mclein² Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 33 minutes ago, turbat0s said: Έχω έναν nw4 σε μια θωρακισμένη dierre 20ετίας, περιοχή Ζωγράφου. Χρήζει βελτίωσης ή είναι ακόμη επαρκής? Επίσης θέλω να αλλάξω τον κύλινδρο σε σιδερένια πόρτα αποθήκης υπογείου πολυκατοικίας, η οποία τώρα έχει έναν της πλάκας, από αυτούς με τα κλειδιά που αντιγράφονται στα χρωματοπωλεία με 1€. Τί να βάλω? Δεν θέλω κάτι ακριβό, απλά να είναι καλύτερος από τις υπόλοιπες αποθήκες που έχουν ίδιους φτηνιάρικους. το nw4 δεν τον πειραζεις. στην αποθηκη ειτε βαζεις γωνιες με τακο / ειτε προσθετη τυπου χρηματοκιβωτιου / ειτε astral s - agb9000. 1 1
johnieXoX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Επιστράφηκε ο κεσο 8000 και παρελήφθη ο mottura c4j, χωρίς κόστος. Καλή εξυπηρέτηση. Την αλλαγή την έκανα μόνος μου, και έχοντας δει βίντεο στο youtube για την αλλαγή. 3
pintourikio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, johnieXoX είπε Επιστράφηκε ο κεσο 8000 και παρελήφθη ο mottura c4j, χωρίς κόστος. Καλή εξυπηρέτηση. Την αλλαγή την έκανα μόνος μου, και έχοντας δει βίντεο στο youtube για την αλλαγή. Απορώ πως δέχονται έναν κύλινδρο πίσω, από την στιγμή που έχουν ξεφραγιστει τα κλειδιά... Παίζει να τον τοποθετούν αργότερα σε άλλο σπίτι?
johnieXoX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, pintourikio είπε Απορώ πως δέχονται έναν κύλινδρο πίσω, από την στιγμή που έχουν ξεφραγιστει τα κλειδιά... Παίζει να τον τοποθετούν αργότερα σε άλλο σπίτι? αυτό μου το είπαν από το κατάστημα. Ότι μετά δε θα μπορεί να τον πουλήσει. Ας πούμε όμως ότι τον πουλούσε. Εγώ πως θα χα βγάλει αντικλείδι, από τη στιγμή που βγάζει μόνο αυτό το κατάστημα? (Καλά μπορεί να κάνω λάθος σε αυτό 😛) Και το βασικότερο. Πως θα ήξερα που κατέληξε αυτός ο κύλινδρος? Πως θα ξέρω αν τον πήρε ο pintourikio ο οποίος μένει στην Οδό Pintourikiou 69?
mclein² Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, pintourikio είπε Απορώ πως δέχονται έναν κύλινδρο πίσω, από την στιγμή που έχουν ξεφραγιστει τα κλειδιά... Παίζει να τον τοποθετούν αργότερα σε άλλο σπίτι? παει επιστροφη στο εργοστασιο & λαμβανει πιστωτικο ή τα βρισκουν στην επομενη παραγγελια. το υψηλο κοστος πωλησης / τοποθετησης, προλαμβανει τετοια περιστατικα. ειναι υπολογισμενη η χασουρα. σε αντιθεση με τα ιντερνετομαγαζα που ψαχνει ο κοσμος τα οποια εχουν ημερομηνια ληξης.
pintourikio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο mottura c4j σε τι επίπεδο βρίσκεται?? Γιατί με την πρώτη έρευνα, δεν βρήκα κάτι.. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από pintourikio
mclein² Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, pintourikio είπε Ο mottura c4j σε τι επίπεδο βρίσκεται?? Γιατί με την πρώτη έρευνα, δεν βρήκα κάτι.. κοντα στο c48 αλλα με αντιγραφη κλειδιων στην ελλαδα.
pintourikio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, mclein² είπε κοντα στο c48 αλλα με αντιγραφη κλειδιων στην ελλαδα. Άρα, από τους κυλίνδρους που γνωρίζουμε ότι τοποθετεί η συγκεκριμένη εταιρεία ο καλύτερος είναι o c4j, μετά ακολουθεί ο champions pro και μετά ο keso 8000?
Patrikeas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Ιseo csf f900....Υπαρχει τετοιος κυλινδος;; Αν ναι,σε ποια κατηγορια θα τον κατατασατε;;
mclein² Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Patrikeas είπε Ιseo csf f900....Υπαρχει τετοιος κυλινδος;; Αν ναι,σε ποια κατηγορια θα τον κατατασατε;; τυπου EVVA EPS με την ποιοτητα του ISEO. παρε τον F9000 που ειναι καλυτερος 😚 11 ώρες πριν, pintourikio είπε Άρα, από τους κυλίνδρους που γνωρίζουμε ότι τοποθετεί η συγκεκριμένη εταιρεία ο καλύτερος είναι o c4j, μετά ακολουθεί ο champions pro και μετά ο keso 8000? champions pro = keso 8000. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από mclein²
Patrikeas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, mclein² είπε τυπου EVVA EPS με την ποιοτητα του ISEO. παρε τον F9000 που ειναι καλυτερος 😚 champions pro = keso 8000. 1 ώρα πριν, mclein² είπε τυπου EVVA EPS με την ποιοτητα του ISEO. παρε τον F9000 που ειναι καλυτερος 😚 champions pro = keso 8000. Οι ονομασιες/κωδικοι της iseo με μπερδεψαν. Csf f900,f99,f90,f9. Csr r90,r9plus,r9. Csf f9000.(Αυτος ειναι μαχανοτρονικος;) Ποιος ειναι ο ΤΟΠ τελικα;
mclein² Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Patrikeas είπε Οι ονομασιες/κωδικοι της iseo με μπερδεψαν. Csf f900,f99,f90,f9. Csr r90,r9plus,r9. Csf f9000.(Αυτος ειναι μαχανοτρονικος;) Ποιος ειναι ο ΤΟΠ τελικα; τοπ σε τι πραγμα ; ο UrbanAlps Stealth ! Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από mclein²
Patrikeas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 12 λεπτά πριν, mclein² είπε τοπ σε τι πραγμα ; ο UrbanAlps Stealth ! Οχι γενικα,Τοπ της Iseo εννοω.
mclein² Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Patrikeas είπε Οχι γενικα,Τοπ της Iseo εννοω. http://www.raptopouloskeys.gr/ σιγουρα απο εμενα θα ξερουν καλυτερα ποιος ειναι ο καλυτερος κυλινδρος της ISEO. ετσι οπως το ειδα : CSF = κλειδι με δοντια & καθετες/πλάγιες μπιλιες CSR = κλειδι αποτυπωσεως & καθετες/πλαϊνες μπιλιες 1
saltofx_v Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 σε κλασικη κλειδαρια τζαμοπορτας gevy μπορει να αλλαξει ο κυλινδρος?φαντζομαι οτι ειναι καποιος συστημα "μισου" κυλινδρου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα