Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Ο DCK ήταν διπλής λειτουργίας;

Ναι. Μάλιστα όταν είχε κολλήσει την πρώτη φορά, "ξεκόλλησε" βάζοντας κλειδί από την μέσα πλευρά.

Δεν μπορώ όμως να δεσμεύω ένα κλειδί μόνιμα από την μέσα πλευρά και δεν είναι και σωστό για πολλούς λόγους.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sales Refurbished είπε

Ναι. Μάλιστα όταν είχε κολλήσει την πρώτη φορά, "ξεκόλλησε" βάζοντας κλειδί από την μέσα πλευρά.

Δεν μπορώ όμως να δεσμεύω ένα κλειδί μόνιμα από την μέσα πλευρά και δεν είναι και σωστό για πολλούς λόγους.

Δέχομαι ότι δεν γίνεται να δεσμεύσεις κλειδί για να είναι μόνιμα από μέσα, αλλά για ποιους λόγους δεν είναι σωστό;

Είναι γεγονός ότι κάποιοι DCK διπλής έχουν παρουσιάσει πρόβλημα το τελευταίο χρονικό διάστημα και αντικαθίστανται. Οι μονής λειτουργίας δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Alejandro είπε

Δέχομαι ότι δεν γίνεται να δεσμεύσεις κλειδί για να είναι μόνιμα από μέσα, αλλά για ποιους λόγους δεν είναι σωστό;

Είναι γεγονός ότι κάποιοι DCK διπλής έχουν παρουσιάσει πρόβλημα το τελευταίο χρονικό διάστημα και αντικαθίστανται. Οι μονής λειτουργίας δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Άρα ίσως να πέσαμε σε ελαττωματική παρτίδα.
Θα μιλήσω με τον προμηθευτή και τον τεχνικό να το δούμε και μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω κι εγώ με τη σειρά μου.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Sales Refurbished είπε

O καινουριος με το στρογγυλο κεφαλι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aπο που τα ειχατε παρει απο το ιδιο καταστημα?

Δηλαδη και στους δυο γυρνουσατε το κλειδι να κλειδωσετε και να ξεκλειδωσετε την πορτα μεσα κι εξω και δεν εκανε τιποτα?

Επεξ/σία από HERTHAN
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Aπο που τα ειχατε παρει απο το ιδιο καταστημα?

Δηλαδη και στους δυο γυρνουσατε το κλειδι να κλειδωσετε και να ξεκλειδωσετε την πορτα μεσα κι εξω και δεν εκανε τιποτα?

Έλα πες την αλήθεια, πλάκα κάνεις..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Έλα πες την αλήθεια, πλάκα κάνεις..

Για ποιο πραγμα?

Κατι δεν καταλαβα καλα ε για πες.

Επεξ/σία από HERTHAN
Δημοσ.
21 ώρες πριν, alan2 είπε

20191202_205621.jpg

εκτος απο το οτι ο κυλινδρος ειναι αρκετα χρησιμοποιημενος δε βλεπω κατι περιεργο.

αν το ροτορακι που γυριζει επανω στο defender ειναι σκληρο, μπορεις να βαλεις λιγο wd40 κ να το περιστρεψεις.

εαν παλι εχεις δυσκολια στο να γυρισει γενικως το κλειδι εξωτερικα & ψαχνεις να βρεις το συνδιασμο, τοτε μαλλον πρεπει ν'αλλαξεις κυλινδρο ή τα κλειδια σου ειναι παρα πολυ φθαρμενα.

με επιφυλαξη ολα τα παραπανω γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως το προβλημα !

8 ώρες πριν, Sales Refurbished είπε

Άρα ίσως να πέσαμε σε ελαττωματική παρτίδα.
Θα μιλήσω με τον προμηθευτή και τον τεχνικό να το δούμε και μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω κι εγώ με τη σειρά μου.

αντικατεστησε με μονής...ολοι οι διπλης ενεργειας που εχουν πουληθει απο τον 7ο μηνα και μετα ειναι ιδια παρτιδα εργοστασιακα.

Δημοσ.

Φαίνεται οτι ο κύλινδρος μετακινείται (απο το κλειδί) δεν μένει στη σωστή θέση. Αν τραβηχτεί λίγο προς την εξωτερική πλευρά την ανοίγω κανονικά

Δημοσ.
10 ώρες πριν, alan2 είπε

Φαίνεται οτι ο κύλινδρος μετακινείται (απο το κλειδί) δεν μένει στη σωστή θέση. Αν τραβηχτεί λίγο προς την εξωτερική πλευρά την ανοίγω κανονικά

οποτε εχει χαλαρωσει μαλλον η βιδα στηριξης του κυλινδρου.

αυτη βρισκεται ειτε στο πλάι, ειτε μεσα απο το εσωτερικο διακοσμητικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...