korniza Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα στην παρέα. Επιδή θορηβήθηκα διαπιστώνοντας ο ίδιος την τρύπα στον keso 8000, θέλω να αλλάξω τον κύλινδρο σε κάτι που να είναι ότι πιο high end υπάρχει. Η πόρτα είναι από Σ. και ο κύλινδρος βρίσκεται σε μια κλειδιαρία mottura x-mode (ηλεκτρομηχανική). Το budget είναι θέμα από την άποψη ότι δεν ήταν στα κοντινά σχέδια αλλά αν πραγματικά αξίζει η αλλάγη για τα επόμενα Χ χρόνια, σίγουρα θα μπει σε προτεραιότητα.
afelis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, korniza είπε Καλημέρα στην παρέα. Επιδή θορηβήθηκα διαπιστώνοντας ο ίδιος την τρύπα στον keso 8000, θέλω να αλλάξω τον κύλινδρο σε κάτι που να είναι ότι πιο high end υπάρχει. Η πόρτα είναι από Σ. και ο κύλινδρος βρίσκεται σε μια κλειδιαρία mottura x-mode (ηλεκτρομηχανική). Το budget είναι θέμα από την άποψη ότι δεν ήταν στα κοντινά σχέδια αλλά αν πραγματικά αξίζει η αλλάγη για τα επόμενα Χ χρόνια, σίγουρα θα μπει σε προτεραιότητα. Καλημέρα, τον ιδιο κύλινδρο απο Σ. εβαλα τον μάρτιο,αν εισαι απο Αττική τον φωνάζεις να δει τι λάθος εκανε,σε εμένα δεν φαίνεται τίποτα.
mclein² Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, afelis είπε Καλημέρα, τον ιδιο κύλινδρο απο Σ. εβαλα τον μάρτιο,αν εισαι απο Αττική τον φωνάζεις να δει τι λάθος εκανε,σε εμένα δεν φαίνεται τίποτα. δεν εκανε λαθος, απ'οσο το εψαξα ειναι καθαρα θεμα φοράς του συνδιασμου απο τις μπιλιες. αλλες ειναι πυκνες & αλλες πιο αραιες, οποτε καποιοι βλεπουν κενο & καποιοι οχι. 2 ώρες πριν, korniza είπε Καλημέρα στην παρέα. Επιδή θορηβήθηκα διαπιστώνοντας ο ίδιος την τρύπα στον keso 8000, θέλω να αλλάξω τον κύλινδρο σε κάτι που να είναι ότι πιο high end υπάρχει. Η πόρτα είναι από Σ. και ο κύλινδρος βρίσκεται σε μια κλειδιαρία mottura x-mode (ηλεκτρομηχανική). Το budget είναι θέμα από την άποψη ότι δεν ήταν στα κοντινά σχέδια αλλά αν πραγματικά αξίζει η αλλάγη για τα επόμενα Χ χρόνια, σίγουρα θα μπει σε προτεραιότητα. παρε εναν DCK στα 80 ~ 120, αναλογα απο που θα τον παρεις & θα εισαι σιγουρα καλυτερα απ'οτι πριν με τον keso. 10 ώρες πριν, The_Judas είπε Αυτό είναι κλειδί παλιάς γενιάς; Αν ναι τι θα προτείνατε από πιο καινούργιο; καλο θα ηταν να μας δειξεις την πορτα. γιατι ετσι οπως δειχνεις το κλειδι, σου λεω με 160 βαζεις Cisa + Agb9000 + Disec Sferik ή με 200 βαζεις Omega PLus. αλλα θα μπορουσε αυτο το securemme να ειναι σε πορτα DiBi οπου θα πρεπει να προσθεσεις αλλα 100 στον προϋπολογισμο. 1
johnieXoX Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 27/9/2019 στις 4:32 ΜΜ, johnieXoX είπε βλέπω εδώ τους κυλίνδρους της mottura παρατηρώ πως c43 και c48 έχουν στα κλειδιά τους ένα λεπτό, όχι ίσιο, αυλάκι αυτό παίζει μόνο στους πιο καλούς κυλίνδρους? τα κλειδιά του c4j έχουν τέτοιο αυλάκι? Καμία άποψη?
The_Judas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mclein² είπε δεν εκανε λαθος, απ'οσο το εψαξα ειναι καθαρα θεμα φοράς του συνδιασμου απο τις μπιλιες. αλλες ειναι πυκνες & αλλες πιο αραιες, οποτε καποιοι βλεπουν κενο & καποιοι οχι. παρε εναν DCK στα 80 ~ 120, αναλογα απο που θα τον παρεις & θα εισαι σιγουρα καλυτερα απ'οτι πριν με τον keso. καλο θα ηταν να μας δειξεις την πορτα. γιατι ετσι οπως δειχνεις το κλειδι, σου λεω με 160 βαζεις Cisa + Agb9000 + Disec Sferik ή με 200 βαζεις Omega PLus. αλλα θα μπορουσε αυτο το securemme να ειναι σε πορτα DiBi οπου θα πρεπει να προσθεσεις αλλα 100 στον προϋπολογισμο. thanks, θα δω μετά την πόρτα και θα βάλω φωτο. Η omega plus δεν χρειάζεται defender ; 1
Sebu Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, The_Judas είπε thanks, θα δω μετά την πόρτα και θα βάλω φωτο. Η omega plus δεν χρειάζεται defender ; Έχει μαγγάνιο στη συσκευασια της, αν δεν εχει ηδη πλακα μαγγανιου η πορτα σου. 2
mclein² Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 56 λεπτά πριν, The_Judas είπε thanks, θα δω μετά την πόρτα και θα βάλω φωτο. Η omega plus δεν χρειάζεται defender ; εσυ ειπες για οικονομικη & αξιοπιστη λυση. το αν χρειαζεται κατι εξτρα, κρινεται απο το τι "κρυβεις" μεσα στο χωρο που αναβαθμιζεις.
korniza Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mclein² είπε παρε εναν DCK στα 80 ~ 120, αναλογα απο που θα τον παρεις & θα εισαι σιγουρα καλυτερα απ'οτι πριν με τον keso. Υπάρχουν να φανταστώ πιο ακριβές/αξιόλογες λύσεις. Καμιά που να χτυπάει ταβάνι σε πιστοποιήσεις/ασφάλεια? η Abloy protec2 cliq συνδιάζεται με αυτόματη ηλεκτρομηνική κλειδαριά? Αξίζει? Καμιά τιμή πάνω κάτω υπάρχει? https://www.abloy.com/en/abloy/abloycom/products/access-control/protec2-cliq1/ Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από korniza
The_Judas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, mclein² είπε εσυ ειπες για οικονομικη & αξιοπιστη λυση. το αν χρειαζεται κατι εξτρα, κρινεται απο το τι "κρυβεις" μεσα στο χωρο που αναβαθμιζεις. συγκριτικά με την άλλη πρόταση σου το ανέφερα. Εννοείται πως δεν θέλω κάτι πανάκριβο. Ούτε χρήματα κρύβω στο σπίτι ούτε κοσμήματα. Περισσότερο να αλλάξω την κλειδαριά θέλω λόγω παλαιότητας. 1
mclein² Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, korniza είπε Υπάρχουν να φανταστώ πιο ακριβές/αξιόλογες λύσεις. Καμιά που να χτυπάει ταβάνι σε πιστοποιήσεις/ασφάλεια? η Abloy protec2 cliq συνδιάζεται με αυτόματη ηλεκτρομηνική κλειδαριά? ακριβοτερες ναι. αξιολογοτερες, αμφιβαλλω αλλα οκ...συζητιεται. ταβανι σε πιστοποιησεις απο το εργοστασιο ; σα να λεμε πορτα κλασης 4 ; δε γνωριζω / ο κλικ δεν πωλειται στην ελλαδα ακομη αν θυμαμαι καλα. 4 ώρες πριν, The_Judas είπε συγκριτικά με την άλλη πρόταση σου το ανέφερα. Εννοείται πως δεν θέλω κάτι πανάκριβο. Ούτε χρήματα κρύβω στο σπίτι ούτε κοσμήματα. Περισσότερο να αλλάξω την κλειδαριά θέλω λόγω παλαιότητας. βαλε φωτο της πορτας & θα σου γραψω 2-3 επιλογες. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από mclein²
ringboy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, johnieXoX είπε Καμία άποψη? Γενικα θα ελεγα οτι ο διαδρομος ειναι χαρακτηριστικο ασφαλειας καλων κυλινδρων.
k_dinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω μια "απλη" θωρακισμένη πόρτα που πρόσφατα αντικατέστησα τον κύλινδρο σε Abloy Protec 2. Δυστυχώς, όπως φοβόμουν και μου επιβεβαίωσε και ο επαγγελματίας που έκανε την τοποθέτηση, το defender που έχει πάνω η πόρτα είναι της πλάκας. Οπότε ψάχνομαι για Defender ενώ είδα πολλές επιλογές, από απλά, μαγνητικά κτλ. μου τράβηξε την προσοχή το Defender Disec Diamond σαν πιο durable. Βέβαια ανεβαίνει αρκετά σε τιμή και δεν ξέρω αν έχει νόημα.. Γενικά τι πρέπει να προσέξουμε? Ευχαριστώ Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από k_dinos
mclein² Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, k_dinos είπε Καλησπέρα, έχω μια "απλη" θωρακισμένη πόρτα που πρόσφατα αντικατέστησα τον κύλινδρο σε Abloy Protec 2. Δυστυχώς, όπως φοβόμουν και μου επιβεβαίωσε και ο επαγγελματίας που έκανε την τοποθέτηση, το defender που έχει πάνω η πόρτα είναι της πλάκας. Οπότε ψάχνομαι για Defender ενώ είδα πολλές επιλογές, από απλά, μαγνητικά κτλ. μου τράβηξε την προσοχή το Defender Disec Diamond σαν πιο durable. Βέβαια ανεβαίνει αρκετά σε τιμή και δεν ξέρω αν έχει νόημα.. Γενικά τι πρέπει να προσέξουμε? Ευχαριστώ bd200 bks200 (δεν αξιζει με βαση το κοστος του παρακατω) mrm29 bkd250 mrm23 mag3g Τα παραπανω ειναι με σειρα δυναμικης / τα μαγνητικα επρεπε να μπουν σε αλλη καταταξη αλλα χονδρικα ισχυει το παραπανω. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από mclein² 1 1
Patrikeas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα μετα απο καιρο. Ειχα παει στη εκθεση expo σπιτι στο Μαρουσι,ηταν οι πορταδες Sia και Hal..doors. Οι πωλητριες/τες που ειχαν βαλει,ηξεραν πολυ λιγα για κυλινδρους,defender κλπ. Σκεφτηκα πως αν ηταν εδω οι "ειδικοι"(που μας ανοιγεται τα ματια)του φορουμ,θα τους γλενταγατε με τις γνωσεις σας!!! Παντως εμαθα για τιμες κλπ.Οποιος θελει κατι ρωταει. Υγ.Παντως οι πορτες του Σι..απο πλευρας θωρακισης ειναι πιστευω ενα κλικ ανωτερες γενικα. 2
mclein² Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, Patrikeas είπε Καλησπερα μετα απο καιρο. Ειχα παει στη εκθεση expo σπιτι στο Μαρουσι,ηταν οι πορταδες Sia και Hal..doors. Οι πωλητριες/τες που ειχαν βαλει,ηξεραν πολυ λιγα για κυλινδρους,defender κλπ. Σκεφτηκα πως αν ηταν εδω οι "ειδικοι"(που μας ανοιγεται τα ματια)του φορουμ,θα τους γλενταγατε με τις γνωσεις σας!!! Παντως εμαθα για τιμες κλπ.Οποιος θελει κατι ρωταει. Υγ.Παντως οι πορτες του Σι..απο πλευρας θωρακισης ειναι πιστευω ενα κλικ ανωτερες γενικα. με ποσες πιθανοτητες στα 100 σπιτια να χρειαστει η θωρακιση ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα