Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, turbat0s είπε

Τότε είμαστε οκ!

ok!;-)

21 ώρες πριν, mclein² είπε

το επιπεδο που εχεις τωρα με ρωτας ; 0, θα απαντησω.

οι Τεσιο που υπαρχουν στην ελλαδα ειναι μετρημενες αρα οποιος γνωριζει πως κινειται ο συνδιασμος τους, ανοιγει και την πορτα.

εννοειται οτι θα ξαναπερασει...

μμμμ....ωχ..ανησυχητικό....θα δω τι μπορώ να κάνω με την σπιτοκοικοκυρά μου αν είναι,,thx!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gas7374 είπε

Καλησπέρα. Για τις κλειδαριές cippiere υπάρχει άποψη; Είναι ανάλογες των cisa και Mul-ti-lock;

εννοειται πως δεν ειναι αναλογες γι'αυτο ειναι και φθηνοτερες ;) 

φυσικα ειναι ανερχομενη δυναμη μιας κ ψαχνονται διαρκως + οτι έφτιαχναν κλειδαριες για αλλους γι'αρκετα χρονια !

Δημοσ.

Παρατηρώντας το κλειδί και ψάχνοντας στο νετ είδα ότι πρέπει να έχω τον cisa astral για μύλο στην κεντρική εξώπορτα αλουμινίου. Είναι εντάξει η να ψάξω για κάτι καλύτερο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, mclein² είπε

η σειρα ειναι με βαση τι θα εβαζα σπιτι μου, εκτος απο την omega plus η οποια μπορει να μπει σε οποιαδηποτε θεση θελεις εαν σου αρέσει ή δε σου αρεσει το κλειδι.

στη συγκεκριμενη αλουμινοπορτα δε μπορεις & δε χρειαζεται να βαλεις defender. ενας κυλινδρος σε ΣΩΣΤΗ διασταση με ΣΟΒΑΡΕΣ προδιαγραφες ειναι αρκετος.

α. στην ξυλινη μην πεταξεις λεφτα για κυλινδρο στη βασικη κλειδαρια. εαν δεν υπαρχει, προσθεσε μια κλειδαρια. 

β. στην αλουμινοπορτα με 3 ή 5 σημεια κλειδωματος ενας καλος/σοβαρων προδιαγραφων κυλινδρος ειναι αρκετος.

Αφού σε ευχαριστήσω και πάλι να σου κάνω δύο τελευταίες ερωτήσεις:

1. Aν κατάλαβα καλά προκρίνεις τον συνδυασμό μαγνητικού defender με έναν αξιοπρεπή κύλινδρο από τον συνδυασμό κορυφαίου κυλίνδρου με τον bd200, σωστά?(προφανώς είναι βέβαια και θέμα του καθενός κατά πόσο θεωρεί εύχρηστο το μαγνητικό defender)

2.Τον abloy protec²  υπάρχει κάποιος λόγος που δεν τον ανέφερες? επειδή τον βρίσκω 150 ευρώ(με ΦΠΑ) με 5 κλειδιά(μήπως είναι δύσχρηστος ?)

Επεξ/σία από Atmisti
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, alexx είπε

Παρατηρώντας το κλειδί και ψάχνοντας στο νετ είδα ότι πρέπει να έχω τον cisa astral για μύλο στην κεντρική εξώπορτα αλουμινίου. Είναι εντάξει η να ψάξω για κάτι καλύτερο;

εαν ο κυλινδρος ειναι η εκδοση με την ατσαλινη & πλαστικη μπαρα, τον κρατας. σε καθε αλλη περιπτωση, φευγει.

11 ώρες πριν, Atmisti είπε

Αφού σε ευχαριστήσω και πάλι να σου κάνω δύο τελευταίες ερωτήσεις:

1. Aν κατάλαβα καλά προκρίνεις τον συνδυασμό μαγνητικού defender με έναν αξιοπρεπή κύλινδρο από τον συνδυασμό κορυφαίου κυλίνδρου με τον bd200, σωστά?(προφανώς είναι βέβαια και θέμα του καθενός κατά πόσο θεωρεί εύχρηστο το μαγνητικό defender)

2.Τον abloy protec²  υπάρχει κάποιος λόγος που δεν τον ανέφερες? επειδή τον βρίσκω 150 ευρώ(με ΦΠΑ) με 5 κλειδιά(μήπως είναι δύσχρηστος ?)

1. προκρινω συνδιασμο μαγνητικου ντιφεντερ + πολυ καλου κυλινδρου γιατι προτιμω να μη βλεπουν τι κλειδια χρησιμοποιω.

2. ειπες για παιδια & μικρης ηλικιας οποτε για μενα ειναι οχι.

2.α. σαν μαστορας ειναι οχι, γιατι θα με φωναζες καποια στιγμη στο μελλον επειδη θα δυσκολευοταν καποιος χρηστης ν'ανοιξει..σαν χρηστης του κυλινδρου, θεωρω πως δεν υπαρχει προβλημα !

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, mclein² είπε

2.α. σαν μαστορας ειναι οχι, γιατι θα με φωναζες καποια στιγμη στο μελλον επειδη θα δυσκολευοταν καποιος χρηστης ν'ανοιξει..σαν χρηστης του κυλινδρου, θεωρω πως δεν υπαρχει προβλημα !

Καλήμερα και καλή εβδομάδα.

Απο οτι καταλαβαίνω, όλοι οι αφαλοί που ειναι με δισκους και οχι με μπιλιες, ειναι λιγο δύσχρηστοι σε οτι αφορα την εισαγωγή κλειδιού. Το λεω γιατι εχω και ενα λουκετο που ειναι με δισκους και το κλειδί καμια φορά θέλει λίγο παίξιμο το για να μπει μεσα. Να σε ρωτήσω καθότι εισαι της δουλειάς, μεταξύ DCK και abloy protec² , υπάρχει κάποιος άλλος κύλινδρος που να αξίζει? (για ενα μπάτζετ πάνω κατω 120ευρω). Η είναι μονόδρομος η επιλογή των ένα από τους δυο ?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Izzy77 είπε

Καλήμερα και καλή εβδομάδα.

Απο οτι καταλαβαίνω, όλοι οι αφαλοί που ειναι με δισκους και οχι με μπιλιες, ειναι λιγο δύσχρηστοι σε οτι αφορα την εισαγωγή κλειδιού. Το λεω γιατι εχω και ενα λουκετο που ειναι με δισκους και το κλειδί καμια φορά θέλει λίγο παίξιμο το για να μπει μεσα. Να σε ρωτήσω καθότι εισαι της δουλειάς, μεταξύ DCK και abloy protec² , υπάρχει κάποιος άλλος κύλινδρος που να αξίζει? (για ενα μπάτζετ πάνω κατω 120ευρω). Η είναι μονόδρομος η επιλογή των ένα από τους δυο ?

Agb 9000, Evva EPS, Evva ICS, Mottura Champions Pro, Agb DCK, Abloy Protec², Winkhaus N-Tra, Winkhaus X-Tra, Dom Ix Twido, BKS Livius & Helius, keso 8000, Abus Bravus & οτι βρεις απο M&C απο Ολλανδια.

υγ - ευχομαι να μην με βριζεις με ολες αυτες τις μαρκες :D 

Δημοσ.

Οχι, γιατί να σε βρίσω? 😁, απεναντίας ειμαι ευγνωμόνων για τον χρόνο σου, την βοηθεια σου και τις γνωσεις σου!. Θα τους δω ολους αυτους τους κυλίνδρους.

Σαν εγκαταστατης συστημάτων ασφάλειας, είμαι γενικά "καχύποπτος" και για αυτο εχω "φαγωθει" να αλλάξω τον DCK μετα απο την απώλεια των κλειδιών μου.

Για τον MAUER CRYPTO τι γνώμη εχεις ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Izzy77 είπε

Οχι, γιατί να σε βρίσω? 😁, απεναντίας ειμαι ευγνωμόνων για τον χρόνο σου, την βοηθεια σου και τις γνωσεις σου!. Θα τους δω ολους αυτους τους κυλίνδρους.

Σαν εγκαταστατης συστημάτων ασφάλειας, είμαι γενικά "καχύποπτος" και για αυτο εχω "φαγωθει" να αλλάξω τον DCK μετα απο την απώλεια των κλειδιών μου.

Για τον MAUER CRYPTO τι γνώμη εχεις ?

δεν μου κανει ποιοτικα αλλα σαν ασφαλεια ειναι σχετικα καλος.

εαν τον πουλουσαν φθηνοτερα θα ηταν στις επιλογες !

σιγουρα ομως δεν εχει ανοιχθει & αυτο μετραει τελικώς !

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ.

Αυτό πιστεύω ειναι και το ζητούμενο. Να μην εχει παραβιαστεί (μέχρι στιγμής). Τον βρήκα στα 90ευρω σε διάσταση 31χ51, ειναι λιγο φθηνότερος απο τον DCK και εχει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά όπως ενισχυμένο cam και κάποιες προστασίες για το τρύπημα.

Δεν βλεπω να εχει μπάρα κατά του σπασίματος αλλά αυτο δεν ειναι και τοσο πρόβλημα γιατι το defender BKD250 με τις "flex" βιδες πολυ δύσκολα θα μπορούσε να αφαιρεθεί (τουλάχιστον χωρίς να γινει μεγάλη φασαρία) έτσι ώστε μετά να σπάσουν τον κύλινδρο.

Το κακό είναι οτι με τοσες επιλογές χάνεις την μπάλα.. Ισως να βαλω και παλι DCK να τελειώνω, γιατί όσο πιο πολυ το ψάχνω, τοσο ποιο πολυ δεν μπορώ να καταλήξω 😂

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Izzy77 είπε

Αυτό πιστεύω ειναι και το ζητούμενο. Να μην εχει παραβιαστεί (μέχρι στιγμής). Τον βρήκα στα 90ευρω σε διάσταση 31χ51, ειναι λιγο φθηνότερος απο τον DCK και εχει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά όπως ενισχυμένο cam και κάποιες προστασίες για το τρύπημα.

Δεν βλεπω να εχει μπάρα κατά του σπασίματος αλλά αυτο δεν ειναι και τοσο πρόβλημα γιατι το defender BKD250 με τις "flex" βιδες πολυ δύσκολα θα μπορούσε να αφαιρεθεί (τουλάχιστον χωρίς να γινει μεγάλη φασαρία) έτσι ώστε μετά να σπάσουν τον κύλινδρο.

Το κακό είναι οτι με τοσες επιλογές χάνεις την μπάλα.. Ισως να βαλω και παλι DCK να τελειώνω, γιατί όσο πιο πολυ το ψάχνω, τοσο ποιο πολυ δεν μπορώ να καταλήξω 😂

για ποια περιοχη μιλαμε ; 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mclein² είπε

για ποια περιοχη μιλαμε ; 

Εσταλει με Π.Μ 😉

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Izzy77 είπε

Εσταλει με Π.Μ 😉

εισαι σε περιοχη με 2 προσωπα αλλα επειδη γενικως ειναι πυκνοκατοικημενη - μην πας σε κατι λιγοτερο δυνατο απο DCK

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...