Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για εγκατασταση πορτας(διαμερισματος, οχι εισοδου πολυκατοικιαςεχει καποια βαση η εξτρα χρεωση με βαση τις διαστασεις?

Ενω ειχα καταλαηξει σε πορτα αφου μετρησαν μου ζητησαν εξτρα 250 ευρω λογω διαστασεων

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, imr είπε

Για εγκατασταση πορτας(διαμερισματος, οχι εισοδου πολυκατοικιαςεχει καποια βαση η εξτρα χρεωση με βαση τις διαστασεις?

Ενω ειχα καταλαηξει σε πορτα αφου μετρησαν μου ζητησαν εξτρα 250 ευρω λογω διαστασεων

Πόσο είναι η πόρτα σου δηλαδή?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, imr είπε

Αν αρχικά επέλεξες πόρτα τυποποιημένων διαστάσεων αλλά η πόρτα σου δεν είναι μέσα σε αυτό το Χ εύρος διαστάσεων που διατίθεται η τυποποιημένη πόρτα, τότε έχει βάση.

Πχ πολλοί πορτάδες έχουν πόρτες τυποποιημένων διαστάσεων, πχ: πλάτος 60-65-70-....-100 και ύψος 190-195-....-220.

Μπορεί επίσης οι διαστάσεις της πόρτας σου να είναι μέσα στο εύρος των τυποποιημένων διαστάσεων αλλά καμία από αυτές να μην είναι ιδανική για το άνοιγμα της πόρτας σου, οπότε εκεί πας σε ειδική παραγγελία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση στους γνωστους Γιώργηδες : Αν πάρω απο τον Σιγμα την εξτρα 1, μιας και μου έστειλε προσφορά , σκέφτομαι να βάλω διπλή , ποια όμως απο τις ( με 5 ή με 9 πύρρους???)

ποιοί άλλοι πορτάδες πέρνουν απο τον Σ και τις μεταπωλούν ?????

Επεξ/σία από sotrous
Δημοσ.
1 ώρα πριν, imr είπε

υπαρχει εξτρα χρεωση αν δεν παραγουν οι ιδιοι τις πορτες αλλα τα 250 μου φαινονται πολλα.

συνηθως η εξτρα χρεωση ειναι 80 εως 150 ευρω..

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mclein² είπε

υπαρχει εξτρα χρεωση αν δεν παραγουν οι ιδιοι τις πορτες αλλα τα 250 μου φαινονται πολλα.

συνηθως η εξτρα χρεωση ειναι 80 εως 150 ευρω..

125 για μηκος +125 για υψος

Επαθα ενα σοκ και φυσικα ακυρωσα την παραγγελια οποτε παλι στο ψαξιμο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, sotrous είπε

Ερώτηση στους γνωστους Γιώργηδες : Αν πάρω απο τον Σιγμα την εξτρα 1, μιας και μου έστειλε προσφορά , σκέφτομαι να βάλω διπλή , ποια όμως απο τις ( με 5 ή με 9 πύρρους???)

ποιοί άλλοι πορτάδες πέρνουν απο τον Σ και τις μεταπωλούν ?????

Αν η 9πιρη δεν είναι πολύ πιο ακριβή απο την 5πιρη και έχει κι αυτή τη δυνατοτητα μπλοκαρίσματος που έχει και η 5πιρη (όταν δηλαδή κλειδώνει η κάτω (2η/πρόσθετη κλειδαριά) η πάνω (κύρια) δεν μπορεί να ξεκλειδώσει), τότε η 9πιρη είναι θα έλεγα προτιμότερη, λόγω των έξτρα πίρων προφανώς. Απλά μελλοντικά, περιορίζονται αρκετά οι επιλογές αναβάθμισης/αντικαταστασης, που θα έχεις. Αν δηλαδή παρουσιάσει πρόβλημα η 9πιρη, είτε θα πρέπει να την αντικαταστήσεις με ίδια ακριβώς (αν υπάρχει ακόμα), είτε με διπλή 5πιρη είτε με κλασική μονή κλειδαριά. Οι δύο τελευταίες λύσεις όμως, σημαίνουν ότι καταργούνται οι κάτω πίροι της πόρτας. Εκτός κι αν η ντίζα που κινεί τους κάτω πίρους, συνδεθεί στο κάτω έμβολο της νέας κλειδαριάς, με κάποια προέκταση/πατέντα.

Αντί για διπλή κλειδαριά, ίσως να προτιμούσα μία απλή/μονή μηχανική με 5 πίρους(χωρίς γλώσσα) και μία μηχανική Abloy αυτόματου κλειδώματος. Η Abloy, κάθε φορά που θα κλείνει η πόρτα, θα κλειδώνει αυτόματα το ένα κινητό έμβολο της κλειδαριάς, ενώ η 5πιρη μηχανική θα ελέγχει όλα τα υπόλοιπα κινητά έμβολα της πόρτας. Πιθανώς η διαφορά στο κόστος να μην είναι μεγάλη και το αυτόματο κλείδωμα είναι βέβαια προτιμότερο και πιο βολικό.

Δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε συγκεκριμένα καταστήματα (εννοώ τους μεταπωλητές πορτών του Σίγμα). Τους βρίσκεις μέσω google εύκολα. Προσωπικά δεν νομίζω να τους προτιμούσα, γιατί έχω δει αρκετές αρνητικές κριτικές, που θα τις διαβάσεις κι εσύ αν ψάξεις. Αλλά κανε την έρευνα σου. Μπορεί να μην είναι έτσι.

Επεξ/σία από swayback
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

2η μπούκα στην πολυκατοικία μας......την 1η οκ δεν έδωσα πολύ σημασία μιας και μιλάμε ότι παραβίασαν κύλινδρο της πλάκας σε ξύλινη  απλή πόρτα. Ομως προχτές μπήκαν σε άλλο διαμέρισμα με  θωρακισμένη χωρίς ίχνος παραβίασης που είχε την κλειδαριά και τον κύλινδρο της 1ης τοποθέτησης. Aπό ότι κατάλαβα και είδα το κλειδί είναι securemme και νομίζω ότι είναι πολύ βασικός τύπος.

Παρόλα αυτά αν και έχω έναν μέτριο κύλινδρο ( magnum ) στο δικό μου διαμέρισμα εδώ και 7-8 χρόνια,  λέω να πάρω έναν agb scudo dck

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Όχι όμως διπλής λειτουργίας.

Ειναι σιγουρο οτι ολοι οι διπλης λειτουργιας βγαζουν προβλημα?

Δηλαδη το προβλημα ειναι οτι γυρνας το κλειδι και δεν κλειδωνει?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HERTHAN είπε

Ειναι σιγουρο οτι ολοι οι διπλης λειτουργιας βγαζουν προβλημα?

Δηλαδη το προβλημα ειναι οτι γυρνας το κλειδι και δεν κλειδωνει?

Δεν είναι σίγουρο αλλά είναι πολύ πρόσφατα τα περιστατικά. Μπλοκάρει ο κύλινδρος και είτε γυρίζει τρελά ή καθόλου.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, paiktaras69 είπε

2η μπούκα στην πολυκατοικία μας......την 1η οκ δεν έδωσα πολύ σημασία μιας και μιλάμε ότι παραβίασαν κύλινδρο της πλάκας σε ξύλινη  απλή πόρτα. Ομως προχτές μπήκαν σε άλλο διαμέρισμα με  θωρακισμένη χωρίς ίχνος παραβίασης που είχε την κλειδαριά και τον κύλινδρο της 1ης τοποθέτησης. Aπό ότι κατάλαβα και είδα το κλειδί είναι securemme και νομίζω ότι είναι πολύ βασικός τύπος.

Παρόλα αυτά αν και έχω έναν μέτριο κύλινδρο ( magnum ) στο δικό μου διαμέρισμα εδώ και 7-8 χρόνια,  λέω να πάρω έναν agb scudo dck

μπορεις να δεις και abloy protec² μιας κ ειναι κοντα στα χρηματα...

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλήμερα,

Για αφαλό ασφάλειας, βρίσκω τον Scudo DCK στα 100,00e αλλα και τον Evva ICS αλλα σε μια αναζητηση που εκανα στο ειδα οτι παραβιάζετε, O Scudo ειναι απαραβίαστος σε οτι αφορα το picking? Οσο και να έψαξα δεν βρηκα κατι. Υπαρχει φυσικα και defender diamond (το ακριβοτερο που βρηκα αυτο εβαλα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...