Sales Refurbished Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, Alejandro είπε Ο DCK ήταν διπλής λειτουργίας; Ναι. Μάλιστα όταν είχε κολλήσει την πρώτη φορά, "ξεκόλλησε" βάζοντας κλειδί από την μέσα πλευρά. Δεν μπορώ όμως να δεσμεύω ένα κλειδί μόνιμα από την μέσα πλευρά και δεν είναι και σωστό για πολλούς λόγους.
Alejandro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Sales Refurbished είπε Ναι. Μάλιστα όταν είχε κολλήσει την πρώτη φορά, "ξεκόλλησε" βάζοντας κλειδί από την μέσα πλευρά. Δεν μπορώ όμως να δεσμεύω ένα κλειδί μόνιμα από την μέσα πλευρά και δεν είναι και σωστό για πολλούς λόγους. Δέχομαι ότι δεν γίνεται να δεσμεύσεις κλειδί για να είναι μόνιμα από μέσα, αλλά για ποιους λόγους δεν είναι σωστό; Είναι γεγονός ότι κάποιοι DCK διπλής έχουν παρουσιάσει πρόβλημα το τελευταίο χρονικό διάστημα και αντικαθίστανται. Οι μονής λειτουργίας δεν έχουν κανένα πρόβλημα. 1 1
Sales Refurbished Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Alejandro είπε Δέχομαι ότι δεν γίνεται να δεσμεύσεις κλειδί για να είναι μόνιμα από μέσα, αλλά για ποιους λόγους δεν είναι σωστό; Είναι γεγονός ότι κάποιοι DCK διπλής έχουν παρουσιάσει πρόβλημα το τελευταίο χρονικό διάστημα και αντικαθίστανται. Οι μονής λειτουργίας δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Άρα ίσως να πέσαμε σε ελαττωματική παρτίδα. Θα μιλήσω με τον προμηθευτή και τον τεχνικό να το δούμε και μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω κι εγώ με τη σειρά μου.
johnmlrs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 https://www.notia.gr/2019/11/exarthrothike-speira-poy-chtypoyse-sta-notia-proastia/?fbclid=IwAR2BUKe0GZPYvm6IG1lehvpAd8xjZlDMBnwzxyuy9BcBznvVsireAw09ptM
turbat0s Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, johnmlrs είπε https://www.notia.gr/2019/11/exarthrothike-speira-poy-chtypoyse-sta-notia-proastia/?fbclid=IwAR2BUKe0GZPYvm6IG1lehvpAd8xjZlDMBnwzxyuy9BcBznvVsireAw09ptM Φαντάζομαι πολύ σύντομα θα είναι και πάλι έτοιμοι να συνεχίσουν τις δουλειές τους.
HERTHAN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Sales Refurbished είπε Ναι. Μάλιστα όταν είχε κολλήσει την πρώτη φορά, "ξεκόλλησε" βάζοντας κλειδί από την μέσα πλευρά. Δεν μπορώ όμως να δεσμεύω ένα κλειδί μόνιμα από την μέσα πλευρά και δεν είναι και σωστό για πολλούς λόγους. O καινουριος με το στρογγυλο κεφαλι?
Sales Refurbished Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, HERTHAN είπε O καινουριος με το στρογγυλο κεφαλι? Yep
HERTHAN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Sales Refurbished είπε Yep Κατσε γιατι μπερδευτηκα εσυ το εχεις το θεμα η ο norther?
turbat0s Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Κατσε γιατι μπερδευτηκα εσυ το εχεις το θεμα η ο norther? Και οι 2
HERTHAN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Aπο που τα ειχατε παρει απο το ιδιο καταστημα? Δηλαδη και στους δυο γυρνουσατε το κλειδι να κλειδωσετε και να ξεκλειδωσετε την πορτα μεσα κι εξω και δεν εκανε τιποτα? Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από HERTHAN
turbat0s Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Aπο που τα ειχατε παρει απο το ιδιο καταστημα? Δηλαδη και στους δυο γυρνουσατε το κλειδι να κλειδωσετε και να ξεκλειδωσετε την πορτα μεσα κι εξω και δεν εκανε τιποτα? Έλα πες την αλήθεια, πλάκα κάνεις..
HERTHAN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, turbat0s είπε Έλα πες την αλήθεια, πλάκα κάνεις.. Για ποιο πραγμα? Κατι δεν καταλαβα καλα ε για πες. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από HERTHAN
mclein² Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, alan2 είπε εκτος απο το οτι ο κυλινδρος ειναι αρκετα χρησιμοποιημενος δε βλεπω κατι περιεργο. αν το ροτορακι που γυριζει επανω στο defender ειναι σκληρο, μπορεις να βαλεις λιγο wd40 κ να το περιστρεψεις. εαν παλι εχεις δυσκολια στο να γυρισει γενικως το κλειδι εξωτερικα & ψαχνεις να βρεις το συνδιασμο, τοτε μαλλον πρεπει ν'αλλαξεις κυλινδρο ή τα κλειδια σου ειναι παρα πολυ φθαρμενα. με επιφυλαξη ολα τα παραπανω γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως το προβλημα ! 8 ώρες πριν, Sales Refurbished είπε Άρα ίσως να πέσαμε σε ελαττωματική παρτίδα. Θα μιλήσω με τον προμηθευτή και τον τεχνικό να το δούμε και μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω κι εγώ με τη σειρά μου. αντικατεστησε με μονής...ολοι οι διπλης ενεργειας που εχουν πουληθει απο τον 7ο μηνα και μετα ειναι ιδια παρτιδα εργοστασιακα.
alan2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Φαίνεται οτι ο κύλινδρος μετακινείται (απο το κλειδί) δεν μένει στη σωστή θέση. Αν τραβηχτεί λίγο προς την εξωτερική πλευρά την ανοίγω κανονικά
mclein² Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, alan2 είπε Φαίνεται οτι ο κύλινδρος μετακινείται (απο το κλειδί) δεν μένει στη σωστή θέση. Αν τραβηχτεί λίγο προς την εξωτερική πλευρά την ανοίγω κανονικά οποτε εχει χαλαρωσει μαλλον η βιδα στηριξης του κυλινδρου. αυτη βρισκεται ειτε στο πλάι, ειτε μεσα απο το εσωτερικο διακοσμητικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα