερμού. Φυσικά και πόνεσε, αφού όλα μαζί πήγαν 1000€. Αυτά που μου έκλεψαν βέβαια ΑΝ τα αντικαθιστούσα που δεν μπορώ και δεν έχω ανάγκη να τα αντικαταστήσω όλα είχαν φυσικά πολλαπλάσια αξία. Τόσο τον κύλινδρο όσο και ΟΛΟ το σύστημα συναγερμού εκτός φυσικά από τα καλώδια, θα τα πάρω μαζί μου φεύγοντας. Δεν βλέπω από που και ως που να πληρώσει ο ιδιοκτήτης κάτι τέτοιο. συμφωνω οτι αφορα εσενα το θεμα της ασφαλειας αλλα οταν του τρυπας την πορτα ή το σπιτι γενικως & φευγοντας τα παιρνεις μαζι σου ΙΣΩΣ να υπαρχει προβλημα... 3 ώρες πριν, HERTHAN είπε Δηλαδη ειναι σιγουρο οτι ολοι θα σκασουν? Μιλαω παντα γι'αυτους με το στρογγυλο κλειδι. Υπαρχει περιπτωση να ζητησω πριν βγαλει το προβλημα να τον επιστρεψω? σιγουρος ειναι μονο ο θανατος σ'αυτη τη ζωη. η γνωμη μου ειναι οτι θα κολλησουν ολοι. προσωπικα μου εχει μεινει 1 κυλινδρος τον οποιο κλειδωνω/ξεκλειδωνω καθε μερα 4 φορες. οταν & αν κολλησει θα ξερω ποτε θα συμβει κ εκει που περασα τον 3ο που ακομη δεν εχει κολλησει. το να ζητησεις επιστροφη πριν βγαλει το προβλημα, εξαρταται απο τον επαγγελματια & αν του εχει ξανακολλησει καποιος.
polaki Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mclein² είπε συμφωνω οτι αφορα εσενα το θεμα της ασφαλειας αλλα οταν του τρυπας την πορτα ή το σπιτι γενικως & φευγοντας τα παιρνεις μαζι σου ΙΣΩΣ να υπαρχει προβλημα... Γι'αυτό και πρέπει να γίνεται συνεννόηση φυσικά. Αλλά εγώ αναφερόμουν στο ότι δεν είναι υποχρέωση του ιδιοκτήτη να σου βάλει με δικό του κόστος σύστημα συναγερμού, αλλαγή κλειδαριάς ή ακόμα και πόρτας, ειδικά αν το ζητήσεις εκ των υστέρων.
mclein² Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, polaki είπε Γι'αυτό και πρέπει να γίνεται συνεννόηση φυσικά. Αλλά εγώ αναφερόμουν στο ότι δεν είναι υποχρέωση του ιδιοκτήτη να σου βάλει με δικό του κόστος σύστημα συναγερμού, αλλαγή κλειδαριάς ή ακόμα και πόρτας, ειδικά αν το ζητήσεις εκ των υστέρων. σιγουρα δεν ειναι υποχρεωση αλλα λιγη περισσοτερη υποστηριξη της περιουσιας τους δε βλαπτει. πχ. μπαινω σ'ενα σπιτι με Α κλειδαρια (επιπεδο σκουπιδι) και βαζω Β και του λεω αν θελει να μοιραστουμε τα εξοδα της εργασιας & του βασικου μερους της κλειδαριας ωστε να του μεινει αναβαθμισμενη η πορτα, να μην ειναι μονιμα αρνητικος & να μη βλεπει με καχυποψια το ολο σεναριο. ουσιαστικα οι ιδιοκτητες στην ελλαδα (ισως κ στο εξωτερικο σε χωρες που δεν εχω επισκεφθει) ειναι μονο για να λαμβανουν & σπανια να παρεχουν. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από mclein²
polaki Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, mclein² είπε ουσιαστικα οι ιδιοκτητες στην ελλαδα (ισως κ στο εξωτερικο σε χωρες που δεν εχω επισκεφθει) ειναι μονο για να λαμβανουν & σπανια να παρεχουν. Έχει αναλυθεί και σε άλλο τόπικ, αλλά θεωρώ δεν υπάρχει χειρότερη χώρα σε αυτό από το Ην. Βασίλειο. Η ενοικίαση γίνεται σε φάση "take it or leave it", οι ιδιοκτήτες είναι στην κυριολεξία νταβατζήδες του ακινήτου (στο συμβόλαιο αναφέρεται ότι μπαίνουν όποτε θέλουν με προηγούμενη συνεννόηση για να ελέγξουν το χώρο), και δεν αλλάζεις όχι κλειδαριά αλλά ούτε καρφί στον τοίχο να κρεμάσεις ένα κάδρο.. Προσωπικά σε παλαιότερη περίπτωση ενοικίασης δικής μου έμενα σε σπίτι χωρίς καν πόρτα ασφαλείας (ήταν θεωρητικά για κάτι πολύ προσωρινό τύπου καλοκαίρι 3-4 μήνες, το οποίο κράτησε τελικά 2 χρόνια), τους είπα να τους αναβαθμίσω την πόρτα με ασφαλείας, να βάλω και διπλά τζάμια και αλουμίνια και όλα αλλά ούτε καν ρελέ στον πίνακα δεν ήθελαν να μοιραστούν... Εκεί δεν βγάζεις άκρη, και ξεκινάς για παρακάτω.. Sorry για το offtopic, ας μείνουμε στα του θέματος! Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από polaki 1
turbat0s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mclein² είπε σιγουρος ειναι μονο ο θανατος σ'αυτη τη ζωη. Και οι φόροι 5 λεπτά πριν, polaki είπε τους είπα να τους αναβαθμίσω την πόρτα με ασφαλείας, να βάλω και διπλά τζάμια και αλουμίνια και όλα αλλά ούτε καν ρελέ στον πίνακα δεν ήθελαν να μοιραστούν... Ο ιδιοκτήτης ίσως σκέφτηκε ότι την "αναβάθμιση" θα την καρπωθεί όλη ο ενοικιαστής και καθόλου ο ίδιος. Αν μάλιστα δεν σκοπεύει να κατοικήσει ο ίδιος στο σπίτι κάποια στιγμή, ή αν έκρινε ότι η αναβάθμιση δεν θα προσδώσει χειροπιαστή υπεραξία στο ακίνητο (η οποία μεταταφράζεται σε αύξηση μισθώματος) τότε προφανώς δεν ενδιαφέρεται για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του ενοικιαστή (όπως φυσικά συμβαίνει και το ανάποδο). 13 λεπτά πριν, polaki είπε Εκεί δεν βγάζεις άκρη, και ξεκινάς για παρακάτω.. Σωστό.
HERTHAN Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, mclein² είπε σιγουρος ειναι μονο ο θανατος σ'αυτη τη ζωη. η γνωμη μου ειναι οτι θα κολλησουν ολοι. προσωπικα μου εχει μεινει 1 κυλινδρος τον οποιο κλειδωνω/ξεκλειδωνω καθε μερα 4 φορες. οταν & αν κολλησει θα ξερω ποτε θα συμβει κ εκει που περασα τον 3ο που ακομη δεν εχει κολλησει. το να ζητησεις επιστροφη πριν βγαλει το προβλημα, εξαρταται απο τον επαγγελματια & αν του εχει ξανακολλησει καποιος. Κι εγω εναν που εχω τωρα 2 μηνες περιπου τον κλειδωνω/ξεκλειδωνω περιπου καμια 10αρια φορες την ημερα. Αν εχω καταλαβει σωστα σε περιπτωση που βγαλει προβλημα απλα θα γυρναω το κλειδι και δεν θα κλειδωνει και ουτε θα ξεκλειδωνει ετσι δεν ειναι? Αυτο παιζει ρολο αν υπαρχει η δεν υπαρχει κλειδι απο πισω? 1
purif Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, mclein² είπε σιγουρος ειναι μονο ο θανατος σ'αυτη τη ζωη. η γνωμη μου ειναι οτι θα κολλησουν ολοι. προσωπικα μου εχει μεινει 1 κυλινδρος τον οποιο κλειδωνω/ξεκλειδωνω καθε μερα 4 φορες. οταν & αν κολλησει θα ξερω ποτε θα συμβει κ εκει που περασα τον 3ο που ακομη δεν εχει κολλησει. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους κυλίνδρους διπλής λειτουργίας ή μόνο σε συγκεκριμένης εταιρείας;
pintourikio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, purif είπε Αυτό συμβαίνει σε όλους τους κυλίνδρους διπλής λειτουργίας ή μόνο σε συγκεκριμένης εταιρείας; Έτυχε να βγεί μια ελαττωματική παρτίδα στους agb dck διπλής ενέργειας. Αν συνέβαινε σε όλους τους διπλής ενέργειας, τότε θα σταματούσαν να βγαίνουν λογικά. 1
souperdooper Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποιά ειναι η καλύτερη πόρτα που μπορώ να αγοράσω αυτη τη στιγμη στην αγορά με ταβανι 750 ευρω και μια ικανοποιητικη σχετικα κλειδαρια αφαλο κλπ, που ομως να μπορει να παρει ηλεκτρομηχανικη αργοτερα? Ψωρις να χρειαστει επεμβαση στην πορτα εννοω ή με την ελαχιστη δυνατη παρεμβαση..Προσπαθω να σπασω το κοστος στα δυο βασικα καθως μια XR1 κανει γυρω στα 750 ευρω απο μονη της... η λογικη ειναι να μπει προς το παρον η καλυτερη δυνατη πορτα με το ελαχιστο κοστος σε πραγματα που μετα αναβαθμιζονται. Θα εχω μειωμενη ασφαλεια προς το απρον αλλα υπολογιζω σε κανενα χρονο να μπορω να επενδυσω παλι στην πορτα. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από souperdooper
HERTHAN Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, pintourikio είπε Έτυχε να βγεί μια ελαττωματική παρτίδα στους agb dck διπλής ενέργειας. Αν συνέβαινε σε όλους τους διπλής ενέργειας, τότε θα σταματούσαν να βγαίνουν λογικά. Το κακο ειναι οτι ζουμε μερα με την μερα τωρα για το ποτε θα χαλασει κι αυτο ειναι το χειροτερο απ'ολα γιατι δεν ξερεις ποτε θα σου τυχει.Και μονο γι'αυτο θελω να τον αλλαξω χθες. Τρελαινομαι και μονο στην ιδεα ειλικρινα.
mclein² Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, purif είπε Αυτό συμβαίνει σε όλους τους κυλίνδρους διπλής λειτουργίας ή μόνο σε συγκεκριμένης εταιρείας; δεν ξερω αν δεν ηταν κατανοητο εξ'αρχης αλλα μιλαμε για την παρτιδα των AGB DCK που ηρθαν ελλαδα το προηγουμενο 6μηνο & ειναι διπλης ενεργειας. 4 ώρες πριν, HERTHAN είπε Το κακο ειναι οτι ζουμε μερα με την μερα τωρα για το ποτε θα χαλασει κι αυτο ειναι το χειροτερο απ'ολα γιατι δεν ξερεις ποτε θα σου τυχει.Και μονο γι'αυτο θελω να τον αλλαξω χθες. Τρελαινομαι και μονο στην ιδεα ειλικρινα. εσυ εισαι ενας - φαντασου καποιοι που πουλησαν ολοκληρα κουτια ποσο το σκεφτονται ! 5 ώρες πριν, souperdooper είπε Ποιά ειναι η καλύτερη πόρτα που μπορώ να αγοράσω αυτη τη στιγμη στην αγορά με ταβανι 750 ευρω και μια ικανοποιητικη σχετικα κλειδαρια αφαλο κλπ, που ομως να μπορει να παρει ηλεκτρομηχανικη αργοτερα? Ψωρις να χρειαστει επεμβαση στην πορτα εννοω ή με την ελαχιστη δυνατη παρεμβαση..Προσπαθω να σπασω το κοστος στα δυο βασικα καθως μια XR1 κανει γυρω στα 750 ευρω απο μονη της... η λογικη ειναι να μπει προς το παρον η καλυτερη δυνατη πορτα με το ελαχιστο κοστος σε πραγματα που μετα αναβαθμιζονται. Θα εχω μειωμενη ασφαλεια προς το απρον αλλα υπολογιζω σε κανενα χρονο να μπορω να επενδυσω παλι στην πορτα. κακη σκεψη κατα τα τη γνωμη μου. επισης, καπου εχεις μπερδεψει την ασφαλεια με την ευκολια.. προσπαθησα απ'το βραδυ να σκεφτω τι σχεση εχει η X1R με την μελλοντικη σου ασφαλεια αλλα μάταια...
HERTHAN Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, mclein² είπε εσυ εισαι ενας - φαντασου καποιοι που πουλησαν ολοκληρα κουτια ποσο το σκεφτονται ! Φανταζομαι εννοεις για τους επαγγελματιες του χωρου που εχουν πουλησει ολοκληρα κουτια. Αν και δεν ξερω πως δουλευουν και τι γινεται σ'αυτες τις περιπτωσεις δεν θα τους κανει αντικατασταση η εταιρια(AGB)? Εγω το σκεφτομαι γιατι αν μου τυχει σε κακη στιγμη δεν θα ειναι τοσο ευκολο να γινει η αλλαγη αμεσα και βαλε και την ταλαιπωρια.
mclein² Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Φανταζομαι εννοεις για τους επαγγελματιες του χωρου που εχουν πουλησει ολοκληρα κουτια. Αν και δεν ξερω πως δουλευουν και τι γινεται σ'αυτες τις περιπτωσεις δεν θα τους κανει αντικατασταση η εταιρια(AGB)? Εγω το σκεφτομαι γιατι αν μου τυχει σε κακη στιγμη δεν θα ειναι τοσο ευκολο να γινει η αλλαγη αμεσα και βαλε και την ταλαιπωρια. αντικατασταση κανει η AGB, η σκεψη αφορα το ιδιο κομματι με το δικο σου προβληματισμο. ποτε θα τυχει, ποτε θα παει, που θα βρισκεται, σε ποια κατασταση η πορτα, τι ωρα θα συμβει και ποσα ακομη... δυστυχως εχει υπαρξει κακος χειρισμος απο μεριας αντιπροσωπων - διοτι οταν ενα προϊον στα 100 κομματια εχει 10 επιστροφες, παει πισω ολοκληρη η παλετα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα