Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 3/12/2019 στις 9:39 ΠΜ, Sales Refurbished είπε

Άρα ίσως να πέσαμε σε ελαττωματική παρτίδα.
Θα μιλήσω με τον προμηθευτή και τον τεχνικό να το δούμε και μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω κι εγώ με τη σειρά μου.

Καλημέρα.
Ο άνθρωπος που με εξυπηρέτησε μου άλλαξε χωρίς δεύτερη κουβέντα τον κύλινδρο.
Ο καινούργιος λειτουργεί κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα.
Μου είπε ότι ο προμηθευτής του, του αντικατέστησε τον ελαττωματικό κύλινδρο μετά από 3-4 μέρες.
Πάλι έβαλα DCK διπλής.
Εννοείτε ότι το δουλέυω συνεχώς μήπως "σκάσει" και πάλι.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sales Refurbished είπε

Καλημέρα.
Ο άνθρωπος που με εξυπηρέτησε μου άλλαξε χωρίς δεύτερη κουβέντα τον κύλινδρο.
Ο καινούργιος λειτουργεί κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα.
Μου είπε ότι ο προμηθευτής του, του αντικατέστησε τον ελαττωματικό κύλινδρο μετά από 3-4 μέρες.
Πάλι έβαλα DCK διπλής.
Εννοείτε ότι το δουλέυω συνεχώς μήπως "σκάσει" και πάλι.

θα ξανασκασει, αργα ή γρηγορα..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sales Refurbished είπε

Σε ευχαριστώ για τα παρήγορά σου λόγια...!!
😂😂😂😂

αφου η παρτιδα με τους διπλης ενεργειας ειναι ιδια...

ειτε θα πουληθουν ολοι - ειτε θα επιστραφουν απο τον αντιπροσωπο ολοι.

το δευτερο δε συνεβη ποτέ αρα πουλήθηκαν ή θα πουληθουν κι οτι βρεξει ας κατεβασει !

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημερα.

Στο σπιτι εχω μια πορτα ασφαλειας gardesa με μακρυ κλειδι απο το 2011. 

Το μοντελο θα το γραψω αργοτερα για να βρω το μανουαλ. 

Μου ετυχε κατι περίεργο πριν λιγες μερες και με εκανε να αναρωτιεμαι για το κατα ποσο ειναι δυνατο να αντιγραφουν τα κλειδια τους η να παραβιαστουν.

Εφυγε η μητερα μου απο το σπιτι και ειχε κλειδωσει 2 φορες. 

Γυρνοντας ηταν ξεκλειδωτη η πορτα. Οχι ανοιχτη,απλα ξεκλειδωτη. 

Νομιζε οτι θα ειχε γυρισει ο πατέρας μου και δεν εδωσε σημασια. 

Μπήκε σπιτι αλλα δεν ηταν εκει ο πατερας μου. Μετα απο λιγη ωρα άκουσε θορυβο στη πορτα και νομισε οτι γυρισε και δεν εδωσε σημασια. Τιποτα όμως. 

Αργοτερα ηρθε ο πατέρας μου και βρηκε τη πορτα κλειδωμενη 2 φορες ενω ηταν η μανα μου μεσα. 

Στο σπίτι δεν υπήρχαν σημαδια οτι καποιος ειχε μπει,ουτε ελειπε τιποτα. Ουσιαστικα καποιος ξεκλειδωσε,και ηρθε μετα και ξανακλειδωσε (;). 

Προσπαθησα να δω μηπως αφηρημενη η μανα μου κλειδωσε αλλα ειναι πολλες οι συμπτωσεις και επιμενει οτι καποιος αλλος εβαλε χερι. 

Δηλαδη ξεκλειδωμενη πορτα-θορυβος-κλειδωμενη πορτα. 

Κλειδι δεν εχει χαθει ποτε. 

Οπότε ποσο ευκολο ειναι να ανοιξουν αυτες η να εχουν κλειδι λειτουργικο αλλοι;

Επισης με αλλαγη συνδυασμου-κλειδιου  γινεται κατι η αναγκαστικα παμε για καινουργια κλειδαρια;

Καθως προφανως στην εταιρεία ελεγαν οτι είναι ξεπερασμένη και μιλαγαν για καινουργια νε κοστος 350 ευρω,με πύρους,κοντο κλειδι,κυλινδρου. Θα γραψω και σε αυτην το μοντελο αργοτερα. 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Καλημερα.

Μου ετυχε κατι περίεργο πριν λιγες μερες και με εκανε να αναρωτιεμαι για το κατα ποσο ειναι δυνατο να αντιγραφουν τα κλειδια τους η να παραβιαστουν.

Μπήκε σπιτι αλλα δεν ηταν εκει ο πατερας μου. Μετα απο λιγη ωρα άκουσε θορυβο στη πορτα και νομισε οτι γυρισε και δεν εδωσε σημασια. Τιποτα όμως. 

Αργοτερα ηρθε ο πατέρας μου και βρηκε τη πορτα κλειδωμενη 2 φορες ενω ηταν η μανα μου μεσα. 

Στο σπίτι δεν υπήρχαν σημαδια οτι καποιος ειχε μπει,ουτε ελειπε τιποτα. Ουσιαστικα καποιος ξεκλειδωσε,και ηρθε μετα και ξανακλειδωσε (;). 

Προσπαθησα να δω μηπως αφηρημενη η μανα μου κλειδωσε αλλα ειναι πολλες οι συμπτωσεις και επιμενει οτι καποιος αλλος εβαλε χερι. 

Επισης με αλλαγη συνδυασμου-κλειδιου  γινεται κατι η αναγκαστικα παμε για καινουργια κλειδαρια;

Καθως προφανως στην εταιρεία ελεγαν οτι είναι ξεπερασμένη και μιλαγαν για καινουργια νε κοστος 350 ευρω,με πύρους,κοντο κλειδι,κυλινδρου. Θα γραψω και σε αυτην το μοντελο αργοτερα. 

Ευχαριστώ. 

Γενικά οι κλειδαριές τύπου χρηματοκιβωτίου (με μακρύ κλειδί), πλέον παραβιάζονται καθημερινά και σχετικά εύκολα από τους γνώστες. Αλλάζοντας απλά τον συνδυασμό, απλά εξαλείφεις την πιθανότητα να μπει κάποιος που έχει ίδιο κλειδί με αυτά που εχετε τώρα. Ο διαρρήκτης όμως που ξέρει να ανοίξει κλειδαριά GARDESA, δεν θα έχει πρόβλημα.

Ο μηχανισμός ασφαλείας είναι ενσωματωμένος στις κλειδαριές τύπου χρηματοκιβωτίου (σαν αυτή που έχεις δηλαδή). Συνεπώς, για να αναβαθμιστεί το επίπεδο ασφαλείας της κλειδαριάς σου, πρέπει να αλλαχθεί ολόκληρη η κλειδαριά. Μπορείς να βάλεις, είτε OMEGA PLUS είτε κάποιο σετ κλειδαριάς κυλίνδρου.

Αν είσαι Αθήνα, υπολόγισε 200~250€ (+ΦΠΑ) για κάτι αξιόλογο, 250~300€ για κάτι πολύ καλό και 300+€ για ότι καλύτερο και πιο ασφαλές μπορείς να βάλεις.

Αν σκοπεύεις να αναθέσεις την αναβάθμιση στην εταιρεία που σας τοποθέτησε την πόρτα, ζήτησε τους ποια κλειδαριά, ποιον κύλινδρο και ποιο defender περιλαμβάνεται στο σετ με τα 350€ που ζητάνε. Ζήτησε δηλαδή μοντέλα, όχι απλά μάρκες. Είναι πάρα πολύ πιθανό να έχουν πάρει ένα σετ των 150~200€ και να το έχουν υπερκοστολογήσει. Οπότε αν σκοπεύεις να αλλάξεις κλειδαριά, κάνε την έρευνα σου πρώτα. Γιατί οι περισσότεροι τοποθετούν κλειδαριές νέου τύπου που όμως παραβιάζονται κι αυτές πολύ εύκολα, καθώς πρόκειται για προϊόντα χαμηλού επιπέδου ασφαλείας που όμως τα δίνουν πολύ ακριβά και φυσικά τα παρουσιάζουν ως απαραβίαστα.

Επεξ/σία από swayback
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Διαβασα καποιες σελιδες και κατάλαβα ότι πλέον οι τυπου χρηματοκιβώτιου ανοιγονται ευκολα. 

Μολις γυρισω θα βγάλω φωτό τη πορτα για να ξερουμε για τι μιλάμε και να μου δώσετε προτάσεις β

Τετοια δουλειά μπορει να γινει απο μενα η θέλει απαραιτητα εξειδικευμενο ατομο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Dantε είπε

Διαβασα καποιες σελιδες και κατάλαβα ότι πλέον οι τυπου χρηματοκιβώτιου ανοιγονται ευκολα. 

Μολις γυρισω θα βγάλω φωτό τη πορτα για να ξερουμε για τι μιλάμε και να μου δώσετε προτάσεις β

Πρέπει να λυθεί η πόρτα για να αλλαχθεί η κλειδαριά. Έχει δουλειά δηλαδή. Οπότε είναι προτιμότερο να κάνει τη δουλειά κάποιος που ξέρει. Ειδικά αν επιλέξεις κλειδαριά κυλίνδρου όπου είναι απαραίτητο να γίνει τρύπα 50+mm στην πόρτα, κλπ.

Επεξ/σία από swayback
Δημοσ.

Πρόσφατα άλλαξα την κλειδαριά στο σπίτι και μου έβαλαν μία IFAM WX1000. 

Λέει τίποτα ή τσάμπα λεφτά? Μου πήγε 110€ με τοποθέτηση. 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, polaki είπε

Πώς και διάλεξες τον συγκεκριμένο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, polaki είπε

Δεν ήταν τσάμπα τα λεφτά. Αξιόλογος κύλινδρος αν τον βρει κάποιος στα 60-65€. Ίδια κατηγορία με agb 9000.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, polaki είπε

δεν αλλαξες κλειδαρια αλλαξες κυλινδρο και σε εγδαραν.

25 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε

Από κλειδαριές με διπλό κύλινδρο από 100-200€, τι έχουμε;

τιποτα χωρις να μας πεις για τι ακριβως μιλαμε.

26 λεπτά πριν, pintourikio είπε

Δεν ήταν τσάμπα τα λεφτά. Αξιόλογος κύλινδρος αν τον βρει κάποιος στα 60-65€. Ίδια κατηγορία με agb 9000.

κατωτερος του 9000 κι ας εχει "πατενταρισμενο" κλειδι.

1 ώρα πριν, Dantε είπε

αν πιανουν τα χερια σου, το κανεις και μονος σου. 

ειδικα σε gardesa που ειναι νορμαλ μεσα.

3 ώρες πριν, Dantε είπε

Καλημερα.

Ευχαριστώ. 

αυτο που δεν καταλαβα απο την ιστορια ειναι γιατι να μπει καποιος στη διαδικασια να κλειδωνει/ξεκλειδωνει την πορτα ενω δεν μπαινει στο σπιτι...

υγ - το βασικο ακριβο σκελος μιας πορτας gardesa ειναι το μηκος του κυλινδρου που θα πρεπει να ειναι 30/60 ή 30/70 αναλογα το μοντελο της πορτας.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mclein² είπε

Κατωτερος του 9000 κι ας εχει "πατενταρισμενο" κλειδι.

Πιο παλιά είχα διαβάσει ότι τους βάζεις στην ίδια κατηγορία.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, pintourikio είπε

Πιο παλιά είχα διαβάσει ότι τους βάζεις στην ίδια κατηγορία.

αλλαζω γνωμη μετα απο ωριμες σκεψεις. 👌

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...