mclein² Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 54 λεπτά πριν, Brown είπε δηλαδή οι κοιλινδροι δεν βγαίνουν σε μεγεθοι;;; οπότε απο κύλινδρο και defender ποιον να βάλω; σαν πόρτα είναι καλή; γτ έτσι το αγόρασα με αυτήν την πόρτα. δεν υπαρχουν ολοι οι κυλινδροι διαθεσιμοι στην ελληνικη αγορα. βαλε φωτογραφιες απο την πορτα & γραψε το διαθεσιμο μπατζετ για να σου προτεινω / εαν δεν αλλαξεις την πορτα. 49 λεπτά πριν, Gas7374 είπε Τα 290 είναι απαγορευτικά.. Ναι ο Μαρίνος είναι ο κατασκευαστής/τοποθέτηση.. γενικα μπορεις να βαλεις οτιδηποτε αλλα θα εχει αρκετη δουλεια για το μαστορα... 🤔 εγω θα εβαζα omega plus σ'αυτη την πορτα 31 λεπτά πριν, kate5s είπε Γεια σας παιδιά!Θα ήθελα ξανά τη βοήθεια σας σχετικά με αλλαγή κλειδαριών.Είναι για 2 πόρτες.. Λοιπόν η πρώτη πόρτα είναι ασφαλείας με κλειδαριά χρηματοκιβωτίου..Πως θα μπορούσα να την αναβαθμίσω για να ΄ναι ασφαλής?Xρειάζεται αναβάθμιση ε? Η δεύτερη είναι παλιά -που θα αντικατασταθεί σε ένα μήνα-απλά επειδή το κλειδί πέρασε για εργασίες στο σπίτι από ξένα χέρια για την ασφάλεια της ενοικιάστριας τι να αλλάξω? α. το πρωτο σεναριο ειναι αρκετα ακριβο. για κατι αξιοπρεπες το πιο φθηνο αν θυμαμαι καλα ξεκιναει απο 270-280... β. το δευτερο σεναριο, αλλαζεις την προσθετη με μια αλλη προσθετη με κυλινδρο + defender. υπολογιζεις απο 80€
kate5s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, mclein² είπε α. το πρωτο σεναριο ειναι αρκετα ακριβο. για κατι αξιοπρεπες το πιο φθηνο αν θυμαμαι καλα ξεκιναει απο 270-280... β. το δευτερο σεναριο, αλλαζεις την προσθετη με μια αλλη προσθετη με κυλινδρο + defender. υπολογιζεις απο 80€ Άρα στην πρώτη πόρτα (ασφαλείας) τί αξίζει να αλλαχθεί?εΊμαι ενοικιάστρια.... Στην δεύτερη αλλάζω την πάνω δηλαδή.Έχεις να μου προτείνεις κάποια?
mclein² Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, kate5s είπε Άρα στην πρώτη πόρτα (ασφαλείας) τί αξίζει να αλλαχθεί?εΊμαι ενοικιάστρια.... Στην δεύτερη αλλάζω την πάνω δηλαδή.Έχεις να μου προτείνεις κάποια? τα παντα θα αλλαχθουν απλα επειδη ειναι σπανιο μοντελο η Τεσιο με δαγκανες, θα πονεσει στο οικονομικο. στη δευτερη, εγω προτεινω securemme 2070 σετ με το defender της + εναν κυλινδρο hugo ή asix b.a (στα 80€)
kate5s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, mclein² είπε τα παντα θα αλλαχθουν απλα επειδη ειναι σπανιο μοντελο η Τεσιο με δαγκανες, θα πονεσει στο οικονομικο. στη δευτερη, εγω προτεινω securemme 2070 σετ με το defender της + εναν κυλινδρο hugo ή asix b.a (στα 80€) Ωραία σε ευχαριστώ!Για την δεύτερη το λύσαμε! Για τη πρώτη δε ξέρω αν η σπιτονοικοκυρά θα διαθέσει κάτι για τη δικά μου ασφάλεια...έλεγα να το κάνω μόνη μου αλλά τώρα πόνεσα και γω με αυτά που μου λες...Προχτές κάποιος έβαλε κλειδί αλλά το άκουσα γιατί ήμουν μέσα άναψα το φως και την έκανε...κλειδαριά μη χρηματοκιβωτίου δεν παίρνει έτσι απλά δηλ ε?
mclein² Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kate5s είπε Ωραία σε ευχαριστώ!Για την δεύτερη το λύσαμε! Για τη πρώτη δε ξέρω αν η σπιτονοικοκυρά θα διαθέσει κάτι για τη δικά μου ασφάλεια...έλεγα να το κάνω μόνη μου αλλά τώρα πόνεσα και γω με αυτά που μου λες...Προχτές κάποιος έβαλε κλειδί αλλά το άκουσα γιατί ήμουν μέσα άναψα το φως και την έκανε...κλειδαριά μη χρηματοκιβωτίου δεν παίρνει έτσι απλά δηλ ε? δυστυχως το σεναριο Τεσιο δαγκανες...ειναι πολυ πολυ ακριβο !!!
kate5s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, mclein² είπε δυστυχως το σεναριο Τεσιο δαγκανες...ειναι πολυ πολυ ακριβο !!! ωχ....κατάλαβα....Είναι πολύ περιοριστικό το μοντέλο της πόρτας....βοήθειά μας...σε ευχαριστώ! Επίπεδο ασφαλείας από το 1 'εως το 10(TOP)???Να ξέρω τι να περιμένω....
n4sleep Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, kate5s είπε ωχ....κατάλαβα....Είναι πολύ περιοριστικό το μοντέλο της πόρτας....βοήθειά μας...σε ευχαριστώ! Επίπεδο ασφαλείας από το 1 'εως το 10(TOP)???Να ξέρω τι να περιμένω.... Χωρίς να είμαι ειδικός, αλλά αν έβαλαν κλειδί μ/αντικλείδι/διαρρηκτικό μια φορά Και απλά τους πρόλαβες, για μένα θέμα χρόνου να μπουν. Δεν δοκιμάζουν συνηθως κλειδαριες που δεν μπορούν. Άρα εγώ θα σε έβαζα στο 2/10. Όποτε κάνε την αλλαγή το συντομότερο δυνατόν, και πες στην σπιτονοικοκυρά να τα βρείτε στο νοίκι αλλιώς θα φύγεις γιατί φοβασαι. 1
turbat0s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, n4sleep είπε αλλιώς θα φύγεις γιατί φοβασαι. Πολύ εκβιαστικό ακούγεται αυτό και αν υποκύψεις σε έναν εκβιασμό, τότε θα ακολουθήσουν κι' άλλοι. Φυσικά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και εξαρτάται από τη σχέση μισθωτή-εκμισθωτή, αλλά προσωπικά, αν μου έλεγε κάτι τέτοιο και με δεδομένο ότι το σπίτι πριν το νοικιάσει το βρήκε της απολύτου αρεσκείας της, θα διεκδικούσα τα υπόλοιπα μισθώματα και θα της ευχόμουν "στο καλό". 2
kate5s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, n4sleep είπε Χωρίς να είμαι ειδικός, αλλά αν έβαλαν κλειδί μ/αντικλείδι/διαρρηκτικό μια φορά Και απλά τους πρόλαβες, για μένα θέμα χρόνου να μπουν. Δεν δοκιμάζουν συνηθως κλειδαριες που δεν μπορούν. Άρα εγώ θα σε έβαζα στο 2/10. Όποτε κάνε την αλλαγή το συντομότερο δυνατόν, και πες στην σπιτονοικοκυρά να τα βρείτε στο νοίκι αλλιώς θα φύγεις γιατί φοβασαι. 2???πολυ κακόοοοο.....θα της μιλήσω κ βλέπουμε..thx 15 λεπτά πριν, turbat0s είπε Πολύ εκβιαστικό ακούγεται αυτό και αν υποκύψεις σε έναν εκβιασμό, τότε θα ακολουθήσουν κι' άλλοι. Φυσικά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και εξαρτάται από τη σχέση μισθωτή-εκμισθωτή, αλλά προσωπικά, αν μου έλεγε κάτι τέτοιο και με δεδομένο ότι το σπίτι πριν το νοικιάσει το βρήκε της απολύτου αρεσκείας της, θα διεκδικούσα τα υπόλοιπα μισθώματα και θα της ευχόμουν "στο καλό". ολίγον υπερβολική η απάντηση....δεν νομίζω καθένας που νοίκιαζε σπίτι πριν 7 χρόνια να κοιτούσε την κλειδαριά!!!!!!!οι περισσότεροι είμεθα ανίδεοι..βλέπαμε μια πόρτα ασφαλείας και λέγαμε οκ...και οι ενοικιαστές αλλά και οι ιδιοκτήτες!.άλλαζουν όμως τα πράγματα..αγριεύουν δυστυχώς...οπότε ο κάθε σπιτονοικοκύρης πρέπει να τοχει και αυτό κατα νου..ανανέωση...δεν είναι καπρίτσιο..
turbat0s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, kate5s είπε οπότε ο κάθε σπιτονοικοκύρης πρέπει να τοχει και αυτό κατα νου..ανανέωση...δεν είναι καπρίτσιο.. Συμφωνώ απόλυτα, πλην όμως ο τρόπος που θα ζητηθεί η ανανέωση έχει μεγάλη σημασία. Αν περάσει ο εκβιασμός, τότε σύντομα θα ακολουθήσει ο επόμενος (θέλω τριπλά τζάμια διότι δεν νιώθω ασφάλεια, θέλω συναγερμό, θέλω κάγκελα στα παράθυρα, θέλω καινούριο ρελέ, θέλω καινούριο θερμοσίφωνα κλπ, αλλιώς φεύγω). 1
kate5s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, turbat0s είπε Συμφωνώ απόλυτα, πλην όμως ο τρόπος που θα ζητηθεί η ανανέωση έχει μεγάλη σημασία. Αν περάσει ο εκβιασμός, τότε σύντομα θα ακολουθήσει ο επόμενος (θέλω τριπλά τζάμια διότι δεν νιώθω ασφάλεια, θέλω συναγερμό, θέλω κάγκελα στα παράθυρα, θέλω καινούριο ρελέ, θέλω καινούριο θερμοσίφωνα κλπ, αλλιώς φεύγω). συμφωνώ..είπαμε μη το γκρεμίσουμε το σπίτι!!κ δεν εκβιάζουμε συζητάμε!χωρίς δράματα και τελεσίγραφα..δεν θα με απασχολούσε αν δεν άκουγα το κλειδί να χαρχαλεύει στη πόρτα..τλκ όποιος ήταν μάζεψε όλους τους διακόπτες του κλιμακοστασίου!ελπίζω να μην μας ξαναπροτιμήσει!
turbat0s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, kate5s είπε δεν εκβιάζουμε συζητάμε! Τότε είμαστε οκ!
mclein² Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kate5s είπε ωχ....κατάλαβα....Είναι πολύ περιοριστικό το μοντέλο της πόρτας....βοήθειά μας...σε ευχαριστώ! Επίπεδο ασφαλείας από το 1 'εως το 10(TOP)???Να ξέρω τι να περιμένω.... το επιπεδο που εχεις τωρα με ρωτας ; 0, θα απαντησω. οι Τεσιο που υπαρχουν στην ελλαδα ειναι μετρημενες αρα οποιος γνωριζει πως κινειται ο συνδιασμος τους, ανοιγει και την πορτα. 46 λεπτά πριν, kate5s είπε συμφωνώ..είπαμε μη το γκρεμίσουμε το σπίτι!!κ δεν εκβιάζουμε συζητάμε!χωρίς δράματα και τελεσίγραφα..δεν θα με απασχολούσε αν δεν άκουγα το κλειδί να χαρχαλεύει στη πόρτα..τλκ όποιος ήταν μάζεψε όλους τους διακόπτες του κλιμακοστασίου!ελπίζω να μην μας ξαναπροτιμήσει! εννοειται οτι θα ξαναπερασει...
Atmisti Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παρακολουθώ πολύ καιρό το forum και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές που δίνετε σε μας τους ανίδεους. Αν και δεν έχω θέματα παραβίασης του σπιτιού μου εντούτοις θεωρώ, από όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα στο forum ,ότι οι κλειδαριές-πόρτες μου δεν είναι και ότι καλύτερο.Πρόκειται για μία μεζονέτα με δύο πόρτες μια ισογείου(κλειδαριά securemme γραμματοκιβωτίου) και μια υπογείου(κλειδαριά cisa) τις οποίες και παραθέτω στις φωτογραφίες. Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου προτείνατε δύο λύσεις(κλειδαριά-defender και ο,τι άλλο θεωρείτε απαραίτητο) για καθεμία . Μία μέτριας οικονομικής επιβάρυνσης αλλά εννοείται ασφαλής και μία την καλύτερη δυνατή που εσείς θεωρείτε πάντοτε βέβαια σε λογικά επίπεδα . Σας ευχαριστώ και πάλι Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από Atmisti
Gas7374 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Gas7374 είπε Έχω και μια άλλη πόρτα η οποία μπήκε λόγω οικονομικής αδυναμίας.. Κινέζικη, έχει μπει απλή κλειδαριά cisa χρηματοκιβωτίου με διαστάσεις 195*84 η πόρτα και 207*102 με την κάσα. Το κερασάκι είναι πως είναι τοποθετημένη σε γυψοσανίδα.. Θέλω να την αλλάξω.. Με τι όμως; Οι φωτό είναι εν ώρα εργασιών.. Καμία πρόταση;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα