Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακολουθώ πολυ καιρό το forum, γραφτηκα μελος για να ρωτησω 2 πραγματάκια καθώς βρεθηκα στην αναγκη.

Εχω τον DCK απο το 2017. Χωρίς κανένα πρόβλημα. Δυστυχώς χάθηκε το ένα κλειδί και για λογούς ασφάλειας εχω αλλάξει προσωρινά με τον παλιό Securamme K2, ο οποίος το ξερω δεν είναι οτι καλύτερο, μεχρι να μαζέψω χρήματα να αλλάξω πάλι κύλινδρο σε εναν πιο καλο.

Ειμαι ανάμεσα στο να βάλω πάλι τον DCK ή να βαλω τον ABLOY PROTEC 2. Στο ίντερνετ κυκλοφορεί ενα βίντεο (άγνωστου εγκυρότητας) που κάποιος παραβιάζει τον ABLOY PROTEC 2 με την μέθοδο Picking.

Ανάμεσα στους δυο ποίον προτείνετε πιο πολύ? Η διάφορα τους στην τιμή είναι 20ευρω, η διάφορα στον ABLOY PROTEC 2 είναι οτι έχει 3 αντι για 5 κλειδιά οπως ο DCK (δεν με πειράζει αυτό) άλλα διάβασα οτι στον ABLOY PROTEC 2 είναι δυνατή η αλλαγή συνδυασμού εφόσον υπάρξει πρόβλημα ασφάλειας, ενω στον DCK οχι. Δηλαδή αν χαθεί το κλειδί μπορεί να αλλάξει ο συνδυασμός.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για τον χρόνο σας.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Izzy77 είπε

Παρακολουθώ πολυ καιρό το forum, γραφτηκα μελος για να ρωτησω 2 πραγματάκια καθώς βρεθηκα στην αναγκη.

Εχω τον DCK απο το 2017. Χωρίς κανένα πρόβλημα. Δυστυχώς χάθηκε το ένα κλειδί και για λογούς ασφάλειας εχω αλλάξει προσωρινά με τον παλιό Securamme K2, ο οποίος το ξερω δεν είναι οτι καλύτερο, μεχρι να μαζέψω χρήματα να αλλάξω πάλι κύλινδρο σε εναν πιο καλο.

Ειμαι ανάμεσα στο να βάλω πάλι τον DCK ή να βαλω τον ABLOY PROTEC 2. Στο ίντερνετ κυκλοφορεί ενα βίντεο (άγνωστου εγκυρότητας) που κάποιος παραβιάζει τον ABLOY PROTEC 2 με την μέθοδο Picking.

Ανάμεσα στους δυο ποίον προτείνετε πιο πολύ? Η διάφορα τους στην τιμή είναι 20ευρω, η διάφορα στον ABLOY PROTEC 2 είναι οτι έχει 3 αντι για 5 κλειδιά οπως ο DCK (δεν με πειράζει αυτό) άλλα διάβασα οτι στον ABLOY PROTEC 2 είναι δυνατή η αλλαγή συνδυασμού εφόσον υπάρξει πρόβλημα ασφάλειας, ενω στον DCK οχι. Δηλαδή αν χαθεί το κλειδί μπορεί να αλλάξει ο συνδυασμός.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για τον χρόνο σας.

Και με τους 2 είσαι άψογα, αν πρέπει να διαλέξουμε τότε η ψήφος πάει στον abloy. Γλιτώνεις και το αρνητικό του dck (το ακριβό και χρονοβόρο κόστος αντιγραφής κλειδιών).

Υγ. Νομίζω θα ένιωθα πιο ασφαλής με τον dck που πρέπει αυτός ο ένας! που βρήκε τα κλειδιά να βρει και το σπίτι μου, παρά με τον k2 που μπορούν πάνω από 1 άτομα να τον ανοίξουν...

• Like 4
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, pintourikio είπε

Υγ. Νομίζω θα ένιωθα πιο ασφαλής με τον dck που πρέπει αυτός ο ένας! που βρήκε τα κλειδιά να βρει και το σπίτι μου, παρά με τον k2 που μπορούν πάνω από 1 άτομα να τον ανοίξουν...

Και αν είναι μονής λειτουργίας, αφήνεις και κλειδί από πίσω όταν είσαι μέσα.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,

έχετε δίκιο καλύτερα να ρισκάρω με αυτον τον "ενα" πάρα να εχω έναν αφαλό που παραβιάζετε για πλάκα. Ευτυχώς υπάρχει και συναγερμός που θα αποθαρρύνει και θα δυσκολέψει την οποία προσπάθεια παραβίασης.

Έβαλα τον DCK πάλι πίσω με ενα κλειδί απο πίσω (είναι μονής λειτουργίας). Δεν ξέρω ισως να ειμαι και υπερβολικός, ειναι πολυ μικρη η πιθανότητα να βρει κάποιος απο που είναι τα κλειδιά, και να εχει και προδιάθεση να ρισκάρει να κάνει μια τέτοια ενεργεία.  Με τον κλειδαρά μου που μίλησα μου ειπε οτι και οι 2 αφαλοί είναι πολύ κάλοι, για τον protec2  μου είπε οτι αν δεν μπει καμιά φορά όλο το κλειδί μέσα, δεν θα ανοίξει και δυσκολεύει ετσι κατι παππούδες και ανθρώπους μεγαλης ηλικίας, εσυ μου ειπε εισαι νεο παιδί όποτε δεν θα δυσκολεύεσαι, και αν πιστεύεις οτι εισαι τοσο γκαντέμης που μπορει να ξανα χασεις τα κλειδιά σου, τοτε βαλε αυτον για να αλλάξεις και συνδυασμό

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα. Θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στην υπάρχουσα κλειδαριά (χρηματοκιβωτίου, cisa 4 πυροι, γλώσσα επάνω) με ένα ποσό 190-200 ευρώ.. Έχετε να μου προτείνετε κάτι;

Δημοσ.

Υπάρχει και ο ABLOY KESO OMEGA 8000 στα ίδια λεφτά, με τον protec2 , επίσης δείχνει να ειναι πολύ δυνατός κύλινδρος με 16 pins και 2 παλινδρομικά κρυμμένα σφαιρίδια στο τερματισμό του κλειδιού

Δημοσ.

δεν διαβασα τι γραφετε αλλα με οξυγονο-ασετυλινη ανοιγουνε ολες οι κλειδαριες χωρις θορυβο.

Με 2 φορητες φιαλες οι διαρηκτες κανουνε παρτι

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, j2k είπε

δεν διαβασα τι γραφετε αλλα με οξυγονο-ασετυλινη ανοιγουνε ολες οι κλειδαριες χωρις θορυβο.

Με 2 φορητες φιαλες οι διαρηκτες κανουνε παρτι

Έγινε.

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Izzy77 είπε

Υπάρχει και ο ABLOY KESO OMEGA 8000 στα ίδια λεφτά, με τον protec2 , επίσης δείχνει να ειναι πολύ δυνατός κύλινδρος με 16 pins και 2 παλινδρομικά κρυμμένα σφαιρίδια στο τερματισμό του κλειδιού

Προτίμησε έναν από τους άλλους 2.

Αν έχασες τα κλειδιά σου σε άκυρο μέρος και όχι κοντά στο σπίτι σου, δεν βρίσκω τον λόγο να αλλάξεις κύλινδρο, εκτός για το ψυχολογικό κομμάτι βέβαια..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Gas7374 είπε

Καλησπέρα και από εμένα. Θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στην υπάρχουσα κλειδαριά (χρηματοκιβωτίου, cisa 4 πυροι, γλώσσα επάνω) με ένα ποσό 190-200 ευρώ.. Έχετε να μου προτείνετε κάτι;

Κλειδαριά: Γραναζωτη με 4 πυρους και γλώσσα επάνω μάρκας cisa ή iseo ή multlock

Defender: Disec bd200

Κύλινδρος: agb dck (για πιο φθηνά κοίτα winkhaus ntra ή evva eps ή agb 9000), υπάρχει και ο mottura champions pro αλλά ο agb dck είναι προτιμότερος στην ίδια τιμή.

Αλλιώς πας στην omega plus!

14 λεπτά πριν, Brown είπε

παιδιά καλησπέρα, άσχετος τιμής, ο καλύτερος κύλινδρος για πόρτα είναι αυτός; 

https://www.agb.it/en-us/products/door-hardware/cylinders/cylinders-range/scudo-dck

έχω εναν iseco r50 είναι καλός;; 

Υπάρχουν πολλοί καλοί κύλινδροι, αυτός είναι ένας από αυτούς.

Στην Αθήνα έχει παραβιαστεί δυστυχώς, δεν είναι της πλάκας αλλά εγώ θα τον άλλαζα.

Επεξ/σία από pintourikio
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Brown είπε

παιδιά καλησπέρα, άσχετος τιμής, ο καλύτερος κύλινδρος για πόρτα είναι αυτός; 

https://www.agb.it/en-us/products/door-hardware/cylinders/cylinders-range/scudo-dck

έχω εναν iseco r50 είναι καλός;; 

Αν κρίνω απο αυτο το βίντεο μάλλον οχι, https://www.youtube.com/watch?v=cilmDi9uMZE

Βεβαια για να είμαστε αντικειμενικοί ενα lock picking ειναι διαφορετικό στον παγκο με ηρεμία και φως πάρα πάνω στην πορτα οταν μεσολαβεί defender, χαμηλός φωτισμός και η πορτα είναι κοντα σε τοίχο, με γωνιά δεξια η αριστερή. Τον DCK τον εχω εγω, τον εβαλα αφου εψαξα στο ιντερνετ και δεν βρήκα κατι το αρνητικό, απο εκει και περα, αν θες να εχεις την δυνατότητα αλλαγής του συνδυασμού σε περίπτωση απώλειας κλειδιών δες και τον abloy protec2 αλλιως ο DCK φαίνεται καλη επιλογή στην τιμη που εχει και με 5 κλειδιά.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Izzy77 είπε

Αν κρίνω απο αυτο το βίντεο μάλλον οχι, https://www.youtube.com/watch?v=cilmDi9uMZE

Βεβαια για να είμαστε αντικειμενικοί ενα lock picking ειναι διαφορετικό στον παγκο με ηρεμία και φως πάρα πάνω στην πορτα οταν μεσολαβεί defender, χαμηλός φωτισμός και η πορτα είναι κοντα σε τοίχο, με γωνιά δεξια η αριστερή. Τον DCK τον εχω εγω, τον εβαλα αφου εψαξα στο ιντερνετ και δεν βρήκα κατι το αρνητικό, απο εκει και περα, αν θες να εχεις την δυνατότητα αλλαγής του συνδυασμού σε περίπτωση απώλειας κλειδιών δες και τον abloy protec2 αλλιως ο DCK φαίνεται καλη επιλογή στην τιμη που εχει και με 5 κλειδιά.

για defender; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Brown είπε

για defender; 

Εγω εχω βαλει αυτό https://www.youtube.com/watch?v=EbL8MUq-7qU

Εχει και φθηνοτερα, αυτο ειναι το top της εταιριας, το οποιο θελει πολυ κοπο και πολυ θορυβο (συμφωνα με την γνωμη του κλειδαρα μου) να σπασει.

Απλα μου ειπε είναι μια αυγουστιάτικη μερα χωρις κοσμο και με αρκετη φασαρια για να μπορεσει καποιος να φτασει στον αφαλο που ειναι απο πισω.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, pintourikio είπε

Κλειδαριά: Γραναζωτη με 4 πυρους και γλώσσα επάνω μάρκας cisa ή iseo ή multlock

Defender: Disec bd200

Κύλινδρος: agb dck (για πιο φθηνά κοίτα winkhaus ntra ή evva eps ή agb 9000), υπάρχει και ο mottura champions pro αλλά ο agb dck είναι προτιμότερος στην ίδια τιμή.

Αλλιώς πας στην omega plus!

Κλειδαριά cisa revolution pro η Mul-ti-lock loss;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...