k_dinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mclein² είπε bd200 bks200 (δεν αξιζει με βαση το κοστος του παρακατω) mrm29 bkd250 mrm23 mag3g Τα παραπανω ειναι με σειρα δυναμικης / τα μαγνητικα επρεπε να μπουν σε αλλη καταταξη αλλα χονδρικα ισχυει το παραπανω. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μια γενική ερώτηση, τα μαγνητικά defender όταν δεν είναι 'κλειδωμένα', προσφέρουν την ασφάλεια των απλών defender ή είναι σαν να μην υπάρχουν? επίσης, το βράδυ θα πρέπει να κλειδώνω και απέξω το defender?
pintourikio Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, k_dinos είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μια γενική ερώτηση, τα μαγνητικά defender όταν δεν είναι 'κλειδωμένα', προσφέρουν την ασφάλεια των απλών defender ή είναι σαν να μην υπάρχουν? επίσης, το βράδυ θα πρέπει να κλειδώνω και απέξω το defender? 1) προσφέρουν ασφάλεια 2) Ναι αλλά, καλύτερα είναι να το κλειδώνεις κάθε φορά. 1
Alejandro Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, k_dinos είπε το βράδυ θα πρέπει να κλειδώνω και απέξω το defender Μα γι' αυτό το βάζεις το μαγνητικό. 1
Patrikeas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 51 λεπτά πριν, mclein² είπε με ποσες πιθανοτητες στα 100 σπιτια να χρειαστει η θωρακιση ; Οι πιθανοτητα να επικεντωθουν στο να βαλουν(κοψουν,τρυπησουν) την δομη της πορτας ειναι πολυ λιγες. Ωστοσο με το σκεπτικο πως την πορτα μια φορα την βαζεις(και οι αναγκες και τα δεδομενα μεταβαλλονται απο εποχη σε εποχη),αν θελεις την αναβαθμιζεις αλλαζοντας τον κυλινδρο ή την κλειδαρια. Θωερεις ομως "λογικο" το σεναριο π.χ. Διπλες κλειδαριες,σουπερ κυλινδροι,μαγνητικα ή bkd250 def.και η δομη/θωρακιση να ειναι κατηγοριες φτερου; Σημ.Ο hal..door την top πορτα των 2500€ την ειχε με iseo κλειδαρια/κυλινδρο!!😬😬
mclein² Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, Patrikeas είπε Οι πιθανοτητα να επικεντωθουν στο να βαλουν(κοψουν,τρυπησουν) την δομη της πορτας ειναι πολυ λιγες. Ωστοσο με το σκεπτικο πως την πορτα μια φορα την βαζεις(και οι αναγκες και τα δεδομενα μεταβαλλονται απο εποχη σε εποχη),αν θελεις την αναβαθμιζεις αλλαζοντας τον κυλινδρο ή την κλειδαρια. Θωερεις ομως "λογικο" το σεναριο π.χ. Διπλες κλειδαριες,σουπερ κυλινδροι,μαγνητικα ή bkd250 def.και η δομη/θωρακιση να ειναι κατηγοριες φτερου; Σημ.Ο hal..door την top πορτα των 2500€ την ειχε με iseo κλειδαρια/κυλινδρο!!😬😬 θεωρώ οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθει πορτα κατεβασμενη στο Μ.Ο των χρηστων. επισης, οι πορτες του Σιαμο για παραδειγμα, κοντραρονται για την πρωτια μαζι με του Balomenos οσον αφορα τα προβληματα. επειδη ειναι αρκετα βαριες κατασκευες & οι κλειδαριες δεν εχουν κατασκευαστει να μετακινουν 10κιλες στραβες ντιζες αρχιζουν τα θεματα... οπως θεματα προεκυψαν με την Ατρα αρχικα και βγηκαν καποιοι βλακες κ εκριναν τις πορτες της Dierre μαπα ενω ειναι μια χαρα για τα 600-700 που κοστιζαν. ========= λογικες θεωρουνται αναβαθμισεις που καλυπτουν το ψυχολογικο κομματι. για εμενα πχ, ειναι αστειο καποιος να βαζει 4ks σε ενα σπιτι που το μονο που αξιζει ειναι οι μαξιλαροθηκες αλλα πες μου πως να σε πεισω οτι και με τον EPS ή τον ICs δεν κινδυνευεις ; αφου στα λεω κι εσυ σκεφτεσαι τι θες ν'ακουσεις κ λες ο μ@λακας δεν με καταλαβαινει. ΥΓ - εννοειται οτι δε μιλαω επι προσωπικου απλα το εξηγω ετσι. 1 ώρα πριν, k_dinos είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μια γενική ερώτηση, τα μαγνητικά defender όταν δεν είναι 'κλειδωμένα', προσφέρουν την ασφάλεια των απλών defender ή είναι σαν να μην υπάρχουν? επίσης, το βράδυ θα πρέπει να κλειδώνω και απέξω το defender? τα MRM29 / MRM23 ειναι ιδιου κραμματος με το bd200 και αν τα εχει καποιος ξεκλειδωτα καλυτερα θα ηταν να παρει Bd200. το Mag3G θεωρω οτι ειναι λιγο χειροτερου κραμματος απο bkd250 αλλα καποιος που ξερει, δε θα μπει στη διαδικασια κοψιματος. το 3551 που ξεχασα να το αναφερω γιατι ειναι πανασχημο, ενδεχεται να ειναι σαν το mag4g δηλαδη ισαξιο με bkd250. 1
26ska Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, mclein² είπε για εμενα πχ, ειναι αστειο καποιος να βαζει 4ks σε ενα σπιτι που το μονο που αξιζει ειναι οι μαξιλαροθηκες αλλα πες μου πως να σε πεισω οτι και με τον EPS ή τον ICs δεν κινδυνευεις ; αφου στα λεω κι εσυ σκεφτεσαι τι θες ν'ακουσεις κ λες ο μ@λακας δεν με καταλαβαινει. ΥΓ - εννοειται οτι δε μιλαω επι προσωπικου απλα το εξηγω ετσι. Γιώργο δεν χρειάζεται κάποιος να έχει χρυσάφι σπίτι ή κάνα όπλο άμα είναι μπάτσος,μόνο κάνα λαπτοπ,καμια τηλεόραση και οτιδήποτε άλλο,είναι πολύ δύσκολο να το αντικαταστήσεις πια με τους σημερινούς μισθούς.Επισης μόνο το χάος που σου προκαλούν σε μια διάρρηξη, είναι αρκετό για να βάλεις ένα top κύλινδρο και ένα πολύ καλό defender και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για κάποια χρόνια. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από 26ska 7
mclein² Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, 26ska είπε Γιώργο δεν χρειάζεται κάποιος να έχει χρυσάφι σπίτι ή κάνα όπλο άμα είναι μπάτσος,μόνο κάνα λαπτοπ,καμια τηλεόραση και οτιδήποτε άλλο,είναι πολύ δύσκολο να το αντικαταστήσεις πια με τους σημερινούς μισθούς.Επισης μόνο το χάος που σου προκαλούν σε μια διάρρηξη, είναι αρκετό για να βάλεις ένα top κύλινδρο και ένα πολύ καλό defender και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για κάποια χρόνια. δε διαφωνω στο να εχει καποιος καλη κλειδαρια + κυλινδρο / γενικα ενα καλο μοτιβο. διαφωνω στο οτι δε χρειαζονται υπερβολες. δε μπορει ο ανθρωπος που δουλευει μερα / νυχτα για 800€ να ζηταει mag4g ή ακομη και mag3g.. δεν ειναι οτι δεν τον καταλαβαινω ή δε νιωθω την ανησυχια του, απλα δεν του χρειαζεται ενα τετοιο προϊον. 3
Patrikeas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, 26ska είπε Γιώργο δεν χρειάζεται κάποιος να έχει χρυσάφι σπίτι ή κάνα όπλο άμα είναι μπάτσος,μόνο κάνα λαπτοπ,καμια τηλεόραση και οτιδήποτε άλλο,είναι πολύ δύσκολο να το αντικαταστήσεις πια με τους σημερινούς μισθούς.Επισης μόνο το χάος που σου προκαλούν σε μια διάρρηξη, είναι αρκετό για να βάλεις ένα top κύλινδρο και ένα πολύ καλό defender και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για κάποια χρόνια. Σωστος.Μην ξεχναμε πως εκτος απο τα υλικα αγαθα,υπαρχει και κατι αλλο απειρως πολυτιμοτερο. Η ιδια μας η ΖΩΗ.Η διαφυλαξη της σωματικης μας ακεραιοτητας! 3
mclein² Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Patrikeas είπε Σωστος.Μην ξεχναμε πως εκτος απο τα υλικα αγαθα,υπαρχει και κατι αλλο απειρως πολυτιμοτερο. Η ιδια μας η ΖΩΗ.Η διαφυλαξη της σωματικης μας ακεραιοτητας! αν προκειται για την προσωπικη σου ακεραιοτητα, να εισαι σιγουρος οτι θα σε περιμενουν εξω απο το ασανσερ ή θα κατεβουν απο την ταρατσα λιγο πριν μπεις στο διαμμερισμα. η υπερβολη επανω στην πορτα σου, δε θα σωσει ουτε εσενα - ουτε την οικογενεια. ενα καλο defender, ενας καλυτερος κυλινδρος απο το Μ.Ο της γειτονιας κ μια σοβαρη κλειδαρια γι'αποφυγη μπλοκαρισματων ειναι κατα 99% αρκετη για το Μ.Ο. 1
Patrikeas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, mclein² είπε αν προκειται για την προσωπικη σου ακεραιοτητα, να εισαι σιγουρος οτι θα σε περιμενουν εξω απο το ασανσερ ή θα κατεβουν απο την ταρατσα λιγο πριν μπεις στο διαμμερισμα. η υπερβολη επανω στην πορτα σου, δε θα σωσει ουτε εσενα - ουτε την οικογενεια. ενα καλο defender, ενας καλυτερος κυλινδρος απο το Μ.Ο της γειτονιας κ μια σοβαρη κλειδαρια γι'αποφυγη μπλοκαρισματων ειναι κατα 99% αρκετη για το Μ.Ο. Δεν διαφωνω σε κατι απο αυτα που αναφερεις. Η υπερβολη σε οποιοδηποτε μετρο ασφαλειας,στους κοινους θνητους,εχει αντιθετα αποτελεσματα..! Το πακετακι της τελευταιας παραγραφου σου ειναι ΟΚ. 1
korniza Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Κάνωντας μια γύρα από τα online μαγαζιά για κύλινδρο. Έπεσα πάνω στον EVVA MCS που μου έκανε εντύπωση για τον τρόπο λειτουργίας του. Κάνωντας μια αναζήτηση στο youtube, βρήκα ότι ανοίγει. . Ειδικός δεν είμαι αν είναι fake η ιστορία. Παρόλα αυτά πέρνωντας τα γραφόμενα του mclein, όταν ζήτησα έναν top κύλιδρο (ασχέτου κόστους), βλέπω ότι τελικά και κύλιδροι με 400 ευρώ, πιθανών να είναι υποδιέστεροι από κάποιον των 100-200 ευρώ. Λάθος το συμπέρασμα? Δεν ξέρω. Προσωπικά μετά από τον keso 8000, έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν θέλω να δώσω 100/400 ή 1000 ευρώ για νέο κύλιδρο. Ξανανάνω την ερώτηση. Αυτή την στιγμή που μιλάμε ποιός θεωρείται ο top κύλιδρος της αγοράς που μπορεί να μπει σε ηλεκτρομηχανική κλειδαριά?
Patrikeas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, korniza είπε Κάνωντας μια γύρα από τα online μαγαζιά για κύλινδρο. Έπεσα πάνω στον EVVA MCS που μου έκανε εντύπωση για τον τρόπο λειτουργίας του. Κάνωντας μια αναζήτηση στο youtube, βρήκα ότι ανοίγει. . Ειδικός δεν είμαι αν είναι fake η ιστορία. Παρόλα αυτά πέρνωντας τα γραφόμενα του mclein, όταν ζήτησα έναν top κύλιδρο (ασχέτου κόστους), βλέπω ότι τελικά και κύλιδροι με 400 ευρώ, πιθανών να είναι υποδιέστεροι από κάποιον των 100-200 ευρώ. Λάθος το συμπέρασμα? Δεν ξέρω. Προσωπικά μετά από τον keso 8000, έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν θέλω να δώσω 100/400 ή 1000 ευρώ για νέο κύλιδρο. Ξανανάνω την ερώτηση. Αυτή την στιγμή που μιλάμε ποιός θεωρείται ο top κύλιδρος της αγοράς που μπορεί να μπει σε ηλεκτρομηχανική κλειδαριά? Φιλε μου,το βιντεο αυτο το εχω δει.Νομιζω οτι εκανε κανενα 25 λεπτο να τον ανοιξει,ολα αυτα σε συνθηκες εργαστηριου,πραγμα που σημαινει πως σε πραγματικες συνθηκες ειναι πρακτικα "αδιαρρηκτος"!!* *Με τα λιγα που γνωριζω. 2
swayback Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, korniza είπε Κάνωντας μια γύρα από τα online μαγαζιά για κύλινδρο. Έπεσα πάνω στον EVVA MCS που μου έκανε εντύπωση για τον τρόπο λειτουργίας του. Κάνωντας μια αναζήτηση στο youtube, βρήκα ότι ανοίγει. . Ειδικός δεν είμαι αν είναι fake η ιστορία. Παρόλα αυτά πέρνωντας τα γραφόμενα του mclein, όταν ζήτησα έναν top κύλιδρο (ασχέτου κόστους), βλέπω ότι τελικά και κύλιδροι με 400 ευρώ, πιθανών να είναι υποδιέστεροι από κάποιον των 100-200 ευρώ. Λάθος το συμπέρασμα? Δεν ξέρω. Προσωπικά μετά από τον keso 8000, έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν θέλω να δώσω 100/400 ή 1000 ευρώ για νέο κύλιδρο. Ξανανάνω την ερώτηση. Αυτή την στιγμή που μιλάμε ποιός θεωρείται ο top κύλιδρος της αγοράς που μπορεί να μπει σε ηλεκτρομηχανική κλειδαριά? Ακόμη και τον Abloy Protec 2, υποτίθεται πως κάποιοι (μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού) έχυν καταφέρει να τον παραβιάσουν χωρίς ζημιά. Γενικά δεν γνωρίζω κάποιον κύλινδρο που να μην έχουν καταφέρει να τον ανοίξουν. Όπως όμως βλέπεις και στο βίντεο που παραθέτεις, είναι εξαιρετικά δύσκολο το άνοιγμα του συγκεκριμένου κυλίνδρου, ακόμη και από έμπειρους lockpickers. Γενικά, Abloy Protec 2, EVVA MCS και Dom Diamant, είναι από τους λίγους που απαιτείται η χρήση ειδικών διαρρηκτικών που έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά για αυτούς τους κυλίνδρους. Αν διαβάσεις και τα σχόλια στα videos ή στην σχετική κοινότητα του reddit, ακόμα και τα άτομα που κατάφεραν να ανοίξουν τέτοιους κυλίνδρους, παραδέχονται ότι δεν πρόκειται κάποιος να παραβιάσει την πόρτα σου αθόρυβα και χωρίς ζημιά, αν έχεις κάποιον από αυτούς τους κυλίνδρους. Απαιτεί εξειδίκευση, μαεστρία, υπομονή, κλπ. Γενικά το picking ΔΕΝ είναι πρακτικός τρόπος διάρρηξης, όταν μιλάμε για τέτοιους κυλίνδρους. Είναι τέτοιο το επίπεδο δυσκολίας, που απλά δεν αξίζει να προσπαθήσεις καν να παραβιάσεις με τέτοιους τρόπους (lockpicking) τέτοιους κυλίνδρους. Αυτοί που το κάνουν, το κάνουν για να πάρουν ικανοποίηση που τα κατάφεραν. Επειδή είναι το hobby τους. Γι αυτό αν θες την συμβουλή μου, αγνόησε τα picking videos που υπάρχουν online, γιατί απλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Για πολλούς λόγους. Υπάρχουν πιο αποτελεσματικοί τρόποι να τους ανοίξεις, αλλά απαιτείται η καταστροφή τους. Αν και τη δουλειά σου την κάνεις και με έναν AGB DCK όπως είπε και ο mclein, η πόρτα σου είναι από τις λίγες περιπτώσεις που θα μπορούσαμε να πούμε ότι "έχει νόημα" να βάλεις ακόμα και τόσο καλούς και ακριβούς κυλίνδρους. Θα έχεις προσέξει που λέμε ότι είναι αστείο/οξύμωρο, η πόρτα να κάνει 600€ και να έχει κλειδαριά που κάνει 400€. Παρόλα αυτά, εφόσον δεν έχει καταγραφεί κρούσμα σε KESO 8000, ή τουλάχιστον δεν το γνωρίζουμε, η λογική λέει κράτησε τον. Αν τώρα θες να καλύψεις και το ψυχολογικό κομμάτι και να κοιμάσαι ήσυχος που λέμε, βάλε έναν κύλινδρο με έως 150€ και θα είσαι παραπάνω από ΟΚ. Έναν EVVA 4KS ή Mul-T-Lock MT5+ για παράδειγμα. Θα τολμούσα να προτείνω και τον Abloy Protec 2, μιας και όπως μάθαμε πρόσφατα, τα defender που βάζει ο Σιάμος, δεν είναι της Mottura και άρα δεν έχουν 12mm ρότορα. Άρα δεν θα υπάρχει θέμα με το μήκος του κλειδιού, λογικά. Όμως, υπάρχει η πιθανότητα να χρειαστεί αποστάτη, οπότε εκεί θα έχεις θέμα. 2
ermis333 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Αγαπητοί φίλοι μια βοήθεια. Ανακαινίζουμε το πατρικό για να μείνουν οι δικοί μου. Εκεί είχαμε βάλει το 1995 θωρακισμένη πόρτα της Tesio από την εταιρία Blockaport με κλειδαριά χρηματοκιβωτίου. Αξίζει να ασχοληθούμε με αλλαγή κλειδαριάς+αφαλό+defender ή πιστεύετε πως καλύτερα να βάλουμε μια νέα πόρτα; Από πόρτες είμαστε μεταξύ Σιάμο και Portablock. Η αλήθεια είναι πως ενώ μου αρέσουν οι πόρτες Σιάμο (έχω σπίτι με Abloy P2 για αφαλό που έβαλα μετά) ο Portablock βάζει και άλλα Defender και Cisa r3s. Ο Σιάμος βάζει C48; ξέχασα να ρωτήσω...... Εκτός και αν ξέρετε κάποια καλύτερη εταιρία (πείτε τη μου σε PM) γιατί ξέρω πως δεν επιτρέπετε εδώ.
mclein² Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, ermis333 είπε Αγαπητοί φίλοι μια βοήθεια. Ανακαινίζουμε το πατρικό για να μείνουν οι δικοί μου. Εκεί είχαμε βάλει το 1995 θωρακισμένη πόρτα της Tesio από την εταιρία Blockaport με κλειδαριά χρηματοκιβωτίου. Αξίζει να ασχοληθούμε με αλλαγή κλειδαριάς+αφαλό+defender ή πιστεύετε πως καλύτερα να βάλουμε μια νέα πόρτα; Από πόρτες είμαστε μεταξύ Σιάμο και Portablock. Η αλήθεια είναι πως ενώ μου αρέσουν οι πόρτες Σιάμο (έχω σπίτι με Abloy P2 για αφαλό που έβαλα μετά) ο Portablock βάζει και άλλα Defender και Cisa r3s. Ο Σιάμος βάζει C48; ξέχασα να ρωτήσω...... Εκτός και αν ξέρετε κάποια καλύτερη εταιρία (πείτε τη μου σε PM) γιατί ξέρω πως δεν επιτρέπετε εδώ. H πορτα με την Tesio ειναι καλυτερη ποιοτικα (μεταλλα & ξυλα) μεχρι τις πορτες των 1200€ του Σιαμο & του Πορταμπλοκ. Τωρα αν αξιζει να τη φτιαξεις ή οχι, ειναι σιγουρα δικη σου αποφαση. Το δεδομενο ειναι οτι κατα 99% η Τεσιο που εχεις, αναβαθμιζεται ως εκει που δεν παει : πχ - Los tesio + 2x abloy protec² ή 2x Evva 4ks (ομοιοι κατα τη γνωμη μου ωστε να εχεις 1 κλειδι για 2 κλειδωματα) + Bd200 στο μπλοκ + MRM29 στο βασικο κλειδωμα. Σου εφτιαξα πακετο σαν μια νεα πορτα 1 ώρα πριν, korniza είπε Κάνωντας μια γύρα από τα online μαγαζιά για κύλινδρο. Έπεσα πάνω στον EVVA MCS που μου έκανε εντύπωση για τον τρόπο λειτουργίας του. Κάνωντας μια αναζήτηση στο youtube, βρήκα ότι ανοίγει. . Ειδικός δεν είμαι αν είναι fake η ιστορία. Παρόλα αυτά πέρνωντας τα γραφόμενα του mclein, όταν ζήτησα έναν top κύλιδρο (ασχέτου κόστους), βλέπω ότι τελικά και κύλιδροι με 400 ευρώ, πιθανών να είναι υποδιέστεροι από κάποιον των 100-200 ευρώ. Λάθος το συμπέρασμα? Δεν ξέρω. Προσωπικά μετά από τον keso 8000, έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν θέλω να δώσω 100/400 ή 1000 ευρώ για νέο κύλιδρο. Ξανανάνω την ερώτηση. Αυτή την στιγμή που μιλάμε ποιός θεωρείται ο top κύλιδρος της αγοράς που μπορεί να μπει σε ηλεκτρομηχανική κλειδαριά? βαλε agb dck που δεν υπαρχουν βιντεο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα