Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Gas7374 είπε

Κλειδαριά cisa revolution pro η Mul-ti-lock loss;

Οποία θες/οποία βρεις πιο φθηνή/οποία συνεργάζεται ο κλειδαράς.

Άψογες και οι 2

59 λεπτά πριν, Brown είπε

για defender; 

Ανάλογα την πόρτα και τα λεφτά που διαθέτεις.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, pontez2 είπε

Μια ερώτηση. Έτυχε σε γείτονά μου να του κάνουν το σπίτι καλοκαιρινό, διότι ναι μεν ειχε πολύ καλή πόρτα ασφαλείας, αλλά η κλειδαριά του ήταν, οπως ο ίδιος παραδέχτηκε, η "πιο φθηνή της αγοράς" (φανταστείτε πως δεν υπήρχαν ιχνη διάρρηξης, οπως ειπε. Μπηκαν κανονικά απο τη κλειδωμένη πορτα ασφαλείας).

Ο κλειδαράς λοιπόν που ήρθε και του έβαλε μια omega plus, ισχυρίστηκε οτι η συγκεκριμένη ειναι "απαραβίαστη" και πως ειναι πιο εύκολο να σου γκρεμίσουν τον τοίχο.

Τι ακριβως σημαίνει "απαραβίαστη"; Διότι απ΄όσο ξέρω, αν κλειδωθείς απ έξω, κλειδαρά θα φωνάξεις και υποθέτω οτι θα κάνει κάποιο χρονο να την ανοίξει αλλά θα το κάνει.

Υπάρχουν όντως απαραβίαστες; 

οχι, απαραβιαστες με την κυριολεκτικη εννοια δε θα υπαρξουν ποτέ γιατι οτι κλειδωνει - ξεκλειδωνει & ο κοσμος ειναι φτιαγμενος ετσι ωστε να πρεπει να ξεκλειδωνουν για να υπαρχει ροη χρηματος !

13 ώρες πριν, Izzy77 είπε

Παρακολουθώ πολυ καιρό το forum, γραφτηκα μελος για να ρωτησω 2 πραγματάκια καθώς βρεθηκα στην αναγκη.

Εχω τον DCK απο το 2017. Χωρίς κανένα πρόβλημα. Δυστυχώς χάθηκε το ένα κλειδί και για λογούς ασφάλειας εχω αλλάξει προσωρινά με τον παλιό Securamme K2, ο οποίος το ξερω δεν είναι οτι καλύτερο, μεχρι να μαζέψω χρήματα να αλλάξω πάλι κύλινδρο σε εναν πιο καλο.

Ειμαι ανάμεσα στο να βάλω πάλι τον DCK ή να βαλω τον ABLOY PROTEC 2. Στο ίντερνετ κυκλοφορεί ενα βίντεο (άγνωστου εγκυρότητας) που κάποιος παραβιάζει τον ABLOY PROTEC 2 με την μέθοδο Picking.

Ανάμεσα στους δυο ποίον προτείνετε πιο πολύ? Η διάφορα τους στην τιμή είναι 20ευρω, η διάφορα στον ABLOY PROTEC 2 είναι οτι έχει 3 αντι για 5 κλειδιά οπως ο DCK (δεν με πειράζει αυτό) άλλα διάβασα οτι στον ABLOY PROTEC 2 είναι δυνατή η αλλαγή συνδυασμού εφόσον υπάρξει πρόβλημα ασφάλειας, ενω στον DCK οχι. Δηλαδή αν χαθεί το κλειδί μπορεί να αλλάξει ο συνδυασμός.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για τον χρόνο σας.

εαν δεν τον εχασες μπροστα στο οικημα, βαλε ξανα τον DCK.

ο κλειδαρας σου απλα βαριεται ή δεν εχει το ενδιαφερον για να μαθει οτι ο abloy μπορει να παραγγελθει με οσα κλειδια επιθυμει ο πελατης. 

ο abloy protec² οπως εγραψα και πιο πισω, ξεκιναει απο τιμες 110€ + φπα (για 5 κλειδια)

ο dck ξεκιναει απο 75€~80€ + φπα (5 κλειδια, μονής λειτουργιας)

12 ώρες πριν, Gas7374 είπε

Καλησπέρα και από εμένα. Θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στην υπάρχουσα κλειδαριά (χρηματοκιβωτίου, cisa 4 πυροι, γλώσσα επάνω) με ένα ποσό 190-200 ευρώ.. Έχετε να μου προτείνετε κάτι;

εαν μας δειξεις την πορτα σου, βεβαιως :)

11 ώρες πριν, Izzy77 είπε

Υπάρχει και ο ABLOY KESO OMEGA 8000 στα ίδια λεφτά, με τον protec2 , επίσης δείχνει να ειναι πολύ δυνατός κύλινδρος με 16 pins και 2 παλινδρομικά κρυμμένα σφαιρίδια στο τερματισμό του κλειδιού

μαπα το καρπουζι...

11 ώρες πριν, Brown είπε

παιδιά καλησπέρα, άσχετος τιμής, ο καλύτερος κύλινδρος για πόρτα είναι αυτός; 

https://www.agb.it/en-us/products/door-hardware/cylinders/cylinders-range/scudo-dck

έχω εναν iseco r50 είναι καλός;; 

οχι, ασχετως τιμης ο DCK δεν ειναι ο καλυτερος κυλινδρος !

ειναι ενας αρκετα ασφαλης κυλινδρος, εχει καλη σχετικα ποιοτητα & φυσικα ακομη δεν ειναι παραβιασμενος (απ'οσα γνωριζω) στον ελλαδικο χωρο αλλα δεν ειναι ο καλυτερος κυλινδρος.

10 ώρες πριν, Izzy77 είπε

Αν κρίνω απο αυτο το βίντεο μάλλον οχι, https://www.youtube.com/watch?v=cilmDi9uMZE

Βεβαια για να είμαστε αντικειμενικοί ενα lock picking ειναι διαφορετικό στον παγκο με ηρεμία και φως πάρα πάνω στην πορτα οταν μεσολαβεί defender, χαμηλός φωτισμός και η πορτα είναι κοντα σε τοίχο, με γωνιά δεξια η αριστερή. Τον DCK τον εχω εγω, τον εβαλα αφου εψαξα στο ιντερνετ και δεν βρήκα κατι το αρνητικό, απο εκει και περα, αν θες να εχεις την δυνατότητα αλλαγής του συνδυασμού σε περίπτωση απώλειας κλειδιών δες και τον abloy protec2 αλλιως ο DCK φαίνεται καλη επιλογή στην τιμη που εχει και με 5 κλειδιά.

δηλαδη αν φτιαξω ενα βιντεακι απο εναν DCK θα τον αλλαξεις ; 

10 ώρες πριν, Gas7374 είπε

Κλειδαριά cisa revolution pro η Mul-ti-lock loss;

το ιδιο πραγμα ειναι απο ασφαλεια.

η LOS εχει δυνατοτητα επαναφορας σε περιπτωση ενεργοποιησης του καταπελτη, η cisa παει για πεταμα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν βαλω υψηλη ταση στο χωρο μου (πχ στο πομολο της πορτας) και ερθει διαρρηκτης

και παθει ηλεκτροπληξια τι διωξη θα μου κανουνε ?

• Sad 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mclein² είπε

Όχι, αν το βίντεο είναι το μοναδικό και δεν φαίνεται καθαρά το τι κανεις. Αν ομως δω πολλα και διαφορετικά βιντεο απο κόσμο που ανοιγει τον ΧΧΧ κύλινδρο, τοτε θα αρχίσω να υποπτεύομαι οτι κατι τρέχει.. Καταλαβαίνω ότι λόγω ανταγωνισμού,  ανεβαίνουν πολλά βίντεο τα οποία δεν ειναι και πραγματικά, με σκοπό να βγει μη ασφαλές ο ταδε κύλινδρος και να προωθηθούν οι πιο καινούριοι. Ειναι πολυ εύκολο να φτιαχτεί ενα fake video αν κάποιος ανοίξει τον κύλινδρο και βγάλει τις περισσότερες μπίλιες, και μετα με ενα απλο lockpick μας δείχνει οτι άνοιξε τον κύλινδρο. Ετσι πιστεύω οτι εχει γινει και με το βιντεο που κυκλοφορεί για τον protec2. Αν διαβάσεις τα σχόλια ο τυπος τρώει κράξιμο! Για την ιστορία του DCK, έστειλα ένα μήνυμα στο εργοστάσιο ρωτώντας τους αν μπορεί να αλλαχτεί ο συνδυασμός. Μου είπαν όχι, και ότι η αντικατάσταση είναι μονόδρομος.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Izzy77 είπε

Όχι, αν το βίντεο είναι το μοναδικό και δεν φαίνεται καθαρά το τι κανεις. Αν ομως δω πολλα και διαφορετικά βιντεο απο κόσμο που ανοιγει τον ΧΧΧ κύλινδρο, τοτε θα αρχίσω να υποπτεύομαι οτι κατι τρέχει.. Καταλαβαίνω ότι λόγω ανταγωνισμού,  ανεβαίνουν πολλά βίντεο τα οποία δεν ειναι και πραγματικά, με σκοπό να βγει μη ασφαλές ο ταδε κύλινδρος και να προωθηθούν οι πιο καινούριοι. Ειναι πολυ εύκολο να φτιαχτεί ενα fake video αν κάποιος ανοίξει τον κύλινδρο και βγάλει τις περισσότερες μπίλιες, και μετα με ενα απλο lockpick μας δείχνει οτι άνοιξε τον κύλινδρο. Ετσι πιστεύω οτι εχει γινει και με το βιντεο που κυκλοφορεί για τον protec2. Αν διαβάσεις τα σχόλια ο τυπος τρώει κράξιμο! Για την ιστορία του DCK, έστειλα ένα μήνυμα στο εργοστάσιο ρωτώντας τους αν μπορεί να αλλαχτεί ο συνδυασμός. Μου είπαν όχι, και ότι η αντικατάσταση είναι μονόδρομος.

με δεδομενο οτι ο κυλινδρος κοστιζει 75-80 ευρω και καθε κλειδι 45, νομιζω οτι και ν'αλλαζε ο συνδιασμος δε θα το εκανες :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mclein² είπε

Καλημέρα mclein. Οι φωτογραφία της πόρτας με λίγο χριστουγεννιάτικο πνεύμα!!

IMG_20191207_102013.jpg

Επεξ/σία από Gas7374
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mclein² είπε

οχι, απαραβιαστες με την κυριολεκτικη εννοια δε θα υπαρξουν ποτέ γιατι οτι κλειδωνει - ξεκλειδωνει & ο κοσμος ειναι φτιαγμενος ετσι ωστε να πρεπει να ξεκλειδωνουν για να υπαρχει ροη χρηματος !

εαν δεν τον εχασες μπροστα στο οικημα, βαλε ξανα τον DCK.

ο κλειδαρας σου απλα βαριεται ή δεν εχει το ενδιαφερον για να μαθει οτι ο abloy μπορει να παραγγελθει με οσα κλειδια επιθυμει ο πελατης. 

ο abloy protec² οπως εγραψα και πιο πισω, ξεκιναει απο τιμες 110€ + φπα (για 5 κλειδια)

ο dck ξεκιναει απο 75€~80€ + φπα (5 κλειδια, μονής λειτουργιας)

μαπα το καρπουζι...

οχι, ασχετως τιμης ο DCK δεν ειναι ο καλυτερος κυλινδρος !

ειναι ενας αρκετα ασφαλης κυλινδρος, εχει καλη σχετικα ποιοτητα & φυσικα ακομη δεν ειναι παραβιασμενος (απ'οσα γνωριζω) στον ελλαδικο χωρο αλλα δεν ειναι ο καλυτερος κυλινδρος.

το ιδιο πραγμα ειναι απο ασφαλεια.

η LOS εχει δυνατοτητα επαναφορας σε περιπτωση ενεργοποιησης του καταπελτη, η cisa παει για πεταμα.

οπότε για κύλινδρο πιο θα μου πρότεινες;; και defender ;; ευχαριστώ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gas7374 είπε

Καλημέρα mclein. Οι φωτογραφία της πόρτας με λίγο χριστουγεννιάτικο πνεύμα!!

IMG_20191207_102013.jpg

θα προτεινα να δεις για omega plus περιπου στα 200€ ή omega plus + mrm10800 (3κλειδο) περιπου στα 290€

γενικα απο θωρακιση ειναι πολυ καλη αλλα μεσα ειναι τραγικη απο θεμα κατασκευης.

οι ντιζες δυσκινητες, τα μεταλλα πολυ βαρια χωρις λογο κ.α...

υγ - εκει στο πλάι εχει ενα αυτοκολλητο, Marinos Bros ειναι ο κατασκευαστής / τοποθετης ;

Μόλις τώρα, Brown είπε

οπότε για κύλινδρο πιο θα μου πρότεινες;; και defender ;; ευχαριστώ 

μπορω να δω την πορτα, εστω κ σε πμ ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mclein² είπε

θα προτεινα να δεις για omega plus περιπου στα 200€ ή omega plus + mrm10800 (3κλειδο) περιπου στα 290€

γενικα απο θωρακιση ειναι πολυ καλη αλλα μεσα ειναι τραγικη απο θεμα κατασκευης.

υγ - εκει στο πλάι εχει ενα αυτοκολλητο, Marinos Bros ειναι ο κατασκευαστής / τοποθετης ;

μπορω να δω την πορτα, εστω κ σε πμ ;

κοίτα η πόρτα μου έχει καθησει έχω φέρει 3 κλειδαραδες και ολο βιδωνουν ξεβιδωνουν τους μεντεσέδες αλλα τπτ.. οπότε πολύ πιθανό να αλλάξω και πόρτα! έχω μια gardesa πόρτα 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Brown είπε

κοίτα η πόρτα μου έχει καθησει έχω φέρει 3 κλειδαραδες και ολο βιδωνουν ξεβιδωνουν τους μεντεσέδες αλλα τπτ.. οπότε πολύ πιθανό να αλλάξω και πόρτα! έχω μια gardesa πόρτα 

φερε καποιον πορτά να σου αλλαξει μεντεσεδες αν δε σηκωνεται, δε βλεπω το λογο ν'αλλαξεις πορτα.

οπως και να χει, στη gardesa εκτος απ'το υψηλοτερο απ'το συνηθισμενο κοστος..χρειαζεσαι και κυλινδρο 30/60 ή 30/70 αναλογα την πορτα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, mclein² είπε

φερε καποιον πορτά να σου αλλαξει μεντεσεδες αν δε σηκωνεται, δε βλεπω το λογο ν'αλλαξεις πορτα.

οπως και να χει, στη gardesa εκτος απ'το υψηλοτερο απ'το συνηθισμενο κοστος..χρειαζεσαι και κυλινδρο 30/60 ή 30/70 αναλογα την πορτα..

δηλαδή οι κοιλινδροι δεν βγαίνουν σε μεγεθοι;;; οπότε απο κύλινδρο και defender ποιον να βάλω;

σαν πόρτα είναι καλή; γτ έτσι το αγόρασα με αυτήν την πόρτα. 

Επεξ/σία από Brown
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, mclein² είπε

Τα 290 είναι απαγορευτικά.. Ναι ο Μαρίνος είναι ο κατασκευαστής/τοποθέτηση..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά!Θα ήθελα ξανά τη βοήθεια σας σχετικά με αλλαγή κλειδαριών.Είναι για 2 πόρτες..

Λοιπόν η πρώτη πόρτα είναι ασφαλείας με κλειδαριά χρηματοκιβωτίου..Πως θα μπορούσα να την αναβαθμίσω για να ΄ναι ασφαλής?Xρειάζεται αναβάθμιση ε?

Η δεύτερη είναι παλιά -που θα αντικατασταθεί σε ένα μήνα-απλά επειδή το κλειδί πέρασε για εργασίες στο σπίτι από ξένα χέρια για την ασφάλεια της ενοικιάστριας τι να αλλάξω?

porta1asm.jpg

porta1smc.jpg

porta1smb.jpg

porta2.jpeg

porta2 (2).jpeg

porta2 (1).jpeg

Επεξ/σία από kate5s
Δημοσ.

Έχω και μια άλλη πόρτα η οποία μπήκε λόγω οικονομικής αδυναμίας.. Κινέζικη, έχει μπει απλή κλειδαριά cisa χρηματοκιβωτίου με διαστάσεις 195*84 η πόρτα και 207*102 με την κάσα. Το κερασάκι είναι πως είναι τοποθετημένη σε γυψοσανίδα.. Θέλω να την αλλάξω.. Με τι όμως; Οι φωτό είναι εν ώρα εργασιών..

IMG_20191207_122539.jpg

IMG_20191207_122502.jpg

IMG_20191207_122512.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...