Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα.

Επιδή θορηβήθηκα διαπιστώνοντας ο ίδιος την τρύπα στον keso 8000, θέλω να αλλάξω τον κύλινδρο σε κάτι που να είναι ότι πιο high end υπάρχει. 

Η πόρτα είναι από Σ. και ο κύλινδρος βρίσκεται σε μια κλειδιαρία mottura x-mode (ηλεκτρομηχανική).

Το budget είναι θέμα από την άποψη ότι δεν ήταν στα κοντινά σχέδια αλλά αν πραγματικά αξίζει η αλλάγη για τα επόμενα Χ χρόνια, σίγουρα θα μπει σε προτεραιότητα.

• Απαντ. 10,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, korniza είπε

Καλημέρα στην παρέα.

Επιδή θορηβήθηκα διαπιστώνοντας ο ίδιος την τρύπα στον keso 8000, θέλω να αλλάξω τον κύλινδρο σε κάτι που να είναι ότι πιο high end υπάρχει. 

Η πόρτα είναι από Σ. και ο κύλινδρος βρίσκεται σε μια κλειδιαρία mottura x-mode (ηλεκτρομηχανική).

Το budget είναι θέμα από την άποψη ότι δεν ήταν στα κοντινά σχέδια αλλά αν πραγματικά αξίζει η αλλάγη για τα επόμενα Χ χρόνια, σίγουρα θα μπει σε προτεραιότητα.

Καλημέρα, τον ιδιο κύλινδρο απο Σ. εβαλα τον μάρτιο,αν εισαι απο Αττική τον φωνάζεις να δει τι λάθος εκανε,σε εμένα δεν φαίνεται τίποτα.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, afelis είπε

Καλημέρα, τον ιδιο κύλινδρο απο Σ. εβαλα τον μάρτιο,αν εισαι απο Αττική τον φωνάζεις να δει τι λάθος εκανε,σε εμένα δεν φαίνεται τίποτα.

δεν εκανε λαθος, απ'οσο το εψαξα ειναι καθαρα θεμα φοράς του συνδιασμου απο τις μπιλιες.

αλλες ειναι πυκνες & αλλες πιο αραιες, οποτε καποιοι βλεπουν κενο & καποιοι οχι.

2 ώρες πριν, korniza είπε

Καλημέρα στην παρέα.

παρε εναν DCK στα 80 ~ 120, αναλογα απο που θα τον παρεις & θα εισαι σιγουρα καλυτερα απ'οτι πριν με τον keso.

10 ώρες πριν, The_Judas είπε

Αυτό είναι κλειδί παλιάς γενιάς;

Αν ναι τι θα προτείνατε από πιο καινούργιο;

secureme.jpg

καλο θα ηταν να μας δειξεις την πορτα.

γιατι ετσι οπως δειχνεις το κλειδι, σου λεω με 160 βαζεις Cisa + Agb9000 + Disec Sferik ή με 200 βαζεις Omega PLus.

αλλα θα μπορουσε αυτο το securemme να ειναι σε πορτα DiBi οπου θα πρεπει να προσθεσεις αλλα 100 στον προϋπολογισμο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/9/2019 στις 4:32 ΜΜ, johnieXoX είπε

βλέπω εδώ τους κυλίνδρους της mottura

παρατηρώ πως c43 και c48 έχουν στα κλειδιά τους ένα λεπτό, όχι ίσιο, αυλάκι

αυτό παίζει μόνο στους πιο καλούς κυλίνδρους?

τα κλειδιά του c4j έχουν τέτοιο αυλάκι?

Καμία άποψη?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein² είπε

δεν εκανε λαθος, απ'οσο το εψαξα ειναι καθαρα θεμα φοράς του συνδιασμου απο τις μπιλιες.

αλλες ειναι πυκνες & αλλες πιο αραιες, οποτε καποιοι βλεπουν κενο & καποιοι οχι.

παρε εναν DCK στα 80 ~ 120, αναλογα απο που θα τον παρεις & θα εισαι σιγουρα καλυτερα απ'οτι πριν με τον keso.

καλο θα ηταν να μας δειξεις την πορτα.

γιατι ετσι οπως δειχνεις το κλειδι, σου λεω με 160 βαζεις Cisa + Agb9000 + Disec Sferik ή με 200 βαζεις Omega PLus.

αλλα θα μπορουσε αυτο το securemme να ειναι σε πορτα DiBi οπου θα πρεπει να προσθεσεις αλλα 100 στον προϋπολογισμο.

thanks, θα δω μετά την πόρτα και θα βάλω φωτο.

Η omega plus δεν χρειάζεται defender ;

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Έχει μαγγάνιο στη συσκευασια της, αν δεν εχει ηδη πλακα μαγγανιου η πορτα σου.

• Like 2
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, The_Judas είπε

εσυ ειπες για οικονομικη & αξιοπιστη λυση.

το αν χρειαζεται κατι εξτρα, κρινεται απο το τι "κρυβεις" μεσα στο χωρο που αναβαθμιζεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mclein² είπε

Υπάρχουν να φανταστώ πιο ακριβές/αξιόλογες λύσεις.

Καμιά που να χτυπάει ταβάνι σε πιστοποιήσεις/ασφάλεια?

η Abloy protec2 cliq συνδιάζεται με αυτόματη ηλεκτρομηνική κλειδαριά? Αξίζει?

Καμιά τιμή πάνω κάτω υπάρχει?

https://www.abloy.com/en/abloy/abloycom/products/access-control/protec2-cliq1/

Επεξ/σία από korniza
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mclein² είπε

εσυ ειπες για οικονομικη & αξιοπιστη λυση.

το αν χρειαζεται κατι εξτρα, κρινεται απο το τι "κρυβεις" μεσα στο χωρο που αναβαθμιζεις.

συγκριτικά με την άλλη πρόταση σου το ανέφερα. 

Εννοείται πως δεν θέλω κάτι πανάκριβο. Ούτε χρήματα κρύβω στο σπίτι ούτε κοσμήματα. Περισσότερο να αλλάξω την κλειδαριά θέλω λόγω παλαιότητας. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, korniza είπε

Υπάρχουν να φανταστώ πιο ακριβές/αξιόλογες λύσεις.

Καμιά που να χτυπάει ταβάνι σε πιστοποιήσεις/ασφάλεια?

η Abloy protec2 cliq συνδιάζεται με αυτόματη ηλεκτρομηνική κλειδαριά? 

ακριβοτερες ναι. αξιολογοτερες, αμφιβαλλω αλλα οκ...συζητιεται.

ταβανι σε πιστοποιησεις απο το εργοστασιο ; σα να λεμε πορτα κλασης 4 ; 

δε γνωριζω / ο κλικ δεν πωλειται στην ελλαδα ακομη αν θυμαμαι καλα.

4 ώρες πριν, The_Judas είπε

συγκριτικά με την άλλη πρόταση σου το ανέφερα. 

Εννοείται πως δεν θέλω κάτι πανάκριβο. Ούτε χρήματα κρύβω στο σπίτι ούτε κοσμήματα. Περισσότερο να αλλάξω την κλειδαριά θέλω λόγω παλαιότητας. 

βαλε φωτο της πορτας & θα σου γραψω 2-3 επιλογες.

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ.
13 ώρες πριν, johnieXoX είπε

Καμία άποψη?

Γενικα  θα ελεγα οτι ο διαδρομος ειναι χαρακτηριστικο  ασφαλειας

καλων κυλινδρων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έχω μια "απλη" θωρακισμένη πόρτα που πρόσφατα αντικατέστησα τον κύλινδρο σε Abloy Protec 2. 

Δυστυχώς, όπως φοβόμουν και μου επιβεβαίωσε και ο επαγγελματίας που έκανε την τοποθέτηση, το defender που έχει πάνω η πόρτα είναι της πλάκας. Οπότε ψάχνομαι για Defender ενώ είδα πολλές επιλογές, από απλά, μαγνητικά κτλ.  μου τράβηξε την προσοχή το Defender Disec Diamond σαν πιο durable.
Βέβαια ανεβαίνει αρκετά σε τιμή και δεν ξέρω αν έχει νόημα..

Γενικά τι πρέπει να προσέξουμε? Ευχαριστώ

Επεξ/σία από k_dinos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Καλησπέρα, έχω μια "απλη" θωρακισμένη πόρτα που πρόσφατα αντικατέστησα τον κύλινδρο σε Abloy Protec 2. 

Δυστυχώς, όπως φοβόμουν και μου επιβεβαίωσε και ο επαγγελματίας που έκανε την τοποθέτηση, το defender που έχει πάνω η πόρτα είναι της πλάκας. Οπότε ψάχνομαι για Defender ενώ είδα πολλές επιλογές, από απλά, μαγνητικά κτλ.  μου τράβηξε την προσοχή το Defender Disec Diamond σαν πιο durable.
Βέβαια ανεβαίνει αρκετά σε τιμή και δεν ξέρω αν έχει νόημα..

Γενικά τι πρέπει να προσέξουμε? Ευχαριστώ

bd200

bks200 (δεν αξιζει με βαση το κοστος του παρακατω)

mrm29

bkd250

mrm23

mag3g

Τα παραπανω ειναι με σειρα δυναμικης / τα μαγνητικα επρεπε να μπουν σε αλλη καταταξη αλλα χονδρικα ισχυει το παραπανω.

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπερα μετα απο καιρο.

Ειχα παει στη εκθεση expo σπιτι στο Μαρουσι,ηταν οι πορταδες Sia και Hal..doors.

Οι πωλητριες/τες που ειχαν βαλει,ηξεραν πολυ λιγα για κυλινδρους,defender κλπ.

Σκεφτηκα πως αν ηταν εδω οι "ειδικοι"(που μας ανοιγεται τα ματια)του φορουμ,θα τους γλενταγατε με τις γνωσεις σας!!!

Παντως εμαθα για τιμες κλπ.Οποιος θελει κατι ρωταει.

Υγ.Παντως οι πορτες του Σι..απο πλευρας θωρακισης ειναι πιστευω ενα κλικ ανωτερες γενικα.

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Patrikeas είπε

Καλησπερα μετα απο καιρο.

Ειχα παει στη εκθεση expo σπιτι στο Μαρουσι,ηταν οι πορταδες Sia και Hal..doors.

Οι πωλητριες/τες που ειχαν βαλει,ηξεραν πολυ λιγα για κυλινδρους,defender κλπ.

Σκεφτηκα πως αν ηταν εδω οι "ειδικοι"(που μας ανοιγεται τα ματια)του φορουμ,θα τους γλενταγατε με τις γνωσεις σας!!!

Παντως εμαθα για τιμες κλπ.Οποιος θελει κατι ρωταει.

Υγ.Παντως οι πορτες του Σι..απο πλευρας θωρακισης ειναι πιστευω ενα κλικ ανωτερες γενικα.

με ποσες πιθανοτητες στα 100 σπιτια να χρειαστει η θωρακιση ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...