nikapin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!!!!! Οι πορτες ασφαλειας τι λενε εκει??? ( μου ειπαν για διπλη θορακιση = 650 ευρω) 1
mclein² Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, nikapin είπε Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!!!!! Οι πορτες ασφαλειας τι λενε εκει??? ( μου ειπαν για διπλη θορακιση = 650 ευρω) 650 με ή χωρις το φπα ; διπλη θωρακιση, οκ ! κλειδαρια ; κυλινδρος ; ντιφεντερ ;
nikapin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ολα μεσα με defender με mg κλειδαρια ( αν θελω την st + 200 ) και καταπελτη + φπα Σε συγκριση με την προσφορα απο τον Σιαμο ( 1550 προσφορα τοποθετημενη ) μου φαινεται σχεδον στα μισα..... Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από nikapin
mclein² Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, nikapin είπε ολα μεσα με defender με mg κλειδαρια ( αν θελω την st + 200 ) και καταπελτη + φπα πολυ ακριβο μου φαινεται το εργο αλλα αν μπορεις ανεβασε το pdf της προσφορας να το διαβασουμε
swayback Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, dinko είπε Αν αναφέρεσαι (ειρωνικά μάλλον) για μένα στον "κύριο" και τις "γνώσεις" του, δεν έχω καμία γνώση για το θέμα. Εγώ απλά ρώτησα αν κάποιος γνωρίζει πιο μοντέλο Geminy βάζουν στην Ελλάδα μιας και υπάρχουν 3-4 διαφορετικά μοντέλα και μου αρέσει γιατί πέρα από το πάχος και το bullet proof ατσάλι έχουν διακριτικά μικρά κλειδιά για το μπρελόκ (με κόστος ίδιο με τα υπόλοιπα defenders, 30€). Χλωμό το βλέπω να το έχει βάλει κάποιος εδώ, διαφορετικά φαντάζομαι θα είχε υποθεί κάτι ή κάποια φωτό μιας και είναι ιδιαίτερο προϊόν. Δεν γνωρίζω ποιο Geminy έχουν εδώ στην Ελλάδα. Μονόδρομος το να πας να δεις από κοντά μιας και δεν δίνουν καμία πληροφορία μέσω τηλ.. Αν πάντως είναι αυτό στην εικόνα που παρέθεσε νωρίτερα ο mclein, τότε νομίζω πρόκειται για την καλύτερη έκδοση του, με 7 pins αντί για 5 που είχε η αρχική βασική έκδοση. Κατά τα άλλα, πρόκειται για ένα από τα καλύτερα defender που όμως έχει και τα αρνητικά του: το υψηλό κόστος, την τοποθέτηση του (πιθανώς) και φυσικά το υπερβολικό κόστος απόκτησης του. Και το ότι τραβάει προσοχή, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Αν και όταν πας να τα δεις από κοντά, ρώτησε αν θες και για την τοποθέτηση. Αν δηλαδή θα "σκάψουν/φάνε" το ξύλο ώστε να "πατήσει" το Geminy πάνω στην κλειδαριά (ή έστω στην εξωτερική λαμαρίνα της πόρτας - παράδειγμα) ή αν απλά θα πατήσει πάνω στο ξύλο και θα κάνουν δύο τρύπες για τις βίδες συγκράτησης του. Επίσης, θα ρώταγα με πόσες βίδες θα πιάσει στην πόρτα. Συνήθως είναι δύο, αλλά αν είναι το μεγάλο, τότε μάλλον θα πιάνει και χαμηλά με μία μεγαλύτερη βίδα. 1
nikapin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 ηταν προφορικο!!! Θα περασω την Παρασκευη απο εκει να τα συζητησουμε! Ο σιαμοσ μου εδωσε προσφορα το ιδιο μοντελο που βγαινει με διπλη κλειδαρια ( εγω θα παιρνω τη μονη ) στα 1550ε. Μολις ειδα πως η ΜΤ5+ εχει ανοιξει:
mclein² Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, nikapin είπε ηταν προφορικο!!! Θα περασω την Παρασκευη απο εκει να τα συζητησουμε! Ο σιαμοσ μου εδωσε προσφορα το ιδιο μοντελο που βγαινει με διπλη κλειδαρια ( εγω θα παιρνω τη μονη ) στα 1550ε. Μολις ειδα πως η ΜΤ5+ εχει ανοιξει: αφου κρινεις απο τα βιντεακια παρε τον DCK που δεν υπαρχει βιντεο και κανει 80€ + φπα. 😂 ή μπορεις να δωσεις +200 για MG ST.
swayback Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, nikapin είπε ηταν προφορικο!!! Θα περασω την Παρασκευη απο εκει να τα συζητησουμε! Ο σιαμοσ μου εδωσε προσφορα το ιδιο μοντελο που βγαινει με διπλη κλειδαρια ( εγω θα παιρνω τη μονη ) στα 1550ε. Μολις ειδα πως η ΜΤ5+ εχει ανοιξει: 1. Θα βρεις βίντεο για (σχεδόν) όλους τους κυλίνδρους που τους ανοίγουν με κάποιον τρόπο. Μην σε απασχολεί αυτό καθώς δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα μιας οι συνθήκες διαφέρουν πολύ. 2. Μάλλον πήρες προσφορά (από Σ****ο) για το μοντέλο θωράκισης Group S5 ή Extra 1. Η διαφορά στην τιμή οφείλεται στην θωράκιση της πόρτας. Ο ένας (650€) μιλάει για μία πόρτα απλής θωράκισης του κιλού και ο άλλος(1550€) μιλάει για μία πόρτα κτήνος, βάρους 180 κιλών περίπου. Εντάξει, μπορεί να υπερβάλλω λίγο με τη λέξη "κτήνος" μιας και υπάρχουν και ακόμη καλύτερες, αλλά αν δεις το εσωτερικό της μιας(650€) και της άλλης(1550€) θα καταλάβεις τι εννοώ. Καμία σχέση οι πόρτες του ενός με του άλλου. Μην κολλάς στα "διπλή θωράκιση", κλπ, γιατί πολλοί απλά βάζουν μία λαμαρίνα μέσα, μία έξω και 2-3 κάθετα νεύρα ενδιάμεσα και την ονομάζουν διπλής θωράκισης. Στα 650€ παίρνεις πόρτα του κιλού συνήθως. Από την άλλη, η συγκεκριμένη με τα 1550€ που είδες, είναι υπερβολή από άποψη θωράκισης εκτός κι αν θες να δώσεις έμφαση κι εκεί. Αν και συνήθως δεν χρειάζεται. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από swayback 1
nikapin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @mclein² @swaybackΣε ευχαριστω πολυ! Οπως μαλλον εχεις καταλαβει δεν εχω ιδεα!!!! Οπως οι περισσοτεροι απο εμας απλα προσπαθουμε να πιασουμε κανα δυο σημεια απο εσας τους εμπειρους και ευχομαστε το καλυτερο! Να πω εδω πως ειμαι ευγνωμων για οποιαδηποτε πληροφορια η προοτροπη μας δωσετε. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από nikapin 2
mclein² Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, nikapin είπε @mclein² Σε ευχαριστω πολυ! Οπως μαλλον εχεις καταλαβει δεν εχω ιδεα!!!! Οπως οι περισσοτεροι απο εμας απλα προσπαθουμε να πιασουμε κανα δυο σημεια απο εσας τους εμπειρους και ευχομαστε το καλυτερο! Να πω εδω πως ειμαι ευγνωμων για οποιαδηποτε πληροφορια η προοτροπη μας δωσετε. ρωτα τα παιδια στο Παλατινο αν φτιαχνουν οι ιδιοι τις πορτες ή αν τις αγοραζουν απο καποιον κατασκευαστη. ακολουθως ρωτα αν μπορει να μπει διαφορετικο σετ απο σιπιερε γκρουπ για τις κλειδαριες.
nikapin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Στα γρηγορα που ρωτησα μου ειπαν διπλη θορακιση ( λαμαρινα και καθετες δοκοι ) και οι κλειδαριες παιζουν με GM ( οπως ειπε ο καθε κλειδαρας παιζει με την δικη του εταιρια που ειδικευεται)... Θα ρωτησω ομως! 1
mclein² Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, nikapin είπε Στα γρηγορα που ρωτησα μου ειπαν διπλη θορακιση ( λαμαρινα και καθετες δοκοι ) και οι κλειδαριες παιζουν με GM ( οπως ειπε ο καθε κλειδαρας παιζει με την δικη του εταιρια που ειδικευεται)... Θα ρωτησω ομως! περιμενουμε ενημερωση και απο τα παιδια στη Νεα Σμυρνη λοιπον
kate5s Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, mclein² είπε Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!!!!!Νομίζω έβγαλα μια άκρη με τις γνωσεις σας!!Να είστε καλά!Οι περισσότεροι αγοράζουμε μια πόρτα ασφαλείας και νομίζουμε ότι σωθήκαμε...τελικά δεν είναι και τόσο εύκολη η επιλογή αν δεν είσαι @swayback & @mclein !! ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
angelo306 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Πήγα σε μαγαζί στην Θεσσαλονίκη για να αλλάξω τον Securemme K2 με κάποιον καλό κύλινδρο τύπου winkhaus ή agb και μου πρότειναν τον Astral Techno Pro αφού δεν είχαν αυτές τις μάρκες. Έχετε καμιά συμβουλή για τον συγκεκριμένο κύλινδρο? Θα μπεί σε πόρτα με Securemme defender & κλειδαριά..
turbat0s Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, angelo306 είπε μου πρότειναν τον Astral Techno Pro How much?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα