kate5s Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, mclein² είπε αφου εχει iseo κυλινδρους προσωπικου προφιλ, θα εχει και iseo κλειδαρια. άρα του λέω να μου βάλει την δίγλωση cisa και κύλονδρο βάζω έναν όπως μου είπατε EVVA EPS?
mclein² Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, kate5s είπε άρα του λέω να μου βάλει την δίγλωση cisa και κύλονδρο βάζω έναν όπως μου είπατε EVVA EPS? να βαλει διγλωσση cisa για ποιο λογο ; η πορτα ειναι εισοδου πολυκατοικιας ή συνδεδεμενη με κουμπι θυροτηλεφωνου ;
kate5s Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, mclein² είπε να βαλει διγλωσση cisa για ποιο λογο ; η πορτα ειναι εισοδου πολυκατοικιας ή συνδεδεμενη με κουμπι θυροτηλεφωνου ; για καλύτερη ασφάλεια μου πρότεινε τη cisa με διπλό καταπέλτη...όχι η πόρτα είναι διαμερίσματος πολυκατοικίας και δεν είναι συνδεδεμένη με θυροτηλέφωνο...δεν χρειάζεται δηλαδη απ΄ότι καταλαβαίνω?
mclein² Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kate5s είπε για καλύτερη ασφάλεια μου πρότεινε τη cisa με διπλό καταπέλτη... η cisa με διπλο καταπελτη ειναι για καλυτερη ασφαλεια. χμμ. η προταση του για τη νορμαλ ασφαλεια, ποια ειναι ; ; ; Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από mclein²
Alejandro Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μήπως έγινε παρανόηση μεταξύ δίγλωσσης και διπλού καταπέλτη; 2
kate5s Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Alejandro είπε Μήπως έγινε παρανόηση μεταξύ δίγλωσσης και διπλού καταπέλτη; μάλλον εγώ έκανα λάθος και σε μια απάντησή μου ανέφερα δίγλωσση....όχι διπλού καταπέλτη μου πρότεινε και σύστημα μπλοκαρίσματος 60€+ΦΠΑ. 1
dinko Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, JohnDou είπε Ένα μαγνητικό κλειδί, στρογγυλό, πολύ μικρό έχει. Το ξέρω το κλειδί το έχω δει άπειρες φορές λαιβ, ωστόσο έχουμε διαφορετική άποψη για το τι σημαίνει "πολύ μικρό" κλειδί. Αν θες ρίξε μια ματιά και στο κλειδί της Geminy και πες μου πως το χαρακτηρίζεις; Για μένα πολύ μικρό δεν είναι κανένα. Μικρό λες το Geminy και μεγάλο λες το MRM29.
mclein² Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, kate5s είπε μάλλον εγώ έκανα λάθος και σε μια απάντησή μου ανέφερα δίγλωσση....όχι διπλού καταπέλτη μου πρότεινε και σύστημα μπλοκαρίσματος 60€+ΦΠΑ. +60€ για να βαλει γραναζωτη κλειδαρια ; η βασικη ποια ειναι ; securemme 3 στροφων ; 7 λεπτά πριν, dinko είπε Το ξέρω το κλειδί το έχω δει άπειρες φορές λαιβ, ωστόσο έχουμε διαφορετική άποψη για το τι σημαίνει "πολύ μικρό" κλειδί. Αν θες ρίξε μια ματιά και στο κλειδί της Geminy και πες μου πως το χαρακτηρίζεις; Για μένα πολύ μικρό δεν είναι κανένα. Μικρό λες το Geminy και μεγάλο λες το MRM29. μονοδρομος λοιπον ο κυριος & οι γνωσεις του σχετικα με το gem. εφοσον πληροφορηθεις θα μ' ενδιαφεραν λεπτομερειες για το θεμα Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από mclein²
kate5s Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, mclein² είπε +60€ για να βαλει γραναζωτη κλειδαρια ; η βασικη ποια ειναι ; securemme 3 στροφων ; Securemme μου είχε αναφέρει ως βασική με 5 μικρά κλειδιά και κάρτα ιδιοκτησίας (δεν ξέρω αν είναι 3 στροφών..) 1
dinko Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mclein² είπε μονοδρομος λοιπον ο κυριος & οι γνωσεις του σχετικα με το gem. εφοσον πληροφορηθεις θα μ' ενδιαφεραν λεπτομερειες για το θεμα Αν αναφέρεσαι (ειρωνικά μάλλον) για μένα στον "κύριο" και τις "γνώσεις" του, δεν έχω καμία γνώση για το θέμα. Εγώ απλά ρώτησα αν κάποιος γνωρίζει πιο μοντέλο Geminy βάζουν στην Ελλάδα μιας και υπάρχουν 3-4 διαφορετικά μοντέλα και μου αρέσει γιατί πέρα από το πάχος και το bullet proof ατσάλι έχουν διακριτικά μικρά κλειδιά για το μπρελόκ (με κόστος ίδιο με τα υπόλοιπα defenders, 30€).
nikapin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα στην όμαδα! Μου εχουν δωσει μια προσφορα για να μου αλλαξουν τον αφαλο απο GM HSP σε GM ST ... ειναι καλη? 200 ευρω με την τοποθετηση 5 κλειδια.... ψαχνω να βρω πληροφοριες και εχω βρει μονο ενα site που απλα την χαρακτηριζει καινουργια και υπερασφαλη.... evva που ζητησα μου ειπαν ο καθε κλειδαρας δουλευει συγκεκριμενες εταιριες και πως αυτη ειναι πολυ πιο καινουργια και πως εχει καονικα 220- 250ευρω.... μια αποψη?
mclein² Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, dinko είπε Αν αναφέρεσαι (ειρωνικά μάλλον) για μένα στον "κύριο" και τις "γνώσεις" του, δεν έχω καμία γνώση για το θέμα. Εγώ απλά ρώτησα αν κάποιος γνωρίζει πιο μοντέλο Geminy βάζουν στην Ελλάδα μιας και υπάρχουν 3-4 διαφορετικά μοντέλα και μου αρέσει γιατί πέρα από το πάχος και το bullet proof ατσάλι έχουν διακριτικά μικρά κλειδιά για το μπρελόκ (με κόστος ίδιο με τα υπόλοιπα defenders, 30€). ο κυριος που το εισαγει & πουλαει. αυτος που σου προτεινε να πας στο μαγαζι του. εκει θα μαθεις πληροφοριες & θα μας ενημερωσεις. 19 λεπτά πριν, nikapin είπε Καλησπερα στην όμαδα! Μου εχουν δωσει μια προσφορα για να μου αλλαξουν τον αφαλο απο GM HSP σε GM ST ... ειναι καλη? 200 ευρω με την τοποθετηση 5 κλειδια.... ψαχνω να βρω πληροφοριες και εχω βρει μονο ενα site που απλα την χαρακτηριζει καινουργια και υπερασφαλη.... evva που ζητησα μου ειπαν ο καθε κλειδαρας δουλευει συγκεκριμενες εταιριες και πως αυτη ειναι πολυ πιο καινουργια και πως εχει καονικα 220- 250ευρω.... μια αποψη? νεα σμυρνη, παλατινο στα ειπαν αυτα ; ποσο κανει ο κυλινδρος & ποσο η εργασια τους ; (να ξεβιδωσουν 1 βιδα) Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από mclein²
nikapin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι! δεν ειναι καλη η κλειδαρια? αλλαγη + κλειδαρια = 200ε Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από nikapin
dinko Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mclein² είπε ο κυριος που το εισαγει & πουλαει. αυτος που σου προτεινε να πας στο μαγαζι του. ah makes sense! i will keep you posted 1
mclein² Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, nikapin είπε Ναι! δεν ειναι καλη η κλειδαρια? ειναι μια χαρα κυλινδρος αλλα οταν ο mul-t-lock πουλαει το ΙΔΙΟ ακριβως προϊον (mt5+) στα 130€ ~ 140€ + φπα.. ...δε θα λεγαμε πως ειναι σοφη επιλογη για 60€++ παραπανω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα